Відповідь: Податковий кодекс про який кодекс може бути мова,якщо вони "зливають" один одного прикриваючись..про що може бути мова?...нароблять справ, а потім в кущі..а ви розбирайтесь....думаю іще когось знайдуть на звільнення і не одного, зробити зробили,але не все врахували, от і підчищають свої недоліки..чи то змінами чи людьми(( у будь-якому разі до кінця тижня щось має вималюватись з цього всього...
Відповідь: Податковий кодекс Вилазьте, приїхали.... Янек сьогодні, точніше вже вчора, кодекс підписав. Я бігом його читати, і о чудо : на форумі ДПІ дочиталась що : , але знаючи наш уряд, то це готується новорічна кака ФОПам. Станом на вже і до 15го числа потрібно написати заяву на сплату єдиного податку на наступний квартал, але блін...яка його ставка буде з 1-го січня? Азаров і Ко ще пару разів можуть змінити правила гри. Ця нестабільність дуже портить передноворічний настрій
Відповідь: Податковий кодекс хіба Ви не читали , що ці зміни якщо навіть будуть внесені, то ввійдуть тільки з 1 квітня 2011 року.
Відповідь: Податковий кодекс за останню добу стільки всього читали що аж трошки забагато Якщо дасте ссилочку де це можна почитати - буду дуже вдячна.
Відповідь: Податковий кодекс А щоб прийняли цю заяву, потрібно здати квитанцію з проплатою податку за січень. А скільки платити і куди? Вичитала, що додатково ще треба платити в соц. страх. http://www.sta.gov.ua/jforum/posts/list/32987.page . Може вже хтось здав заяву і знає які квитанції потрібні?
Відповідь: Податковий кодекс Здали Все по старому. До речі, можна ще дзвонити до свого інспектора і питати, якщо сумніваєтесь.
Відповідь: Податковий кодекс Мене бентежить те, що стаття датована 25 листопада 2010 року, а не б-яким числом після 2 грудня 2010 року Ліпше отут читати: http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi?nreg=2755%E0-17 і отут: http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi?nreg=2755-17 ---------- Додано в 17:20 ---------- Попередній допис був написаний в 16:27 ---------- Ось, знайшла відповідний розділ (у прикінцевих положеннях): 2) нарахування, обчислення та сплата єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування здійснюються суб'єктами малого підприємництва, які сплачують єдиний податок відповідно до Указу Президента України від 3 липня 1998 року N 727 ( 727/98 ) "Про спрощену систему оподаткування, обліку та звітності суб'єктів малого підприємництва" (з наступними змінами) або фіксований податок відповідно до абзаців шостого - двадцять восьмого пункту 1 статті 14 розділу IV Декрету Кабінету Міністрів України від 26 грудня 1992 року N 13-92 ( 13-92 ) "Про прибутковий податок з громадян", у порядку, визначеному Законом України "Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування" ( 2464-17 ); 3) єдиний податок або фіксований податок сплачується на рахунок відповідного бюджету в розмірі частини єдиного податку або фіксованого податку, що підлягають перерахуванню до цих бюджетів відповідно до норм Указу Президента України від 3 липня 1998 року N 727 ( 727/98 ) "Про спрощену систему оподаткування, обліку та звітності суб'єктів малого підприємництва" (з наступними змінами) та Закону України "Про внесення змін до Декрету Кабінету Міністрів України "Про прибутковий податок з громадян" ( 129/98-ВР ) (Відомості Верховної Ради України, 1998 р., N 30-31, ст. 195) (крім єдиного податку, який сплачується у січні 2011 року за останній звітний (податковий) період 2010 року). При цьому розподіл коштів єдиного податку або фіксованого податку на загальнообов'язкове державне соціальне страхування та/або до Пенсійного фонду України Державним казначейством України не здійснюється; 4) зарахування до бюджетів та фондів загальнообов'язкового державного соціального страхування (у тому числі пенсійного страхування) єдиного податку, який сплачується у січні 2011 року за останній звітний (податковий) період 2010 року, здійснюється у порядку та на умовах, які діяли до 1 січня 2011 року; 5) повернення сум єдиного податку та фіксованого податку, які були сплачені до 1 січня 2011 року помилково або надміру, а також зарахування сум погашення податкового боргу, що сформувався станом на 31 грудня 2010 року, здійснюються у встановленому порядку з урахуванням цього підрозділу. Проте в понеділок подавала заяву на єдиний і платила все по старому, як і сказали робити у податковій
Відповідь: Податковий кодекс В кодексі ( в прикінцевих положеннях) з допису Deidra п.3 вказано що за грудень єдиний податок платити як завжди (в ЄП входить 84 грн ПФ), а з січня ПФ повністю оплачуватиметься окремо, тобто ЄП 200 + 320 (залежно від мінімалки) ПФ. але то ще буду виясняти в ПФ А на рахунок обов'язковості то в ПФ треба питати за моїми даними - далі треба платити
Відповідь: Податковий кодекс От в чому у мене "нестиковочка", так це у тому, що "сплачується у січні 2011 року за останній звітний (податковий) період 2010 року". Ми ж платимо наперед! Тобто в грудні я уже маю заплатити за січень :confused: Тоді до чого та фраза? Поясніть, мені, будь ласка, відколи ми платимо за новою системою згідно з Кодексом :8:
Відповідь: Податковий кодекс Я ось тут http://www.sta.gov.ua/jforum/posts/list/32982.page знайшла що за Кодексом авансові платежі єдиного податку є незаконними
Відповідь: Податковий кодекс Так, вони є незаконними, але так комусь вигідно і ДПІ взяла собі це на озброєння, хоча в кодексі чітко вказано шо сплата має бути до 20го числа наступного місяця.
Відповідь: Податковий кодекс Знайшла про терміни сплати http://zakon1.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi?nreg=727/98 : Як файно... а чом ми такі барани неграмотні, що платили наперед?! Ще і спізнитися боялись? Народ, а штрафи хтось платив за то, що спізнився зі сплатою єдиного податку?
Відповідь: Податковий кодекс я в шоці....я платила штраф близко 250 грн, і тільки тому що декілька разів я платила в уксоцбанку (напр. за травень 2010 я мала оплати до 20 квітня 2010р)не 20 квітня а напр.21, та навіть і 19 і 20 квітня але гроші з банку йшли 10 днів,тому і під кінець року штраф, так мені пояснила сихівский інспектор в податковій(
Відповідь: Податковий кодекс Ніби за квартал. Мені розрахували за жовтень,листопад грудень і сказали оплатити до 20.01.11