Відповідь: Податковий кодекс тепер буде не тільки ПФ, а єдиний соціальний внесок(34,7 думаю, ви мали на увазі ЄСВ і все. а не ПФ+ЄСВ.
Відповідь: Податковий кодекс може. для мне у вашому речені пише " тепер буде НЕ ТІЛЬКИ ПФ, а ЄСВ...." тобто і перше і друге. але добре що порозумілися.
Відповідь: Податковий кодекс бігло переглянула новий ПК і думаю, що під соусом нових змін у спрощенці і тп. вони конкретно хочуть протягнути якийсь вигідний закон для себе. Знайшла там, що виплата дивідентів НЕРЕЗИДЕНТАМ - НЕ ОПОДАТКОВУЄТЬСЯ!!!! то певно тіко в Україні так люблять нерезидентів? дайош - україна - новий оФФшор
Відповідь: Податковий кодекс а де гнянули? бо останньої версії, щось ніде немає я теж так кажу. щось сильно вся увага до спрощеної системи. а невідомо, що там ще "цікавого"?
Відповідь: Податковий кодекс читаю остангню версію з сайту ДПА. цікавого: в ПДВ - наразці здивував пункт про реєстрацію виданих податкових накладних - в Єдиному реєстрі под. наккл. як пояснили , буде програма, де при видачі податкової ннакладної, на суму ПДВ 1 млн. грн і більше ( протягом року ці сума відповідно буде зменшуватися аж до 100 тиг. грн)_ - потрібною податкову ЗАРЕЄСТРУВАТИ . відповідно покупець, не може відобразити податковий кредит, якщо постачальник не зареєстрував так податкову в реєстрі.
Відповідь: Податковий кодекс Текст законопроекту до другого читання 15.11.2010 - я такий скачала. наразі - можна хоч переглянути. ясно , що до остаточного варіанту -ще довго.
Відповідь: Податковий кодекс ми теж покриваємось холодним потом... бачте, айтішники дуже багаті, тому їх викинули з ЄП, ну а про решта мовчу.... хоч совість не мучатиме і краще вже хай на чужу країну працювати, ніж на таку свою....
Відповідь: Податковий кодекс багато дуже поправок http://gska2.rada.gov.ua/pls/radac_gs09/g_zak_list_n?word=7101-1 після другого читання 15.11.2010 я краще ще почекаю
Відповідь: Податковий кодекс я думаю, що щосб надзвичайно помітне не змніится. звісно прочитати остаточну версію - ще й бажано в нормальному паперовому виданні - це краще.. але так не хочеться Різдвяні свята кодексом заміняти.
Відповідь: Податковий кодекс Чого ви кіпішуєте? Айтішники якраз єдині, кого залишили більш-менш в спокої єдиний податок, можливість експорту з єдиним податком, та ще й оплата послуг спрощенцям-айтішникам до валу зараховується Ви явно щось старе читаєте...
Відповідь: Податковий кодекс Deidra добре написала. Інтереси айтішніків вже давно пролоббіювали, і всі узгоджені поправки прийняли (єдиний, ведення ЗЕД, прибрали дурню про кількох замовників). Айтішники платитимуть 600 грн єдиного + 400 грн ПФ (наскільки я зрозуміла).
Відповідь: Податковий кодекс до речі вже Литвин підписав кодекс, і на вихідних аналітики президента будуть весь кодекс вивчати мабуть в понеділок буде щось відомо остаточно
Відповідь: Податковий кодекс отож маєм вето... що воно нам дає? внесуть пару змін а решта вагоном проскочить? чи є така версія що парламент збере голоси і подолає президентське вето? треба 300 голосів, надіюсь в них стільки нема... а хто винен - янукович відхрестився від кодексу, Азаров явно його не читав, один Тігіпко признається... його мабуть і принесуть в жертву - звільнять і звинуватять що це все він... то ще не кінець явно!!!
Відповідь: Податковий кодекс будемо чекати кінця тижня..нічого іншого не лишається...(((( Suzi анекдот дуже в тему на мою думку)))..
Відповідь: Податковий кодекс Цитата... @tigipko Роботу продовжуємо. Погоджуюсь з критикою Президента про недоліки. Кадрові зміни в Держкомпідприємництва неминучі http://twitter.com/tigipko