Відповідь: Подарунок вернісажниці Ще до дня мого народження я почала отримувати привітання і подарунки від дівчат з Посиденьок Великою несподіванкою стало те що 17-го січня до мене прийшов лист від Мар"яни Сихівчанки, і наскільки я була вражена і приємо здивована, коли відкрила конверт і побачила чарівний мішечок для білизни. Чесно признаюся, що давно мріяла вишити собі, але ніколи на це не вистарчало часу, тепер маю здійснений один пункт з довго списку своїх вишивальних планів Була ще листівка, але донечка одразу ж її конфіскувала, і цілий вечір розглядала маленьких рухливих метеликів Мар"янко, ти молодчинка, вишито надзвичайно акуратно і рівненько. Дуже тобі вдячна за подаровані приємні моменти
Відповідь: Подарунок вернісажниці нарешті добралась до фотоапарата. ось такий подаруночок на Миколая отримала від Сихівчанки: Мар'янко, ще раз тобі дякую!!! вони такіііі класні!!!
Відповідь: Подарунок вернісажниці мала нині мініфорумівку з Фіянкою і несподівано для себе отримала такого милого презентика. просто так таке трояндове "гніздечко" з двома кульними пташками Отак от, заздріть!!! Фіяночко, дуже дякую за таку несподіванку. Вони просто чудові у нас пару років під дахом жили дуже набридливі голуби, чоловік страшенно хотів позбутися їх, а я не давала, бо малому було цікаво за ними спостерігати з-за вікна. Але вони таки й мене дістали і ми їх ледь спекались . То чоловік спитався: що сумуєш?
Відповідь: Подарунок вернісажниці І знову я сюди Вчора отримала милий і акуратний блокнот з обкладинкою ручної роботи :khomyak::khomyak::khomyak:від Лапочки . Поштарка принесла і передала "з рук в руки" і запропонувала поміняти скриньку, а то такі великі пакети туди не поміщаються Галинко, велике дякую за чарівний подарунок
Відповідь: Подарунок вернісажниці А мені вчора кума такого презента зробила! Книжечки-гольнички в мене не було ще, вже є! Причому не на 2 сторіночки, а аж на 4! (фото куми наразі) Дякую!
Відповідь: Подарунок вернісажниці Стараннями нашої доблесної пошти мій ДН розтягнувся аж донині Отримала я сьогодні подаруночок від Оленки-м Прийшла мені файнюня листівочка з класним привітанням а ще закладочка до книги, з відомої котячої серії, яку я так люблю Отже маю зразок рівненьких хрестиків, з яких дійсно варто брати приклад, і взірець техніки спірелі, гарнюща листівочка, глянувши на яку, я відразу пішла і купила ниточки для того самого...
Відповідь: Подарунок вернісажниці А мій Натанчик отримав подарунок від Тані вишиванки. :khomyak::khomyak::khomyak: Файненький костюмчик, набір столових приборів, чудову листівочку в моїй улюбленій техніці і :khomyak::khomyak::khomyak: серце-підвіску. Така приємна несподіванка!!! Пишу під вередування Натанчика, тому не можу дуже розписуватися. Таню, ми дуууже вдячні за таку приємну несподіванку! І коли ти то все встигаєш? То певно секрет великого серця. Чим більше подарунків даруєш, тим довшою стає доба.
Відповідь: Подарунок вернісажниці Хі-хі:biggrin:, а я сьогодні отримала ще один подаруночок на ДН. Від Анутки. Ще один набір:khomyak: та листівочка сильнокотяча, о: На цей дизайн колись придивлялася, бо картинка "моя". А котик такий шкодний, нє? Анутко, дякую за продовження свята. пс Но, маю роботу до кінця року.
Відповідь: Подарунок вернісажниці Подарунок від Тані-Вишиванки. Я як почула, що маю посилку з Німеччини, то мала-м шок Отож: наборчик, ниточка-металік, картонні бобінки, листівка саморобна (там той премудрий поки що для мене квіллінг), і "цвях програми" - фірмова штукенція!!!! Ще була "німечеська" Мілка, але шоколад - то така штука, яка якщо є, то її чомусь відразу нема. Мені здається, я таке ніколи не зможу зробити, то є на стільки професійно виконано, ... і ті бісериночки пришиті, ...і все так пасує одне до одного. Всі деталі підібрані бездоганно. І я направду була вражена, коли вибрала цю річ з конверта. І зблизька, обов'язково: А наборчик такий миленький! І знову "мій". Танічка, я дуже дякую за такий сюрприз. Бо вже січень-місяць, а в мене ще свята тривають.
Відповідь: Подарунок вернісажниці Та-дам Кожної суботи в мене свято, я знову отримала пакуночок і цього разу від Іринки La Esposa Ось така листівочка ручної роботи з вухастим зайчиком. Цього разу я ще встигла заховати покунок від донечки, а то б листівка була вже в її колекції Блокнот-магніт на холодильник, я вже знаю що я буду там писати записки коханому чоловікові. І якраз дуже вчасно стрічки для мого нового процесу (кольори якраз дуже влучні, такі як я люблю)
Відповідь: Подарунок вернісажниці а як мій Андрій хоче щоб форуміка відбулась, муляють йому ті пакунки очі, постійно позаглядати хоче відчула вона ггг ще трішки, я пропонувала раніше не маю терпцю до форуміки, буду хвалитись в тому заокеанському пакунку був презентик для мене і Ромчика. Ось такий милий записничок (який вже в активному вжитку) до речі, муж був впевнений, що то я купила, бо дуже вже в моєму стилі, Ліль, як можна так влучно "стріляти"? чорний з яскравими, кольоровими квіточками і така забавка, буде малявка вміти шнурівки зав"язувати Ліля, фото як ти просила, на килимі
Відповідь: Подарунок вернісажниці і я щось забула похвалитись під час мого останнього візиту до Львова, отримала багацько потрібних дрібничок від Мар"ясі у величезному кульку були: картон (один з видів є на фото у вигляді листівки), синтепон (цілий кульок, бо в нас то дефіцит), коробочка для бісеру, пластикова канва, такі "штучки" кольорові (не знаю як вони правильно називаються але я їх використовую для відкриток) дякую!
Відповідь: Подарунок вернісажниці Отримала я вчора лист. Лист, який є для мене дуже дорогим, бо написаний з великою любов'ю, і я то в повній мірі відчула. Автору вдалося мене розчулити, хоч я дуже стримана особа. Напевно, в листі були потрібні мені на той момент слова. Так, це від нашої Лілі. В конверті була ось така краса ювелірного виконання, хоча Ліля як завжди намагалася прибіднятися. Тепер буду мати зразок, якою має бути листівка. Спеціально сфотографувала збоку, щоб ви побачили ту вибиту смугу нижньої сторони. Лілік, я тя люблю, хоч ти може й знаєш!
Відповідь: Подарунок вернісажниці А мені нині прийшов подарунок від Людмили. яка краса.. ось дивіться самі.. багато різного кольорового паперу та картону, смужки паперу для квілінгу та вишита гольничка і закладка..:khomyak::khomyak::khomyak: така гарна і витончена робота, що просто око милує.. та і люблю я цю техніку. і всередині теж красиві квітки..
Відповідь: Подарунок вернісажниці Я сьогодні потрапила під подарункопад від Марусі І тепер щаслива власниця отакої купи всіляких штучок-прибамбасиків, буду творити з розмахом Марусечко, дякую І ще багато цьомків КвВіточці - голові служби доставки Завдяки підказкам Вітусі відкопала на дні сумки ще ось цей гранд-презент від Марусі - свічечка з соняшниками!!! То так багато емоцій і подарунків, що пам'ять відмовляється мені служити)))
Відповідь: Подарунок вернісажниці і я маю подарунки на конверті було написано kvVitka 15 серпня, класно, правда? то листівка від Лілі з теплими словами і гарними побажаннями, а ще голочки і кльові олівчики. Лілюсь, дякую дуже а це абсолютно несподіваний подарунок від окси. Оксано, дякую дуже то моє ПЕРШЕ БІСКОРНЮ!:radist: воно таке миле ніяк не натішусь і пасуватиме до мого теперішнього процесу
Відповідь: Подарунок вернісажниці І я маю подаруночки! Навіть не сподівалася, що нині щось отримаю, але набажали мені люди в новому році святкогової "погоди", от воно і збувається а мені подоообається особливо коли Віка йшла до мене з пакунком, в якому (я так думала) тільки призи, і сказала, що там є ще подаруночки від Марусі і Лілі Отже, на фото буде троха плутанина, але тако: Ліля мене потішила блокнотиком з трикотажним малюнком (ми з дівчатами аж відкривали і перевіряли, чи він точно не в"язаний))), ще стрічка (така цікава - з органзи і тканини наполовину, ще такої не бачила), ще є торбинка, а в ній весела палітра бісеру і меланжева ниточка, такий вийшов зимовий-зимовий подарунок І ще листівка з теплими словами і гарним ангеликом А від Марусі такі класні штуки: рамка для фото (її можна підвішувати на стіну ) гліттери для листівок (чоловік вже візитницю розписав нашими іменами ), наліпки-блискучки, які крім того, що класні, ще й бомбезно пахнуть Ще є календар, в який я повклеюю наші з мужом фото, буде нас тішити цілий рік — а календар цікавий, там не просто дні тижня, а й важливі події, фази місяця ну, то вже я хом"як з гарним запасом добра А ще мені подарунок нині вручила Люда, так що тепер маю шпаргалку зразок її взорів в бездоганному виконанні, маю набір для квілінгу, який використаю для чогось файного, а ще гарну зимову торбинку-гольничку (то взагала бомба!!), яка має навіть маленьку застібочку, дно, ручки, як справжня! але відкривається, і там можна тримати шпильки і голки Дякую всім, дівчата, за емоції, втіху і мою безсонну нині нічку! бо навряд чи скоро засну нині :
Відповідь: Подарунок вернісажниці І мені нині подарунки прийшли. Так приємно. Від квВітки смачнющі шоколадка та трюфелі (разом із призами за конкурс). Ми казали з Романом, що завтра розпакуємо, але не втрималися й з'їли по кілька цукерків одразу. Тільки зараз помітила, що мігнітик не на фото. Просто він уже зразу на холодильнику оселився. А ще від Мар'ясі. Цукерки, набір для квілінгу і наліпочки. Таке файне все! Дуже дякую, дівчаточка!!! Надзвичайно приємні й несподівані подаруночки! Ще раз дякую!
Відповідь: Подарунок вернісажниці Ну от і моя черга підійщла виставляти подаруночки.вибачайте за фото,бо фотограф трохи криворукий) Від Мар"ясі: Мар"ясю, сердечко чудове, не переживай))
Відповідь: Подарунок вернісажниці Від Окси. Як ви думаєте, до чого прямує кіт? до чудово пахнучого сердечка!ммм,ванілька!