Подарунок вернісажниці

Тема у розділі 'Теревені', створена користувачем вишиванка, 31 Травень 2010.

1. LudmilaP

LudmilaP Well-Known Member

Відповідь: Подарунок вернісажниці

Ще до дня мого народження я почала отримувати привітання і подарунки від дівчат з Посиденьок:girl_in_love:
    Великою несподіванкою стало те що 17-го січня до мене прийшов лист від Мар"яни Сихівчанки, і наскільки я була вражена і приємо здивована, коли відкрила конверт і побачила чарівний мішечок для білизни. Чесно признаюся, що давно мріяла вишити собі, але ніколи на це не вистарчало часу, тепер маю здійснений один пункт з довго списку своїх вишивальних планів:kiss: Була ще листівка, але донечка одразу ж її конфіскувала, і цілий вечір розглядала маленьких рухливих метеликів :)
    Мар"янко, ти молодчинка, вишито надзвичайно акуратно і рівненько. Дуже тобі вдячна за подаровані приємні моменти:girl_tender:

2. Iskra

Iskra Well-Known Member

нарешті добралась до фотоапарата. ось такий подаруночок на Миколая отримала від Сихівчанки:
    Мар'янко, ще раз тобі дякую!!!:air_kiss: вони такіііі класні!!!

3. Ума

Ума Super Moderator

мала нині мініфорумівку з Фіянкою і несподівано для себе отримала такого милого презентика. просто так :connie_pull-pigtail

таке трояндове "гніздечко" з двома кульними пташками :girl_tender: Отак от, заздріть!!!

Фіяночко, дуже дякую за таку несподіванку. Вони просто чудові :kiss:

4. LudmilaP

І знову я сюди :girl_dance:
    Вчора отримала милий і акуратний блокнот з обкладинкою ручної роботи :khomyak::khomyak::khomyak:від Лапочки . Поштарка принесла і передала "з рук в руки" і запропонувала поміняти скриньку, а то такі великі пакети туди не поміщаються :)
    Галинко, велике дякую за чарівний подарунок:girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:

5. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

А мені вчора кума такого презента зробила! Книжечки-гольнички в мене не було ще, вже є! Причому не на 2 сторіночки, а аж на 4! (фото куми наразі)

Дякую!

6. La esposa

La esposa Moderator

Стараннями нашої доблесної пошти мій ДН розтягнувся аж донині :) Отримала я сьогодні подаруночок від Оленки-м :girl_tender: Прийшла мені файнюня листівочка з класним привітанням :girl_wink: а ще закладочка до книги, з відомої котячої серії, яку я так люблю :girl_yes: Отже маю зразок рівненьких хрестиків, з яких дійсно варто брати приклад, і взірець техніки спірелі, гарнюща листівочка, глянувши на яку, я відразу пішла і купила ниточки для того самого... :girl_wink:

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Останнє редагування: 24 Січень 2011
  7. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

А мій Натанчик отримав подарунок від Тані вишиванки. :khomyak::khomyak::khomyak:

Файненький костюмчик, набір столових приборів, чудову листівочку в моїй улюбленій техніці і :khomyak::khomyak::khomyak: серце-підвіску. Така приємна несподіванка!!! :girl_tender::girl_tender::girl_tender:

Таню, ми дуууже вдячні за таку приємну несподіванку! :girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love: :girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:
    І коли ти то все встигаєш? То певно секрет великого серця. Чим більше подарунків даруєш, тим довшою стає доба. ;) :kiss::kiss::kiss:

8. kitka

kitka Well-Known Member

Хі-хі:biggrin:, а я сьогодні отримала ще один подаруночок на ДН. Від Анутки:girl_dance:. Ще один набір:khomyak: та листівочка сильнокотяча:connie_pull-pigtail, о:
    [​IMG] [​IMG]

На цей дизайн колись придивлялася:girl_claping:, бо картинка "моя". А котик такий шкодний, нє:girl_wink:?

Анутко, дякую за продовження свята:girl_tender::girl_in_love:.

пс Но, маю роботу до кінця року:girl_bye2:.

9. kitka

kitka Well-Known Member

Подарунок від Тані-Вишиванки. Я як почула, що маю посилку з Німеччини, то мала-м шок
    Отож: наборчик, ниточка-металік, картонні бобінки, листівка саморобна (там той премудрий поки що для мене квіллінг), і "цвях програми" - фірмова штукенція!!!! Ще була "німечеська" Мілка, але шоколад - то така штука, яка якщо є, то її чомусь відразу нема.
    Мені здається, я таке ніколи не зможу зробити, то є на стільки професійно виконано, ... і ті бісериночки пришиті, ...і все так пасує одне до одного. Всі деталі підібрані бездоганно. І я направду була вражена, коли вибрала цю річ з конверта.
    І зблизька, обов'язково:
    А наборчик такий миленький! І знову "мій".
    Танічка, я дуже дякую за такий сюрприз:girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:. Бо вже січень-місяць, а в мене ще свята тривають:girl_claping:.

Останнє редагування модератором: 29 Січень 2011
  10. LudmilaP

Та-дам:)
    Кожної суботи в мене свято, я знову отримала пакуночок і цього разу від Іринки La Esposa
    Ось така листівочка ручної роботи з вухастим зайчиком. Цього разу я ще встигла заховати покунок від донечки, а то б листівка була вже в її колекції:)
    Блокнот-магніт на холодильник, я вже знаю що я буду там писати записки коханому чоловікові. І якраз дуже вчасно стрічки для мого нового процесу (кольори якраз дуже влучні, такі як я люблю)

11. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

не маю терпцю до форуміки, буду хвалитись:girl_blush2: в тому заокеанському пакунку був презентик для мене і Ромчика.:girl_dance: Ось такий милий записничок (який вже в активному вжитку) до речі, муж був впевнений, що то я купила, бо дуже вже в моєму стилі, Ліль, як можна так влучно "стріляти"? чорний з яскравими, кольоровими квіточками:girl_tender: і така забавка, буде малявка вміти шнурівки зав"язувати:girl_claping:[​IMG]
    Ліля, фото як ти просила, на килимі:lol:

12. Velana

Velana Member

і я щось забула похвалитись :girl_flirt: під час мого останнього візиту до Львова, отримала багацько потрібних дрібничок від Мар"ясі :girl_tender:
    у величезному кульку були: картон (один з видів є на фото у вигляді листівки:)), синтепон (цілий кульок, бо в нас то дефіцит), коробочка для бісеру, пластикова канва, такі "штучки" кольорові (не знаю як вони правильно називаються :girl_crazy: але я їх використовую для відкриток)
    дякую! :give_rose:

13. kitka

kitka Well-Known Member

Отримала я вчора лист. Лист, який є для мене дуже дорогим, бо написаний з великою любов'ю, і я то в повній мірі відчула. Автору вдалося мене розчулити, хоч я дуже стримана особа:girl_flirt:. Напевно, в листі були потрібні мені на той момент слова. Так, це від нашої Лілі:girl_tender:.
    В конверті була ось така краса ювелірного виконання, хоча Ліля як завжди намагалася прибіднятися:d23:. Тепер буду мати зразок, якою має бути листівка:connie_pull-pigtail.
    Спеціально сфотографувала збоку, щоб ви побачили ту вибиту смугу нижньої сторони:girl_tender:.
    Лілік, я тя люблю, хоч ти може й знаєш:girl_in_love:!

14. вишиванка

вишиванка Well-Known Member

А мені нині прийшов подарунок від Людмили.:girl_tender: яка краса..:girl_tender: ось дивіться самі..:girl_curtsey:
    багато різного кольорового паперу та картону, смужки паперу для квілінгу та вишита гольничка і закладка..:khomyak::khomyak::khomyak:
    така гарна і витончена робота, що просто око милує.. та і люблю я цю техніку.
    і всередині теж красиві квітки..
    [​IMG][​IMG]

15. Xomka

Xomka Well-Known Member

Я сьогодні потрапила під подарункопад від Марусі:girl_in_love: І тепер щаслива власниця отакої купи всіляких штучок-прибамбасиків, буду творити з розмахом:girl_dance:

Марусечко, дякую:kiss::kiss::kiss:

І ще багато цьомків КвВіточці:girl_in_love: - голові служби доставки;)

Завдяки підказкам Вітусі відкопала на дні сумки ще ось цей гранд-презент від Марусі - свічечка з соняшниками!!!

:girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:

То так багато емоцій і подарунків, що пам'ять відмовляється мені служити)))​

Останнє редагування: 2 Лютий 2011
  16. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

і я маю подарунки:girl_dance:
    на конверті було написано kvVitka 15 серпня, класно, правда? то листівка від Лілі з теплими словами і гарними побажаннями:girl_tender:, а ще голочки і кльові олівчики. Лілюсь, дякую дуже:kiss:
    [​IMG]а це абсолютно несподіваний подарунок від окси. Оксано, дякую дуже:kiss:
    то моє ПЕРШЕ БІСКОРНЮ!:radist: воно таке миле:girl_tender: ніяк не натішусь:) і пасуватиме до мого теперішнього процесу
    [​IMG][​IMG]

17. La esposa

La esposa Moderator

І я маю подаруночки! :girl_claping: Навіть не сподівалася, що нині щось отримаю, але набажали мені люди в новому році святкогової "погоди", от воно і збувається :girl_in_love: а мені подоообається :girl_dance:особливо коли Віка йшла до мене з пакунком, в якому (я так думала) тільки призи, і сказала, що там є ще подаруночки від Марусі і Лілі :girl_claping::girl_in_love:

Отже, на фото буде троха плутанина, але тако:

Ліля мене потішила блокнотиком з трикотажним малюнком (ми з дівчатами аж відкривали і перевіряли, чи він точно не в"язаний))), ще стрічка (така цікава - з органзи і тканини наполовину, ще такої не бачила:girl_in_love:), ще є торбинка, а в ній весела палітра бісеру і меланжева ниточка, такий вийшов зимовий-зимовий подарунок :girl_in_love:І ще листівка з теплими словами і гарним ангеликом :girl_claping:

А від Марусі такі класні штуки: рамка для фото (її можна підвішувати на стіну :girl_in_dreams:) гліттери для листівок (чоловік вже візитницю розписав нашими іменами :girl_crazy:), наліпки-блискучки, які крім того, що класні, ще й бомбезно пахнуть :girl_in_love: Ще є календар, в який я повклеюю наші з мужом фото, буде нас тішити цілий рік — а календар цікавий, там не просто дні тижня, а й важливі події, фази місяця :girl_yes:
    ну, то вже я хом"як з гарним запасом добра :girl_claping:
    [​IMG][​IMG] [​IMG][​IMG][​IMG] [​IMG][​IMG]

А ще мені подарунок нині вручила Люда, так що тепер маю шпаргалку зразок її взорів в бездоганному виконанні, маю набір для квілінгу, який використаю для чогось файного, а ще гарну зимову торбинку-гольничку (то взагала бомба!!), яка має навіть маленьку застібочку, дно, ручки, як справжня! але відкривається, і там можна тримати шпильки і голки :girl_claping:

[​IMG][​IMG][​IMG]

Дякую всім, дівчата, за емоції, втіху і мою безсонну нині нічку! бо навряд чи скоро засну нині ::girl_dance:

18. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

І мені нині подарунки прийшли. Так приємно. :girl_claping::girl_flirt::girl_blush2:
    Від квВітки смачнющі шоколадка та трюфелі (разом із призами за конкурс). Ми казали з Романом, що завтра розпакуємо, але не втрималися й з'їли по кілька цукерків одразу. :nyam2::nyam2::nyam2:

Тільки зараз помітила, що мігнітик не на фото. Просто він уже зразу на холодильнику оселився. ;):girl_cool:

А ще від Мар'ясі. Цукерки, набір для квілінгу і наліпочки. Таке файне все! :girl_tender: :girl_claping:

Дуже дякую, дівчаточка!!! :girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love: Надзвичайно приємні й несподівані подаруночки! Ще раз дякую! :give_rose::give_rose::give_rose:

Останнє редагування: 2 Лютий 2011
  19. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Ну от і моя черга підійщла виставляти подаруночки.вибачайте за фото,бо фотограф трохи криворукий)
    Від Мар"ясі:
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    Мар"ясю, сердечко чудове, не переживай))

20. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Від Окси.
    [​IMG] [​IMG]
    Як ви думаєте, до чого прямує кіт? до чудово пахнучого сердечка!ммм,ванілька!