Відповідь: Подарунок вернісажниці Ну і нарешті презент від Фіянки. Дівочки, ви мені сьогодні таке зробили, як коли кітці (не мені, а справжній) дати валер'янки. Ото воно (ще й заєць під лаванду косить:xaxa: Мішечок пахучий з лавандою! Пахнеееееее! А французів накрутила - шо молода! Вішачок ароматизований з сердечком-саше (мій чоловік взяв вішак в руки і сказав "ОГО!", то є найвища міра похвали від нього): Ну і контрольний: дожиламся до справжнісінького набору:khomyak:. Яка ж то краса, мати Василева (с). Отепер я вас, дівочки , розумію, коли ви кажете "б'ю себе по руках". Дизайн - то шо треба. Я над собою знущатися не буду: все почате - на бік, розпакую лаванду і вишию на одному подиху. МАР'ЯНКО, ЗА ТАКИЙ СЕАНС ЛАВАНДОВОЇ АРОМАТЕРАПІЇ ВЕЛИЧЕЗНЕ КОТЯЧЕ ПУХНАСТЕ ДЯКУЮ
Відповідь: Подарунок вернісажниці вклинюся тут між Кітчин подарункопад, же всіх щурів вбиває наповал Маю я, давнооо вже маю, отакий подаруночок від нашої Суперової Модератор з далекої Канади, який отримала за посередництвом Орман і, так розумію, Марусі-мами (дяку-дяку, Марійки ) і не встигла похвалитися ним тут, тож виправлю свій промах і подражню вас трохи скатертинка (зроби сама): отакі міні п"ялечка-рамочки і всілякі штукенції: тканини, шпильки і фігнюшки (не знаю як називаються) для оформлення листівок-альбомів ще напершій фото є дві упаковочки двосторонніх голочок. То я все вияснила - одна мені, а друга для Бурульки!!! Марічко, танцюй (на форумівці віддам) а ще раніше, певні аж літом, Ліля для мене передала ось такі прибамбаси, то все для того ж скрапу: і колись Лілька примудрилася десь дістати дві ковдрочки для бейбіків. Во! То одну мені спрезентувала, мовляв даффай по другому? Лілька вже з другим, а я от не знаю коли... мо" то достатньо розпакувати і відшити пару хрестиків? як ще були живі щурики, то вже можуть падати :khomyak::khomyak::khomyak: Лілю, сонечко, дякую тобі ще раз за продовжене свято!!!!
Відповідь: Подарунок вернісажниці довго шукала гілку де б то похвалитися. так зрозуміла, що можна й тут? якби що, поправте мене, бо я геть здичіла без форуму. маю такі презенти від форумлянок до свят: То від Надійки. Справжня несподіванка! Я була на Буковелі, розстроєна відстуністю снігу, в той час Надійка залишила пакуночок для мене в моєї сестри. Сестра негайно отримала ЦУ - розпакувати і ммскою прислати ЩО там. Цікавість розпирала. А ТАМ: сіль до ванни, бомбочка і мило ручної роботи з лавандовим запахом - з тим Надійка вгадала найбільше, особливо з бомбочкою то найкраще мені піднімає настрій, чоловік вже знає і навчений Ароматизована свічечка - навіть чоловік зацінив натуральність/природність запаху (бо він в мене не любить чужорідних запахів), набір для квілінгу , цуцьки-рафаелки і листівочка з привітаннями. я так тішилась, що мала дитина, Надійко, дякую за таку увагу!!! і ще один подаруночок від Еспозки. Було то так. я вирішила терміново ще цьогоріч доробити три справи, які запланувала, але з тих чи інших причин не змогла вчасно зробити. Одна з них, то привітати Іруську Домовилась про зустріч і тут сюрприз - Ірця на зустріч теж прийшла з пакунком для мене Отрмала: чукулядку, лист-магніт, бісер (різненький, файненький), і фурнітуру для кульчиків і прикраси для мобільного Ірцю, натяк зрозуміла Але почну певно з магнітів Дяки дуже ще одна невиконана справа, то пакуночок для Анути... домовлено, але невиконано... замело... а третя спава, не розумію чом ще досі не виконана... певно на перевалі снігу по шию чи що?
Відповідь: Подарунок вернісажниці Я знову тут. Добре, що щурі ся скоро плодять:khomyak::khomyak::khomyak:. Подарунок від Надійки. Прошу вибачення за кілька неякісних фото, бо товклися по мені мої татарченята, щоб нарешті вхопити собі щось до рук з тої купи добра. Хочу показати, як той подарунок був запакований: Надійка надписала на папері море побажань, я всі прочитала. Що ж там було? По-перше, чапельки з маячком котячим (з другого боку на ньому вишито "муррр"), далі - тканина цікавого відтінку (напевно, льон, ну бо я ще тундра в тих тканинках), меланжеві ниточки, підшивка файликів з картоном і папером для творчості, магнітик-котик, наліпочки у вигляді кольорових камінців, набір для квілінгу (з цим взагалі прикол був: показую чоловікові цей пакетик і намагаюся йому доступно на хлопський розум пояснити - що це за новшество і з чим його їдять, а він сидить, кліпає і потім видає звук : "муууууу"), і шоколадка (казав Ромчик обов'язково цій тьоті подякувати, бо це його улюблена) Показую кілька листів: А цей взагалі такий чудернацький: Надійко, дякую дуже. Обіцяю сумлінно творити і витворяти:xaxa:.
Відповідь: Подарунок вернісажниці Ну і від Умочки нарешті прийшло, бо вона, бідна, вже ся загризла зовсім. Неспроста вона мені казала лижі гострити з нового року, але я боюся, що мені знадобиться якийсь ракетний реактор!!!! Я витягла з торби таке ЧУДО :khomyak::khomyak::khomyak: Зблизька кошаки. До речі, там 54 відтінки і аїда 18-ка (ще ніколи на ній не вишивала), але, думаю, справлюся:cool:, .... десь до травня місяця. Вже дісталам ЦУ від Ромчика: "Так, закінчуєш все, що почала і берешся за котиків. І дивися мені: ніяких перервочок на інші роботи, бо я тебе знаю". Умочко, величезне дякую!!!!!
Відповідь: Подарунок вернісажниці дівчатка, а мені нині прийшов пакунок від світлани 9сільвія), так приємно і несподівано Світланко, дуже-дуже, мені дуже приємно і все дуже сподобалось. щиро дякую і такий суперовий вишитий магнітик:khomyak::khomyak::khomyak: а ще таку серветку для вишивання та фартушок для пляшки
Відповідь: Подарунок вернісажниці Уже маємо січень. То ж не забуваймо про наших січневих уродинниць. Вишиванка 3 січня Abraira 15 січня Algo 18 січня LudmilaP 18 січня
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення Не знає де хвалитись, бо показую все тут. То від Тані-вишиванка: і таке вішати на двері при вході, щоб запрошувати в гості. Отже Ласкаво Прошу до мене до хати від Наталі (Iskra) і Олі (Simona) ангелик і сніговик від Люди-LudmilaP, відкриточка і ще була підставочка під горня ніби нікого не забула, а і ще он Ліліна ялинка
Відповідь: Подарунок вернісажниці Дівчатка, а мені .. а мені....:khomyak::khomyak::khomyak::khomyak::khomyak::khomyak::khomyak::khomyak::khomyak::khomyak::khomyak::khomyak::khomyak::khomyak: добре, що серуе моє витримало..прийшов нині подарунок від УМИ. Мені точно слів замало буде, щоб виразити всі свої емоції, дуже приємно і несподівано.. сядьте всі зручніше, щоб меньше падаючих хом"яків було і тепер цю всю красу трохи зблизька. Лялечка така безподобна-просто чудо, яке то все гарне. Доні сподобалось, тепер буде мучити, щоб швидше зробила і тепер я буду "крута" з такою чудовою голкою для панчнадл і набором. Умочко, дуже величезне дякую, така краса..
Відповідь: Подарунок вернісажниці А мені нині ще один подарунок прийшов, я просто в шокови:khomyak::khomyak::khomyak:.. така гарна листівочка, ниточки та магнітик з вітаннями зі Львова Іринка (Хомока), дуже велике дякую,мені так приємно.. і листівочка трошки зблизька
Відповідь: Подарунок вернісажниці і в мене є маленька вихвалялочка мені Мар"яся на НР спрезентувала ось таку рукодільну іграшку тепер маю прикрасу на ялиночку на наступний рік вже напевно буду робити усі іграшки рукодільно-вишивальні - так мені сподобалось і синочку також і зблизька: ДЯКУЮ!!!
Відповідь: Подарунок вернісажниці Хочу похвалитись чудовим різдвяним подаруночком від Ірки-Шкірки !!! Ось така гарнюща ялиночка (я від тих олеників просто балдію): І ще - моя мрія!!!!!!!!! Таааак тішусь - завдяки цьому повернулось до мене вишивальне натхнення, за що дуже дякую Ірі !!! І взагалі, отримувати рукодільні подарунки - то тааак приємно (усвідомюєш, що це зроблено саме для тебе, зроблено з душею...)!!!!
Відповідь: Подарунок вернісажниці спробую я нашвидкоруч зробити звітик по дарункам. 1. Покуночок від Кіточки! Сніговичок та вишита торбиночка під різний дріб"язок (який - я ще не вирішила, але це вже дрібниця). Вона така ладна, що просто милуюсь - наразі аж шкода туди щось класти. Треба придумати щось таке заповітне
Відповідь: Подарунок вернісажниці соромно мені зізнатись, але не знаю хто мені зробив ось цю красу... витягла розглядаючи вдома пакуночки і одразу почепила біля комп"ютера (око тішити), а потім не могла згадати з якого конкретно пакуночка витягла Зізнайтесь, пліз, хто автор аби я могла подякувати!!! і такий самий клопіт маю з цим ШИКАРНИМ презентом! Обшукала весь пакетик і не надибала хоч мінімальної писюлічки (( Дівчата, зізнайтесь і вибачте засранку!!! Зрозумійте мій стан: вийшла в люди, сижу у вулику і тут до мене підбігають, дають пакуночки і тікають... а я сидю челюсть відкинувши і думку гадаю, хто ж це був.... Слізно прошу вибачення і зізнайтесь хто автор цієї картини, яка мені дуже до душі запала!!! Щоб я могла гарно подякувати! в пуделку цукорочки, які мої хлопці злопали без мене... і сама картина трохи ближче
Відповідь: Подарунок вернісажниці це від Олюні (Алго): милко ручної роботи (казав чоловік, що солодке ), сніжинки та баунтя
Відповідь: Подарунок вернісажниці це від Еспозки: чукулядка, ниточки, заготовочки під сережки і фотогорня
Відповідь: Подарунок вернісажниці а ось ця краса від Люди (візитівка - закладка ) і окремо закладка (тепер маю наглядний посібник як робити закладки! ) маячок і гольничка і на тому усьому купа-купезна хранцузів!!! і зроблене з вінтажної канви (такої як на орхідеї). нажаль знимки зблизька не дуже вийшли аби передати ту красу може колись вдасться зазнимкувати краще...
Відповідь: Подарунок вернісажниці бісер, магнітик та фарби від Маріясі і листівочка новорічна від Маріясі (а почерк, ммм! романтичні листи нам писати...)
Відповідь: Подарунок вернісажниці і пакуночок від Вишиванки (отримала якраз тоді, коли Таня отримала мій ) набір початківця по квілінгу, улюблена чуокулядка Ріттер Спорт, ще одна чукулядка, ниточки Мадейра, заготівки під листівочки і дві листівки! Дівчатонька, вибачайте, що так коротко описую - спішу викласти усе поки мої Шилка мені дають хвилю. Я в неймовірно приємних враженнях від усіх цих красот та витворів мистецтв! БЕЗМЕЖНО УСІМ ВАМ ДЯКУЮ за подароване мені свято!!! Всіх вас ЛЮ і цьомкаю!!!
Відповідь: Подарунок вернісажниці Ура!!! ЗнаЙшлась авторка ключниці!!! це Naturals Олександро, ДЯКУЮ!!! я все шукала форумлянку з донечкою віком рік і 3 місяці (єдине, що мені вдалось запам"ятати в тому гамірі про авторку дарунку), але зрозуміла що дедукція - то не мій коник. Треба було Хомку підключити А зірочка напевно дійсно від Еспозки - мені теж так здається Дякуку!