Відповідь: Подарунок вернісажниці до Дня народження Дівчатка, ось вже листопад і в нас є уродинниці Oddly 5 листопада Окса 14 листопада Анута 27 листопада
Відповідь: Подарунок вернісажниці до Дня народження Не пройшло і півроку обіцяла показати подаруночки від вишиванки, але знимкаря так і не надибала, буду тягати фото з різних темок. Надзвичайна книжечка-гольничка , ювелірна робота і дуже оригінальна. Мені навіть користуватися шкода, я м би тільки любувалася був ще набір для листівочок, ниточки Мадейра та тріскуча чоколяда і ще отримала подаруночок від Анути, знову без знимок, звиняйте ось така супер-пупер штучка і набір бісерних голочок і ниточки екрю Дівчата, дуже дякую
Відповідь: Подарунок вернісажниці до Дня народження Нарешті добралася до того компа, куди фотки злила (перепрошую за затримку) Отже, мій подаруночок від Вишиваночки ціла купа скарбів і детальніше, отакі штучки різноманітні для скрепбукінгу і блиски для малювання рукодільні ниточки ( я чим далі, тим більше балдю від мадейри - так зручно їх зберігати!!!) і мега файнючі, хенд мейд бай Вишиваночка, біскорню і маячок :khomyak::khomyak: біскорню досить величенька, майже на всю долоню, але така акуратна, і так гарно оздоблена бісером!!! а маячок на всі гроші! він такий делікатний, декілька кольорів, різні хрестики, півхрестики, 3/4 , а кутасик - то моя любов! Він здається з шовкових ниточок, завжди акуратненько купки тримається, бо в моєму біскорню все тирчить дибки :o і ще була шоколадка (ням-ням, вже нема ) і листівочка з теплими привітаннями від Тетянки Вишиваночко, мені дуже було приємно отримати пакуночок з такими скарбами! Окреме дякую тобі за рукотворну частину подарунку (взірець до наслідування, тепер і Вишиванку відношу до списку найрівніших хрестиків форуму) і за скрап-штучки
Відповідь: Подарунок вернісажниці до Дня народження На кінець-то зібралася і викладаю усі надаровані скарби. Вибачаюся за неперевернені фотки, маю нового компутера і щось ніяк з ним не подружуся. Як завжди стильна та оригінальна картинка від Касі. Такий собі подих осені. Дуже оригінальні та кольорові листочки з бездоганно вишитих блендованих хрестиків. Око не відірвати. Ще було запашне милко і симпатичненький пакуночок. Подарунки від Кіточки, які вже тут були засвічені. Більш детальні фоточки. Маленька шкатулочка з ангеликом та відкриточка з квіточкою в честь майстрині напевно та кіт-зазивайло. Але він скоріш за все привертайло-увагу, ну дуже-дуже всі хвалять волохатика. Дякую, дівчатка, за такі оригінальні та корисні подарунки. Частинка вас завжди поруч зі мною.
Відповідь: Подарунок вернісажниці до Дня народження Подаруночок від Олі-Холлі. Горнятко вже давно експлуатується і там уже половина пачки чайочку. Ну дуже вже він мені смакує по ранках. Ну і надзвичайна відкриточка. Олю, спасибі ще раз за такі чудові подарунки, навіть зломаний пальчик та двоє мацьопок не завадили тобі доробити його до кінця.
Відповідь: Подарунок вернісажниці до Дня народження І я сюди-свято продовжуєтьсяВтратила дор мови від несподіванки...Мені вчора kvVItKA подарувала ось таке Краса НЕ ЗЕМНА:khomyak::khomyak::khomyak:.Смайл-бомба!!!!,а рукотворна відкриточка-просто шедевр!!!(акуратненька,тематична і з дуже теплими привітаннями) Цукерочки смачнющі-ням-ням!Дякую,Вікуся!!!!Особлива подяка Ромчику,який дав мамусі можливість таке витворити та й ще особисто приїхав привітати менеВелике Вам СПАСИБІ
Відповідь: Подарунок вернісажниці до Дня народження Я сюди ще з одним чудовим подаруночком. Серед нас є ще один професіонал по техніці пушнідлс. Це наше сонечко Хомочка. Вона вже так професійно опанувала цю техніку, що вишиває просто по малюночку. Молодчинка. Дуже приємно була вражена такою світлою, смачною та волохатою картинкою. Ніяк без відображення не змогла зробити фото. Надзвичайна робота від надзвичайної парочки - Іринки і Олексійчика. Чмок.
Відповідь: Подарунок вернісажниці до Дня народження Дівчатка, ось вже і грудень, тому нагадую, що маємо грудневих іменниниць La Esposa 18 грудня Lapocka 27 грудня Kitka 29 грудня
Відповідь: Подарунок вернісажниці до Дня народження Оленко-М, дякую!!! Отримала вчора не просто листівку, а мегашедевр і море позитивних емоцій. Підозрювала, що одна із запізнілих листівок, про які Оленка недавно писала, може бути для мене, але я точно не очікувала, що вона буде ТАКОЮ Хвалюся: І побажання такі... ніби ми не один раз бачились, а знайомі сто років...
Відповідь: Подарунок вернісажниці до Дня народження вчора я мала хороший сон - відрубилась разом із дітлахами сьогодні вирішила вас не мучити більше і хоч якось зазнимкувати. Наперід вибачайте за якість - мала помічників Отже, подаруночок від Наталі (Ніфертіті) Листівочка, неймовірно приємні та зворушливі слова на додатку до листівки (!!!), заготовочка під вишиванку для Павлусика (Наталя знала що я хочу ) та "акасякі" (як каже Павлусь): 2 шоколадні зайці для моїх зайців ДЯКУЮ!!! особливо за слова, які проникають прямо у серце! Цьом!!! от і як тут зробити нормальні знимки??
Відповідь: Подарунок вернісажниці до Дня народження і презентик від Хомочки! Супер-Пупер красива Гольничка!!! ВАУ!!! таке все рівненьке! ВАУ!! сонечко як застібка і загальний ракурс: ластівочка з теплими словами і гольничка! залишилось свої хомячі запаси туди поскладати яка я запакована рукодільничка!!!
Відповідь: Подарунок вернісажниці до Дня народження хоч в мене в не день народження, а іменини, але я все рівно мушу повихвалятися я отримала сюрпризний пакуночок! сказати чи переказати, які в мене емоції - не реально! Кіточка, я щиро тобі дякую, за посмішку і хороший настрій, які ти даруєш мені своїми сюрпризо-подарунками!! і ВЕЛИЧЕЗНЕ ТОБІ ДЯКУЮ ЗА РІК ТАКОГО ФАЙНЕЗНОГО СПІЛКУВАННЯ!!!! я направду, дуже поважаю той час і роботу, яку ти вкладаєш у подарунокмені дуже приємно, що є коліжанка за 200км, яка робить ЩОСЬ, щоб я посміхнулася! ну от , і вам фото. ви в ШОКОВИ?? бо я так!! п.с. окреме дякую Кітці за спостережливіть. вона знала, що я хочу таку торбинку. а дизайн торбинки мене вразив наповал - це просто 1000 % моя торбинка. ось такі все приїхало, + маю сніговчика+ фірмову записочку з лапками це сам дизайн і рівнезні хрестики. і підкладка з КВІТОЧКАМИ!!!! торбинка!!!! п.с. знаю , що замішана в тій партизанській авантюрі Фіяна, тому їй окреме спасибі за логістику
Відповідь: Подарунок вернісажниці до Дня народження Прийшов календарик, прийшов!!! У симпатичному конвертику із симпатичною листівочкою... на листівочці ангелик а на календарі квіточка і ще купа гарних наліпок на сторінках. Даркові 100% сподобається велика одиниця коло його фото. Ще й двічі! Маріє, дуууже дякую за такий чудовий подарунок! Ти коли про заграничне місто написала, то я зразу знала, що то мені. Такий гарний сюрприз! Я розглядала кожне фото. Так класно! І ще й настільний, а я якраз такий хотіла, тільки не мала часу зробити собі, лише Романові на уродини зробила. А тепер і я матиму. Ще раз дуже дякую за таку файнющу форумівку на цілий рік!!!
Відповідь: Гра №3 "Рукодільні миколайчики" Дівчата,сиджу і плачу,направду,бо вже давно не отримувала таких подарунків-привітань зі святами (все або смс,або по і-нету),а ТУТ,просто нема слів..... ...Мар"яночка-cuxivchanka Д Я К У Ю!!!
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення Кажуть що хто чекає той дочекається? Ну нині я трохи злапала сонечка Кимасин миколайчик: Миколайчик від мужа: а раз хочете фотопереписа, то смакуйте, на здоров’я
Відповідь: Подарунок вернісажниці Хвалюся своїми подарунками Дуже дякую авторкам! Від Хомки (гольнички - то вже її візитна картка). гляньте, яка акуратність роботи, якщо фото це передає! Ще є одна дуже-дуже симпатична листівка, але, на жаль, зараз не маю фото. Дякую Олені-м! Фото обов"язково виставлю!
Відповідь: Подарунок вернісажниці І я, і я маю чим похвалитися! Дивіться, яку красу мені Окса подарувала! Все вкупці, так, як воно було (мішечок Окса теж шила сма): А там були такі красоти: рукодільна частина — відкриточка з теплими словами, м"якеньке сердечко (почеплю на ялинку), і книжечка-гольничка, в якій можна тримати і ножички! Відкриточка в деталях — і то все - зроблене руцями!! А то решта подарунків — і все таке файне! Плиточка оригінального шоколаду з малюнком і побажаннями (на наступному фото ближче), ножички для листівок, мікрофібра для оптики класний чеський бісер, і шкарпеточка, в якій був смаколик Ще є планшеточки на три фото, які можна класти в гаманець, залишилось тільки вибрати фото і надрукувтаи собі і чоловіку А так ножички ріжуть папір Оксано, дуже тобі дякую! ти приємна співрозмовниця і хороша людина ще пороблю детальніші фото, але трох пізніше
Відповідь: Подарунок вернісажниці Ось ще в деталях пофотографувала рукодільні красоти (Окса, не вірю, шо ти таке робила вперше ) вибачте за фото з Пікаси, радикал не працює, тому лінки на збільшені фото в кінці допису окремо http://lh3.ggpht.com/_gB5s4XTVzTU/TQz7DRUF68I/AAAAAAAAFQM/kIh6pzShj-o/DSC02522.JPG http://lh6.ggpht.com/_gB5s4XTVzTU/TQz7EQRoLAI/AAAAAAAAFQQ/eS54BRy8Fio/DSC02523.JPG http://lh4.ggpht.com/_gB5s4XTVzTU/TQz7EjsRL6I/AAAAAAAAFQU/iqlM8JQ3ei8/DSC02524.JPG http://lh6.ggpht.com/_gB5s4XTVzTU/TQz7Fjb3XPI/AAAAAAAAFQY/dfgwOB7dutU/DSC02525.JPG http://lh4.ggpht.com/_gB5s4XTVzTU/TQz7GMVPU3I/AAAAAAAAFQc/oMEmki3Wcr4/DSC02526.JPG http://lh6.ggpht.com/_gB5s4XTVzTU/TQz7GSMIDSI/AAAAAAAAFQg/Dzq7UdPDvWw/DSC02527.JPG
Відповідь: Подарунок вернісажниці Я щойно від Цокотушки Я ПРОСТО В ШОЦІ!!!! ЦОКОТУХА ДЛЯ МЕНЕ ЗРОБИЛА ТАКУ ФАЙНУ ПРИКРАСУ!!!!!! Ця лілія повністю зі збитої вовни, її можна накручувати і на шию, і на руку, навіть на пояс!! мабуть, я носитиму її на вечірній сумочці або до теплої сукенки, коли потепліє А ще, а ще я маю подарунковий сертифікат в Галереї льону на кругленьку суму мені надзвичайно приємно... Дуже дякую, Цокотушко!
Відповідь: Подарунок вернісажниці Ой, скільки емоцій, скільки радості і позитиву принесла я нині додому..! Намагалася чемно все зазнимкувати, от тільки халепа: я десь можу помилитися, чий подарунок де є, але ви мені в цьому допоможіть, будь ласка, якщо я щось забуду чи наплутаю У мене був помічник, який допомагав мені фотографувати, тому наперед прошу вибачення за вуса-лапи-хвости у кадрі Отже, я тепер стала щасливою власницею отакої красоти Це від НікиЛавлі, набір гофрокартону з різними візерунками, наліпки для листівок і бомбезна робота — щоденник з обкладинкою, на якій вишита літера "І" і вся повністю обкладинка зшита руками, і то настільки акуратна робота!!! а найголовніше, я тепер буду модна, як мій чоловік, який записує в такий записничок по датах всі події, ось зараз сяду і попереписую вся дні народження і номери телефонів, і буду модніша за нього, бо мій записничок дуже-дуже файний А це від Хомочки, гарнюща закладочка до книжки (для магістра філології, ноголошувала Хомка), коробочка для рукодільних дрібниць (в ній вже оселилися застібки до намист, фурнітура і всяка всячина )