Відповідь: Подарунок вернісажниці до Дня народження Свято продовжується!!!!!!Ось мої подаруночки,від Лілі І чудовий подарунок від Іскри-Наталі сама собі завидую
Відповідь: Подарунок вернісажниці до Дня народження А я знову тут:dance2:. Маю після вчорашньої форумівки ще 4 подарунки:khomyak::khomyak::khomyak::khomyak: Звітуюся. Curly Xena потішила мого хом"яка набором вишивальним і чоколядою. А ше гляньте, який подарунковий пакет. Люблю я ведмедиків Мар"яся... Ви подивіться на листівку. Яка ніжна і витончена. А ще біскорню з гарнючими квіточками... Дякую La esposa... Іруська, ти вчасно повернулася Дякую за подарунок. Скоро чекайте мене із завершеною бісерною листівкою Ще вчора почала, але никаюся від малечі, бо дуже їй той бісер сподобався. Ну і ще один подарунок прибув з далекої Канади від Лілі. Тепер буду освоювати нові техніки, вишиваючи подушки. А про листівку мовчу, бо люблю я ромашки та ще й стільки гарних і теплих слів Окреме "дякую" Умі за доставку. P.S. Дівчата, якщо я напутала з подарунками і щось не на ту фоту приліпила, то вибачте. Просто вчора з такими сяючими очками витягала подарунки на стіл і хвалилася перед чоловіком, що могла потім поскладати щось десь не так...
Відповідь: Подарунок вернісажниці до Дня народження Квіти від Уми. Свято продовжується. Сьогодні прийшов пакуночок від Марії (Orman). Серветка (хрестики рівнюсенькі, виворіт - :khomyak: капєц який акуратний). Дуже дякую. І ще один подарунок сьогодні прийшов - гарна злива (думаю, що це колективний подарунок від всіх вернісажниць). Дякую.
Відповідь: Подарунок вернісажниці до Дня народження Почну з самого початку Не все можу вже викласти в оригінальному вигляді, тому, вибачайте, вже мусить бути як є. Всі оті подаруночки принесли мені стільки радості! Це, напевно, був мій найкращий День народження! Всі подарунки виконані з душею, і так мені підняли настрій, що вистачить на цілий рік! Ось таку красу я отримала від Naturals. Фото не передає тієї краси! Мені, чесно, шкода тим користуватись: поставила на поличці біля свого рукодільного крісла, дуже вже воно пасує під мою рожеву кімнату (Лесю, звідки ти знаєш, що я так люблю рожеве???). А ще в пакуночку були рожеві металізовані ниточки і рожевий меланж, рожева відкриточка і дуже смачні цукерочки. В той же день я отримала і пакуночок від Оленки-м. Обіцяю задекупажити ту коробочку, сподіваюсь що скоро викладу її в відповідній темі А те серденько, воно таке ніжне! На форумівці отримала презентик від Люди. Я в щирому захваті від тих її закладочок, біскорню у такому стилі! Ще й мій гномик отримав у презентик книжечку (а ми дуже любимо разом читати!) А ще від Бурульки отримала фірмову листівочку, з тими квіточками (як ти то робиш???, то така краса!!!) з дуже гарними побажаннями і рамку-п"яльця (вже точно знаю, що в ній буде красуватись якийсь новорічний сюжет!). А чоколядка файно пішла під нічний чай за вишиванням з Веланою А ще подаруночок від Еспозки. Зазнимкувати не можу окремо, але подивитись може кожен, бо вже на тій тканинці вишиваю лілії А ще в пакуночку був бісер і стеклярус. Бачу, таки прийдеться поновити старі знання А вдома, то отримала ще частинку подарунку від кумасі Велани. Вже в активному користуванні! Вона себе недооцінює! Бачили ви б які там рівнонькі хрестики! І то при тому, що то фактично одна з перших її завершених робіт (ну якщо не рахувати рушника ) (друга половинка презентика до мене ще їде ) Ніби нікого не забула? Ще раз всім дякую!!! Маю тепер стільки натхнення і море планів!
Відповідь: Подарунок вернісажниці до Дня народження Сьогодні прийшов подаруночок від Лілі. Органайзер на бильце фотеля і лінієчка (яку я дуже хотіла купити, але жлобилась). Дякую, Лільцю.
Відповідь: Подарунок вернісажниці до Дня народження Ну і я нарешті суди починаю місьо Льоня від Орман, місьо як справжній мен супер-пупер пахне, не то кавкою, не то чоколядою (файно пахне-одним словом ) Льоня льомкає (читай лежить) в мене на столику і я, коли вишиваю, чую як він пахнИТ місьо не сам, місько з супер-відкриточкою, Маріє, правду казав твій чоловік про все геніальне від Наталочки-Іскри маю в подарунок дуже класний льон бежево-жовтий від ДМС, стікери на бобінки і підставочки на горнятка з соняхами Ван Гога Наталю, льон дуже класний, я вже тихенько шукаю, що б то на ньому вишити Іринка_Еспозка запрезентувала мені торбинку для бісеру вишиту гладдю та виколюванням і з бісерним декоруванням, в торбинці був бісер 2-ох кольорів, ниточки і ще була чоколяда, але вже немає показую фух, далі.... далі подаруночок від Люди :khomyak: РУКОДІЛЬНА ТОРБИНКА з льону на торбинці вишитий вишиваючий ангелик, на пялечках-мій нік (Люда, ви мнє льстіте ) закладочка в колір торбинці, я вже її обкрутила, обмацала, обнюхала-ювелірна робота і нарешті, я маю гольничку, простіть темноті, здається то берлінго, вже юзаю по-повній а чоколяди вже майже немає ще маю водорозчинну канву, меланжеву ниточку та чудову листівочку від Надійки а ще матимемо з Орман спільний процес-шалик подарунок Бурульки, і набір голочок Марічко, ну ти й мене озадачила, я вже кілька днів думаю як би то його вишити? чи з бісером, чи металіком, чи меланжем
Відповідь: Подарунок вернісажниці до Дня народження такс і подарунок від Умці :khomyak::khomyak::khomyak: "Квіти та мереживо" від ДІМ :khomyak::khomyak::khomyak: Дівчата, дуууууужжжжже вам всім дякую, отримала массссссу задоволення, носилася з подарунками, як маленька, по хаті, перекладала з купки на купку, складала-роскладала знову складала, знову розкладала, роздивлялася ех... ДЯКУЮ я дуже надіюся, що ніц не наплутала бо на форумівці від тої кількості подарунків аж голова обертом йшла :8: то була справжня подарункова ейфорія
Відповідь: Подарунок вернісажниці до Дня народження Нарешті вже похвалюся своїми подарунками) Ще раз дякую дівчаткам за привітання і подаруночки. Вони були справжньою несподіванкою! Від того, в десятки разів приємніші В мене аж дух перехоплювало від відчуття такого по-дитячому чистого щастя, коли розпаковувала і розглядала подаруночки) Першою на форумівці мене ошелешила-одарила Іринка-Еспозка і взяла слово, що я не буду розпаковувати подарунок до дня народження. Цей пакуночок не давам мені спокою декілька днів. А в середині була така акуратна і ніжна кривулька (доречі, в мене не було ще жодної), пакетики з бісером (дуже "моїх" кольорів) і пластикові бобинки (які я буду використовувати в подорожі). Ще була чоколяда, але до фотосесії їй дожити не дали) Подаруночок від Надійки - набір бісеру-намистинок знов ж таки моїх кольорів (дівчата, ви домовлялися?) і файненька листівочка з привітанням Я вже бачу себе в "повітряній" прикрасі, що пасує до мого сарафанчика кольору лазурі) Касін пахнючий подаруночок Файнючий рушничок із вишивкою і милко, запах якого тепер в мене асоціюється виключно зі святом) Маю зразок Касіних рівних хрестиків і немаленької кропіткої роботи. Чекаю, коли вже переїдемо в нову квартиру, щоб повісити там рушничок. Виключно, як декоративний, звісно І, нарешті, подарунок від Уми. Снапи Фотографія вже в дії. Мені так зручно з ними, що навіть слів підібрати не можу, щоб добре подякувати) Дяяяккккуууууууууууюююююююююююю!!!! Прошу дівчат вибачити мене за якість фото. Руці в мене не до фотографування. І фотоапарат теж.
Відповідь: Подарунок вернісажниці до Дня народження Ось у анс вже сьогодні жовтень, тому нагадую про наших рукодільниць в яких день народження в цьому місяці: Маруся-мама 13 жовтня Natalya 16 жовтня Niferttiti 27 жовтня і дуже тихенько Ума 13 жовтня
Відповідь: Подарунок вернісажниці до Дня народження :khomyak: :khomyak: :khomyak: :khomyak: :khomyak: :khomyak: :khomyak: :khomyak: :khomyak: :khomyak: :khomyak: :khomyak: :khomyak: :khomyak: :khomyak: :khomyak: :khomyak: :khomyak: :khomyak: :khomyak: :khomyak: ви собі не уявляєте, що я тільки що отримала!!!!! я сама не вірю своєму щастю!!!! дихання сперло Mariya дякую !!! Як оговтаюсь і все порозглядаю, то виставлю фото . ждітє
Відповідь: Подарунок вернісажниці до Дня народження фото того всього не передадуть дівчата, то напасть з тим нетом і світлом дома Отже, вчора вечері отримала повідомлення з пошти, а нині стрімголов зранку гнала глянути що ж то мене чекає. Отримала велику коробище і ось що там було: набір з 10ти мультиколорів від ДМС, тканина лляна (28каунт) колір слонової кости теж від ДМС, набір голочок (позолочених) від ДМС і ножички-павич від ДМС ото жовтеньке з квіточками листівочка дуже гарнюня і гарними побажаннями ну і найбільша радість мого хом"яка: То вишивальна торба-органайзер!!!!!!! :khomyak::khomyak: На фото не видно наскільки вона класна (принесу на форумівку повипендрюватися ). Вона з джинсової тканини, в квіточки. Ще ззовні має три кишеньки. Одним словом, я тепер не буду як рагуліха з кульочком своє вишивання тарабанити всюди, а КРАСІВО так виглядатиму Ще й торба мого улюбленого фасону Марійко, я тобі дуже-предуже дякую Я вже в торбу поскладала новий процес і ножички причепила на своє старе біскорню і вжем всім тим користуюся і виношую пални на ниточки і тканинку . ех, дівчьонкі, сама собі заздрю
Відповідь: Подарунок вернісажниці до Дня народження з нагадування Хомки (я така атуркана ...) подарунки від Лілі наволочки на подушки girl_tender: люблю подушки) і штучки-дрючки для скрепбукінгу. Я дещо вже застосувала. Показую результат. Дуже-дуже дякую!
Відповідь: Подарунок вернісажниці до Дня народження пью валерянку з радості, мій хом"як в обмороці. Прийшла мені посилка від Тетянки (Вишиванки). ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ !!!!!!!
Відповідь: Подарунок вернісажниці до Дня народження погода не сприяє фотосесії, але як чоловік сказав "нечего на зеркало пинать, коль рожа крива" (за що получив копняка в коліно), то певно покажу вже що вмію. Але на форумівці дам всім роздивитися і позаздрити То від Сихівчаночки: Листівочка з дуже теплими привітаннями, вишитий магнітик на пластиковій канві і вишита лляна торба. магнітик дуже акуратно зроблений. я спочатку не зрозуміла, що він вишитий і дуже мені ідея на пластиковій канві сподобалась, хочу щось придумати для малого вишити подібне ну і звичайно торбинка :khomyak: :khomyak: :khomyak: :khomyak: :khomyak: Мій улюблений фасон Там в колір ще йде підкладка з кишеньками. Якраз нещодавно купила світлобузкового кольору олімпійку Мар"яночко, дуже дякую тобі за такий сюрпризик і твій труд. Обов"язково буду користуватися всім
Відповідь: Подарунок вернісажниці до Дня народження Ну і Касюня вчора мене добила, же навіть дефібрілятор не допомагав Все було оформлено в одному стилі - червоно-білому, навіть пакуночок пасував... Ота баньочка з чимось смачненьким буде відкриватися в суботу-неділю, коли в нас вихідний день від каші. Але я вже уточнила - то сливове варення, авторське. Тому впевнена, що дуже смачне, мені вже слинка тече Ну і звичайно 1000 падаючих хом"яків :khomyak: :khomyak: :khomyak: :khomyak: :khomyak: :khomyak: :khomyak: :khomyak: СЕРВЕТОЧКА!!! Лляна з оригінальним дизайном!!! і трохи вчорашніх з невдалим освітленням фото (вони виявились ще нічо, порівнянно з нинішніми) Тепер маю візрець Касіних хрестиків!!! І як вони в неї такі рівнющі виходять? От дивлюся на її фото, таке враження, що кожен хрестик копійований у фотошопі, лишень колір змінений... а нє, в оригіналі все так само як на фото!!! Мама вчора рахувала трояндочки, бо думала, що то має відповідати к-сті літ моїх, 33 нарахувала Ще мені рости треба Моя мама дуже швидко баньочку примостила в свою шафку з закрутками. Надзвичайно їй сподобалось оформлення закрутки. що вже мене допитує, коли я їй таке зроблю на ВСІ баньки Але найхитріше вона повелася щодо серветки. Каже мені: ну і куди ти ту красу поставиш? в тебе ж навіть стола нема (то тимчасово, поки ремонт). Я кажу, що як буде ремонт, буде стіл і взагалі я придумаю куди поставити. На що мама каже: так вона й не дуже тобі пасуватиме... думаю, якась дивна, чого це не пасуватиме? певно мама ніц не розуміє в тому... а тоді мама каже: може в мене залишиш? і біжить прикладати до комоду в столовій - дивись як пасує!!! Забрала на гору і сховала до кращих часів, бо потім в неї то не заберу Касюню, дякую за такий домашній, теплий подаруночок! Та серветка надихнула мене на нові ідеї, які певно вже з НР втілюватиму в життя
Відповідь: Подарунок вернісажниці до Дня народження І знову я сюди - хвалитись подаруночком! Таню, дуже-дуже дякую!!! Я відколи прийшла з пошти все круги намотую навколо свого подаруночка Маю ось таку (якщо правильно зрозуміла) подушечку-органайзер під шпильки: ось таку Таніну фірмову відкриточку: І хай ще мені хтось тільки спробує сказати що таких ниточок в природі не існує! (за них особливе дякую , бо тепер я зможу реалізувати одну свою таємну ідею, ну не зовсім таємну, та все ж всьому свій час) А ще маю такий класний набір для відкриточки, я просто млію, руки сверблять щось зробити прямо вже!!! І чоколядку, яка спробує дожити до вечора! Дуже-дуже дякую!!!
Відповідь: Подарунок вернісажниці до Дня народження Ну от, не буду вас більше мордувати! Ось такий презентик зробили мені Ліля і Ума! Сказати,які емоції мене переповнювали тоді, коли дівчата шепнули мені за презентик важко, питайте краще мого чоловіка Чекаю "хор падаючих хом"яків" (с) Мій хор виглядав десь так: :khomyak::khomyak::khomyak::khomyak: :khomyak::khomyak::khomyak::khomyak: :khomyak::khomyak::khomyak::khomyak: :khomyak::khomyak::khomyak::khomyak:
Відповідь: Подарунок вернісажниці до Дня народження Заздріть мені всі,хто ще не заздрить Мала сьогодні дуже фанй експрес-форумівочку, і на ній отримала ось такий презентик від ОксанкиФ: Там така вдкриточка, що хом"ячки не те слово попадають! А ще ниточка, яка світиться в темряві, ще одна дуже потрібна ниточка, і набір дуже потрібних бобінок! Величезне дякую!!!
Відповідь: Подарунок вернісажниці до Дня народження Нє, щем похвалюся нині :khomyak: :khomyak: :khomyak: Отаке отримала в ПП: Дякую Ірусі-Еспозі