Подарунок вернісажниці

Тема у розділі 'Теревені', створена користувачем вишиванка, 31 Травень 2010.

1. cuxivchanka

cuxivchanka Well-Known Member

Відповідь: Подарунок вернісажниці до Дня народження

Свято продовжується!!!!!!Ось мої подаруночки,від Лілі:girl_claping:
    І чудовий подарунок від Іскри-Наталі
    [​IMG] [​IMG]
    сама собі завидую:girl_cool::girl_blush2:

2. Orman

Orman Модератор-бомба

сумка від Фіяни :girl_tender:
    [​IMG] [​IMG]

набір від imel :girl_claping:

Дякую!!!

3. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

А я знову тут:dance2:. Маю після вчорашньої форумівки ще 4 подарунки:khomyak::khomyak::khomyak::khomyak:
    Звітуюся.
    Curly Xena потішила мого хом"яка набором вишивальним і чоколядою. А ше гляньте, який подарунковий пакет. Люблю я ведмедиків :girl_in_dreams:
    Мар"яся... Ви подивіться на листівку. Яка ніжна і витончена. А ще біскорню з гарнючими квіточками... Дякую
    La esposa... Іруська, ти вчасно повернулася :) Дякую за подарунок. Скоро чекайте мене із завершеною бісерною листівкою :girl_in_dreams: Ще вчора почала, але никаюся від малечі, бо дуже їй той бісер сподобався.
    Ну і ще один подарунок прибув з далекої Канади від Лілі. Тепер буду освоювати нові техніки, вишиваючи подушки. А про листівку мовчу, бо люблю я ромашки та ще й стільки гарних і теплих слів:girl_in_dreams: Окреме "дякую" Умі за доставку.

P.S. Дівчата, якщо я напутала з подарунками і щось не на ту фоту приліпила, то вибачте:girl_cool:. Просто вчора з такими сяючими очками :girl_crazy:витягала подарунки на стіл і хвалилася перед чоловіком, що могла потім поскладати щось десь не так... :girl_blush2::girl_blush2:

4. Mariya

Mariya Well-Known Member

Квіти від Уми.

Свято продовжується. Сьогодні прийшов пакуночок від Марії (Orman). Серветка (хрестики рівнюсенькі, виворіт - :khomyak: капєц який акуратний). Дуже дякую. :kiss:

І ще один подарунок сьогодні прийшов - гарна злива (думаю, що це колективний подарунок від всіх вернісажниць). Дякую. :kiss:

5. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Почну з самого початку :) Не все можу вже викласти в оригінальному вигляді, тому, вибачайте, вже мусить бути як є. Всі оті подаруночки принесли мені стільки радості! Це, напевно, був мій найкращий День народження! Всі подарунки виконані з душею, і так мені підняли настрій, що вистачить на цілий рік!

Ось таку красу я отримала від Naturals. Фото не передає тієї краси! Мені, чесно, шкода тим користуватись: поставила на поличці біля свого рукодільного крісла, дуже вже воно пасує під мою рожеву кімнату:girl_in_love: (Лесю, звідки ти знаєш, що я так люблю рожеве???). А ще в пакуночку були рожеві металізовані ниточки і рожевий меланж, рожева відкриточка і дуже смачні цукерочки.

[​IMG] [​IMG]

В той же день я отримала і пакуночок від Оленки-м. Обіцяю задекупажити ту коробочку, сподіваюсь що скоро викладу її в відповідній темі :girl_in_dreams: А те серденько, воно таке ніжне!

[​IMG] [​IMG]

На форумівці отримала презентик від Люди. Я в щирому захваті від тих її закладочок, біскорню у такому стилі! Ще й мій гномик отримав у презентик книжечку (а ми дуже любимо разом читати!)

А ще від Бурульки отримала фірмову листівочку, з тими квіточками (як ти то робиш???, то така краса!!!) з дуже гарними побажаннями і рамку-п"яльця (вже точно знаю, що в ній буде красуватись якийсь новорічний сюжет!). А чоколядка файно пішла під нічний чай за вишиванням з Веланою ;)

А ще подаруночок від Еспозки. Зазнимкувати не можу окремо, але подивитись може кожен, бо вже на тій тканинці вишиваю лілії:d64: А ще в пакуночку був бісер і стеклярус. Бачу, таки прийдеться поновити старі знання :girl_blush2:

А вдома, то отримала ще частинку подарунку від кумасі Велани. Вже в активному користуванні! Вона себе недооцінює! Бачили ви б які там рівнонькі хрестики! І то при тому, що то фактично одна з перших її завершених робіт (ну якщо не рахувати рушника :) ) (друга половинка презентика до мене ще їде ;) )

Ніби нікого не забула? Ще раз всім дякую!!! Маю тепер стільки натхнення і море планів! :girl_in_love:

6. Mariya

Mariya Well-Known Member

Сьогодні прийшов подаруночок від Лілі. Органайзер на бильце фотеля і лінієчка (яку я дуже хотіла купити, але жлобилась). Дякую, Лільцю.

7. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

Ну і я нарешті суди :)
    починаю

місьо Льоня від Орман, місьо як справжній мен супер-пупер пахне, не то кавкою, не то чоколядою (файно пахне-одним словом :i-m_so_happy:)
    Льоня льомкає (читай лежить) в мене на столику і я, коли вишиваю, чую як він пахнИТ :girl_tender:
    місьо не сам, місько з супер-відкриточкою, Маріє, правду казав твій чоловік про все геніальне :girl_yes2:

від Наталочки-Іскри маю в подарунок дуже класний льон бежево-жовтий від ДМС, стікери на бобінки і підставочки на горнятка з соняхами Ван Гога :girl_tender:
    Наталю, льон дуже класний, я вже тихенько шукаю, що б то на ньому вишити :girl_in_dreams:

Іринка_Еспозка запрезентувала мені торбинку для бісеру :girl_tender: вишиту гладдю та виколюванням і з бісерним декоруванням, в торбинці був бісер 2-ох кольорів, ниточки і ще була чоколяда, але вже немає :mocking:
    показую

фух, далі....

далі подаруночок від Люди :khomyak:
    РУКОДІЛЬНА ТОРБИНКА з льону :girl_impossible:
    на торбинці вишитий вишиваючий ангелик, на пялечках-мій нік :girl_tender: (Люда, ви мнє льстіте :mocking:)
    закладочка в колір торбинці, я вже її обкрутила, обмацала, обнюхала-ювелірна робота
    і нарешті, я маю гольничку, простіть темноті, здається то берлінго, вже юзаю по-повній :girl_curtsey:
    а чоколяди вже майже немає :girl_blush2:
    [​IMG][​IMG]

ще маю водорозчинну канву, меланжеву ниточку та чудову листівочку від Надійки :girl_dance:

а ще матимемо з Орман спільний процес-шалик
    подарунок Бурульки, і набір голочок :girl_tender:
    Марічко, ну ти й мене озадачила, я вже кілька днів думаю як би то його вишити? чи з бісером, чи металіком, чи меланжем :girl_in_dreams:

8. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

такс
    і подарунок від Умці :girl_dance:
    :khomyak::khomyak::khomyak:
    "Квіти та мереживо" від ДІМ :girl_impossible:
    :khomyak::khomyak::khomyak:
    [​IMG][​IMG]

Дівчата, дуууууужжжжже вам всім дякую, отримала массссссу задоволення, носилася з подарунками, як маленька, по хаті, перекладала з купки на купку, складала-роскладала знову складала, знову розкладала, роздивлялася :connie_pull-pigtail
    ех...
    ДЯКУЮ :girl_in_love:

:kiss::kiss::kiss:

9. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

Нарешті вже похвалюся своїми подарунками)

Ще раз дякую дівчаткам за привітання і подаруночки. Вони були справжньою несподіванкою! Від того, в десятки разів приємніші :girl_tender: В мене аж дух перехоплювало від відчуття такого по-дитячому чистого щастя, коли розпаковувала і розглядала подаруночки)

Першою на форумівці мене ошелешила-одарила Іринка-Еспозка і взяла слово, що я не буду розпаковувати подарунок до дня народження. Цей пакуночок не давам мені спокою декілька днів. А в середині була така акуратна і ніжна кривулька (доречі, в мене не було ще жодної), пакетики з бісером (дуже "моїх" кольорів) і пластикові бобинки (які я буду використовувати в подорожі). Ще була чоколяда, але до фотосесії їй дожити не дали)
    [​IMG] [​IMG]

Подаруночок від Надійки - набір бісеру-намистинок знов ж таки моїх кольорів (дівчата, ви домовлялися?:girl_crazy:) і файненька листівочка з привітанням :girl_in_love: Я вже бачу себе в "повітряній" прикрасі, що пасує до мого сарафанчика кольору лазурі)

Касін пахнючий подаруночок :girl_tender: Файнючий рушничок із вишивкою і милко, запах якого тепер в мене асоціюється виключно зі святом) Маю зразок Касіних рівних хрестиків і немаленької кропіткої роботи. Чекаю, коли вже переїдемо в нову квартиру, щоб повісити там рушничок. Виключно, як декоративний, звісно :girl_smile:
    [​IMG] [​IMG]

І, нарешті, подарунок від Уми. Снапи :girl_impossible: Фотографія вже в дії. Мені так зручно з ними, що навіть слів підібрати не можу, щоб добре подякувати)

Дяяяккккуууууууууууюююююююююююю!!!! :girl_tender:

Прошу дівчат вибачити мене за якість фото. Руці в мене не до фотографування. І фотоапарат теж.:girl_nea:

Останнє редагування: 28 Вересень 2010
  10. вишиванка

вишиванка Well-Known Member

Ось у анс вже сьогодні жовтень, тому нагадую про наших рукодільниць в яких день народження в цьому місяці:
    Маруся-мама 13 жовтня
    Natalya 16 жовтня
    Niferttiti 27 жовтня

і дуже тихенько Ума 13 жовтня

11. Ума

Ума Super Moderator

:khomyak: :khomyak: :khomyak: :khomyak: :khomyak: :khomyak: :khomyak:
    ви собі не уявляєте, що я тільки що отримала!!!!! я сама не вірю своєму щастю!!!! дихання сперло :girl_haha:

Mariya дякую :kiss:!!! Як оговтаюсь і все порозглядаю, то виставлю фото . ждітє

12. Ума

Ума Super Moderator

фото того всього не передадуть :)

Отже, вчора вечері отримала повідомлення з пошти, а нині стрімголов зранку гнала глянути що ж то мене чекає. Отримала велику коробище і ось що там було:

набір з 10ти мультиколорів від ДМС, тканина лляна (28каунт) колір слонової кости теж від ДМС, набір голочок (позолочених) від ДМС і ножички-павич від ДМС :girl_tender::girl_tender:
    ото жовтеньке з квіточками листівочка дуже гарнюня і гарними побажаннями :girl_tender:

ну і найбільша радість мого хом"яка:

То вишивальна торба-органайзер!!!!!!! :khomyak::khomyak:
    На фото не видно наскільки вона класна (принесу на форумівку повипендрюватися :girl_blum:). Вона з джинсової тканини, в квіточки. Ще ззовні має три кишеньки. Одним словом, я тепер не буду як рагуліха з кульочком своє вишивання тарабанити всюди, а КРАСІВО так виглядатиму :) Ще й торба мого улюбленого фасону :girl_haha:

Марійко, я тобі дуже-предуже дякую:kiss::kiss: Я вже в торбу поскладала новий процес :) і ножички причепила на своє старе біскорню і вжем всім тим користуюся і виношую пални на ниточки і тканинку :kiss:.

ех, дівчьонкі, сама собі заздрю :girl_haha:

13. Orman

Orman Модератор-бомба

з нагадування Хомки (я така атуркана ...)
    подарунки від Лілі
    наволочки на подушки :)girl_tender: люблю подушки)

і штучки-дрючки для скрепбукінгу. Я дещо вже застосувала. Показую результат.
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Дуже-дуже дякую! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

14. Stanislava

Stanislava Well-Known Member

пью валерянку з радості, мій хом"як в обмороці. Прийшла мені посилка від Тетянки (Вишиванки). ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ !!!!!!!
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

15. Ума

Ума Super Moderator

погода не сприяє фотосесії, але як чоловік сказав "нечего на зеркало пинать, коль рожа крива" (за що получив копняка в коліно), то певно покажу вже що вмію. Але на форумівці дам всім роздивитися і позаздрити :girl_blum:

То від Сихівчаночки:

Листівочка з дуже теплими привітаннями, вишитий магнітик на пластиковій канві і вишита лляна торба.

магнітик дуже акуратно зроблений. я спочатку не зрозуміла, що він вишитий :connie_pull-pigtail і дуже мені ідея на пластиковій канві сподобалась, хочу щось придумати для малого вишити подібне

ну і звичайно торбинка :khomyak: :khomyak: :khomyak: :khomyak: :khomyak:
    Мій улюблений фасон :) Там в колір ще йде підкладка з кишеньками. Якраз нещодавно купила світлобузкового кольору олімпійку :girl_in_dreams:
    [​IMG] [​IMG]

Мар"яночко, дуже дякую тобі за такий сюрпризик і твій труд. Обов"язково буду користуватися всім :kiss:

16. Ума

Ума Super Moderator

Ну і Касюня вчора мене добила, же навіть дефібрілятор не допомагав :girl_crazy:

Все було оформлено в одному стилі - червоно-білому, навіть пакуночок пасував... Ота баньочка з чимось смачненьким буде відкриватися в суботу-неділю, коли в нас вихідний день від каші. Але я вже уточнила - то сливове варення, авторське. Тому впевнена, що дуже смачне, мені вже слинка тече :girl_haha: :girl_in_dreams:

Ну і звичайно 1000 падаючих хом"яків :khomyak: :khomyak: :khomyak: :khomyak: :khomyak: :khomyak: :khomyak: :khomyak:
    СЕРВЕТОЧКА!!! Лляна з оригінальним дизайном!!!

і трохи вчорашніх з невдалим освітленням фото (вони виявились ще нічо, порівнянно з нинішніми)

Тепер маю візрець Касіних хрестиків!!! І як вони в неї такі рівнющі виходять? От дивлюся на її фото, таке враження, що кожен хрестик копійований у фотошопі, лишень колір змінений... а нє, в оригіналі все так само як на фото!!!

Мама вчора рахувала трояндочки, бо думала, що то має відповідати к-сті літ моїх, 33 нарахувала :connie_pull-pigtail Ще мені рости треба :girl_flirt:

Касюню, дякую за такий домашній, теплий подаруночок! Та серветка надихнула мене на нові ідеї, які певно вже з НР втілюватиму в життя :kiss:

17. Мар'яся

І знову я сюди - хвалитись подаруночком!

Таню, дуже-дуже дякую!!! Я відколи прийшла з пошти все круги намотую навколо свого подаруночка :)

Маю ось таку (якщо правильно зрозуміла) подушечку-органайзер під шпильки:

ось таку Таніну фірмову відкриточку:

І хай ще мені хтось тільки спробує сказати що таких ниточок в природі не існує! (за них особливе дякую :girl_in_love:, бо тепер я зможу реалізувати одну свою таємну ідею, ну не зовсім таємну, та все ж всьому свій час)

А ще маю такий класний набір для відкриточки, я просто млію, руки сверблять щось зробити прямо вже!!! І чоколядку, яка спробує дожити до вечора!

Дуже-дуже дякую!!! :girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:

Останнє редагування: 12 Жовтень 2010
  18. Мар'яся

Ну от, не буду вас більше мордувати! Ось такий презентик зробили мені Ліля і Ума! Сказати,які емоції мене переповнювали тоді, коли дівчата шепнули мені за презентик важко, питайте краще мого чоловіка :)

Чекаю "хор падаючих хом"яків" (с)
    Мій хор виглядав десь так:

:khomyak::khomyak::khomyak::khomyak:
    :khomyak::khomyak::khomyak::khomyak:​

19. Мар'яся

Заздріть мені всі,хто ще не заздрить :girl_yes2: Мала сьогодні дуже фанй експрес-форумівочку, і на ній отримала ось такий презентик від ОксанкиФ:

Там така вдкриточка, що хом"ячки не те слово попадають!

А ще ниточка, яка світиться в темряві, ще одна дуже потрібна ниточка, і набір дуже потрібних бобінок!

Величезне дякую!!! :kiss:

20. Ума

Ума Super Moderator

Нє, щем похвалюся нині :girl_tender:
    :khomyak: :khomyak: :khomyak:
    Отаке отримала в ПП:

Дякую Ірусі-Еспозі :kiss: