Відповідь: Подарунок вернісажниці до Дня народження Дівчатка, нагадую іменниниць на серпень Kalina 2 серпня Xomka 4 серпня Orman 12 серпня kvVItKA 15 серпня Станіслава 15 серпня roksolanka 16 серпня cuxivchanka 18 серпня левиця 23 серпня Бурулька 27 серпня Top-Olya 31 серпня
Відповідь: Подарунок вернісажниці до Дня народження І я отримала подарунки дякую дівчатка, як тільки буде можливість сфотографую
Відповідь: Подарунок вернісажниці до Дня народження А я тепер маю фірмового зайця від NikaLovely Точніше зайчиху))) І цілий шедеврик спереду і ззаду. Під бантиком дуже класне привітання! Ніко, дуже гарно зроблено, так все підібрано, рівненько вирізане віконечко(розкажи секрет), ну просто супер!!! Дозволяю відкривати виробництво Я так собі хотіла мати хоч одне таке зайченя, і десь в планах далеких мала, а тепер можна розслабитись Дякую!!!
Відповідь: Подарунок вернісажниці до Дня народження Все-таки я заглянула в скриньку))) А там був пакуночок від Левиці А у ньому лляна серветочка, теплі привітання і бісер для майбутніх процесиків Вишивка така гарна та акуратна Буду мати за приклад Дякую, Оксаночко
Відповідь: Подарунок вернісажниці до Дня народження :khomyak::khomyak::khomyak::khomyak::khomyak: :khomyak::khomyak::khomyak::khomyak::khomyak: :khomyak::khomyak::khomyak::khomyak::khomyak: Кіточка вишила для мене картинку! Обалдєть:khomyak: Фото не виходить гарне((((((((( Серденько вже гарненько собі висить на облюбованому місці, а малий заснув в обнімку з новою книжкою:dance2: і магнітиком Найтепліші кольорові побажання з фірмовими лапками та два меланжики я забрала собі Георгіно, спасибі за фантастичний сюрпризик і чудовий настрій з Карпат
Відповідь: Подарунок вернісажниці до Дня народження хух виставляю свої подарунки. Мені аж тепер стидно за ті листівочки/подаруночки, що я посилала Людин не покажу, бо вона не дозволяє в середину заглядати до 12 серпня Касін, мммм, такі квіточки, прям як рідні! І милко - пахне на всю хату Умині цукерочки, ми вже зчоловіком понад"їдали і набір панч-нідл - таааак цікаво! Вишиванчин набір для листівочки, заготовочки, меланжеві ниточки. Ледве зранку не почала листівочку вишивати, але спам"яталася, що ліжко стелити треба і зуби чистити. Мар"ясин подаруночок - ножички фігурні (намьокувані, гггг), листівочка, тканинка блакитна і ще закладочка (Алго викладала) - я забула сфотографувати, бо вже використовую її за призначенням Подаруночок від Роксоланки Набір для вишивання шаличка (готовий шалик з нанесеним малюнком і ниточки) від Oddly. Мій улюблений колір
Відповідь: Подарунок вернісажниці до Дня народження Я ще стільки подарунків за все своє хом'яче життя не бачила:radist: Дівчатка, як щось пропущу чи переплутаю - не бийте дайте знати і я виправлюсь, бо від такої кількості хом'ячих штучок я сама не своя Ітак, організатор цієї файної забави Вишиваночка та її чоловік (дуже гарне їм'я якого я забула:o) надарували мені вінтажної аіди, голочок, ниточок та бобінки, хоч бери і вже сідай вишивати - все під рукою А для ще кращого настрою чудові побажання у листівці Наша люба Пупсик хоч і не потрапила на форумівку, а все ж частинку тепла разом з подаруночком відправила Чудове доповнення моєї колекції Алго вбила мене наповал: вінтажний колекційний футлярчик для ножничок та ексклюзивні ниточки Орман з Ніфертіті певно вміють читати думки, бо заготовка на листівочку та наклейки були в найближчих купівельних планах А це шедевр (не побоюсь цього слова!) від ОленкиМ Мене щоразу вражає твоя фантазія та вишуканий смак Умця, як то Умця: надавала планів на цілий рік Голочку до панч-нідл:radist: та два наборчики з тонованою тканинкою А щоб я не дуже сперечалась з такою кількістю завдань, піддобрила смачнючими цукерками Далі буде)))
Відповідь: Подарунок вернісажниці до Дня народження Мар'яся наша фантазерка ще та Відкриточка, сердечко, фігурні ножнички та ниточки - классс!!! Іруся-imel теж певно телепат, бо звідки ти знала що мені таке треба??? Роксоланко, звідки в тебе стільки цікавих ідей? Меланжева біскорнюшка, яку можна вчепити на руку і гарненькі ниточки Бурулька вирішила розвивати мене всесторонньо і подарувала бісерний набір Я так розумію - тепер мені не відвертітись А щоб привести мене до тями, на додачу були вручені магнітик, ниточки що світяться та відкриточка в техніці квілінг!!! Так, так, я тепер теж таку маю! Наша мила Одлі не довго думаючи нагрузила мене наборчиком для вишивання! Хатинка, квіти, купа яскравих кольорів - фантастично!!! А мій любий куратор, моя ЛюдмилаП знову вбила мене наповал Рукодільна торбинка Надзвичайно ніжна! І з сюрпризами: закладочкою, біскорнюшкою та іменною хустинкою Фантастика!!! Дуже вам дякую, любі мої, за безліч теплих привітань, купу хом'ячих штучок та рукодільних шедеврів Спасибі за надзвичайний День Народження:khomyak::khomyak::khomyak:
Відповідь: Подарунок вернісажниці до Дня народження А в мене ще один презентик:radist: Від Ксеночки Кучерявої Такий файний, що навіть не сваритиму, же не власноручно-рукодільний Маю тепер фантастичного нотатничка для адрес Вмієш ти догодити, Ксеню:dance2: Дякуююю
Відповідь: Подарунок вернісажниці до Дня народження Я знову тут Маю презентик від La esposa Чудову торбинку, нотатнички і шоколадна смакота (ще ціла:xaxa Я вже знаю, які там будуть зберігатись скарби: декоративні гудзички і намистини Ірусю, сонечко, дякую за сьогоднішню зустріч - продовження свята
Відповідь: Подарунок вернісажниці до Дня народження ну нарешті в мене доросли руці, щоб показати, які презентики я отримала на ДН отож, від Сихівчанки мені прийшла отака кумедна листівка: і звідки то Мар'янка вгадала, що я люблю жирафок? в мене іграшка м'яка є - ідентична тварючка як на листівці. Семен називається Від Орманчика прийшла ось така листівка: +така гарнюнька-манюнька рамочка-серденько, але я її не сфоткала, на жаль... як вставлю туди якесь фото, то відразу виставлю Касюнька приготувала ось таку чудо-листівку: скільки там хрестиків-півхрестиків-франзузів! а останні настільки витончені, що то просто слів нема від Оленки-м прийшла ось така листівочка: +ниточки металізовані, яких я ще не використовувала, але дуже хочеться Дівчата, дуже дякую Вам за подаруночки і теплі слова! було надзвичайно приємно розривати конвертики, розглядати красоти, переглядати їх по сто разів... ті відчуття важко описати словами, бо дуже приємно, коли не очікуєш, а отримуєш:o
Відповідь: Подарунок вернісажниці до Дня народження Виконуючи Людині завіти, відкрила сьогодні було так стало так це щоденничок в ексклюзивній обкладинці, а закладка - це просто а що наготувала Іскра!!!! Словами мої відчуття не передати! все передала кур"єром - така несподіванка букет - фотографія передає лише приблизне уявлення про його красу листівочка і чарівна коробочка а от що було в коробочці тааааке все класне. ДЯКУЮ!
Відповідь: Подарунок вернісажниці до Дня народження Завдяки Роксоланці в мене свято почалося сьогодні. Велике спасибі тобі дорога Роксоланко за чудові подарунки та теплі слова!!!!!!!!!!!!
Відповідь: Подарунок вернісажниці до Дня народження І от така краса прийшла мені від форумчанки Крика В.Д. нажаль ніка не було, то незнаю хто то? Велике дякую Вам!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповідь: Подарунок вернісажниці до Дня народження свято продовжується! бобінки з кільцем а ще ниточка металізована і чукуляда (чоловік вже над"їв, але хто йому рахує ) від Сімони Дякуюююю!
Відповідь: Подарунок вернісажниці до Дня народження Ось такі подаруночки отримала на ДН: від Вишиванки - набір для вишивки картинки і меланжеві ниточки Аріадна (ще ніколи такими не вишивала) і від Мар"ясі - відкриточка, фігурні ножнички, меланжева ниточка ДМС і чудо-брелочок на пластиковій канві і зблизька Дуже дякую за чудові подарунки і теплі слова!!!!!!!!!!!!!!
Відповідь: Подарунок вернісажниці до Дня народження так багато подарунків я не одержувала ніколи Бурльчині листівочка це щось! Як Бурулька квіточки-листочки поробила? То треба МК. А, і ще листівочка зверху оформлена серветочкою, яку причіплено з допомогою плівки, праски і підгорілого килима.
Відповідь: Подарунок вернісажниці до Дня народження вранці танцювала, бо приніс мені брат конверт, а в ньому відразу сфоткала і сюди хвалитись (погода не сонячна, на фото кольори трішки не такі, але настрій тепер в мене дуже сонячний) Маріє, величезне дякуююю, я ще ніколи не отримувала вишитих листівок, то така краса і так приємно розглядати ті хрестики.
Відповідь: Подарунок вернісажниці до Дня народження де падаючі хом"яки - сьогодні масована атака! від Алго листівочка, чукуляда і набір навіть боюсь сказати з якої техніки, мусила аж інструкцію сфотографувати від Оленки квіти (залишила в чоловіка на роботі), шоколадна підкова (з"їли вже тільки карточка лишилась) і від Кучерявої Ксени (так і на конверті писало ) листівочка і натуральний записничок від Хомки саморобна листівочка і закладочка а ще я так жадібно все розпаковувала, що не помітила з якого конверту випав мішечок з бобінками Дівчаточка, дуже всім дякую! За подарунки, теплі слова і взагалі!!! Я така розчулена, просто слів нема.
Відповідь: Подарунок вернісажниці до Дня народження Нарешті розібралась з фотіком і можу похвалитись подаруночком від Naturals Відкриточка, біскорнюшка та брелочок з бобінками:dance2::dance2::dance2: І трішки ближче файнюча листівочка з чудовими побажаннями І біскорню та брелочок з ініціалами:khomyak: Я ці чуда-дива два дні роздивлялась та дивувалась Лесю, дуже оригінальний задум і втілення суперове!!! Дякую П.С. Взагалі-то я вже певно тижнів зо два всі подаруночки розглядаю-передивляюсь-дивуюсь - які ж ви, дівчатка, рукодільниці!!! Бажаю вам багато-багато задумів, натхнення та часу на втілення! Кожна річ, створена вами - це Шедевр!!!