Подарунок вернісажниці

Тема у розділі 'Теревені', створена користувачем вишиванка, 31 Травень 2010.

1. вишиванка

вишиванка Well-Known Member

Відповідь: Подарунок вернісажниці до Дня народження

Дівчатка, нагадую іменниниць на серпень

Kalina 2 серпня
    Xomka 4 серпня
    Orman 12 серпня
    kvVItKA 15 серпня
    Станіслава 15 серпня
    roksolanka 16 серпня
    cuxivchanka 18 серпня
    левиця 23 серпня
    Бурулька 27 серпня
    Top-Olya 31 серпня

2. simona

simona Well-Known Member

І я отримала подарунки дякую дівчатка, як тільки буде можливість сфотографую

3. Xomka

Xomka Well-Known Member

А я тепер маю фірмового зайця від NikaLovely:girl_in_love: Точніше зайчиху)))

І цілий шедеврик спереду і ззаду. Під бантиком:girl_blum: дуже класне привітання!

[​IMG] [​IMG]

Ніко, дуже гарно зроблено, так все підібрано, рівненько вирізане віконечко(розкажи секрет:girl_cool:), ну просто супер!!! Дозволяю відкривати виробництво:girl_wink:

Я так собі хотіла мати хоч одне таке зайченя, і десь в планах далеких мала, а тепер можна розслабитись:girl_haha: Дякую!!!:kiss:

Останнє редагування: 3 Серпень 2010
  4. Xomka

Xomka Well-Known Member

Все-таки я заглянула в скриньку)))
    А там був пакуночок від Левиці:girl_in_love: А у ньому лляна серветочка, теплі привітання і бісер для майбутніх процесиків:girl_claping:

Вишивка така гарна та акуратна:girl_claping: Буду мати за приклад:girl_yes:

Дякую, Оксаночко:girl_in_love::girl_in_love: :kiss:

5. Xomka

Xomka Well-Known Member

:khomyak::khomyak::khomyak::khomyak::khomyak: :khomyak::khomyak::khomyak::khomyak::khomyak: :khomyak::khomyak::khomyak::khomyak::khomyak:
    Кіточка вишила для мене картинку! Обалдєть:khomyak:

Фото не виходить гарне(((((((((

Серденько вже гарненько собі висить на облюбованому місці, а малий заснув в обнімку з новою книжкою:dance2: і магнітиком:girl_tender:

Найтепліші кольорові побажання з фірмовими лапками та два меланжики я забрала собі:girl_blum:

Георгіно, спасибі за фантастичний сюрпризик і чудовий настрій з Карпат:girl_in_love:
    :kiss::kiss::kiss:

6. Orman

Orman Модератор-бомба

хух виставляю свої подарунки.

Мені аж тепер стидно за ті листівочки/подаруночки, що я посилала :girl_blush2:

Людин не покажу, бо вона не дозволяє в середину заглядати до 12 серпня :)

Касін, мммм, такі квіточки, прям як рідні! І милко - пахне на всю хату

Умині цукерочки, ми вже зчоловіком понад"їдали і набір панч-нідл - таааак цікаво!

Вишиванчин набір для листівочки, заготовочки, меланжеві ниточки. Ледве зранку не почала листівочку вишивати, але спам"яталася, що ліжко стелити треба і зуби чистити.

Мар"ясин подаруночок - ножички фігурні (намьокувані, гггг), листівочка, тканинка блакитна і ще закладочка (Алго викладала) - я забула сфотографувати, бо вже використовую її за призначенням :)

Подаруночок від Роксоланки :)

Набір для вишивання шаличка (готовий шалик з нанесеним малюнком і ниточки) від Oddly. Мій улюблений колір :girl_curtsey:

7. Xomka

Xomka Well-Known Member

Я ще стільки подарунків за все своє хом'яче життя не бачила:girl_crazy::radist:
    Дівчатка, як щось пропущу чи переплутаю - не бийте:girl_blush2: дайте знати і я виправлюсь, бо від такої кількості хом'ячих штучок я сама не своя:crazy:

Ітак, організатор цієї файної забави Вишиваночка та її чоловік (дуже гарне їм'я якого я забула:o) надарували мені вінтажної аіди, голочок, ниточок та бобінки, хоч бери і вже сідай вишивати - все під рукою:girl_claping: А для ще кращого настрою чудові побажання у листівці:girl_in_love:

Наша люба Пупсик хоч і не потрапила на форумівку, а все ж частинку тепла разом з подаруночком відправила:girl_dance: Чудове доповнення моєї колекції:girl_in_love:

Алго вбила мене наповал: вінтажний колекційний футлярчик для ножничок та ексклюзивні ниточки:girl_in_love:

Орман з Ніфертіті певно вміють читати думки:girl_cool:, бо заготовка на листівочку та наклейки були в найближчих купівельних планах:girl_yes2:

А це шедевр (не побоюсь цього слова!) від ОленкиМ:girl_in_love: Мене щоразу вражає твоя фантазія та вишуканий смак:girl_in_love:

[​IMG] [​IMG]

Умця, як то Умця: надавала планів на цілий рік:girl_cool: Голочку до панч-нідл:radist: та два наборчики з тонованою тканинкою:girl_in_love: А щоб я не дуже сперечалась з такою кількістю завдань, піддобрила смачнючими цукерками:girl_blum:

Далі буде)))

8. Xomka

Xomka Well-Known Member

Мар'яся наша фантазерка ще та:girl_in_love: Відкриточка, сердечко, фігурні ножнички та ниточки - классс!!!

[​IMG] [​IMG]

Іруся-imel теж певно телепат:girl_in_love:, бо звідки ти знала що мені таке треба???

Роксоланко, звідки в тебе стільки цікавих ідей? Меланжева біскорнюшка, яку можна вчепити на руку:girl_claping: і гарненькі ниточки:girl_in_love:

Бурулька вирішила розвивати мене всесторонньо і подарувала бісерний набір:connie_pull-pigtail Я так розумію - тепер мені не відвертітись:girl_haha: А щоб привести мене до тями, на додачу були вручені магнітик, ниточки що світяться та відкриточка в техніці квілінг!!! Так, так, я тепер теж таку маю!

Наша мила Одлі не довго думаючи;) нагрузила мене наборчиком для вишивання! Хатинка, квіти, купа яскравих кольорів - фантастично!!!:girl_dance:

А мій любий куратор, моя ЛюдмилаП знову вбила мене наповал:girl_in_love: Рукодільна торбинка:girl_in_love: Надзвичайно ніжна! І з сюрпризами:girl_claping:: закладочкою, біскорнюшкою та іменною хустинкою:girl_in_love: Фантастика!!!

[​IMG] [​IMG]

Дуже вам дякую, любі мої, за безліч теплих привітань, купу хом'ячих штучок та рукодільних шедеврів:kiss:
    Спасибі за надзвичайний День Народження
    :khomyak::khomyak::khomyak:

Останнє редагування: 6 Серпень 2010
  9. Xomka

Xomka Well-Known Member

А в мене ще один презентик:radist: Від Ксеночки Кучерявої:girl_in_love:
    Такий файний, що навіть не сваритиму, же не власноручно-рукодільний;)

Маю тепер фантастичного нотатничка для адрес:girl_tender:
    Вмієш ти догодити, Ксеню:dance2: Дякуююю:kiss::kiss::kiss:

10. Xomka

Xomka Well-Known Member

Я знову тут:girl_wink:

Маю презентик від La esposa:kiss:
    Чудову торбинку:girl_tender:, нотатнички і шоколадна смакота (ще ціла:xaxa:)

Я вже знаю, які там будуть зберігатись скарби: декоративні гудзички і намистини:girl_curtsey:

Ірусю, сонечко, дякую за сьогоднішню зустріч - продовження свята:girl_in_love::kiss::kiss::kiss:

11. Iskra

Iskra Well-Known Member

ну нарешті в мене доросли руці, щоб показати, які презентики я отримала на ДН:girl_smile:
    отож, від Сихівчанки мені прийшла отака кумедна листівка:
    і звідки то Мар'янка вгадала, що я люблю жирафок? в мене іграшка м'яка є - ідентична тварючка як на листівці. Семен називається :girl_crazy:

Від Орманчика прийшла ось така листівка:
    +така гарнюнька-манюнька рамочка-серденько, але я її не сфоткала, на жаль... як вставлю туди якесь фото, то відразу виставлю:girl_wink:

Касюнька приготувала ось таку чудо-листівку:
    скільки там хрестиків-півхрестиків-франзузів! а останні настільки витончені, що то просто слів нема:girl_tender:

від Оленки-м прийшла ось така листівочка:
    +ниточки металізовані, яких я ще не використовувала, але дуже хочеться:girl_smile:

Дівчата, дуже дякую Вам за подаруночки і теплі слова! було надзвичайно приємно розривати конвертики, розглядати красоти, переглядати їх по сто разів... ті відчуття важко описати словами, бо дуже приємно, коли не очікуєш, а отримуєш:o

12. Orman

Orman Модератор-бомба

Виконуючи Людині завіти, відкрила сьогодні

було так

стало так

це щоденничок в ексклюзивній обкладинці, а закладка - це просто :girl_tender:

а що наготувала Іскра!!!! Словами мої відчуття не передати!
    все передала кур"єром - така несподіванка
    букет - фотографія передає лише приблизне уявлення про його красу
    листівочка і чарівна коробочка

а от що було в коробочці
    тааааке все класне. ДЯКУЮ!

13. Stanislava

Stanislava Well-Known Member

[​IMG] [​IMG]
    Завдяки Роксоланці в мене свято почалося сьогодні. Велике спасибі тобі дорога Роксоланко за чудові подарунки та теплі слова!!!!!!!!!!!!

14. Stanislava

Stanislava Well-Known Member

І от така краса прийшла мені від форумчанки Крика В.Д. нажаль ніка не було, то незнаю хто то? Велике дякую Вам!!!!!!!!!!!!!!!!

15. Orman

Orman Модератор-бомба

свято продовжується!
    бобінки з кільцем

а ще ниточка металізована і чукуляда (чоловік вже над"їв, але хто йому рахує :))

від Сімони :) Дякуюююю!

16. roksolanka

roksolanka Well-Known Member

Ось такі подаруночки отримала на ДН:
    від Вишиванки - набір для вишивки картинки і меланжеві ниточки Аріадна (ще ніколи такими не вишивала)
    і від Мар"ясі - відкриточка, фігурні ножнички, меланжева ниточка ДМС і чудо-брелочок на пластиковій канві
    і зблизька
    [​IMG] [​IMG]

Дуже дякую за чудові подарунки і теплі слова!!!!!!!!!!!!!!

17. Orman

Orman Модератор-бомба

так багато подарунків я не одержувала ніколи

Бурльчині

листівочка це щось! Як Бурулька квіточки-листочки поробила? То треба МК. А, і ще листівочка зверху оформлена серветочкою, яку причіплено з допомогою плівки, праски і підгорілого килима.

18. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

вранці танцювала, бо приніс мені брат конверт, а в ньому
    відразу сфоткала і сюди хвалитись:girl_dance: (погода не сонячна, на фото кольори трішки не такі, але настрій тепер в мене дуже сонячний:))
    Маріє, величезне дякуююю, я ще ніколи не отримувала вишитих листівок, то така краса:girl_in_love: і так приємно розглядати ті хрестики.:girl_tender:

19. Orman

Orman Модератор-бомба

де падаючі хом"яки - сьогодні масована атака!

від Алго
    листівочка, чукуляда і набір навіть боюсь сказати з якої техніки, мусила аж інструкцію сфотографувати :)

[​IMG] [​IMG]

від Оленки
    квіти (залишила в чоловіка на роботі), шоколадна підкова (з"їли вже :) тільки карточка лишилась)
    і

від Кучерявої Ксени (так і на конверті писало :)) листівочка і натуральний записничок

від Хомки
    саморобна листівочка і закладочка
    [​IMG] [​IMG]

а ще я так жадібно все розпаковувала, що не помітила з якого конверту випав мішечок з бобінками

Дівчаточка, дуже всім дякую! За подарунки, теплі слова і взагалі!!! Я така розчулена, просто слів нема.

20. Xomka

Xomka Well-Known Member

Нарешті розібралась з фотіком і можу похвалитись подаруночком від Naturals:girl_in_love:

[​IMG] Відкриточка, біскорнюшка та брелочок з бобінками:dance2::dance2::dance2:

І трішки ближче файнюча листівочка з чудовими побажаннями:girl_tender:

[​IMG] [​IMG]

І біскорню та брелочок з ініціалами:khomyak:

[​IMG] [​IMG]

Я ці чуда-дива два дні роздивлялась та дивувалась:girl_claping:
    Лесю, дуже оригінальний задум і втілення суперове!!! Дякую:kiss:

П.С. Взагалі-то я вже певно тижнів зо два всі подаруночки розглядаю-передивляюсь-дивуюсь - які ж ви, дівчатка, рукодільниці!!! Бажаю вам багато-багато задумів, натхнення та часу на втілення!
    Кожна річ, створена вами - це Шедевр!!!