Подарунок вернісажниці

Тема у розділі 'Теревені', створена користувачем вишиванка, 31 Травень 2010.

1. Ірка-Шкірка

Ірка-Шкірка Well-Known Member

Відповідь: Балачки рукодільниць

А ось і другий дарунок - від Оксани - Junior Skeptic!
    В гламурненькому мішечку з органзи такі модні штуки: тіні та рум'яна (я вже встигла спробувати та стати фаном Оксанкиної косметики!), пробники нової колекції тіней (без перламутру), тільдотканинки (тепер вже точно шитиму тільду :), а сама собі ніколи б такі не купила, це точно), кльова листівка ручної роботи, а в листівці яке кльове написано! :) і ВОНА! :girl_in_love: Кльовезнюща косметичка, з тільдоаплікацією!
    Я як схопила її в руки, так кілька годин і не відпускала, розглядала всі деталі, Ви би бачили, як то все зішито акуратно! Чесно кажучи, так і не змогла здогадатися, як там вшивається блискавка :)
    Вже поклала собі туди поточний процесик :girl_dance:
    Оксанко, дякую! You made my day :)

Останнє редагування: 15 Квітень 2011
  2. Holly

Holly Moderator

Відповідь: Подарунок вернісажниці

"Кто ходит в гости по утрам, тот поступает мудро..." :)
    Забігла до Наталі в магазин по ниточки і отримала в подарунок давно омріяну коробку-органайзер
    В такій коробці ниток виглядає більше:biggrin:

3. Velana

Velana Member

подаруночок від Олі (Holly)
    моє перше поповнення тканинних запасів льоном, перші металізовані ниточки та тепер величезні запаси різного бісеру :connie_pull-pigtail треба Мар"ясі "натякнути" на ще одну коробочку для бісеру бо та вже заповнена :girl_crazy:
    [​IMG] [​IMG]
    Олічка, дякую!!! :give_rose: :give_rose: :give_rose:

4. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Вчора до мене заїжджала Наталя-Nifertiti . І цілком несподівано отримала від неї ось такий подарунок: :girl_dance:
    Наталочко, щиро тобі дякую за такий сюрприз :girl_in_love:

5. Відповідь: Подарунок вернісажниці

Я не зовсім вернісажниця, але цього року отримала від форумлянок дуже навіть рукодільні подаруночки до Дня народження.

1. Від Florena.
    Приходить мені в поштову скриньку повідомлення, що для мене є бандеролька, треба забрати. В мене тихий шок - як? Я ж нічого не замовляла (останнім часом трохи помішана на купівлі з інтернет-магазинів) :girl_crazy: Отримую на пошті бандероль. Адреса вдправника - місто Рівне. Тут-то я все і зрозуміла.

Любуйтеся:

2. Від robik.
    Відкрила конверт, і просто ахнула від несподіванки. Ніколи ще не отримувала такої краси:
    Листівочка надзвичайно акуратна. На темно-синьому папері, вишита срібною ниткою. А яке привітання гарне всередині! :girl_in_love:

Дякую, дівчатка, вам дуже! :kiss:

6. Velana

Velana Member

"Листівочка від Мар"ясі"
    решта презентів казали кума потім будуть, бо несподівались що ми все таки приїдемо :) тому буду потім ше хвалитися :girl_cool:
    файна, правда? така стильнюча і красивенна!!!
    велике дякую! :give_rose: :give_rose: :give_rose:

7. Velana

Velana Member

такс дівчата, даю фото :connie_pull-pigtail
    "Листівочка від Лілі"
    я тепер власниця фірмової листівочки від Лілі :girl_claping: гарно продумані деталі, вміло поєднані кольори, бездоганна робота!!! :girl_in_love: :girl_in_love: :girl_in_love:
    описувати можна довго, але все ж пропоную подивитись і ви самі все зрозумієте :girl_yes2:
    Лілю, дякую за подаровані хвилини щастя та за щирі побажання! цьомки! :give_heart: :give_heart: :give_heart:

8. Holly

Holly Moderator

:khomyak::khomyak::khomyak::khomyak::khomyak:
    Я думала в цій темі вже не писатиму
    Отакий подарунок отримала від Бурульки. Горнятко на тарілочці (насправді 2 комплекти), бобінки і шикарнюча квілінгова листівочка.
    а це від Уми. Знаєте що це???
    Це майбутнє МАКОВЕ ПОЛЕ :khomyak::khomyak::khomyak::khomyak:
    Мій хом"як втратив дар мови від таких подарунків. Дівчата, дякую за продовження свята і за піднятий настрій. Я вас лю :girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:

9. Orman

Orman Модератор-бомба

мої великоді подаруночки :)

від Марусі-мами
    супер-пупер листівочка з багатьма деталями і взагалі :girl_in_love:

[​IMG] [​IMG]

торбинка для полювання за яйцями :)

ще є платтячко, але на вішалці не видно всьої красоти, а на "мадєлі" якось все не можуть сфотографувати.

Дякую! :kiss:

Бурулька і Христинка подарували супер-листівочку і яйце-райце :)

Дякую :kiss: :kiss:

10. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

Ну ось, дивіться, який рукодільний шедевр вчора отримала від нашої Касюні :girl_in_love:

:khomyak::khomyak::khomyak:

Цього разу мені направду бракує слів :khomyak::khomyak::khomyak:

1. я тааак люблю мушлі, а після такого розкішного дарунку я люблю їх ще дужче! :girl_claping:

2. я тааак люблю Касині рівнесенькі хрестики-солдатики – а відтепер я можу їх безкінечно розглядати
    і милуватись не тільки на фото! :girl_claping: І не тільки хрестиками – а й французами, півхрестиками та рівнесеньким беком!

3. Цей дизайн - моя любофф з першого погляду, і він уже давно числився в моїх довготермінових вишивальних планах -
    а Касюня взяла і отаково раз-два його втілила і завдяки цьому мій список планів схуд на 1 пункт :girl_claping:

4. я планувала вишивати підбором, а Касюнині мушлі – "дімівський" оригінал! Ну ви розумієте? :girl_wink:

5. Зверніть увагу на оформлення - варіант Касі, імхо, набагато вдаліший ніж пропозиція виробника (молочна рама).
    Картинка вийшла такою яскравою та живою! :girl_claping:

6. Що ще сказати - я приємно вражена і безмежно щаслива від такої несподіванки, а на душі тепліше та сонячніше! :radist:

Касюню, дякую щиро! :give_heart::give_heart::give_heart:

писи. ще була кавова чоколяда, яка до знимки не дожила, бо виявилась надто спокусливою і смачною! :girl_crazy:

11. вишиванка

вишиванка Well-Known Member

Так, дівчатка, і я сюди...:khomyak::khomyak:
    чесно кажучи, мені слів мало, яку я красу отримала від Мар"янки-фіяни.. таке все гарне і так гарно все обдумано і підібрано.
    з кошичком ми ходили відразу в суботут святити паску.:girl_in_love:
    Мар"янко, дуже велике дякую за такий несподіваний та приємний подарунок, тай такий корисний ;)
    а серветочка на кошичок так акуратно виконана, що хто її вперше бачив, то невірили, що то вишите, бо хрестики як намальовані та і такі дрібненькі, рівненькі просто краса. :girl_in_love:
    [​IMG][​IMG]
    а кошичок, то взагалі слів мало.. як моя сестричка назвала "паньський":girl_cool:
    а ще чудовий журнал для доні, свічечка у вигляді яйка (на фото нема, бо ми її запалювали :) ) свічечка з курятами та підставка для яєць. Ще раз велике дякую, Мар"янці.:girl_in_love:

А ще ми були з чоловіком на форумівці і там я отримала подарунки від Олі-Holly та цокотушки.
    Олічка подарувала купу різного гарного паперу для моїх тврчих планів:khomyak::khomyak: та смачнющу шоколадку (яка не дожила до знимки, бо я її почала їсти ще в маршрутці, як з форумівки їхала:girl_blush2:.

А від Софії теж отримала неперевершений1 подарунок-фірмовий мак, який ще ж він красивий, і приємний на дотик:khomyak: і ще масочку для очей, якСофійка сказала-щоб очка відпочивали від вишивки:girl_in_love: і теж смачнющу шоколадку, якій повезло до знимки дожити :girl_cool:
    [​IMG][​IMG]
    Софіє, дуже дуже вдячна, так мені подарунок сподобався..:girl_in_love::girl_dance:

ось мусіла ще позменьшувати кількість смайликів, а то не хотіло мені повідомлення допустити..

12. Velana

Velana Member

ну от і цілісний подарунок від кумасі Mariasia!!! тадам..... - то дирокольчик від Марти :girl_claping:
    тепер буду творити :girl_in_love:і витворяти
    Мар"яночко, величезне дякую :give_heart: і багато цьомків :kiss: :kiss: :kiss:

Останнє редагування: 18 Травень 2011
  13. Florena

Florena Member

І я сюди похвалитись своїми подаруночками від velanku
    ЇЇ чудова листівочка, витвір мистецтва та витончена майстерність у роботі, щей гарні побажання, фото не передає усієї тієї краси, яка є насправді

Тканинка для рукоділля ниточки для вишивка, та листівочка

дуже дякую за такий несподіваний та приємний сюрприз, дуже вражена і задоволена.

14. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

А-а-а-а-а-а! Я навіть не сподівалася, що буду в цій темі так рано. :girl_blush2:Сьогодні мені листоноша приніс пакуночок із Тернополя, від Каті MILITARIYA! :girl_curtsey::girl_dance::girl_phone1:

Ось така чудова торбинка ручної роботи (!!!) :khomyak: :khomyak: :khomyak: та різні гарненькі дрібнички! :girl_claping::girl_in_love:

Стрічечки та ґудзички до моєї колекції, квіточки, листочки та півперлини. Все дуже-дуже потрібне й гарненьке! :girl_claping:

Ось така гарненька листівочка була в конверті. Дуже весела й життєрадісна!! Із дуже ніжною трояндочкою зі стрічки. :girl_tender: І з чудовими словами підтримки та побажаннями! Читала й усміхалася... :girl_in_love:

Ну, і ще дам вам трохи фото торбинки, бо не знаю, як ви, а я просто в захваті!! :khomyak: Це просто скарб, направду! :girl_tender: Так оригінально вона виглядає! Вже готуюся збирати компліменти, коли буду її зі собою брати. :girl_cool:

Катю, дуже-дуже-дуже сердечно дякую! :girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:
    Мені форум не дозволяє більше смайлів поставити, але хочу безмежно подякувати за такий чудовий подарунок та несподіванку!! Мені було надзвичайно приємно отримати пакуночок із Тернополя, та ще й стільки краси в ньому. Торбинку ти даремно так критикуєш, вона чудова!!! Я від неї в захваті й на всі 100 відчула, що вона "зроблена зі щирою душею"!

Останнє редагування: 25 Травень 2011
  15. octavia

octavia Well-Known Member

Отримала ось таку листівку[​IMG]
    на свій День народження від Світлани silvia .Дуже була здивована привітанню( оскільки участі в грі не брала).Дуже гарна листівка з вишивкою ізониткою,теплі привітання .Я дуже вдячна за такий сюрпприз:kiss:

16. Liliyah Romanova

І знову я в цій темі. :girl_curtsey:

Цього разу мені з самого ранку підняла настрій Оксана (левиця). :girl_tender: Правда, подаруночок я не відкривала зразу, а лишила його собі на десерт. :girl_wink:

Мене запросили сьогодні на щорічний великий обід (potluck) на роботу. То я знала, що матиму після того поганий настрій, і, відповідно, була щаслива, що матиму подаруночок для розради. І не помилилася!!
    Після того, як кілька разів довелося відповідати на питання, коли я повертаюся, мій настрій впав страшенно. Правда, вони мені зробили сюрприз: подарували тортика й заспівали "гепібьоздей". Було дуже приємно! :girl_blush2:

Прийшла я додому й давай розпаковувати подаруночок, який мені так і кортіло відкрити якнайшвидше!!! :d23:
    Стрічечки (цього добра якраз ще не маю достатньо :blush: тому дуже втішилася!), розмальовки й наліпочки для Дарчика (ото буде щасливий!!), гарненькі ниточки, листівка зі Львовом :girl_tender: і гарнесенька кривулька!!! :girl_in_love:

Стрічечки дуже симпатичні!! А кривулька така солоденька-солоденька! :girl_angel:
    А на кривульці написане моє ім'я з одного боку... :girl_blush2: І то саме коротка, а не офіційна форма, що додає якоїсь особливої ніжності та затишку... :girl_in_love:
    А з другого - нагадування про те, що наступного року мене чекає кругла дата! :girl_cool: Так пришпильно! Я якраз дуже чекаю тої дати, тому рада, що там не цьогорічні 29 вишиті. :girl_claping:
    Оксанка, мабуть, навмисне підібрала кольори так, щоби її пендібуль пасував до серденька від вишиванки, яке в мене над рукодільним куточком висить. Тепер там і ця гарнюня поруч оселилася!! :girl_claping::girl_in_love:
    Оксанко, дуже дякую за чудовий подарунок!! :girl_in_love: Я так люблю, коли багато всього й такого кольорового, гарненького! :girl_dance: Дуже дякую за позитивні емоції та чудову розраду після важкого дня!!! :give_rose::give_rose::give_rose:

17. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Хотіла похвалитись трохи пізніше, але мене аж розпирає. Дивіться яку красу передала Ліля до мого дні народження! Все таке гарнюнє і дуже потрібне. Фігурні ножички, тканинки, наліпочки, колечка і класнючий дирокольчик-киця. Ходжу і наспівую "наближається свято-наближається свято"
    А ще мені Ліля відкриточку свою фірмову обіцяла :girl_blush2:

Лілю, дуже-дуже-дуже дякую за увагу і супер подаруночки!

18. Анута

Анута Well-Known Member

і я трошки повихваляюсь ;)

нарешті отримала пакуночок від Лілі і зазнимкувала його.
    Ось так виглядає пакуночок

а це усе що було в середині

стрічечка зблизька

та записнички зблизька

а тепер буду розповідати. Перше, що дістала коли несла додому була картка із квіточками. Взялась роздивлятись і думаю "яка оригінальна листівка" :) потім до мене дойшло, що це набір квіточок для декору (ото тлумок).
    Потім була стрічечка декоративна, буду тепер її застосовувати.
    Дуже ладні записничок та магніт-записничок для рецептів (ну бо рецепти, то для мене) з різдвяним малюнком. Наразі їх заховала - чекатимуть моєї кухні!
    Гарнюня торбиночка на "мале цо нє цо" (дуже мені подобається цей польський вислів) та два моточки ниточок. Один меланжевий, а інший - такого я не знаю. Лілю, мус мені пояснити що то за ниточка!
    Торбинку зблизька забула зазнимкувати - щойно це зрозуміла, але вже не маю як зазнимкувати. Вибачайте!

Ну і, звісно ж, листівочка з ангеликом (вітання ж Різдвяні) і дуже приємними побажаннями та каліграфічним почерком!

Цьомчики, Лілюсю!
    ну і Квітці - за різдвяний настрій серед літа ))

19. Holly

Holly Moderator

Отаку павутинку отримала в подарунок від Анути
    А то павучок зблизька

20. Liliyah Romanova

Коли я тільки почала розпаковувати пакунок, першою ми (на той час Роман ще сидів коло мене, правда, я не сиділа, бо всидіти було нереально) витягли ляльку-мотанку. :khomyak:
    Ми її дуже довго розглядали, бо ще ніколи в руках не тримали такого чуда-дива. То така робота!!! :khomyak::khomyak::khomyak: Роман одразу поставив її на видне місце на нашій книжковій полиці. :girl_cool:

Мар'янко-сихівчанко, дуже дякую!!! :girl_tender::girl_tender::girl_tender: :girl_in_love: Тепер буду хвалитися українцям тутешнім, коли в гості приходитимуть! :girl_spruce_up: :girl_cool: Така вона господарна мені, з характером! Чудова!! Та ще й коралях лавандового кольору! :khomyak:

Останнє редагування: 30 Травень 2011