Відповідь: Балачки рукодільниць А ось і другий дарунок - від Оксани - Junior Skeptic! В гламурненькому мішечку з органзи такі модні штуки: тіні та рум'яна (я вже встигла спробувати та стати фаном Оксанкиної косметики!), пробники нової колекції тіней (без перламутру), тільдотканинки (тепер вже точно шитиму тільду , а сама собі ніколи б такі не купила, це точно), кльова листівка ручної роботи, а в листівці яке кльове написано! і ВОНА! Кльовезнюща косметичка, з тільдоаплікацією! Я як схопила її в руки, так кілька годин і не відпускала, розглядала всі деталі, Ви би бачили, як то все зішито акуратно! Чесно кажучи, так і не змогла здогадатися, як там вшивається блискавка Вже поклала собі туди поточний процесик Оксанко, дякую! You made my day
Відповідь: Подарунок вернісажниці "Кто ходит в гости по утрам, тот поступает мудро..." Забігла до Наталі в магазин по ниточки і отримала в подарунок давно омріяну коробку-органайзер В такій коробці ниток виглядає більше:biggrin:
Відповідь: Подарунок вернісажниці подаруночок від Олі (Holly) моє перше поповнення тканинних запасів льоном, перші металізовані ниточки та тепер величезні запаси різного бісеру треба Мар"ясі "натякнути" на ще одну коробочку для бісеру бо та вже заповнена Олічка, дякую!!!
Відповідь: Подарунок вернісажниці Вчора до мене заїжджала Наталя-Nifertiti забрати конвалії, які в мене дуже розрослись і я їх повикопувала. І цілком несподівано отримала від неї ось такий подарунок: Наталочко, щиро тобі дякую за такий сюрприз Мрію колись вишити всю серію "Старе*місто", а цей набір буде першим кроком. Ледве стримуюсь, щоб не розпочати
Відповідь: Подарунок вернісажниці Я не зовсім вернісажниця, але цього року отримала від форумлянок дуже навіть рукодільні подаруночки до Дня народження. 1. Від Florena. Приходить мені в поштову скриньку повідомлення, що для мене є бандеролька, треба забрати. В мене тихий шок - як? Я ж нічого не замовляла (останнім часом трохи помішана на купівлі з інтернет-магазинів) Отримую на пошті бандероль. Адреса вдправника - місто Рівне. Тут-то я все і зрозуміла. Любуйтеся: 2. Від robik. Відкрила конверт, і просто ахнула від несподіванки. Ніколи ще не отримувала такої краси: Листівочка надзвичайно акуратна. На темно-синьому папері, вишита срібною ниткою. А яке привітання гарне всередині! Дякую, дівчатка, вам дуже! Вибачайте, що фотки ніякі. То телефоном, фотоапарату нормального не маю.
Відповідь: Подарунок вернісажниці "Листівочка від Мар"ясі" решта презентів казали кума потім будуть, бо несподівались що ми все таки приїдемо тому буду потім ше хвалитися файна, правда? така стильнюча і красивенна!!! велике дякую!
Відповідь: Подарунок вернісажниці такс дівчата, даю фото "Листівочка від Лілі" я тепер власниця фірмової листівочки від Лілі гарно продумані деталі, вміло поєднані кольори, бездоганна робота!!! описувати можна довго, але все ж пропоную подивитись і ви самі все зрозумієте Лілю, дякую за подаровані хвилини щастя та за щирі побажання! цьомки!
Відповідь: Подарунок вернісажниці :khomyak::khomyak::khomyak::khomyak::khomyak: Я думала в цій темі вже не писатиму Отакий подарунок отримала від Бурульки. Горнятко на тарілочці (насправді 2 комплекти), бобінки і шикарнюча квілінгова листівочка. а це від Уми. Знаєте що це??? Це майбутнє МАКОВЕ ПОЛЕ :khomyak::khomyak::khomyak::khomyak: Мій хом"як втратив дар мови від таких подарунків. Дівчата, дякую за продовження свята і за піднятий настрій. Я вас лю
Відповідь: Подарунок вернісажниці мої великоді подаруночки від Марусі-мами супер-пупер листівочка з багатьма деталями і взагалі торбинка для полювання за яйцями ще є платтячко, але на вішалці не видно всьої красоти, а на "мадєлі" якось все не можуть сфотографувати. Дякую! Бурулька і Христинка подарували супер-листівочку і яйце-райце Дякую
Відповідь: Подарунок вернісажниці Ну ось, дивіться, який рукодільний шедевр вчора отримала від нашої Касюні :khomyak::khomyak::khomyak: Цього разу мені направду бракує слів :khomyak::khomyak::khomyak: 1. я тааак люблю мушлі, а після такого розкішного дарунку я люблю їх ще дужче! 2. я тааак люблю Касині рівнесенькі хрестики-солдатики – а відтепер я можу їх безкінечно розглядати і милуватись не тільки на фото! І не тільки хрестиками – а й французами, півхрестиками та рівнесеньким беком! 3. Цей дизайн - моя любофф з першого погляду, і він уже давно числився в моїх довготермінових вишивальних планах - а Касюня взяла і отаково раз-два його втілила і завдяки цьому мій список планів схуд на 1 пункт 4. я планувала вишивати підбором, а Касюнині мушлі – "дімівський" оригінал! Ну ви розумієте? 5. Зверніть увагу на оформлення - варіант Касі, імхо, набагато вдаліший ніж пропозиція виробника (молочна рама). Картинка вийшла такою яскравою та живою! 6. Що ще сказати - я приємно вражена і безмежно щаслива від такої несподіванки, а на душі тепліше та сонячніше! :radist: Касюню, дякую щиро! писи. ще була кавова чоколяда, яка до знимки не дожила, бо виявилась надто спокусливою і смачною!
Відповідь: Подарунок вернісажниці Так, дівчатка, і я сюди...:khomyak::khomyak: чесно кажучи, мені слів мало, яку я красу отримала від Мар"янки-фіяни.. таке все гарне і так гарно все обдумано і підібрано. з кошичком ми ходили відразу в суботут святити паску. Мар"янко, дуже велике дякую за такий несподіваний та приємний подарунок, тай такий корисний а серветочка на кошичок так акуратно виконана, що хто її вперше бачив, то невірили, що то вишите, бо хрестики як намальовані та і такі дрібненькі, рівненькі просто краса. а кошичок, то взагалі слів мало.. як моя сестричка назвала "паньський" а ще чудовий журнал для доні, свічечка у вигляді яйка (на фото нема, бо ми її запалювали ) свічечка з курятами та підставка для яєць. Ще раз велике дякую, Мар"янці. А ще ми були з чоловіком на форумівці і там я отримала подарунки від Олі-Holly та цокотушки. Олічка подарувала купу різного гарного паперу для моїх тврчих планів:khomyak::khomyak: та смачнющу шоколадку (яка не дожила до знимки, бо я її почала їсти ще в маршрутці, як з форумівки їхала. А від Софії теж отримала неперевершений1 подарунок-фірмовий мак, який ще ж він красивий, і приємний на дотик:khomyak: і ще масочку для очей, якСофійка сказала-щоб очка відпочивали від вишивки і теж смачнющу шоколадку, якій повезло до знимки дожити Софіє, дуже дуже вдячна, так мені подарунок сподобався.. ось мусіла ще позменьшувати кількість смайликів, а то не хотіло мені повідомлення допустити..
Відповідь: Подарунок вернісажниці ну от і цілісний подарунок від кумасі Mariasia!!! тадам..... - то дирокольчик від Марти тепер буду творити і витворяти Мар"яночко, величезне дякую і багато цьомків
Відповідь: Подарунок вернісажниці І я сюди похвалитись своїми подаруночками від velanku ЇЇ чудова листівочка, витвір мистецтва та витончена майстерність у роботі, щей гарні побажання, фото не передає усієї тієї краси, яка є насправді Тканинка для рукоділля ниточки для вишивка, та листівочка дуже дякую за такий несподіваний та приємний сюрприз, дуже вражена і задоволена.
Відповідь: Подарунок вернісажниці А-а-а-а-а-а! Я навіть не сподівалася, що буду в цій темі так рано. Сьогодні мені листоноша приніс пакуночок із Тернополя, від Каті MILITARIYA! Ось така чудова торбинка ручної роботи (!!!) :khomyak: :khomyak: :khomyak: та різні гарненькі дрібнички! Стрічечки та ґудзички до моєї колекції, квіточки, листочки та півперлини. Все дуже-дуже потрібне й гарненьке! Ось така гарненька листівочка була в конверті. Дуже весела й життєрадісна!! Із дуже ніжною трояндочкою зі стрічки. І з чудовими словами підтримки та побажаннями! Читала й усміхалася... Ну, і ще дам вам трохи фото торбинки, бо не знаю, як ви, а я просто в захваті!! :khomyak: Це просто скарб, направду! Так оригінально вона виглядає! Вже готуюся збирати компліменти, коли буду її зі собою брати. Чудовий подарунок для такої фанатки торбинок, як я!!! Катю, дуже-дуже-дуже сердечно дякую! Мені форум не дозволяє більше смайлів поставити, але хочу безмежно подякувати за такий чудовий подарунок та несподіванку!! Мені було надзвичайно приємно отримати пакуночок із Тернополя, та ще й стільки краси в ньому. Торбинку ти даремно так критикуєш, вона чудова!!! Я від неї в захваті й на всі 100 відчула, що вона "зроблена зі щирою душею"! Була в мене сусідка, то я зразу похвалилася. Вона була в захваті!! Там стільки роботи!
Відповідь: Подарунок вернісажниці Отримала ось таку листівку на свій День народження від Світлани silvia .Дуже була здивована привітанню( оскільки участі в грі не брала).Дуже гарна листівка з вишивкою ізониткою,теплі привітання .Я дуже вдячна за такий сюрпприз
Відповідь: Подарунок вернісажниці І знову я в цій темі. Цього разу мені з самого ранку підняла настрій Оксана (левиця). Правда, подаруночок я не відкривала зразу, а лишила його собі на десерт. Мене запросили сьогодні на щорічний великий обід (potluck) на роботу. То я знала, що матиму після того поганий настрій, і, відповідно, була щаслива, що матиму подаруночок для розради. І не помилилася!! Після того, як кілька разів довелося відповідати на питання, коли я повертаюся, мій настрій впав страшенно. Правда, вони мені зробили сюрприз: подарували тортика й заспівали "гепібьоздей". Було дуже приємно! Проте від думки, що 1 вересня назад - моторошно. Прийшла я додому й давай розпаковувати подаруночок, який мені так і кортіло відкрити якнайшвидше!!! Стрічечки (цього добра якраз ще не маю достатньо тому дуже втішилася!), розмальовки й наліпочки для Дарчика (ото буде щасливий!!), гарненькі ниточки, листівка зі Львовом і гарнесенька кривулька!!! Стрічечки дуже симпатичні!! А кривулька така солоденька-солоденька! А на кривульці написане моє ім'я з одного боку... І то саме коротка, а не офіційна форма, що додає якоїсь особливої ніжності та затишку... А з другого - нагадування про те, що наступного року мене чекає кругла дата! Так пришпильно! Я якраз дуже чекаю тої дати, тому рада, що там не цьогорічні 29 вишиті. Оксанка, мабуть, навмисне підібрала кольори так, щоби її пендібуль пасував до серденька від вишиванки, яке в мене над рукодільним куточком висить. Тепер там і ця гарнюня поруч оселилася!! Оксанко, дуже дякую за чудовий подарунок!! Я так люблю, коли багато всього й такого кольорового, гарненького! Дуже дякую за позитивні емоції та чудову розраду після важкого дня!!!
Відповідь: Подарунок вернісажниці Хотіла похвалитись трохи пізніше, але мене аж розпирає. Дивіться яку красу передала Ліля до мого дні народження! Все таке гарнюнє і дуже потрібне. Фігурні ножички, тканинки, наліпочки, колечка і класнючий дирокольчик-киця. Ходжу і наспівую "наближається свято-наближається свято" А ще мені Ліля відкриточку свою фірмову обіцяла Лілю, дуже-дуже-дуже дякую за увагу і супер подаруночки!
Відповідь: Подарунок вернісажниці і я трошки повихваляюсь нарешті отримала пакуночок від Лілі і зазнимкувала його. Ось так виглядає пакуночок а це усе що було в середині стрічечка зблизька та записнички зблизька а тепер буду розповідати. Перше, що дістала коли несла додому була картка із квіточками. Взялась роздивлятись і думаю "яка оригінальна листівка" потім до мене дойшло, що це набір квіточок для декору (ото тлумок). Потім була стрічечка декоративна, буду тепер її застосовувати. Дуже ладні записничок та магніт-записничок для рецептів (ну бо рецепти, то для мене) з різдвяним малюнком. Наразі їх заховала - чекатимуть моєї кухні! Гарнюня торбиночка на "мале цо нє цо" (дуже мені подобається цей польський вислів) та два моточки ниточок. Один меланжевий, а інший - такого я не знаю. Лілю, мус мені пояснити що то за ниточка! Торбинку зблизька забула зазнимкувати - щойно це зрозуміла, але вже не маю як зазнимкувати. Вибачайте! Ну і, звісно ж, листівочка з ангеликом (вітання ж Різдвяні) і дуже приємними побажаннями та каліграфічним почерком! Цьомчики, Лілюсю! ну і Квітці - за різдвяний настрій серед літа ))
Відповідь: Подарунок вернісажниці Отаку павутинку отримала в подарунок від Анути А то павучок зблизька Ануточко, вибач що так довго не виставляла фоти
Відповідь: Подарунок вернісажниці Так, буду помалу виходити зі свого заціпеніння над подарунками й ділитимуся з вами знимками тих "1,5 кг хом'ячого щастя". Уже по 3-ій, а я ще не сплю... і навіть не почуваюся сонна. За фото не сваріть. Нічні кращими не вийшло зробити. Лямпа аж настільки не допомогла... Коли я тільки почала розпаковувати пакунок, першою ми (на той час Роман ще сидів коло мене, правда, я не сиділа, бо всидіти було нереально) витягли ляльку-мотанку. :khomyak: Ми її дуже довго розглядали, бо ще ніколи в руках не тримали такого чуда-дива. То така робота!!! :khomyak::khomyak::khomyak: Роман одразу поставив її на видне місце на нашій книжковій полиці. Мар'янко-сихівчанко, дуже дякую!!! Тепер буду хвалитися українцям тутешнім, коли в гості приходитимуть! Така вона господарна мені, з характером! Чудова!! Та ще й коралях лавандового кольору! :khomyak: Тільки одне фото, бо важко знимкувалася. Капризна вона в мене. Постараюся зазнимкувати її ще раз, при кращому освітленні, аби показати більше деталей.