Подарунок вернісажниці

Тема у розділі 'Теревені', створена користувачем вишиванка, 31 Травень 2010.

1. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

Відповідь: Подарунок вернісажниці

Мега-життєрадісний і мега-барвистий дарунок від Кіточки :girl_in_love:

Диво-штукенція хатко-гольничка 3 в 1, котяча вітальна листівка, великодній півень, вінтажна блакитна канва,
    смачнюща чоколяда, стильні шифонові стрічки та набір очей та носів :girl_claping:

Усі речі без винятку викликАли в мене шииироченну посмішку та купу емоцій!
    Розпакувавши пакунок і розглядаючи усі дарунки по черзі в мене було відчуття, що я витягую веселі фанти, –
    і кожен наступний фант пришпильніший за попередній :connie_pull-pigtail

Ось мої думки в процесі -
    ооо, вінтажна канва, я люблю блакитну вінтажну канву і, як нормальний Іван, мааааю на неї свій «мушельний» план :girl_wink:
    Оооо, чоколяда з горіхами…. Цікаво чи доживе вона до фото сесії?
    Оооо, стрічки-стрічки…. І то ж треба, - якраз такі кольори як мені потрібні! Всьо, тепер вже не відмажусь і врешті зроблю трояндові серденька!
    А це що таке? Набір очей та носів? Тримайте мене, людоньки! :lol:
    Якби хтось бачив ще вуха альбо роти в продажі до повного комплекту, свистіть! :girl_crazy:

Ооооо, який імпозантний красень мужчина! :girl_flirt: А які кольори! Будеш господарювати в нас на кухні!
    І ще, будеш чудовим великоднім декором! О, ти так суперово виглядатимеш на фоні мого великоднього рушничка!
    Ги, зараз покажу тебе мужу і він 100% прокоментує фразою з фільму, - пєтух гамбурзький!
    Ех, помилилась я, муж запитав чи півень кукурікає і чи допомагатиме йому вранці мене будити :D

Аааа, а це, а це що? :khomyak::khomyak::khomyak: Гольничка? Хатка для музи? Ще й хом'як-мишка в комплекті? Це ж МРІЯ!!! Ні, це вже реальність!
    Я завжди тааак хотіла маленьку гольничку, і тепер я маю її – маленьку гольничку, яка уособлює цілий світ – рукодільний дім музи!
    В ньому тепло і затишно, чисто і акуратно, все стильно організовано, є багато місця для творчості та можливості для духовного відпочинку.
    А деталі будинку – натуральне дерево і натуральна черепиця, балки на стелях, декоровані підвісними горщиками з квітами
    (ги, і не будь-якими, а гортензіями! принаймі я то так бачу),
    чудовий куток для чаювання - зручні крісла з мякенькими блакитними подушечками і завжди гарячий пахучий свіжозапарений чай з медом,
    який забезпечили он тоті літаючі бджоли у квітучому доглянутому саду…

[​IMG][​IMG]

[​IMG][​IMG]

[​IMG][​IMG]

Ех, як повезло моїй музі! :i-m_so_happy: Квартирне питання її вже не турбує (а якби їй з часом місця забракло, то там ще є перспективне горище неосвоєне, –
    облаштує собі там мансардний поверх :girl_haha:)!
    Так що хату має розкішну! Одна біда – ліжка нема… Але нащо їй спати? Най твОрить і витворЯє! :yes:

Кіточко, щиро дякую тобі за таку несподіванку та за здійснення моєї заповітної рукодільної мрії!!! :give_heart::give_rose:
    Я відверто вражена твоїм задумом та його бездоганним втіленням!!!
    Гольничка така тепла, душевна, кольорова та настроєва, не можу очей відвести! І поки ніяк не віриться, що вона мояяя….:girl_in_dreams:

то ж треба, використала весь ліміт смайлів, і навіть третини емоцій не передала....

2. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

Прийшла я і разом зі мною табун хом"яків, які зараз будуь падати :)

Отже, прийшло мені повідомлення з пошти, подумалося "К чєму би ето?"
    Вчора перед МК Цокотушки погнала на пошту, дивлюсі-пакунок :khomyak:, одним оком намагаюся читати від кого, бачу м. Львів :khomyak:

Отримала (поштарки, як завжди-реактивні :girl_haha:), погнала швиденько до столу дивитися.
    Витяяяяяяягаааааааю, а тааааааам :khomyak::khomyak::khomyak:
    Набір "Гортензії і мушлі", в голові дикий рій думок "віііііііід кооооого"
    Листівочка-така гарна, осіння, з фетровими листочками :), о вітання з Днем народження :khomyak:
    Від Кучерявої Ксени :khomyak::khomyak::khomyak:
    Мужик, що теж був на пошті, явно не зрозумів причин моєї радості :crazy::crazy::crazy:
    [​IMG][​IMG]

Оксана, дуже дякую за продовження свята, я вже триста разів витягала, мацала, нюхала (на зуб ще не пробувала :girl_haha:), навіть була мисля нитки розібрати, але поки тримаюся

Дякую :girl_in_love:

3. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

дуже несподіваний і дужжже барвистий подарунок від Каті MILITARIYA :girl_in_love:

Вітальна листівка, записничок, багато різного бісеру, золоті листочки-паєтки, металізовані нитки в котушках
    та дуже цікавий кольоровий набір для створення біжутерії (намисто та сережки)

Скрапбукінговий записничок ручної роботи – то є ЩОСЬ! :khomyak::khomyak::khomyak:
    Мегастильний! Чудові кольори, цікаві деталі, дужжже акуратне виконання :girl_claping:

[​IMG][​IMG]

Крутила я той записничок на різні боки і спочатку ніяк не могла зрозуміти чи він й справді ручної роботи,
    бо не знайшлам жодного ганджу :girl_haha: Прийшлось перепитати Катю в ПП...:girl_blush2:
    Отака я „нетямуща”, бо не маю зеленого поняття як то можна було таку красу зробити власноруч :girl_flirt:
    Мій хом’як в падаючому трансі :khomyak:

Пакунок нині вранці принесла поштарка, встигла акурат до сніданку! :connie_pull-pigtail
    Хом’як облизується вже кілька годин і думає, що б то з того всього добра понавитворяти :connie_pull-pigtail

Катя, щиро дякую за чудову несподіванку і такий барвистий понеділок! :give_rose::give_rose::give_rose:
    Файнезний настрій на цілий тиждень мені гарантовано!:preved:

4. Holly

Holly Moderator

І в мене триває свято
    отаку купу класних і потрібних подарунків отримала від Тані-вишиванки. Все таке гарне, хрестики такі акуратні. А солодощі - ням-ням

5. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

Вчорашній дарунок від Тані Вишиванки :girl_in_love:

Рукодільна частина

Дуже акуратна та дуже весняна задекупажена коробочка :girl_tender:,
    в яку можна поскладати купу всілякого дрібного рукодільного добра :girl_claping:

А в коробочці – та-да-да-дам – стильна та бездоганна подушечка для голочок :khomyak::khomyak::khomyak:
    - ВЕЛИИИИКА радість для мене і мого хом’яка,
    ну і солодощі "Haribo, macht Kinder froh!" :girl_crazy:

Ви погляньте яка ж подушечка суперова! :girl_in_love:
    Аж шкода використовувати її за призначенням :girl_blush2:
    (поки не буду вколювати в неї голки, рука не піднімається :girl_wink:))))

[​IMG][​IMG]

Нерукодільна частина –

Загадковий конверт, смачнющий шоколад, мої перші ниточки Мадейра, тематичні пляжно-літні 3D наліпки та маркери для малювання по шкляних поверхнях!
    Ха, ми тепер з Юстиною зможемо розмальовувати і вази, і шклянки, любе-голубе! І витворений малюнок не змиватиметься і залишиться на шклі назавжди! :girl_cool:

На звороті загадкового конверту було написано – "Спочатку склади листівку, щоб прочитати привітання! :)"
    Ось власне і вмістиме конверту, - пазл-листівка –

А ось так життєрадісно вона виглядає вже зібраною :girl_in_love:
    (зворот вам не покажу, бо там щось дуже особисте і дуже файне написано :girl_wink:)

Таню, щиро дякую тобі за таку МЕГА приємну несподіванку!!! :girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:
    Цьом! :kiss:

6. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

:yahoo::yahoo::yahoo:я просто незнаю як передати вам свою радість:yahoo::yahoo::yahoo:
    Сьогодні отримала шикарнющий подарунок...
    Я не вмію так гарно писати як Фіянка, тому просто показую...слова тут зайві...

а ось і ці три моточки мультиколору, пам'ятаєте? за таке треба пам'ятник ставити, чесне слово...:girl_in_love:

Касюня, дууууууууууууууже тобі дякую за чудовий презент!:kiss:

7. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Наші іменинниці КВІТНЯ:
    марта 4 квітня
    Velana 9 квітня
    Naturals 13 квітня

8. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

Пакунок від Ніки (Nikalovely) :girl_in_love:

Очікування було тривалим, солодким та інтригуючим…
    Тому коли врешті мужу вдалось за другим разом забрати пакунок з пошти,
    вже вдома на порозі він несподівано високо тримаючи пакунок в руці, сказав – «Танцюй»! :girl_crazy:
    і віддав пакунок лише після мого 2-ох хвилинного танцю...

Коли ж я відкрила пакунок, то затанцювала ще дужче :girl_dance::dance2::yahoo:
    і мій танець доповнився щасливими криками, посмішками і коментарями -
    в моїх руках опинилась ось така МЕГАстильна літня торба, -

:khomyak::khomyak::khomyak:

Вона уособлює те, що я люблю найбільше, – літо, море, мушлі, пісок і кораблі…

Цікавий «дуже мій» дизайн, бездоганне виконання, дуже продумані та ідеально дібрані контрастні деталі…
    Ви тільки гляньте, - як гармонійно поєднуються синій та пісочний…який солодкий бантик…. які мушельки…..аааааааааа…..:khomyak:

Коли ж я вирішила порозглядати серединку торби, то знайшла ось що! –
    Таку стильну і таку моюююю фетрову брошку-рибку! :khomyak::khomyak::khomyak:

Признаюсь, я закохалась у фетрові брошки Ніки з першого погляду, для мене вони однозначно найкращі з тих, що я бачила та зустрічала, тому отримати брошку у її виконанні – для мене просто неймовірна радість!
    Та ще й таку – дуже символічну, дуже стильну і оригінальну, і просто Бездоганну! :girl_curtsey:
    То ж треба було так продумати шви і так дібрати бісер! Ну просто фантастика! :girl_tender:

А ось так органічно виглядає подарунок весь разом -

Вероніко, щиро дякую за таку фантастичну несподіванку і такий розкішний особистий дарунок! :give_rose::give_rose::give_rose:
    Я вражена та схвильована до глибини душі! І в душі я ще досі танцююююююююю! ДЯКУУУУУЮ!:give_heart::give_heart::give_heart:

9. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

І я...і я маю бомбезну торбинку-хламівничку від Nikalovely...:girl_in_love:
    Робота така акуратна, ніжна та дуууже стильна...:khomyak:все в стилі Ніки:kiss:

чесно кажучи, мені шкода складати туди все що попало, тому вирішили шо там будемо зберігати солодощі:girl_blush2:
    Веронічка, дуууже дякую...
    п.с. шоколадка додавалась і до Нікиного і до Касіного презента, але до фото вони нажаль не дожили:girl_crazy:

10. Velana

Velana Member

як і обіцяла фотозвітик подарунків від Наталі :girl_dance:
    в конвертику були різнокольорові стрічки, бісер, тканинка аїда та ниточки :)
    стрічки та бісер просто ідеально підходять до моїх незавершених проєктів :girl_wink: ниточками дуже файно буде ізонитити листівочки (вони так класно переливаються :connie_pull-pigtail), а на тканинку вже маю вишивальний план :girl_cool:ех... ще б день збільшити ...
    [​IMG][
    Наталочко, величезне ДЯКУЮ за файні і несподівані подарунки і за передсвятковий настрій :girl_in_love: :girl_in_love: :girl_in_love:

11. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Дійшли руці і в мене похвалитись своїми подарунками:)

Отакий пакуночок отримала від Іринки -La Esposa
    То було дуууже несподівано і не менш "дуууже" приємно:girl_dance:
    Суперова листівка-сердечко, фігурні ножички (яких ,власне, бракувало, до повного рукодільного щастя:connie_pull-pigtail), смішнючі наліпки і блокнотик, який мені дуже пригодився, а то постійно все записую по папірцях:)

Ірусь, великий цьом і дякую:kiss:

Ще одна несподіваний подарунок отримала від Оксанки-Velana
    Ось таку стильнючу ізонитівську листівку+Рафаелки, які не встигла сфотати, бо то не реально, особливо, для такої солодкоїжки ,як я:)

Класна, нє? :girl_dance: Я так тішилась, чоловік поїхав віддавати форми Оксанці, а приїжає з подарунком, а я в цей час, власне, хворіла, то мені це була рукодільно-подарункова терапія:girl_in_love:

Оксанка ,велике-превелике дякую :girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love::kiss::kiss:

Ну і позавчора отримала таке стильне рукодільне серце від Вероніки - Nikalovely:girl_in_love:
    Сказати, що мені сподобалось, це нічого не сказати...Мій хом"як був в шоці, а я разом з ним:) Самі гляньте, наскільки гарна, акуратна та така душевна робота:y: Як пише Фіяна, то "моє" на 100%
    Ще була чУкУляда, але вона пропала швидко, так само ,як і попередні Рафаелки

Во, ось така я "подарункова":):girl_dance:

Дівчатка, усім велике та щире дякую за ваші подаруночки, мені вони були надзвичайно приємні та дуже несподівані:girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:

12. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Ну і дуже особливий подарунок від дуже особливої для мене людини - Касі:girl_in_love:

Я, правда, ще не встигла оформити належним чином цю красу
    Каськін, я тебе лю:girl_in_love:

13. Esma

Esma Member

А Я сьогодні отримала грандіозну несподіванку.... на стільки несподівану - що мені досі не віриться... Отримала від Віки Квітки мега-подарунок... :girl_dance::girl_dance:
    Картина-символ... Все чого мені бракувало останнім часом у житті - настрою, безтурботності і яскравих кольорів... це все є у подарунку! Величезне ДЯКУЮ!!!:kiss::kiss::kiss:

Повісила вже у своїй кімнаті, навпроти ліжка..кожен ранок буде починатись з позитиву!

Вперше отримала рукодільний подарунок....це такий кааааайф!Мало свідомість не втратила! :khomyak::khomyak::khomyak:

Останнє редагування: 10 Квітень 2011
  14. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

Вчора я мала несподівану і дужжже приємну здибанку з Мар’янкою Сихівчанкою :girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:
    Мар’яна йшла мені назустріч, радісно посміхаючись, і одразу простягнула-передала мені ось такий рукодільний букет :khomyak::khomyak::khomyak:, передавши мені разом з ним свою радість та посмішку, -

Барвистий, веселий і водночас дуже вишуканий, бездоганно зроблений шедевр! :girl_tender:

А тюльпани – як виявилось не просто тюльпани, всередині ховаються солоденькі смачненькі цукерочки :nyam2:

І то ж треба було так акуратезно та непомітно їх позагортати :khomyak:
    Не знаю чи наважусь я колись розмотати і з'їсти таку красу, - хіба буду мати ну просто шалений і нестерпний брак ендорфінів :girl_crazy:

На цьому сюрприз не завершився –
    Мар’янка остаточно вразила і "добила" мого хом’яка ось такою вишуканою картиною :khomyak::khomyak::khomyak:

Бездоганні рівнезні хрестики на чорній канві; кльовезний дизайн, доповнений бісером;
    вишукане та дуже цікаве оформлення - мереживо додає тааааакого шарму....
    Хе-хе, і я вже навіть знаю де вона висітиме :girl_curtsey:

Мар'янко, щиро дякую за таку позитивну, приємну і гарну несподіванку :give_rose::give_rose::give_rose:

15. LudmilaP

LudmilaP Well-Known Member

І знову я в цю темку :)
    Мала приємну несподіванку отримати від Оленки-М такий чудовий подарунок.
    Ось така свічечка ручної роботи, яка доповнила мою колекцію кавових свічок. І серветка неймовірно гарного кольору і надзвичайно тонкого і акуратного виконання(фотографія не передала тої краси)
    Свічка зайняла почесне місце на поличці біля моєї кавусі, а серветка буде постелена на столі:)
    Оленко, подарунок ідеально мій :) і кольори мої і так мені пасують до кухні:)
    Можеш не переживати все доставили в цілості, жодне зернятко не відпало, а ще синтепон я також захом"ячила і обов"язково його використаю для наступних процесів;)
    Дякую, :kiss:
    Я обов"язково і надалі буду підганяти тебе в твоїх процесах, а ще сподіваюся і на спільні процеси. якщо ти дочекаєшся на мене;)

16. Naturals

Naturals Well-Known Member

І я сюди хвалитися:girl_dance:. Сьогодні з ранку кур'єр приніс мені ось такий неочікуваний і надзвичайно приємний подарунок:khomyak::khomyak::khomyak:sad:таких тисячу падаючих хом'яків).
    [​IMG] [​IMG]
    Там була надзвичайно красива іменна салфеточка(фото на-жаль не передає тієї краси, а які там хрестики дрібнесенькі і рівнюсінькі:girl_tender: ), ниточки, чайочок для вранішнього чаювання(так як написано в листівці) і листівочка з дуже теплими і ніжними словами.
    Оксана(Левиця) дуууууже дякую:kiss::kiss::kiss:, за такий надзвичайний початок ранку. Треба було мене бачити як я скакала по хаті і тішилась таким сюрпризом, добре що того ніхто не бачив, бо подумали б що я :girl_crazy::connie_pull-pigtail

17. Velana

Velana Member

звітую про отримані подаруночки :)
    ось так виглядає презентик від Каті-MILITARIYA
    ось так подушечка-гольничка зблизька, класна правда? Катя вгадала 100% я дуже люблю ромашки і білі троянди :girl_tender:
    Катю, величезне дякую!!! :girl_in_love: :girl_in_love: :girl_in_love: :girl_in_love:
    Листівочка від Юлі (Kalina) "Пухнастий метелик" :)
    Листівочка від Наталі (Florena) "Букет" :)
    Дівчатка, дякую за подаровані хвилини радості!!!:give_heart: :give_heart: :give_heart:

18. Holly

Holly Moderator

от такий набір для скрапу (я так думаю)
    Фірмова листівка
    класнюча тканина, такі симпатичні кільця для бобінок і скотч
    Ще було мило у формі метелика, але вчора поки я вкладала Оленку спати, Яринка скоренько його забрала у ванну. Та три гарних резиночки теж з метеликами. теж їх нема на фото, бо Вони вже на Яринці

Останнє редагування модератором: 14 Квітень 2011
  19. Naturals

Naturals Well-Known Member

А я знов сюди. Ось такий чудовий подарунок я отримала від Олі Algo.:khomyak::khomyak::khomyak:
    Там були стрічки різнокольорові, серветочки, папір для квілінгу:dance:sad:тепер і з зможу крутити всякі штуки з паперу, то моя давня мрія, спробувати себе в такій техніці)
    і така надзвичайно красива гачкована чи в'язана(навіть не знаю точно, Оля підкажи бо то для мене вища математика) квітка-брошка:khomyak::girl_in_love:. Вона така мякетька і гарнюща, я просто балдію.
    Аааа була ще шоколадка Мілка:nyam2:, но смаколики мають таку специфіку не доживати до фотографування.
    Оля дуже тобі дякую за такий надзвичайний подарунок:kiss::kiss::kiss:

20. Ірка-Шкірка

Ірка-Шкірка Well-Known Member

Відповідь: Балачки рукодільниць

Не беру участі в "подарунку для вернісажниці", але не втримаюся, щоби не похвалитися, тому пишу сюди!
    В мене вчора був кращий день, ніж день народження кілька днів тому!! ТАКІ подарунки отримала, просто бомба! І обидва - від наших форумних рукодільниць, та ще й моїх коліжанок :)
    Перший - від Мар'яни-Фіяни. Дуууууже тематичний, як і всі Мар'янині подарунки! Така чудова листівочка із пташечкою (ціпка, як ми з чоловіком відразу "охрестили"), мега-стильна серветка з гілочкою верби та штучка (чохол?..) для вази, куди можна поставити освячену вербу. І ВСЕ ВИШИТЕ!!!!!!! ще й так гарно, рівненько, по кльовезному зелененькому льоні... БОМБЕЗНИЙ дарунок, дякую!!!!! :girl_in_love:
    Я вже все гарно розставила на видному місці, ходжу і посміхаюся до нього :)
    Там ще був модний дівайс для кухні та прийому гостей - раклет - але він в кадр не вліз ну ніяк!