Відповідь: Подарунок вернісажниці Мега-життєрадісний і мега-барвистий дарунок від Кіточки Диво-штукенція хатко-гольничка 3 в 1, котяча вітальна листівка, великодній півень, вінтажна блакитна канва, смачнюща чоколяда, стильні шифонові стрічки та набір очей та носів Усі речі без винятку викликАли в мене шииироченну посмішку та купу емоцій! Розпакувавши пакунок і розглядаючи усі дарунки по черзі в мене було відчуття, що я витягую веселі фанти, – і кожен наступний фант пришпильніший за попередній Ось мої думки в процесі - ооо, вінтажна канва, я люблю блакитну вінтажну канву і, як нормальний Іван, мааааю на неї свій «мушельний» план Оооо, чоколяда з горіхами…. Цікаво чи доживе вона до фото сесії? Оооо, стрічки-стрічки…. І то ж треба, - якраз такі кольори як мені потрібні! Всьо, тепер вже не відмажусь і врешті зроблю трояндові серденька! А це що таке? Набір очей та носів? Тримайте мене, людоньки! Якби хтось бачив ще вуха альбо роти в продажі до повного комплекту, свистіть! Ооооо, який імпозантний красень мужчина! А які кольори! Будеш господарювати в нас на кухні! І ще, будеш чудовим великоднім декором! О, ти так суперово виглядатимеш на фоні мого великоднього рушничка! Ги, зараз покажу тебе мужу і він 100% прокоментує фразою з фільму, - пєтух гамбурзький! Ех, помилилась я, муж запитав чи півень кукурікає і чи допомагатиме йому вранці мене будити :D Аааа, а це, а це що? :khomyak::khomyak::khomyak: Гольничка? Хатка для музи? Ще й хом'як-мишка в комплекті? Це ж МРІЯ!!! Ні, це вже реальність! Я завжди тааак хотіла маленьку гольничку, і тепер я маю її – маленьку гольничку, яка уособлює цілий світ – рукодільний дім музи! В ньому тепло і затишно, чисто і акуратно, все стильно організовано, є багато місця для творчості та можливості для духовного відпочинку. А деталі будинку – натуральне дерево і натуральна черепиця, балки на стелях, декоровані підвісними горщиками з квітами (ги, і не будь-якими, а гортензіями! принаймі я то так бачу), чудовий куток для чаювання - зручні крісла з мякенькими блакитними подушечками і завжди гарячий пахучий свіжозапарений чай з медом, який забезпечили он тоті літаючі бджоли у квітучому доглянутому саду… Ех, як повезло моїй музі! Квартирне питання її вже не турбує (а якби їй з часом місця забракло, то там ще є перспективне горище неосвоєне, – облаштує собі там мансардний поверх )! Так що хату має розкішну! Одна біда – ліжка нема… Але нащо їй спати? Най твОрить і витворЯє! Кіточко, щиро дякую тобі за таку несподіванку та за здійснення моєї заповітної рукодільної мрії!!! Я відверто вражена твоїм задумом та його бездоганним втіленням!!! Гольничка така тепла, душевна, кольорова та настроєва, не можу очей відвести! І поки ніяк не віриться, що вона мояяя…. то ж треба, використала весь ліміт смайлів, і навіть третини емоцій не передала....
Відповідь: Подарунок вернісажниці Прийшла я і разом зі мною табун хом"яків, які зараз будуь падати Отже, прийшло мені повідомлення з пошти, подумалося "К чєму би ето?" Вчора перед МК Цокотушки погнала на пошту, дивлюсі-пакунок :khomyak:, одним оком намагаюся читати від кого, бачу м. Львів :khomyak: Отримала (поштарки, як завжди-реактивні ), погнала швиденько до столу дивитися. Витяяяяяяягаааааааю, а тааааааам :khomyak::khomyak::khomyak: Набір "Гортензії і мушлі", в голові дикий рій думок "віііііііід кооооого" Листівочка-така гарна, осіння, з фетровими листочками , о вітання з Днем народження :khomyak: Від Кучерявої Ксени :khomyak::khomyak::khomyak: Мужик, що теж був на пошті, явно не зрозумів причин моєї радості Оксана, дуже дякую за продовження свята, я вже триста разів витягала, мацала, нюхала (на зуб ще не пробувала ), навіть була мисля нитки розібрати, але поки тримаюся Дякую
Відповідь: Подарунок вернісажниці дуже несподіваний і дужжже барвистий подарунок від Каті MILITARIYA Вітальна листівка, записничок, багато різного бісеру, золоті листочки-паєтки, металізовані нитки в котушках та дуже цікавий кольоровий набір для створення біжутерії (намисто та сережки) Скрапбукінговий записничок ручної роботи – то є ЩОСЬ! :khomyak::khomyak::khomyak: Мегастильний! Чудові кольори, цікаві деталі, дужжже акуратне виконання Крутила я той записничок на різні боки і спочатку ніяк не могла зрозуміти чи він й справді ручної роботи, бо не знайшлам жодного ганджу Прийшлось перепитати Катю в ПП... Отака я „нетямуща”, бо не маю зеленого поняття як то можна було таку красу зробити власноруч Мій хом’як в падаючому трансі :khomyak: Пакунок нині вранці принесла поштарка, встигла акурат до сніданку! Хом’як облизується вже кілька годин і думає, що б то з того всього добра понавитворяти Катя, щиро дякую за чудову несподіванку і такий барвистий понеділок! Файнезний настрій на цілий тиждень мені гарантовано!
Відповідь: Подарунок вернісажниці І в мене триває свято отаку купу класних і потрібних подарунків отримала від Тані-вишиванки. Все таке гарне, хрестики такі акуратні. А солодощі - ням-ням
Відповідь: Подарунок вернісажниці Вчорашній дарунок від Тані Вишиванки Рукодільна частина Дуже акуратна та дуже весняна задекупажена коробочка , в яку можна поскладати купу всілякого дрібного рукодільного добра А в коробочці – та-да-да-дам – стильна та бездоганна подушечка для голочок :khomyak::khomyak::khomyak: - ВЕЛИИИИКА радість для мене і мого хом’яка, ну і солодощі "Haribo, macht Kinder froh!" Ви погляньте яка ж подушечка суперова! Аж шкода використовувати її за призначенням (поки не буду вколювати в неї голки, рука не піднімається )))) Нерукодільна частина – Загадковий конверт, смачнющий шоколад, мої перші ниточки Мадейра, тематичні пляжно-літні 3D наліпки та маркери для малювання по шкляних поверхнях! Ха, ми тепер з Юстиною зможемо розмальовувати і вази, і шклянки, любе-голубе! І витворений малюнок не змиватиметься і залишиться на шклі назавжди! На звороті загадкового конверту було написано – "Спочатку склади листівку, щоб прочитати привітання! " Ось власне і вмістиме конверту, - пазл-листівка – А ось так життєрадісно вона виглядає вже зібраною – (зворот вам не покажу, бо там щось дуже особисте і дуже файне написано ) Таню, щиро дякую тобі за таку МЕГА приємну несподіванку!!! Цьом!
Відповідь: Подарунок вернісажниці я просто незнаю як передати вам свою радість Сьогодні отримала шикарнющий подарунок... Я не вмію так гарно писати як Фіянка, тому просто показую...слова тут зайві... а ось і ці три моточки мультиколору, пам'ятаєте? за таке треба пам'ятник ставити, чесне слово... Касюня, дууууууууууууууже тобі дякую за чудовий презент!
Відповідь: Подарунок вернісажниці Наші іменинниці КВІТНЯ: марта 4 квітня Velana 9 квітня Naturals 13 квітня
Відповідь: Подарунок вернісажниці Пакунок від Ніки (Nikalovely) Очікування було тривалим, солодким та інтригуючим… Тому коли врешті мужу вдалось за другим разом забрати пакунок з пошти, вже вдома на порозі він несподівано високо тримаючи пакунок в руці, сказав – «Танцюй»! і віддав пакунок лише після мого 2-ох хвилинного танцю... Коли ж я відкрила пакунок, то затанцювала ще дужче :dance2: і мій танець доповнився щасливими криками, посмішками і коментарями - в моїх руках опинилась ось така МЕГАстильна літня торба, - :khomyak::khomyak::khomyak: Вона уособлює те, що я люблю найбільше, – літо, море, мушлі, пісок і кораблі… Цікавий «дуже мій» дизайн, бездоганне виконання, дуже продумані та ідеально дібрані контрастні деталі… Ви тільки гляньте, - як гармонійно поєднуються синій та пісочний…який солодкий бантик…. які мушельки…..аааааааааа…..:khomyak: Коли ж я вирішила порозглядати серединку торби, то знайшла ось що! – Таку стильну і таку моюююю фетрову брошку-рибку! :khomyak::khomyak::khomyak: Признаюсь, я закохалась у фетрові брошки Ніки з першого погляду, для мене вони однозначно найкращі з тих, що я бачила та зустрічала, тому отримати брошку у її виконанні – для мене просто неймовірна радість! Та ще й таку – дуже символічну, дуже стильну і оригінальну, і просто Бездоганну! То ж треба було так продумати шви і так дібрати бісер! Ну просто фантастика! А ось так органічно виглядає подарунок весь разом - Вероніко, щиро дякую за таку фантастичну несподіванку і такий розкішний особистий дарунок! Я вражена та схвильована до глибини душі! І в душі я ще досі танцююююююююю! ДЯКУУУУУЮ!
Відповідь: Подарунок вернісажниці І я...і я маю бомбезну торбинку-хламівничку від Nikalovely... Робота така акуратна, ніжна та дуууже стильна...:khomyak:все в стилі Ніки чесно кажучи, мені шкода складати туди все що попало, тому вирішили шо там будемо зберігати солодощі Веронічка, дуууже дякую... п.с. шоколадка додавалась і до Нікиного і до Касіного презента, але до фото вони нажаль не дожили
Відповідь: Подарунок вернісажниці як і обіцяла фотозвітик подарунків від Наталі в конвертику були різнокольорові стрічки, бісер, тканинка аїда та ниточки стрічки та бісер просто ідеально підходять до моїх незавершених проєктів ниточками дуже файно буде ізонитити листівочки (вони так класно переливаються ), а на тканинку вже маю вишивальний план ех... ще б день збільшити ... [ Наталочко, величезне ДЯКУЮ за файні і несподівані подарунки і за передсвятковий настрій
Відповідь: Подарунок вернісажниці Дійшли руці і в мене похвалитись своїми подарунками Отакий пакуночок отримала від Іринки -La Esposa То було дуууже несподівано і не менш "дуууже" приємно Суперова листівка-сердечко, фігурні ножички (яких ,власне, бракувало, до повного рукодільного щастя), смішнючі наліпки і блокнотик, який мені дуже пригодився, а то постійно все записую по папірцях Ірусь, великий цьом і дякую Ще одна несподіваний подарунок отримала від Оксанки-Velana Ось таку стильнючу ізонитівську листівку+Рафаелки, які не встигла сфотати, бо то не реально, особливо, для такої солодкоїжки ,як я Класна, нє? Я так тішилась, чоловік поїхав віддавати форми Оксанці, а приїжає з подарунком, а я в цей час, власне, хворіла, то мені це була рукодільно-подарункова терапія Оксанка ,велике-превелике дякую Ну і позавчора отримала таке стильне рукодільне серце від Вероніки - Nikalovely Сказати, що мені сподобалось, це нічого не сказати...Мій хом"як був в шоці, а я разом з ним Самі гляньте, наскільки гарна, акуратна та така душевна робота:y: Як пише Фіяна, то "моє" на 100% Ще була чУкУляда, але вона пропала швидко, так само ,як і попередні Рафаелки Во, ось така я "подарункова" Дівчатка, усім велике та щире дякую за ваші подаруночки, мені вони були надзвичайно приємні та дуже несподівані
Відповідь: Подарунок вернісажниці Ну і дуже особливий подарунок від дуже особливої для мене людини - Касі Я, правда, ще не встигла оформити належним чином цю красу Каськін, я тебе лю
Відповідь: Подарунок вернісажниці А Я сьогодні отримала грандіозну несподіванку.... на стільки несподівану - що мені досі не віриться... Отримала від Віки Квітки мега-подарунок... Картина-символ... Все чого мені бракувало останнім часом у житті - настрою, безтурботності і яскравих кольорів... це все є у подарунку! Величезне ДЯКУЮ!!! Повісила вже у своїй кімнаті, навпроти ліжка..кожен ранок буде починатись з позитиву! Вперше отримала рукодільний подарунок....це такий кааааайф!Мало свідомість не втратила! :khomyak::khomyak::khomyak:
Відповідь: Подарунок вернісажниці Вчора я мала несподівану і дужжже приємну здибанку з Мар’янкою Сихівчанкою Мар’яна йшла мені назустріч, радісно посміхаючись, і одразу простягнула-передала мені ось такий рукодільний букет :khomyak::khomyak::khomyak:, передавши мені разом з ним свою радість та посмішку, - Барвистий, веселий і водночас дуже вишуканий, бездоганно зроблений шедевр! А тюльпани – як виявилось не просто тюльпани, всередині ховаються солоденькі смачненькі цукерочки І то ж треба було так акуратезно та непомітно їх позагортати :khomyak: Не знаю чи наважусь я колись розмотати і з'їсти таку красу, - хіба буду мати ну просто шалений і нестерпний брак ендорфінів На цьому сюрприз не завершився – Мар’янка остаточно вразила і "добила" мого хом’яка ось такою вишуканою картиною :khomyak::khomyak::khomyak: Бездоганні рівнезні хрестики на чорній канві; кльовезний дизайн, доповнений бісером; вишукане та дуже цікаве оформлення - мереживо додає тааааакого шарму.... Хе-хе, і я вже навіть знаю де вона висітиме Мар'янко, щиро дякую за таку позитивну, приємну і гарну несподіванку
Відповідь: Подарунок вернісажниці І знову я в цю темку Мала приємну несподіванку отримати від Оленки-М такий чудовий подарунок. Ось така свічечка ручної роботи, яка доповнила мою колекцію кавових свічок. І серветка неймовірно гарного кольору і надзвичайно тонкого і акуратного виконання(фотографія не передала тої краси) Свічка зайняла почесне місце на поличці біля моєї кавусі, а серветка буде постелена на столі Оленко, подарунок ідеально мій і кольори мої і так мені пасують до кухні Можеш не переживати все доставили в цілості, жодне зернятко не відпало, а ще синтепон я також захом"ячила і обов"язково його використаю для наступних процесів Дякую, Я обов"язково і надалі буду підганяти тебе в твоїх процесах, а ще сподіваюся і на спільні процеси. якщо ти дочекаєшся на мене
Відповідь: Подарунок вернісажниці І я сюди хвалитися. Сьогодні з ранку кур'єр приніс мені ось такий неочікуваний і надзвичайно приємний подарунок:khomyak::khomyak::khomyakтаких тисячу падаючих хом'яків). Там була надзвичайно красива іменна салфеточка(фото на-жаль не передає тієї краси, а які там хрестики дрібнесенькі і рівнюсінькі ), ниточки, чайочок для вранішнього чаювання(так як написано в листівці) і листівочка з дуже теплими і ніжними словами. Оксана(Левиця) дуууууже дякую, за такий надзвичайний початок ранку. Треба було мене бачити як я скакала по хаті і тішилась таким сюрпризом, добре що того ніхто не бачив, бо подумали б що я
Відповідь: Подарунок вернісажниці звітую про отримані подаруночки ось так виглядає презентик від Каті-MILITARIYA ось так подушечка-гольничка зблизька, класна правда? Катя вгадала 100% я дуже люблю ромашки і білі троянди Катю, величезне дякую!!! Листівочка від Юлі (Kalina) "Пухнастий метелик" Листівочка від Наталі (Florena) "Букет" Дівчатка, дякую за подаровані хвилини радості!!!
от такий набір для скрапу (я так думаю) Фірмова листівка класнюча тканина, такі симпатичні кільця для бобінок і скотч Ще було мило у формі метелика, але вчора поки я вкладала Оленку спати, Яринка скоренько його забрала у ванну. Та три гарних резиночки теж з метеликами. теж їх нема на фото, бо Вони вже на Яринці Я з тими дітиськами геть затуркана. Подарунок отримала від Лілі
Відповідь: Подарунок вернісажниці А я знов сюди. Ось такий чудовий подарунок я отримала від Олі Algo.:khomyak::khomyak::khomyak: Там були стрічки різнокольорові, серветочки, папір для квілінгу:danceтепер і з зможу крутити всякі штуки з паперу, то моя давня мрія, спробувати себе в такій техніці) і така надзвичайно красива гачкована чи в'язана(навіть не знаю точно, Оля підкажи бо то для мене вища математика) квітка-брошка:khomyak:. Вона така мякетька і гарнюща, я просто балдію. Аааа була ще шоколадка Мілка, но смаколики мають таку специфіку не доживати до фотографування. Оля дуже тобі дякую за такий надзвичайний подарунок
Відповідь: Балачки рукодільниць Не беру участі в "подарунку для вернісажниці", але не втримаюся, щоби не похвалитися, тому пишу сюди! В мене вчора був кращий день, ніж день народження кілька днів тому!! ТАКІ подарунки отримала, просто бомба! І обидва - від наших форумних рукодільниць, та ще й моїх коліжанок Перший - від Мар'яни-Фіяни. Дуууууже тематичний, як і всі Мар'янині подарунки! Така чудова листівочка із пташечкою (ціпка, як ми з чоловіком відразу "охрестили"), мега-стильна серветка з гілочкою верби та штучка (чохол?..) для вази, куди можна поставити освячену вербу. І ВСЕ ВИШИТЕ!!!!!!! ще й так гарно, рівненько, по кльовезному зелененькому льоні... БОМБЕЗНИЙ дарунок, дякую!!!!! Я вже все гарно розставила на видному місці, ходжу і посміхаюся до нього Там ще був модний дівайс для кухні та прийому гостей - раклет - але він в кадр не вліз ну ніяк!