Відповідь: Подарунок вернісажниці Такий подарунок отримала від Оленки-м. Оленочко, дякую, я так хотіла фетр, але не могла ніяк вибратись. Ще була шоколадка і заколки для Яринки
Відповідь: Подарунок вернісажниці Я думала, що отримала вже всі подарунки. Але ні, отакий подарунок отримала від Оксани-Левиці. Закладка :khomyak::khomyak::khomyak: такі гарні і ніжні кольори
Відповідь: Подарунок вернісажниці Свято триває Отримала від Лапочки тааааааааакий подарунок:khomyak: але покажу завтра
Відповідь: Подарунок вернісажниці отримала сьогодні ранньовесняний закарпатський привіт... Я вам скажу, то так приємно отримувати такі неочікувані сюрпризи перша приємність, то коли ти серед всяких квитанцій та реклами зустрічаєш повідомлення з пошти... а друга, коли воно все таке запаковане в твоїх руках, але вже знаєш від кого... і нарешті третя.....розгорнула презент.... одразу на пошті....і тішилась як маленька... та шо тут розказувати...дивіться самі... -така висюлька дехочвішальна (так було сказано в записці)...така файна-файна... -канва пластикова -канва коричнева(дууууже мені потрібна...хочу на ній дешо вишити) -шоколадка та відкриточка -і такі кльові декоративні висюльки- весняні баранчики(чи то овечки?) одразу знайшли місце в кімнаті донечки... Дорогенька Кіточко, щиро дякую за чудовий подарунок та гарний настрій
Відповідь: Подарунок вернісажниці А я також отримала "заграмничного" подарунка за, що ДУЖЕ ДЯКУЮ Тані-вишиванці! Радість отримання, нажаль, була дещо затьмарена "коломийками" на нашій пошті. Так, ось, перед Вами красуються мішечки з непряденою вовною у семи кольорах (поповнення до моїх хомячих запасів), відкриточка з вишитим орнаментом, ароматизоване фетрове сердечеко та смачнючий шоколад. Зачарувала мене дуже мила, вишукана та надзвичайно акуратно виконанна вишита відкриточка. То так символічно, навіть відкритка від ВИШИВАНКИ вишивана. Строгий, геометризований візерунок у такому кольоровому поєднанні сприймається особливо мяко та вишукано. Найбільшим рукодільним подарунком стало - ароматизоване фетрове серце. Ніжне, мякеньке, фетрове серденько, оздоблено чудовою квітковою вишивкою та бісеринками, а також наповнено лавандовими пахощами. Власне, завдяки лаванді це сердечко стоїть на варті мого капсльованого кептаря. Ну а шоколад... дуже смачним був той шоколад... колись... Дякую, Таню, за таку радість та БОМБЕЗНІ подарунки!
Відповідь: Подарунок вернісажниці і я сюди прилетіла мені априйшов чудовий подарунок від Оленки-М.. така краса.. Оленко, ти молодчинка, встигаєш таку красу робити. цукерочки такі смачні, ми їх чемно згамали, я навтіь поділиласьповезло моїм.. Листівка просто надзвичайна, Оленко, ти мабуть вже всі технки випробувала я на таке задивлялась, але поки руки не доходять..(власне з тим, щоб все оттак рухалось в листівці)-там бісер рухається в тмоу віконечку, пересипається ось так виглядає ця листівочка всередині і супер чудовий магнітик-вже гарно висить на холодильнику і "тримає" малої шедеври Оленко, ще раз велике дякую, дуже все гарне, а найбільше приємна несподіванка
Відповідь: Подарунок вернісажниці Отже, подарунок від Вишиванки : фірмова квілінгова листівка, шикарне біскорню, скрапбуковий набір, сухий блиск, смачнюча чоколяда . Завжди захоплювалась Таніними листівками, а тепер маю свій шедеврик :khomyak: (може і я колись освою квілінг): А те біскорню, то ЩОСЬ! :khomyak: :khomyak: Я так довго роздивлялась, воно так цікаво зроблено, стільки технік : Ще ось такий подарунок від Тані отримала моя Насточка Хоча скрапбуковий набір можна сюди віднести, бо він на дитячу тематику : Таня, ми з донею ще раз дуже тобі дякуємо!
Відповідь: Подарунок вернісажниці то подарунок від Лапочки То такі "штучки" на банки. Яка то акуратна робота, а хрестики - як солдатики :khomyak:
Відповідь: Подарунок вернісажниці Умця, я в шокови:khomyak: просто нема слів... перший в моєму житті набір Dimensions+шикарнющі орхідеї та смачнющі цукерочки... і отакі квадратні ока:eek: коли я дізналась шо то всьо для мене... п.с. всі на роботі приколюються шо в мене таємний шанувальник:D
Відповідь: Подарунок вернісажниці Умця, то я така таємнича, бо мені подобається майже все... ось мій сюрприз...:o без цукерок...бо їх згамали ше на роботі то буде до хати 100%...на кухоньці буде висіти...правда казала моя мама шо я то певно до кінця життя буду вишивати тепер залишилась дрібничка....розібратись в тих нитках
Відповідь: Подарунок вернісажниці Покажу вам врешті мій вчорашній подарунок від Галинки Лапочки Подарунок дужжже особливий, бо вчора він виявився першим, бо він мене власне розбудив разом з поштаркою, і до того ж він дуже символічний, - ось такі барвисті дзвоники ручної роботи, з любов’ю запаковані у льон, котрий обов’язково пригодиться в рукодільному майбутньому та чудова листівка з теплими побажаннями Кольори дзвоників такі неперевершені, розмаїті та направду мої улюблені, вони задали тон святу та відразу створили відповідний мегаяскравий настрій Язички дзвоників зроблені з фігурних намистинок, а самі дзвоники – квілінгові, але, мені так видається, що зроблені вони не з паперу, бо дуже штивні та міцні. Я настільки втішилась приємній несподіванці , що довго носилась з новим стильним предметом декору по хаті, приміряючи їх то у вітальні, то в коридорі, то в кухні.... І що цікаво, - вони всюди пасували бездоганно :khomyak: Не один раз в мене промайнула думка, що так влучно підібрати їх можна було тільки побувавши в мене в хаті Та все ж, врешті вирішила, що дзвіночки висітимуть і тішитимуть нас у кухні – Галинко, щиро дякую за чудову і вдало реалізовану ідею, приємну несподіванку та ще більш приємні емоції
Відповідь: Подарунок вернісажниці А від Віки Квітки я вчора несподівано отримала такий барвистий розкішний букет – Муж ввечері жартівливо перепитав – то від Віки чи Віктора? :xaxa: Віко, щиро дякую за сюрприз і файний настрій! Нині як тільки гляну на квіти, одразу співаю приспів Джамали "Сма-а-а-а-йл"
Відповідь: Подарунок вернісажниці Ну і врешті ось такий душевний та яскравий заокеанський пакунок мені вчора Віка передала від Лілі :khomyak::khomyak::khomyak: Моя мрія здійснилась – я тааак хотіла мати фірмову листівку ізониткою у Ліліному бездоганному виконанні І тепер я її маюююююю Лиш подивіться яка вона стильна, сердечна, тепла і дуже довершена А акуратна настільки, - :khomyak: слів бракує! Відтепер слугуватиме мені не тільки доброю потіхою та розрадою, але й прикладом-взірцем На звороті листівки - дуже гарне особисте привітання та іменний штамп авторки Набір для вишивання мені сподобався з першого ж погляду - той ангелик – то справжній мед та втіха для душі життєлюба „Live well, laugh often, love much” („Живи добре, смійся часто, люби багато”) – я ті всі три речі ще й як люблю Ось так він виглядає розпакованим - канва, посортовані нитки, голочка, інструкція та паспарту!.... ну просто ultra all inclusive І то ще не все.... відтепер маю дуже тематичні пляжно-морські наліпки, які планую використати в декорі фотоальбому з морського відпочинку і такий глямурний скрапбукінговий альбом та наліпки для фото систематизації моїх дівочих вечірок (їх хоч останнім часом не так багато, але тепер буде хороший привід для чергового фоторепортажу))) Лілю, щиро дякую за дуже несподівану велику радість та втіху
Відповідь: Подарунок вернісажниці в нас на форумі є приховані творчі таланти від своєї сусідки і нашої форумлянки Іриски я несподівано отримала ось такий рукодільний дарунок :khomyak:- барвисту квілінгову підвіску-декор у вигляді квіточки яяяяк же ж вона мене тішить Олеся, велике спасибі тобі і твоїм золотим руцям за такий душевний сюрприз і, будь ласка, частіше показуй нам свої "підпільні" чудові творіння
Відповідь: Подарунок вернісажниці Свято продовжується! Вчора прийшов пакуночок від Лілі. Моїй радості не було меж! :dance: Це хендмейд листівка для мене, листівка для доці (із диском з колисковими всередині), і скрап-альбом для дитячих фотографій. Диск вже слухали - дуже гарні колискові на фоні шуму моря. Листівка ближче: Колори підібрані цілком мої - дуже люблю коричнево-шоколадну гаму . А всередині такі теплі душевні слова Лілю, щиро тобі дякую за такий приємний сюрприз
Відповідь: Подарунок вернісажниці Ось я знову тут. Навіть не сподівалась більше на подарунки . Але ні, Оксанка-Велана вирішила продовжити мені свято. В пакунку були бодік для Настуні, стрічки, бісер і гарнюня листівочка з привітанням Ведмедик такий милий : Оксаночко, дуже тобі дякую за таке несподіване продовження свята
Відповідь: Подарунок вернісажниці Подарунок від Уми Передісторія В нас вдома досить гостро зараз стоїть питання переїзду, тому доня „в темі” і часто озвучує свої побажання стосовно своєї майбутньої кімнати. Так і вчора вранці, вона мене розбудила, залізла до мене під ковдру і мрійливо розказала 2 речі - вона хоче мати кімнату у „квіточки” (вся в маму, ги), і щоб обов’язково біля ліжка був пухнастий килим, який слід купити ще до переїзду, і який вона потім забере зі собою. Як виявилось ввечері, вона мріяла дужжже правильно (с) , - Умця нам подарувала КИЛИМ! :khomyak::khomyak::khomyak: Був тихий спокійний вечір... поки мені на мобільний не передзвонив кур’єр і не сказав, що має для мене пакунок від Уляни Ігорівни... Пакунок був важкий, великий, і дуже стильно запакований, - Я заледве встигла сфотографувати пакунок „красиво запакованим”, бо моя старша доня вже скакала навколо і пищала на всі груди – „Мама, розпаковуй, давай подивимось, що всередині!” Так як пакунок був підписаний - „Пора освоювати нові техніки, нє?”, в мене в голові почали роїтись думки – техніки-нові техніки... тааакс, що я ще не освоїла? - квілінг, ізонитка, ааааммммм.... нє, про килимкування я навіть близько не подумала і навіть не припускала, що Умця могла подарувати Килим, який ми зробимо самі власноруч!!!! :khomyak: Мій хом’як від побаченого впав на місці, і хоч як він не намагався підвестись, щоб впасти повторно, марно! Він так і лежав у подвійному шокови і творчому ступорі, задаючи собі питання поки без варіантів відповіді - „Оце я зможу зробити? Хіба я зможу зробити килим?” А тим часом в мене в хаті доні сотворили такий гармидер, як у дитячому вірші – „Боже мій милий, що з ними сталось, - Вони цілий день по підлозі валялись!” Юстину відверто втішило те, що вона врешті матиме килимок і до того ж те, що килимок з місем – її улюбленим іграшковим персонажем. Крім того, вона таки допомогла знайти відповідь на насущне питання мого хом’яка – „Мамо, не переживай, я тобі допоможу і ми разом зробимо килим!” Ну ось власне те, що ми будемо робити – килим реально гігантських розмірів як для хенд-мейд роботи, з чудовим дизайном, котрий ідеально пасуватиме у нашу ведмежу дитячу кімнату мушу сказати - якщо я той килим таки закилимкую, я певно загорджусь Умо, щиро дякую за приємний шок, від якого я ще нині не можу відійти а, і окреме дякую за мої улюблені цукерки - вони стали файною і дієвою солодкою шокотерапією
Відповідь: Подарунок вернісажниці Похвалюсь дарунком, котрий розчулив мене до сліз... до сліз, бо дарунок такий мммм, бо настрій при отриманні був такий мммм.... Ось таку душевну закладку мені подарувала моя люба подруга Ірка-Шкірка разом з книгами - новинками української сучасної літератури :khomyak::khomyak::khomyak: Що тут скажеш – вона на 1000% мояяяяя! Моя улюблена серія дизайнів від М.Пауелла, моя омріяна Греція, моя улюблена пора року, моя перша закладка ручної роботи від моєї Ірки А яке ну просто мега-акуратне виконання! і ви би бачили скільки там блендів.... :khomyak: Крутила-вертіла я ту закладку на різні боки і так і не зрозуміла як вона зішита – ні початку, ні кінця зішивання, ні навіть шва не видно… то для мене поки вища фізика Іра, велике дякую! Читання з такою закладкою відтепер приноситиме ще більше задоволення!
Відповідь: Подарунок вернісажниці а ще я вчора мала несподівану здибанку з Іруською Ля Еспозкою і отримала від неї такі дві коробочки - одну з цукерочками, а друга коробочка ручної роботи вмістила чарівну ізониткову листівочку та всіляке хом'яче добро - ось золота листівочка ближче, - цікавий орнамент з глямурною гліттерною квіточкою - а ось добро, котре обов'язково пригодиться в майбутньому - розмаїтий бісер та світлобузкова канва, - я вже навіть придумала що вишиватиму на новій канві, і що зберігатиму в новій квітковій коробочці Іринко, щиро дякую за таку теплу і приємну несподіванку!
Відповідь: Подарунок вернісажниці дивіться і заздріть – та-дам - Біло-блакитна ніжність від Velana Стильна і бездоганна листівка, таке ж серденько, білий та блакитний бісер, і то все старанно та з любов’ю запаковано у білий фетр... серденько було також запаковане у блакитну сіточку, але я так спішила розпакувати ту красу, що не встигла зазнимкувати Планувала–планувала я приєднатись до спільного процесу пін-кіп серденьок, і добре, що не приєдналась – бо тепер маю наочний ідеальний взірець того, як воно має виглядати я в шокови – ідеально вишите :khomyak:, ідеально натягнуте :khomyak:, ідеально зібране :khomyak:, а та плетена косичка по краях – то певно рукодільне ноу-хау Оксанки А листівка то взагалі....:khomyak: Дуже цікавий картон з легким блиском, акуратезна вишивка, бездоганні лінії, і таааака стильна серединка - Над тими біло-блакитними скарбами відчула м нині себе майже як снігова королева у біло-блакитному рукодільному королівстві Оксанко, велике Дякую за прекрасні відчуття і таку чудову несподіванку!