Подарунок вернісажниці

Discussion in 'Теревені' started by вишиванка, May 31, 2010.

1. Holly

Holly Moderator

Відповідь: Подарунок вернісажниці

Такий подарунок отримала від Оленки-м. Оленочко, дякую, я так хотіла фетр, але не могла ніяк вибратись. Ще була шоколадка і заколки для Яринки

2. Holly

Holly Moderator

Я думала, що отримала вже всі подарунки. Але ні, отакий подарунок отримала від Оксани-Левиці. Закладка :khomyak::khomyak::khomyak: такі гарні і ніжні кольори

3. Holly

Holly Moderator

Свято триває
    Отримала від Лапочки тааааааааакий подарунок:khomyak:
    але покажу завтра

4. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

отримала сьогодні ранньовесняний закарпатський привіт...
    Я вам скажу, то так приємно отримувати такі неочікувані сюрпризи:girl_blush2:
    перша приємність, то коли ти серед всяких квитанцій та реклами зустрічаєш повідомлення з пошти...
    а друга, коли воно все таке запаковане в твоїх руках, але вже знаєш від кого...
    і нарешті третя.....розгорнула презент.... одразу на пошті....і тішилась як маленька...
    та шо тут розказувати...дивіться самі...

-така висюлька дехочвішальна :girl_haha:(так було сказано в записці)...така файна-файна...
    -канва пластикова
    -канва коричнева(дууууже мені потрібна...хочу на ній дешо вишити:))
    -шоколадка та відкриточка:girl_in_love:
    -і такі кльові декоративні висюльки- весняні баранчики(чи то овечки?) одразу знайшли місце в кімнаті донечки...

Дорогенька Кіточко, щиро дякую за чудовий подарунок та гарний настрій:kiss:

5. Tsokotukha

Tsokotukha Well-Known Member

А я також отримала "заграмничного" подарунка за, що ДУЖЕ ДЯКУЮ Тані-вишиванці! Радість отримання, нажаль, була дещо затьмарена "коломийками" на нашій пошті.
    Так, ось, перед Вами красуються мішечки з непряденою вовною у семи кольорах (поповнення до моїх хомячих запасів), відкриточка з вишитим орнаментом, ароматизоване фетрове сердечеко та смачнючий шоколад.:girl_dance: :girl_in_love: :girl_claping:

Зачарувала мене дуже мила, вишукана та надзвичайно акуратно виконанна вишита відкриточка. То так символічно, навіть відкритка від ВИШИВАНКИ вишивана. Строгий, геометризований візерунок у такому кольоровому поєднанні сприймається особливо мяко та вишукано. :girl_in_love:

Найбільшим рукодільним подарунком стало - ароматизоване фетрове серце. Ніжне, мякеньке, фетрове серденько, оздоблено чудовою квітковою вишивкою та бісеринками, а також наповнено лавандовими пахощами. Власне, завдяки лаванді це сердечко стоїть на варті мого капсльованого кептаря.

Ну а шоколад... дуже смачним був той шоколад... колись...

Дякую, Таню, за таку радість та БОМБЕЗНІ подарунки!

6. вишиванка

вишиванка Well-Known Member

і я сюди прилетіла:girl_dance:
    мені априйшов чудовий подарунок від Оленки-М.. така краса.. Оленко, ти молодчинка, встигаєш таку красу робити.:girl_dance::girl_claping:
    цукерочки такі смачні, ми їх чемно згамали, я навтіь поділилась:girl_crazy:повезло моїм..:girl_crazy:
    Листівка просто надзвичайна, Оленко, ти мабуть вже всі технки випробувала ;) я на таке задивлялась, але поки руки не доходять..(власне з тим, щоб все оттак рухалось в листівці)-там бісер рухається в тмоу віконечку, пересипається

ось так виглядає ця листівочка всередині
    і супер чудовий магнітик-вже гарно висить на холодильнику і "тримає" малої шедеври
    Оленко, ще раз велике дякую, дуже все гарне, а найбільше приємна несподіванка:girl_claping::girl_dance::girl_in_love:

7. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Отже, подарунок від Вишиванки :girl_dance: : фірмова квілінгова листівка, шикарне біскорню, скрапбуковий набір, сухий блиск, смачнюча чоколяда :) .
    Завжди захоплювалась Таніними листівками, а тепер маю свій шедеврик :khomyak: (може і я колись освою квілінг):
    А те біскорню, то ЩОСЬ! :khomyak: :khomyak: Я так довго роздивлялась, воно так цікаво зроблено, стільки технік :girl_in_dreams: :
    Ще ось такий подарунок від Тані отримала моя Насточка :girl_in_love::
    Таня, ми з донею ще раз дуже тобі дякуємо! :girl_in_love:

8. Holly

Holly Moderator

то подарунок від Лапочки :girl_in_love:
    То такі "штучки" на банки. Яка то акуратна робота, а хрестики - як солдатики :khomyak:

9. Nadijka

Умця, я в шокови:khomyak:
    просто нема слів... перший в моєму житті набір Dimensions+шикарнющі орхідеї та смачнющі цукерочки...
    і отакі квадратні ока:eek: коли я дізналась шо то всьо для мене...

п.с. всі на роботі приколюються шо в мене таємний шанувальник:D

10. Nadijka

Умця, то я така таємнича, бо мені подобається майже все...:girl_in_love:
    ось мій сюрприз...:o без цукерок...бо їх згамали ше на роботі

:lol:
    то буде до хати 100%...на кухоньці буде висіти...правда казала моя мама шо я то певно до кінця життя буду вишивати:girl_blush2:

тепер залишилась дрібничка....розібратись в тих нитках:girl_in_dreams:

11. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

Покажу вам врешті мій вчорашній подарунок від Галинки Лапочки :girl_in_love:

Подарунок дужжже особливий, бо вчора він виявився першим, бо він мене власне розбудив разом з поштаркою, і до того ж він дуже символічний, -
    ось такі барвисті дзвоники ручної роботи, з любов’ю запаковані у льон, котрий обов’язково пригодиться в рукодільному майбутньому
    та чудова листівка з теплими побажаннями :girl_tender:

Кольори дзвоників такі неперевершені, розмаїті та направду мої улюблені, вони задали тон святу та відразу створили відповідний мегаяскравий настрій :girl_dance:
    Язички дзвоників зроблені з фігурних намистинок, а самі дзвоники – квілінгові, але, мені так видається, що зроблені вони не з паперу, бо дуже штивні та міцні.

Я настільки втішилась приємній несподіванці :yahoo:, що довго носилась з новим стильним предметом декору по хаті, приміряючи їх то у вітальні, то в коридорі, то в кухні....
    І що цікаво, - вони всюди пасували бездоганно :khomyak:
    Не один раз в мене промайнула думка, що так влучно підібрати їх можна було тільки побувавши в мене в хаті :girl_in_dreams:
    Та все ж, врешті вирішила, що дзвіночки висітимуть і тішитимуть нас у кухні –

[​IMG][​IMG]

Галинко, щиро дякую за чудову і вдало реалізовану ідею, приємну несподіванку та ще більш приємні емоції:girl_claping::give_rose:

12. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

А від Віки Квітки :girl_in_love: я вчора несподівано отримала такий барвистий розкішний букет :girl_tender:

Муж ввечері жартівливо перепитав – то від Віки чи Віктора? :xaxa:

Віко, щиро дякую за сюрприз і файний настрій! Нині як тільки гляну на квіти, одразу співаю приспів Джамали "Сма-а-а-а-йл" :music:

13. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

Ну і врешті ось такий душевний та яскравий заокеанський пакунок мені вчора Віка передала від Лілі :khomyak::khomyak::khomyak:

Моя мрія здійснилась :yahoo:– я тааак хотіла мати фірмову листівку ізониткою у Ліліному бездоганному виконанні :girl_in_dreams:
    І тепер я її маюююююю :girl_dance:
    Лиш подивіться яка вона стильна, сердечна, тепла і дуже довершена :girl_tender:

А акуратна настільки, - :khomyak: слів бракує!
    Відтепер слугуватиме мені не тільки доброю потіхою та розрадою, але й прикладом-взірцем :girl_yes:
    На звороті листівки - дуже гарне особисте привітання та іменний штамп авторки :girl_cool:

Набір для вишивання мені сподобався з першого ж погляду - той ангелик – то справжній мед та втіха для душі життєлюба :girl_in_love:

„Live well, laugh often, love much” („Живи добре, смійся часто, люби багато”) – я ті всі три речі ще й як люблю :girl_crazy:

Ось так він виглядає розпакованим - канва, посортовані нитки, голочка, інструкція та паспарту!.... ну просто ultra all inclusive :girl_cool:

І то ще не все....

відтепер маю дуже тематичні пляжно-морські наліпки, які планую використати в декорі фотоальбому з морського відпочинку :girl_claping:

і такий глямурний скрапбукінговий альбом та наліпки для фото систематизації моїх дівочих вечірок (їх хоч останнім часом не так багато, але тепер буде хороший привід для чергового фоторепортажу))) :girl_claping:

[​IMG][​IMG]

Лілю, щиро дякую за дуже несподівану велику радість та втіху :give_heart::kiss:

14. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

в нас на форумі є приховані творчі таланти :yes:

від своєї сусідки і нашої форумлянки Іриски я несподівано отримала ось такий рукодільний дарунок :khomyak:-
    барвисту квілінгову підвіску-декор у вигляді квіточки :girl_claping:
    яяяяк же ж вона мене тішить :girl_in_love:

Олеся, велике спасибі тобі і твоїм золотим руцям за такий душевний сюрприз :girl_tender:

15. Olena-m

Свято продовжується! :girl_dance: Вчора прийшов пакуночок від Лілі. Моїй радості не було меж! :yahoo: :dance:
    Це хендмейд листівка для мене, листівка для доці (із диском з колисковими всередині), і скрап-альбом для дитячих фотографій. Диск вже слухали - дуже гарні колискові на фоні шуму моря. :girl_in_dreams:
    Листівка ближче:
    Колори підібрані цілком мої - дуже люблю коричнево-шоколадну гаму :girl_in_dreams:. А всередині такі теплі душевні слова :girl_in_love:
    Лілю, щиро тобі дякую за такий приємний сюрприз :girl_in_love:

16. Olena-m

Ось я знову тут. :girl_cool: Навіть не сподівалась більше на подарунки :) . Але ні, Оксанка-Велана вирішила продовжити мені свято. :girl_dance:
    В пакунку були бодік для Настуні, стрічки, бісер і гарнюня листівочка з привітанням :girl_in_dreams: Ведмедик такий милий :) :
    Оксаночко, дуже тобі дякую за таке несподіване продовження свята :girl_in_love:

17. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

Подарунок від Уми

Був тихий спокійний вечір... поки мені на мобільний не передзвонив кур’єр і не сказав, що має для мене пакунок від Уляни Ігорівни...
    Пакунок був важкий, великий, і дуже стильно запакований, -

Я заледве встигла сфотографувати пакунок „красиво запакованим”, бо моя старша доня вже скакала навколо і
    пищала на всі груди – „Мама, розпаковуй, давай подивимось, що всередині!” :connie_pull-pigtail

Так як пакунок був підписаний - „Пора освоювати нові техніки, нє?”, в мене в голові почали роїтись думки –
    техніки-нові техніки... тааакс, що я ще не освоїла? - квілінг, ізонитка, ааааммммм....
    нє, про килимкування я навіть близько не подумала і навіть не припускала,
    що Умця могла подарувати Килим, який ми зробимо самі власноруч!!!! :khomyak:

Мій хом’як від побаченого впав на місці, і хоч як він не намагався підвестись, щоб впасти повторно, марно!
    Він так і лежав у подвійному шокови і творчому ступорі, задаючи собі питання поки без варіантів відповіді - „Оце я зможу зробити? Хіба я зможу зробити килим?” :girl_crazy:

А тим часом в мене в хаті доні сотворили такий гармидер, як у дитячому вірші –
    „Боже мій милий, що з ними сталось, -
    Вони цілий день по підлозі валялись!” :shout::shout::shout:

Юстину відверто втішило те, що вона врешті матиме килимок і до того ж те, що килимок з місем – її улюбленим іграшковим персонажем. Крім того, вона таки допомогла знайти відповідь на насущне питання мого хом’яка – „Мамо, не переживай, я тобі допоможу і ми разом зробимо килим!” :girl_cool:

Ну ось власне те, що ми будемо робити – килим реально гігантських розмірів як для хенд-мейд роботи, з чудовим дизайном, котрий ідеально пасуватиме у нашу ведмежу дитячу кімнату :girl_claping:

[​IMG][​IMG]

мушу сказати - якщо я той килим таки закилимкую, я певно загорджусь :girl_haha:

Умо, щиро дякую за приємний шок, від якого я ще нині не можу відійти :girl_in_love:

а, і окреме дякую за мої улюблені цукерки - вони стали файною і дієвою солодкою шокотерапією :girl_haha:

18. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

Похвалюсь дарунком, котрий розчулив мене до сліз... до сліз, бо дарунок такий мммм, бо настрій при отриманні був такий мммм....:girl_flirt:

Ось таку душевну закладку мені подарувала моя люба подруга Ірка-Шкірка :girl_in_love: разом з книгами - новинками української сучасної літератури :girl_claping:

:khomyak::khomyak::khomyak:

Що тут скажеш – вона на 1000% мояяяяя! :girl_dance: Моя улюблена серія дизайнів від М.Пауелла, моя омріяна Греція, моя улюблена пора року, моя перша закладка ручної роботи від моєї Ірки :girl_dance:

А яке ну просто мега-акуратне виконання! і ви би бачили скільки там блендів.... :khomyak:
    Крутила-вертіла я ту закладку на різні боки і так і не зрозуміла як вона зішита – ні початку, ні кінця зішивання, ні навіть шва не видно…:girl_in_dreams: то для мене поки вища фізика

Іра, велике дякую! :give_heart::give_heart::give_heart:
    Читання з такою закладкою відтепер приноситиме ще більше задоволення!

19. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

а ще я вчора мала несподівану здибанку з Іруською Ля Еспозкою і отримала від неї такі дві коробочки -

одну з цукерочками, а друга коробочка ручної роботи вмістила чарівну ізониткову листівочку та всіляке хом'яче добро -

ось золота листівочка ближче, - цікавий орнамент з глямурною гліттерною квіточкою -

а ось добро, котре обов'язково пригодиться в майбутньому -
    розмаїтий бісер та світлобузкова канва, -

я вже навіть придумала що вишиватиму на новій канві, і що зберігатиму в новій квітковій коробочці :girl_claping:

Іринко, щиро дякую за таку теплу і приємну несподіванку! :girl_in_love:

20. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

дивіться і заздріть :girl_crazy: – та-дам -
    Біло-блакитна ніжність від Velana

Стильна і бездоганна листівка, таке ж серденько, білий та блакитний бісер, і то все старанно та з любов’ю запаковано у білий фетр...
    серденько було також запаковане у блакитну сіточку, але я так спішила розпакувати ту красу, що не встигла зазнимкувати :girl_blush2:

Планувала–планувала я приєднатись до спільного процесу пін-кіп серденьок, і добре, що не приєдналась :girl_haha:
    – бо тепер маю наочний ідеальний взірець того, як воно має виглядати :girl_tender:

я в шокови – ідеально вишите :khomyak:, ідеально натягнуте :khomyak:, ідеально зібране :khomyak:,
    а та плетена косичка по краях – то певно рукодільне ноу-хау Оксанки :girl_in_love:

А листівка то взагалі....:khomyak:
    Дуже цікавий картон з легким блиском, акуратезна вишивка, бездоганні лінії, і таааака стильна серединка -

[​IMG][​IMG]

Над тими біло-блакитними скарбами відчула м нині себе майже як снігова королева у біло-блакитному рукодільному королівстві :girl_flirt:

Оксанко, велике Дякую за прекрасні відчуття і таку чудову несподіванку! :give_rose::give_rose::give_rose: