Відповідь: Подарунок вернісажниці Від Людмили.тепер я власниця чудової гольнички і маячка!про гольничку давно мріяла, думала, як ніхто не подарує,сама вишию))
Відповідь: Подарунок вернісажниці Від Лесі Naturals. Делікатні роботи!могла б Леся і в гості зайти,але я думаю,на її ДН я точно зайду до неї
Відповідь: Подарунок вернісажниці Ось таке чудо мені Імель подарувала Надіюсь я його правильно зліпила до купи
Відповідь: Подарунок вернісажниці мої скарби від Ліліі Марусі-мами. Дуже несподівані, і дуже дорогі подарунки. Марусині набір для листівочок рамочка-сніжинка серветочка тільдо-тканинка сумочка для перевезення ниточок ДМЦ на кісточках наліпочки закладочка не знаю з якої торбинки, бо я загребущими руками, то все розбирала
Відповідь: Подарунок вернісажниці Ліліні тематично-алфавітні наліпки для скрепу метелики-бабки квіточки для скрепу, але я вже придуала для них альтернативне застосування кутики для фотографій тільдо-тканинки різні штучки для скрепу і мішечок для єберігання всієї цієї краси
Відповідь: Подарунок вернісажниці А я ось так застосувала Марусин календар, і вже надписала дні народження всіх рідних у році:
Відповідь: Подарунок вернісажниці Нарешті, і я вам покажу свої подарунки і витвори наших рукодільниць Подарунок від Олі Альго. Я тепер власниця нитковдівача і металізованої нитки від ДМЦ, і надзвичайно делікатної і акуратної в"язаної сніжинки Олю, дуже дякую ця сніжинка наступного року буде висіти на ялинці
Відповідь: Подарунок вернісажниці Презентик від моєї Хомочки Тканина Цвейгард. Мала б її швидше вишивала б на ній свою серію кави, але я точно знайду для чого її використати. Іринко, дякую мїй хом"як щасливий від того що поповнив свої запаси
Відповідь: Подарунок вернісажниці Продовження... Подарунок від Мар"ясі Не встигла я обмовитися, що не маю маленьких п"ялець, як ось я вже їх щаслива власниця. Скажу, що вони такі маленькі, і спочатку було незвично ними користуватися, але не пройшло і півгодини, як в мене склалося таке враження. що я ними вишиваю все життя А ще я власниця чудової листівки руної роботи, і маю приклад того як потрібно акуратно вишивати цією технікою. Признаюся чистосердечно що для мене це темний ліс [ А ще маю в запасах гарні булавки і зберігала їх в коробочці, а тепер їх позапихаю в новенький пінкіп
Відповідь: Подарунок вернісажниці натхненна Людою.... вирішила не тягнути кота за хвоста зі знимками і знайти картинку в неті Ось такий наборчик мені подарувала Умця (мумуся, Павлуся і Тася). Ну і солодощі, ням-ням та Умця - провокатор! у мене і так куча-кучезна хвостів, а я вже набір розпакувала і кручу верчу в руках, душу зігріваю.... якщо хто має в РМ - буду вдячна. Хочу мати для звірки, на всяк випадок
Відповідь: Подарунок вернісажниці Презент від Марусі-мами Заготовка під закладку (моя слабе місце, ну люблю я їх вишивати і ніц зі мною не поробиш) А ще вишивалиний наборчик з рамкою під вишивку (там навіть голка є) А ще набір для виготовлення новорічних іграшок, який ми вже встигли розпакувати і скласти сніговика і Миколая
Відповідь: Подарунок вернісажниці Від цього подарунку я в шокови. Надзвичайно ніжно і вишукано, за ідею і втелення браво Люблю крутити такі квіти, і люблю льон - це 100% моє. Нікалавлі, дуже дякую. Ці свічечки зайняли вільну поличку в вітальній кімнаті
Відповідь: Подарунок вернісажниці Найбільшою несподіванкою для мене було отримати подарунок від Левиці Серветка і гонятко такі теплі і затишні, чаювання довгими холодними вечорами буде приносити 100 % тепла і задоволення Оксанко, дякую за гарні слова і приємний і несподіваний подарунок. А тобі бажаю швидкого одужання і багато приємних моментів в сімейному колі. Забула написати, що деякі солодощі до фотографії не дожили Сподіваюся що я ні про що не забула і все вам показала. Всім величезне дякую і мої вам цьомки
Відповідь: Подарунок вернісажниці І мені сьогодні прийшов подарунок від Нікалавлі але ж краса, так приємно і несподівано:khomyak::khomyak::khomyak::khomyak:. Дуже красиві сервоточки для чаювання, з кексиками, на які я задивлялась вже. Вероніко. дуже велике дякую, така краса, чесно кажучи. мені аж шкода на них чай пити
Відповідь: Подарунок вернісажниці :khomyak::khomyak::khomyak:А мені ще нині приїхли листівочки від Лілі.. алеж то краса.. ось дивіться самі: як все акуратно зроблено і професійно і такі теплі слова..Діякую, Лілю, мені так приємно, я аж розчулилась коли прочитала листівку.. величезне дякую. а це так взагалі шидевр.. так гарноі так цікаво-здається можна в руки взяти.