Подарунок на іменини, день народження, миколайчики та ін.

Тема у розділі 'Свята великі та маленькі', створена користувачем Kasia, 27 Листопад 2008.

1. Virginia

Virginia Well-Known Member

Відповідь: Подарунок на іменини, день народження, миколайчики і ін.

Я теж не підтримую святкування ні 14 лютого, ні 8 березня, ні 23 лютого... але уявіть собі, як подружки розказуть що їм подарували чоловіки, кохані! А ви кажете: " А ми домовлялись не дарувати подарунки один одному"...
    Або ще гірше, ви домовились не тратитись на подарунки, а коханий все пішов і купив вам те про що ви давно мріяли, або просто букет квітів.... а у вас нема нічого!:umbrage:

• Подобається Подобається x 1
  2. kati

kati Well-Known Member

про 8 березня:haha:))))))
    Це єдине свято на яке я чекаю від чоловіка квітів...гарних-гарних,великий превелиий букет.:)
    На всі інші свята квітів не признаю...,люблю влітку сама купити гарних польових квітів в в вазу.Моє Др,іменини, припадають на зиму...крім троянд нічого немає,а я троянди не люблю,тому чоловік і не купує,поняття подарити квіти"просто так" в нашій сімьї немає....чоловік знає що мені краще грошима дати:xaxa:

• Подобається Подобається x 2
  3. Gala

Gala Well-Known Member

Скажіть будь ласочка а чи можна дарувати годинник? В чоловікової похресниці сьогодні День Народження і я бачила гарнющий годинник на стіну дитячий.Але щось-колись таке чувала що ніби годинники не можна-не пам"ятаю чому.

4. СОФІЯ -СОНЯ

СОФІЯ -СОНЯ Well-Known Member

Чесно кажучи про годинник оце вперше почула... Ми дарували годинники і настольні, і настінні, і наручні. І нашій Тані один раз на ДН принесли аж три дитячі настінні годинники, вони тоді саме з2явились "до кольору, до вибору".
    То все якісь недолугі забобони...

• Подобається Подобається x 6
  5. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Я щось чула що не бажано годинники дарувати, як і ножі.Але я і те і те дарувала.щоправда і за одне і за друге взяла по гривні.Поки все добре!!

• Подобається Подобається x 3
  6. СОФІЯ -СОНЯ

СОФІЯ -СОНЯ Well-Known Member

:)У мене двоюрідна сестра за всі подарунки бере гривню чи хоч 50 коп. Продає тобто, щоб не нарікали як щось станеться. Вона одного разу своїй братисі подарувала чудовий набір тарілок, а та ввечері із чоловіком посварилась і звинуватила... подарований посуд, бо "черепки побили":xaxa::xaxa:

• Подобається Подобається x 4
  7. галіна

галіна Well-Known Member

всім привіт!а ви вже зробили своїм чоловікам подаруночок!
    Мій вже згадував мені цілий тиждень.Я йому дарую щось на день армії а він мені на 8 березня.:)

8. Багіра

Багіра Well-Known Member

я ножі не дарую, а щодо інших подарунків - ніякі гроші не беру і не даю, бо у те все не вірю:)
    а подаруночок коханому зробила-косметичний засіб, який він вже давно собі хотів купити:) просто приємно подарувати щось потрібне і бажане...

9. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Я теж не хотіла ніж дарувати, але він мріяв про швейцарський маленький складний!купила в команчеро!

10. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Я подарувала чоловікові годинник на 30 років.
    Забобони - то така річ, що виникає із нерозуміння якихось речей й бажання перекинути власну недолугість на інші предмети. :8::8::8: :confused:
    Даруйте ножі та годинники й не переживайте за забобони. Якщо ви щось даруєте від серця, то як воно може пошкодити?

11. Liliyah Romanova

Отаким взагалі ніц дарувати не можна, бо не вміють нести відповідальність за власні вчинки. Тепер ясно кому й для чого потрібні забобони. :bad:
    А я би гроші з людей за свої подарунки не брала ніколи. Як хтось безмозкий, то най він і несе цей тягар, а не перекладає з хворої голови на здорову. Атас, які люди бувають недалекі. :8:
    Ми не святкуємо ні одне, ні друге. На день Валентина взяли Дарка на мультик і всіх святкувань. :xaxa:
    Ми собі свята й подарунки робимо без причини зазвичай, тому на святкування особливих днів уваги не звертаємо. :shy:

• Подобається Подобається x 6
  12. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

+1....аналогічно:y:

• Подобається Подобається x 3
  13. Irusya

Irusya Well-Known Member

І ми ті три свята не святкуємо, натомісць святкуємо день Матері в травні:), чоловік вітає мене, маму і тещу:)

• Подобається Подобається x 8
  14. карапуз

карапуз Well-Known Member

Десь була така гілки про подарунки діткам на день народження,але не можу знайти,тому пишу тут.
    Юстинку запросив хлопчик на День народження.Йому виповнюється 6 рочків.Забавки дарувати вже немає сенсу,бо їх у нього багато.Що цікаво хлопчикам в такому віці ?Підкажіть :).

15. Liliyah Romanova

Конструктор. Моєму Даркові 6 років. Шаленіє від Magnetix. [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    http://www.kinderland.com.ua/magnetix/index.php/cPath/30
    http://www.shoptoys.ru/category/2105198029/

До речі, ми самі з ним охоче тим бавимося, тому забавка і на 30-річного татка теж розрахована. Думаю, що й на ще старшого також. :xaxa:
    Така забавка розвиває моторику, уважність, уяву (просторову в тому числі) та надовго забирає час, що міг бути потрачений на компутер (фе, який нездоровий спосіб проведення часу), тому рекомендуємо!

• Подобається Подобається x 5
  16. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

Колись похреснику на 6 рочків подарували Енциклопедію
    Шось такого плану...
    http://empik.ua/rus/product/6000_FAKTiV_LYUSTROVANA_ENCIK_232442/

http://www.x-books.com.ua/catalogue.php?gen=61&pbl=71&ser=518

Як на мене просто суперовий подарунок, там направду такі цікавинки...і найголовніше!!! Йому(похреснику) дуже сподобалось:y:

17. Ная

Ная Well-Known Member

На наступному тижні в мого чоловіка ДН. Вирішила подарувати йому срібний ланцюжок. На пошуки матиму максимум дві години:confused:. Дівчатка,підкажіть де зараз є гарний вибір срібла і щоб ціни не кусались?

18. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Дівчатка,в куми малому 4,а в кума малому 3 рочки-підскажіть будь-ласочка,щоб таке цікаве купити,дякую:)

19. Жемчужинка

Жемчужинка Well-Known Member

Що можна купити дівчинці на 6 років?

20. odree

odree Well-Known Member

дерев"яну скриньку для гумочок, заколочок, з люстерком :y: