Подарунок на іменини, день народження, миколайчики та ін.

Тема у розділі 'Свята великі та маленькі', створена користувачем Kasia, 27 Листопад 2008.

1. flame

flame невгамовний експериментатор

Відповідь: Подарунок на іменини, день народження, миколайчики та ін.

може подарунковий сертифікат з магазинів, що продають речі чи поб. техніку для дому?
    А вони на відповідну суму собі щось куплять, або докладуть і виберуть, що треба. Я такі подарунки найбільше люблю: не мушу казати нікому, що мені треба (а це зобов"язує по коштах), але можу купити з сертифікатом, що хочу і шкодую на це гроші.

---------- Додано в 02:08 ---------- Попередній допис був написаний в 02:01 ----------

Що подарувати похреснику на 5 років, в якого є більше ніж все, що така дитина потребує і здивувати його важко. Д.н. 14 травня і в мене вже голова пухне.

2. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Виникло питання подарунку кафедрі з нагоди завершення навчання. Думаю-думаю і нічого в голову не прийшло до цих пір. Є група, яка б хотіла подарувати щось на згадку кафедрі, можливо і не дуже вартісне, але щось приємне. Питання полягає в тому, що саме :girl_in_dreams:

3. NutkaNezabudka

NutkaNezabudka Well-Known Member

з такої нагоди можна подарувати картину, нехай би вона початком традиції такого подарунку, за кілька років би галерея була б на кафедрі, і наступні покоління не ламали б голову з подарунком)))

4. Shamna

Shamna Мамуся

В нас з чоловіком скоро маленька річниця - 3 роки як ми разом. Хочу зробити йому якийсь сюрприз, але не знаю що саме приготувати. Не хочеться, щоб то було щось банальне типу духи. Порадьте щось будь ласка

5. Margarett

Margarett Well-Known Member

Три роки - шкіряне весілля. Можна подарунок зі шкіри підібрати, спектр широкий є (і розкішні, і практичні, і мистецькі). Плюс до того подарунку підготувати словесну прив"язку пояснення, що значить такий подарунок. Думаю те все в сумі буде дуже цікаво і позитивно сприйнято, головне - пам"ятно. Можна навіть щось шкіряне підібрати, щоб служило як подарунок парі загалом, а не лише комусь одному. Подумайте.

6. Shamna

Shamna Мамуся

Дякую за підказочку, але це, на жаль, не річниця весілля, це весь період який ми разом. Якби була річниця весілля подарунок вибрати було б простіше

7. prolisok

prolisok Member

В чоловіка , хресного ювілей 60 років , хочемо щось купити , а що незнаємо розраховуємо до 500 грн ? які варіанти ?

8. NutkaNezabudka

Мушу питати поради...ото маю їхати на новосілля (входини) незабаром.... і тепер бідкаюсь із подарунком... я особливо не вірю в оті забобони різні, але ж не хочеться принести подарунок в новий дім, а він щось недобре пророкує...то може підскажете, що краще НЕ дарувати з такої нагоди?)))

9. tiramiska

tiramiska цинічна бандерівка

можна придбати сертифікат в Практікер :)
    а взагалі, я б вам радила тим не перейматись. Я перейматися можу хіба тоді, коли знаю що люди, яким дарую забобонні. Але придертися можна до будь-якої речі, інколи такий народний фолькльор чуєш, що вуха пухнуть.
    О, і ще подаруйте ікону ангела-хоронителя ;)

10. NutkaNezabudka

Це Ви точно підмітили, бо маю таку тітоньку, якій щоб не подарував, то все підлягає найжорстокішій критиці))) але ми вже на те звикли і уваги не звертаем))

11. zdorov

zdorov Well-Known Member

найпоширеніше НЕ - це ножі, годинники, дзеркала. Хоча в кожного свої мухи, то правда....

---------- Додано в 18:12 ---------- Попередній допис був написаний в 18:02 ----------

Це не завжди найкращий варіант. Мені колись хотіли подарувати образ і добре, що запитали, як я до того ставлюсь. Я їх відмовила, бо маю вдома великий образ чоловікових *прародичів* і вийшла би така ситуація, що старий я би аж ніяк не знімала, а запхати подарований десь в кладову теж не пасує.
    А чи має людина бажання завішувати всю хату образами господар вирішує сам. Ну хіба Шо то Яник, чи Пшонка....але ж то вже не люди....

12. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

Дівчата, а мужчині на 30-річчя пасує подарувати сертифікат на фотосесію? Чи краще щось більш персонально для іменинника?

13. Miss Sixty

Miss Sixty Double Boy Mama

Можливо хтось допоможе з ідеями спільного подарунку для молодого подружжя (35 і 30 років)?
    Хотіли організувати якийсь романтичний сюрприз, але дійсно оригінальний і незабутній.
    Але усі найкращі варіанти, типу польотів на літаку, повітряній кулі або аерошуті, на жаль, відпали бо або не має двоміснго літака, або перевищення обмеження по вазі і т.д. Вже "перерила" по надцять раз нет, але щось нічого більше мені не подобається.
    Буду вдячна за будя-які креативні ідеї і не тільки!

14. lyanysya

lyanysya Well-Known Member

Може хтось підкаже, що можна подарувати на ЗОЛОТЕ ВЕСІЛЛЯ) Хочеться щось оригінальне і незабутнє)

15. Siania

Siania Love Life

Фотосесію)))

16. jMoondance

jMoondance Member

Я колись подарувала бабусі і дідусеві на золоте весілля родинне дерево з малеькими фотографіями, сама видруковувала, вирізала, там були з одної сторони фотографія їх молодих, коли одружились, а з іншої в поважному віці, і їх сини з невістками, всі внуки з чоловіками, дружинами, а тепер потрібно і правнучку і правнука додати))) Родина розростається))) Їм дуже сподобалось)))

Наприклад такі : http://navarti.com.ua/podarki/photoramki/25260photo/

Тільки в мене було трохи більше фотографій і двох стороннє))

17. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

так так))) ми з подарунком вгодили))))

18. Siania

Siania Love Life

Супер, надіюсь і я вгоджу ;)

19. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

я вишила образ Ангелика бісером, формату А-3, замовила паспарту і в рамку гарно зробила, то тітка з вуйком були дуже задоволені, повішали собі в кімнаті, а свекруха казала, що бачила подібного, готового за 1400грн.

20. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

Дівчатка, підкажіть що можна подарувати батькам на річницю весілля - кругла дата? бо щось немає дуже ідей, та й з фінансами зараз не дуже:confused: