Подарунок на іменини, день народження, миколайчики та ін.

Тема у розділі 'Свята великі та маленькі', створена користувачем Kasia, 27 Листопад 2008.

1. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Відповідь: Подарунок на іменини, день народження, миколайчики та ін.

І я сюди за порадами.
    В моєї коліжанки у неділю ювілей - 20 років. Питання подарунку мене муляє вже два тижні, але толку нема. Не хочу її питати, що подарувати, бо наперед знаю відповідь :)
    Зараз вона при надії і скоро появиться малюк. Може підібрати їй подарунок з тієї точки зору, але що? Я в цьому нуль :girl_blush2:

2. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

В Америці дуже популярно дарувати подарункові карти від різних магазинів. Вони не мають терміну дії, тож іменинник їх зможе потратити в будь-який час. Мені дарувалм картку від Вікторіас сікрет. Дуже класно вони в них оформлені. Коробочку й досі зберігаю :girl_blush2:

3. Lesya Vihot

Lesya Vihot Well-Known Member

або подарункові карти на фотосесію

4. kristina

kristina Well-Known Member

Що подарувати хорошому другові на 40 років, сума орієнтовно 500 грн в фінансових можливостях має достатні. Не фотосесію і не абонемент на лижі. Читаю тему і шось туго.

5. lawyer

lawyer Member

дівчата, потребую поради!:girl_flag_of_truce:
    що подарувати хлопчику на дн (8 років)???:girl_in_dreams:

6. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

а що подарувати дівчинці 12 років на Миколая? :)
    не грається іграшками вже давно. читати любить, але зараз не має часу на позашкільне читання. інтереси такі підліткові... :girl_in_dreams:

7. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

я дарувала похресниці срібний набір кульчики та кулон з цепочкою
    такого плану

8. Багіра

Багіра Well-Known Member

може щось з підліткової косметики...

9. Corena

ну ще конкретно декоративкою не користується,
    а зі засобів гігієни, то якесь таке особисте, як на мене, треба знати особливості.

10. Hermi

Hermi Well-Known Member

якщо позволяють фінанси, то дуже гарний подарунок - електронна книжка. Ну або якісь прикраси. Ще можна подарувати манікюрний набір

А що можна подарувати похресниці на день народження і Миколая? Дівчинці 2 рочки.Іграшок, книжечок і одягу їй не потрібно точно, а більше навіть не знаю що можна...

11. La esposa

La esposa Moderator

Я своїй дарувала різні рушнички, більші-менші-кольорові, і великий набір олівців, фарб, крейди і ще всяких засобів до малювання :)

12. Corena

як мама дворічної дівчинки,скажу точно, що такого не буває,що не потрібно :girl_crazy:
    в такому віці то єдине, що цікавить дитину, якщо ви робите подарунок для дитини, а не батьків)))
    в нас книжок є дуже багато, проте якісних і хороших на пальцях перерахувати, а "улюблені вірші" не випускає з рук і кожного дня читаються.
    великі пазли, дерев"яні можна, якщо ще не складала до цього, різні прибамбаси до малювання, мольберт, чи магнітна дошка.

13. Hermi

Hermi Well-Known Member

та справа в тому що шафа чуть не валиться від того всього добра.. Скільки різноманітних книжок, іграшок...я навіть таких цікавих не знайду.
    А на рахунок олівців, фарб, то ще не заскоро для такої дитинки?Мене потім мама не буде "не злим, тихим словом" згадувати за розмальовані стіни?

14. Corena

та я знаю... ми вже рік малюємо
    до стін ніколи не було цікавості. малює там, де я їй покажу.
    магнітна дошка безпечна в цьому плані :)

15. Муська

Муська Well-Known Member

якщо все, є, то спробуйте тортика замовити (такого красивого з мастики з різними фігурками) , але це якщо йдете на святкування ДН. І подарунок доречний і дитина буде задоволенна.

16. Miss Sixty

Miss Sixty Double Boy Mama

А що можна подарувати похресникові (1 рочок) на Миколая?
    В манежі сидіти і чимось бавитися не дуже любить, переважно на ручках з дурником:) Є старша сестричка і старший племінник (2-3 роки), тому всяких примбамбасів музичних і т.п. вдома багато. Одягу теж. І ще порадьте подаруночків-Миколайків старшим діткам.

17. aknytsU

aknytsU волошкова...)

І я за порадою. Похреснику (2,8р.) даруватиму іграшкову залізницю, замовив в мене сам, а старшій сестричці (5,8р.) не знаю що дарувати.

18. tiramiska

tiramiska цинічна бандерівка

моя сестра 9 р написала в листі що хоче Парфумерну лабораторію,
    є ще отакі всілякі миловарні та хендмейд бомбочки для ванни, блиски для губ від Ранок-Креатив,
    якщо люди не забобонні то можна гарний годинник
    ще бачила від чіко парфумки дитячі, які пануть солодощами - їм в такому віці це подобається ;)
    Нам в рочок були цікаві шуротілки, пілікалки всілякі, але то ненадовго. Можете з розрахунку на потім подарувати щось. З останнього, що бачила в хлопчиків мені сподобався руль, який грає-співає правила дорожнього руху українською. Теж малій такий хочу :)
    Та, і погоджуюсь, що книжечок забагато не буває. Щодо оригінальності то можна купити пальчикові, або ручні театри, то ще потім надовго пригодиться ;) чи пластилін,який з 12 міс можна використовувати. О, моя ще любить потовктися на такому стрибунці

19. Ellelia

Ellelia Вереснева

можливо шкатулочку для прикрас? і положити туди якийсь набір :) Або можливо дівчинка цікавиться бісероплетінням, то є різні книжки і великі набори з бісеру і всього необхідного для такого діла

---------- Додано в 22:11 ---------- Попередній допис був написаний в 22:03 ----------

крісло-качалку або велику книжку - піаніно, нажимаєш кнопочку і різні пісеньки грають, електромобіль (таке вони дуже люблять), лего, танк на батарейках, пальчиковий лабіринт - цікаво і пізнавально, і розвиваюче, можна палатку з тунелем і сухим басейном (шаріками) - то велика радість для них))

---------- Додано в 22:14 ---------- Попередній допис був написаний в 22:11 ----------

є зараз різні качельки, які можна розмістити в домі, а потім на літо винести на подвіря, у сад (якщо, звичайно це особняк). Діти таке полюбляють, вони вроді є до 3-х років.
    проектор зоряного неба зі звуком, можливо ще такого немає))
    фотокалендар
    нічник, який гарно світиться
    можливо, постільна білизна з 3д-ефектом з мультяшними героями.

20. La esposa

La esposa Moderator

Нині бачила в Антошці багато цікавих українських настільних ігор — може щось таке подаруйте? і вся сім'я буде задіяна :)