Подарунок на іменини, день народження, миколайчики та ін.

Тема у розділі 'Свята великі та маленькі', створена користувачем Kasia, 27 Листопад 2008.

1. tamilaZ

tamilaZ New Member

Відповідь: Подарунок на іменини, день народження, миколайчики та ін.

Хтось вже задумується над новорічними подарунками для рідних? Чи то я одна така? :)

2. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

Катастрофа.... що подарувати свекрусі на миколая? яка мене не любить, хоча буде робити мені подарунок теж... крім телевізора, пліток, саду і барахолок не має хоббі і вподобань.. цікавинки якісь не підходять, не зрозуміє... косметика теж виключено... от голову ламаю ...

3. Yoda

Yoda New Member

Може щось пов'язане з садом? Цибульки квіток?

4. Багіра

Багіра Well-Known Member

ну може якщо дивиться телик то постійно купляє якийсь телескоп чи щось в тому роді - подаруйте передплату журналу чи газети які купляє)

5. tiramiska

tiramiska цинічна бандерівка

Все певне залежить і від того на що ви розраховуєте в фінансовому плані.
    Може щось кухонне?
    Ну, або минулого року було багато універсальний наборів типу кавових чи чаєвих. Напр 30 смаків чаю в сувенірній коробці.., тобто пакетів було там 120 - цілий рік п"є і тепло згадує невістку ;) чи щось на те схоже...
    вазон, або якусь енциклопедію по саду-городу ;)

6. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

Таке подарували буквально два тижні тому на ДН...
    я теж думала про рослини, книжки ( вона, до речі, не ситає, хоча Енциклопедія хорошицй варіант)... Проблема полягає ще й в тому, що зі своєї сторони я нуль в садівництві і на кухні мінімалістка, тому сама не можу вибрати і навіть придумати справді вартісне... тобто ту ж енциклопедію - яка дійсно корисна і цікава?

7. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Мені колись подарували енциклопедію кімнатних рослин, така яскрава книжна, з ілюстраціями, на кожній сторінці - окрема рослина. Якщо хочете, можете поїхати на якусь гуртівню або в Ашан, там такого подарункового добра багато. З кулінарних книжок - новинок зараз багато, але мені особисто дуже сподобалася свічадівська "Кулінарні секрети сестри Ольги", там рецепти такі, що вдаються.
    У мого тата (той взагалі телевізор не вимикав би) скоро ювілей, то ми з чоловіком вирішили купити комплект обладнання для цифрового ТБ (ну але це вже такий капітальний подарунок, навряд чи на Миколая багато хто зможе собі таке дозволити).

8. tiramiska

З того що в голову приходить,то ще можуть бути скатертина, тапки, халат, манікюрний набір чи фотогорнятко...
    Якщо ви зупинились на енциклопедії, то, думаю, в будь-якому книжковому супермаркеті чи гуртівні, то вам справді порадять.

9. celtic wife

celtic wife New Member

своїй свекрусі вирішила подарувати масажну ванночку для ніг, сподіваюсь оцінить:)

10. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

А я своїй набір мил і бомбочок для ванни ручної роботи. Вона таке любить:girl_smile: Щось схоже дарувала на 8 березня, але то був магазинний варіант - дуже сподобалось. Вона в мене справжня Жінка:girl_curtsey: Свекру - набір хусточок в гарній упаковці, мужу - ремінь, мамі - набір мил і бомбочок, бо раніще вже скинулась їй на телефон, татові замовлю футболку з приколом-віршиком, бабусі - мило і хусточки, сестрі - парфуми, а всім решта - багато мандаринок:girl_dance:

11. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Дивіться, там є багато протипоказів, зокрема варікоз, а в старших людей він не рідкість.

Я купила свекрусі крем який вона давно хотіла, але не могла собі його дозволити. Свекру светр). Мамі піжаму і парфуми. Брату чоловіка з дружиною по шалику. Також всім по кульочку смачнющих цукерок і мандаринок.
    Чоловіку ще без поняття що дарувати - хоче собі бінокль:girl_crazy:
    Собі вже кілька обновок замовила)

12. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Маємо проблему - у моєї бабусі намічається ювілей, 75 років. Вся хитрість в тому, що це активна жінка, яка працює, викладає, подорожує..професор одним словом. Тобто, класичні подарунки тут не підходять. Усі "нужності" з розділу техніки вже їй понадаровували, сервізи, халати, постіль і т.д. теж Чим здивувати і порадувати навіть не уявляю. Уважно вислухаю всі пропозиції :)

13. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Парфуми гарні (думаю оцінить)
    шкіряний портфель до нього в тон гаманець
    сертифікат на якійсь косметичні процедури
    це перше що прийшло в голову

14. Almariel

Almariel Well-Known Member

то купіть "дитині" цяцю, най побавиться)) в недорогі біноклі кратери Місяця і Плеяди.

15. tiramiska

Може якісь прикраси хендмейдові? Наприклад вироби з бісеру чи намисто з натурального каменю .
    Моя бабця таке полюбляє під вишиванку, чи просто так.
    Ну, або ж таки якусь вишиванку...

16. napoleona

napoleona Well-Known Member

Відповідь: Питання, на які давно хочеться знайти відповідь

що можна подарувати на 30років особі чоловічої статі:) ??
    сума 1200-1500грн

17. Orman

Orman Модератор-бомба

іграшкову залізницю

тільки в ліміт можна не вписатись - зате ЩАСТЯ!

і тойво, в нас є тема про подарунки

18. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

19. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Дуже потребую професійної поради :).

ДН у брата, 20 років. Його пристрасть і майбутня професія - архітектура.

Що можна подарувати йому такого, що б втішило серце дизайнера та архітектора???

20. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

планшет. Але я не знаю, чи він потягне АрхіКАД. Або подорож за кордон, якщо маєте можливість....