Подарунок на іменини, день народження, миколайчики та ін.

Тема у розділі 'Свята великі та маленькі', створена користувачем Kasia, 27 Листопад 2008.

1. La esposa

La esposa Moderator

Відповідь: Подарунок на іменини, день народження, миколайчики та ін.

Може, щось із фотосувенірів? наприклад, великий магнітний пазл з фотографіями працівників чи логотипом фірми...

2. WildWind

WildWind Member

Можете замовити йому вишиванку з логотипом вашої фірми. Залежить який логотип звісно, але якщо є якесь просте лого а не красивий надпис, то можна придумати цікавий узор, а знайти майстриню, яка то швиденько вишиє за трохи більші гроші завжди можна.
    Можна замовити у ювеліра щось цікаве, запонки з лого фірми, або з його ініціалами..
    Срібну флягу з якимось надписом. Можна якесь хоку, можна Т. Шевченка, можна просто якийсь вислів...
    Хрустальний графін.
    Мають бути у Львові такі умільці, яких більше ніде немає, може щось коване, наприклад підставочка під бутилку кована, важко пояснити, десь таке бачила.., підкову знову ж таки, можна взагалі набір козака, крайку, вишиванку шаровари, шапку і підкову; Бочку пива Львівського, а ще краще десь на Закарпатті знайти пивоварню, ми були в такій минулого року, і там бочечку пива замовити.
    Що ще таке у Львові унікальне... То в нас є завод іграшок на ялинку? Може замовити якусь особливу? Величезну, з надписом цікавим, або взагалі з портретом того пана))
    МОжна альбом для фото, але не простий, а розмальований вручну художником, на кожній сторінці вулиці Львова і місце для фото.
    Може шапку Мономаха? У Львові ж є майстерня, де головні убори роблять.
    Бочку меду? І бутилку горівки)) Нє, краще бочку меду і бочку горівки і бочку пива! Усі дубові, і на кожній щось написано. Типу "для гуляння", "для відпочинку" "для здоров'я"

3. Alicia

Alicia Well-Known Member

о ні...він скромняга. :girl_haha:
    не любить....тіко пиво.:drinks: якби ж то кулька витримала пляшчину пива!:girl_in_dreams:
    можливий варіант різноманітних закусок до пива (горішки, рибка, раки) відпадають, бо вони йому псують смак пива.:girl_crazy:
    ось це може підійти! щось придумаю обов'язково!:girl_wink:

4. lovefreedom

lovefreedom New Member

Дівчата, підкажіть, будь ласка, що подарувати сестрі мого чоловіка? У неї в суботу кругла дата і я собі уже тиждень голову парю, бо це така людина, у якої є ВСЕ. Всяку якісну техніку, посуд, постільну білизну їй мама з Італії поприсилала, косметикою практично не користується, статуеток - ціла колекція.... І от що ж я маю їй подарувати????

5. Siania

Siania Love Life

Картину (можна кілька маленьких в одному стилі), шкатулку для зберігання прикрас.

6. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

я б сказала ТІЛЬКИ НЕ КАРТИНУ :girl_blum:
    де потім ті картини складати, і куди вішати перед тим, як дарувальник в гості буде приходити

в такому випадку, якщо з матеріального є все (чи майже все) даруйте емоції-може абонемент на лижі чи стрибок з парашУтом (якщо сестра екстрималка), похід в спа, гарну фотосесію у файного фотографа, подарункові сертифікати на білизну/парфуми....

7. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

Якщо у родички є почуття гумору, крім ВСЬОГО, то підіть у магазин сувенірів та подарунків в центрі (назву Вам скажу у приваті), там є всілякі кльові штучки. Я коли туди заходжу - просто млію :)
    Наприклад, виделка чи ложка, яка розтягується, як антена, і нею можна через весь стіл щось взяти; порося-нагадування, яке треба поставити в холодильник, і коли відкриваєш холодильник - воно хрюкає, всілякі прикольні годинники, величезні рожеві окуляри, колонки у вигляді іграшок і т. д. - все дуже якісно зроблене і, до речі, не дуже і дешеве :)

8. Nuson

Nuson New Member

В LOVEFREEDOM така ж сама ситуація, як і в нас була! Ну я навіть не думала, що таке буває! І в суботу і кругла дата і все має і мама з Італії. КАПЄЦ!!!. Ми їй подарували 50 євро, квіти, коньяк. Далі нехай сама думає, що з тим всім робити.

9. Darcy

Darcy Well-Known Member

Порадьте будь-ласка, що можна купити похреснику, якому 10 місяців? Які іграшки цікаві для дитини такого віку? Бо в понеділок їду в село, хотіла би сьогодні купити. Дякую!

10. TUCR

TUCR Well-Known Member

Може купіть йому щось таке щоб привернуло його увагу, яскраве з музикою(іграшку). Хоча пишу Вам вже запізно))

11. AlbinaK

AlbinaK Member

Дівчата, які подарунки ви замовляли на хрестини дітей!!!???
    В мене другі хрестини на носі, всі питають що треба. А в мене реально те що треба є все(поки вагітна ходила то все придивлялася, а більшість покупляла, решта докупили за перших 2 тижні). Одяг відпадає, хіба на осінь-зиму(комбінезони), але ж майже впевнена що з розміром не вгадають, бо дитинка росте скоро. візок, ліжко, столик для годування є. Ходунки з малою не використовувала, зараз так само не знаю чи потрібно, а зайвий хлам в хаті не хочу, бо і так місця обмаль. Пропонували мобілі, але дуга з іграшками в мене є, а електронну музику я не сприймаю, вважаю за краще дитині включити щось на музичному центрі з нормальним звуком, або заспівати самій.
    А питають все більше. Боюся, якщо не придумаю, то отримаю у подарунок купу непотрібних речей :) Підкажіть щось!!!!

12. Alicia

Alicia Well-Known Member

Розгубилася...У коханого в неділю день народження, я мала сьогодні іти оплачувати 50% вартості будиночку в на базі відпочинку в Карпатах. Погода - 13-14 градусів...Подивилася прогноз на вихідні - дощитиме...А там мала бути така програма кльова на зелені свята - до 3 год ночі! Що тепер робити, не знаю...Не хочеться вихідні просидіти в будиночку, ховаючись від дощика...Я сподівалася, що погода влітку швидко змінюється...:girl_cray:
    Що тепер взамін придумати подарувати? Чи все-таки їхати в Карпати? :girl_flag_of_truce:

13. Almariel

Almariel Well-Known Member

я б на вашому місці їхала в Карпати. по-перше, погода може змінитися; по-друге, навіть дощ не є великою завадою - головне взяти відповідний одяг, взуття, парасолі; по-третє, з коханим на одинці побути (у будиночку) - теж дуже гарно.

14. карапуз

карапуз Well-Known Member

Які подарунки зацікавлять восьмирічну дівчинку ?

15. lestan

lestan Member

Що подарувати коханому на день народження? Хочеться щось незвичне і щоб дійсно зрадів. Парфуми, канцелярські товари, ремені, рамочки і т.д відпадають зразу.Вже все було. Були стандартні і не стандартні подарунки. З кожним роком все важче придумувати.

16. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

Моя племінниця дуже зраділа твістеру:)))

17. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

А я вирішила коханого потішити - любить він в мене час від часу в маріо побавитись. Знайшла в неті відповідних дябчиків і замовила йому друк на футболці з тими дябчиками. Знаю хороше місце де швидко і якісно друкують - вже завтра буде готове.

Сиджу і тішусь - певно більше за нього :) Люблю робити йому приємне. :girl_in_dreams::girl_in_love:

18. lestan

lestan Member

Ваше повідомлення мене надихнуло. У мого коханого також є дитяча мрія! Я вже знаю, що подарую! Думаю йому сподобається

19. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Вирішила похвалитись одним своїм подарунком для тата в його Ювілей - зробила йому генеалогічне дерево.

Саму заготовку дерева знайшла в мережі, трошки підправила і нанесла імена та прізвища з датами (які знала) членів нашої родини (помагала бабуся). Потім роздрукувала як фото (чомусь на принтері кольори були менш насичені), вправила у рамку - вийшло непогано:):

Якщо дивитись трохи віддаля, то виглядає майже як картина

А ще маю ідею про подарунок-"доважок" для батьків на їхню річницю одруження....надихнулась дописами на форумі:) Вирішила розробити якийсь нехитрий, але оригінальний логотип родини і замовити такий штамп - типу сімейного "герба" :) - може бути, наприклад, і як еклібрис...

Останнє редагування: 18 Серпень 2011
  20. наталя 2204

наталя 2204 Well-Known Member

ЩО можна подарувати на 70-річчя свекрові?