Подарунок на іменини, день народження, миколайчики та ін.

Тема у розділі 'Свята великі та маленькі', створена користувачем Kasia, 27 Листопад 2008.

1. Montreal-ka

Montreal-ka Well-Known Member

Відповідь: Подарунок на іменини, день народження, миколайчики та ін.

Дівчатка, поділіться, що збираєтеся дарувати коханим чоловікам/хлопцям на св.Валентина?

2. Alicia

Alicia Well-Known Member

Клас! Як мені така ідея подобається! WildWind, ви просто молодчинка!!!:girl_tender: Я хотіла би цю ідею застосувати до дня св. Валентина, але ось дівчатам легше підібрати різні дрібнички, а хлопцеві....якось не дуже...Можливо, щось порадите на день усіх закоханих?:girl_curtsey:

3. napoleona

napoleona Well-Known Member

а я не знаю, що подарити на ДН чоловіку, у нього все є, а на щось дороге у мене нема фінансів... от і ламаю голову! Може щось порадите? Бо у мене мала фантазія:)

4. Юстина

Юстина Well-Known Member

А в нашою даааалекої сестрички в Чікаго в травні день народження - 2 рочки. Хочемо привітати не лише листівкою. Маємо ще трошки часу на роздуми. Що є таке в нас, чого нема в Америці? Вишиваночка, лялька-мотанка... Буду вдяна за свіжі ідеї.

5. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

мо шось в машину з аксесуарів
    чи брелок фірмовий, чи чохолькчик на ключі теж відповідно фірмовий, чи кепочку чи футболочку субарову
    мені здається чоловіки таке люблять :)

я би ще вишиванку (голодній кумі хлііб на умі), того добра багато не буває
    або якийсь девайс до ноута

6. Редвумен

Редвумен Active Member

щось зробіть своїми руками!

7. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

можна ще іграшки дерев"яні типу яворівських відповідно до віку
    шось таке колоритне має бути
    якщо виживуть (іграшки), то пам"ять буде

8. Almariel

Almariel Well-Known Member

по шкарпетці на кульку))))

9. Alicia

Alicia Well-Known Member

ооо...то хіба парами, бо він з розпарованими шкарпетками не дружить. То як у тому вислові: "Кто-то не может найти своё призвание, кто-то не может найти свою любовь. А я блин два одинаковых носка найти не могу!":girl_haha::girl_haha::girl_haha:

10. Almariel

Almariel Well-Known Member

так у тому ж прикол)) я ще не бачила чоловіка, який дружить з розпарованими шкарпетками...)

11. napoleona

napoleona Well-Known Member

то сам собі все замовив, бо там з клубу всі мають
    одну має, цей варіант мені подобається))
    тільки почала вчитися дещо робити своїми руками, але не встигну,
    і я кажу шкарпетки, трусики, можна галстук, зубну щітку, маленьку баночку з піною для гоління, маленький записничок, рукавички гарні і т. д
    гм... чомусь комусь легше придумати, ніж собі...може то свому зробити полювання?!(але у нас низька стеля(((

12. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

а в мене дилема... звязала Коханому шалик.. думала подарувати на 14те лютого, але не знати, чи зима ще буде, та й нині він жалівся на біль у горлі, то може краще зараз? авансом? що скажете?

13. Юстина

Юстина Well-Known Member

Дякую. І над цим думала. Гарно буде.
    Щойно мене осяйнула думка: а може їй не треба того всього українського? Мама в неї наша, а тато - румун і виховується дитина 3-ма мовами. Але, з другого боку, подарунок летить з України і мені має бути байдуже, бо, головне, ми - українці. Але коли байдуже, то що тоді за щирий подарунок... Поможіть ще думати, людоньки.

14. MAXAMAK

MAXAMAK New Member

Хочу запитати - чоловік у неділю йде за хресного до друзів - купила срібну ложечку із ангеликом на ручці. А також деякі лашки та черевички на перші крочки. А ото сьогодні сіла і шось мене перемкнуло - що то певно золотий хрестик треба було купляти? Тепер сиджу та мучусь - чи достойним буде обраний нами подарунок?
    І ще не знаю де коробочку для ложки знайти - бо в деяких центральних ювілірках коробочки такі подовгасті коштують як пів ложки? Порадьте!!!!!

15. sensual

sensual New Member

Коробочку можна знайти у місцях де упаковують подарунки, в них вони частенько є, або як варіант, ложечку можете покласти у подарункову торбинку, така з вельвету, вони є у ювелірних магазинах

16. WildWind

WildWind Member

Презервативи))))) Навіть якщо ви ними не користуєтесь, якісь різнокольорові і різнозапахові. Будете мати нові відчуття на Валентина. Солодке любить? Мій би цукерки улюблені пів дня збивав... Як варіант є цукерки фірми Амур) То ще залежить від міри розпущеності чоловіка. Можна взагалі стрінги чоловічі. Та навіть відкриточки-сердечка з вашими фантазіями...
    Я колись свому зробила кисіль (який він дуже любить) у вигляді жіночих грудей, написала пудрою к-сть років. Залила білий сметанковий кисіль в круглу тарілку, зверха з підручних засобів зробила червоні соски, можна навіть білий шоколад підкрасити, зефір, мармелад червоний. Тішився... Якщо є все, то можна міні-сейф подарувати, такий маленький, на документи лиш, недорого коштує. Компас в нього є? Я колись дарувала одному кавалеру)) ще написала щоб завжди міг знайти шлях до мого серця.. але і компас не поміг)))

17. silvia

silvia Well-Known Member

Що можна подарувати......

Маємо таку ситуацію. Ми Львівський філіал Київського представництва. У лютому у Голови правління (Київ) ,який є паралельно і нашим директором за сумісництвом ювілей - 50 років. Що можна подарувати оригінальне такій людині??? То називається трудно шось придумати......:girl_impossible:Може хтось має ідеї....
    У нас були ідеї скажімо традиційні, типу картина, фотоальбом у 4 томах Львова, вишиванка....

18. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

Відповідь: Що можна подарувати......

як варіант можна абонемент кудись. Якщо лижник - то на Буковель тощо.
    або зверніться до mermaid - як на мене, портретна лялька - теж чудовий подарунок.

19. silvia

silvia Well-Known Member

Відповідь: Що можна подарувати......

як варіант була лялька але її виконають лише в кінці березня. Не годиться цей варіант.

20. Відповідь: Подарунок на іменини, день народження, миколайчики та ін.

silvia, ми колись власнику нашої фірми дарували зірку з неба :girl_haha:. Так, таке є. Деталей вже не пригадаю, але пам'ятаю, що це був сертифікат, де було вказано, що це саме за зірка, і її назву.
    Ще знаю, що можна подарувати діляночку на Місяці. Теж з усіма офіційними документами.
    Поцікавтесь :girl_bye2: