Подарунок на іменини, день народження, миколайчики та ін.

Тема у розділі 'Свята великі та маленькі', створена користувачем Kasia, 27 Листопад 2008.

1. Олюнька

Олюнька Well-Known Member

Відповідь: Подарунок на іменини, день народження, миколайчики та ін.

Та сама ситуація, що і з моєю дитиною минулого року на Миколая :).
    Їй якраз було три роки, і ми купили їй (Миколай приніс) найпростіші лижі для найпершого ознайомлення, ось такі: http://www.sportek.net/index.php?op...etails&category_id=93&flypage=&product_id=603.
    Звичайно, вона ними дуже тішилася і вже того ж ранку (та й згодом частенько) ходила по хаті на лижах :girl_haha:
    Справжнього катання (якщо так можна назвати) по снігу було дуже мало,
    але принаймні перші кроки робилося.
    Ще знайшла таку міні-статтю щодо дитячого катання на лижах - мо', поможе:
    http://www.nezabarom.ua/ua/slat/stuff/sky/publications/sovet_rod/

2. Kasia

Kasia Well-Known Member

ми дарували велике відерко - деревяний конструктор. ріхзні там кубики, трикутничики , циліндрики.

3. mysha

mysha New Member

Якщо Ви про гірські лижі, то я купляла 2 тижня тому на Глибокій, а ще були такі маленькі (довжина 80 см) на Південному в спортивному магазині біля папуг. Чоботи купувала на Зеленій ("Бумеранг") 26 розміру. Але, якщо Ви не впевнені чи буде доця кататись, то краще беріть спочатку на прокат (в Команчеро брала лижі і чоботи минулого року на свого 2,5 річного). Нові лижі і чоботи разом затягнуть на 1000-1500грн., палки поки що не потрібні, а от шолом я би взагалі купляла в першу чергу (в районі 100$), але теж можна взяти на прокат.

4. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

що може цікавити дівчинку 12 років?

в мене он тут варіанти - карета для ляльки з кониками, іграшкова відеокамера на батарейках або фотоапарат... чи то вже неактуально для такого віку??

що ще можете порадити?

5. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

в принципі залежить від дитини, але як на мене, в 99% неактуально. В них тепер перехід на речі справжні відбувається набагато швидше (маю сестру 14 років, то їй вже кілька років подарунки купую такі як купила б собі ну, звичайно, в межах розумного). Тут вже більше зацікавить косметика підліткова (догляд за шкірою і т.д.), якісь прибамбасики, біжутерія, якісь аксесуари, але не забавки точно. Ну хіба м"які іграшки, то ще актуально ніби.

6. Відповідь: Подарунок на іменини, день народження, миколайчики та ін.

В 12 років, на мою думку, іграшки будуть вже неактуальними. Принаймні, ми в шостому-сьомому класі вже встидалися бавитися ляльками.
    Може бути якась настільна гра, велика коробка пазлів, книга (художня, або така "для дівчаток" чи енциклопедія)
    Щось із косметики - наприклад, туалетна водичка з квітковим ароматом, прозорий блиск з ягідним смаком (тільки не зовсім дитяча, бо дівчинка може образитись)
    Чи щось до школи - гарний пенал, сумка, набір ручок-олівців.
    Або прикраси - кульчики з "тортиками" з полімерної глини, браслетик.

Хі-хі. Mariasia мене випередила..

7. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

я теж думаю, що неактуально. Он мому буде 10, то іграшкові фото-відео його б незацікавило точно. А справжні - то підійшли б.
    Все залежить, на яку суму розраховуєте. Та й від дитини, чим цікавиться?

8. Consuelo

то моя сестричка
    цікавиться малюванням, співанням, музикою, рукоділлям...

я тут приглянула цікаві фарби у тюбиках, а ще, оскільки вона дуже компанійська і живе в Дрогобичі в особняку, то формочки для мильних бульбашок... а ще вже на цьому тижні має прийти книжка "вчимося малювати"

може такий набір сформувати? то на Миколая
    бо ранці, сумочки, косметику дит., одяг, бісер я вже дарувала і привозила з різних країн... тому й фантазія вичерпалась))

9. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Фарби було б цікаво, і книжка була би в тему тоді. А ще можна подивитись щось для декупажу , якщо любить рукоділля (тут і вміння малювати пригодиться і фарби). моя сестра в мене ще фігурні ножиці замовляла.

10. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

може трошки не так, бо мій старший в 11 років це все просто б закинув десь подалі, він вже давно такими речами зовсім не цікавиться. Зараз в нього телефон, комп!ютер (+ ігри різні), книги підліткові, правда, пішла у них "мода" на твістер, але аж ніяк не іграшки та фарби. Парфуми, ксометика, аксесуари, одяг "моднячий" - щось таке буде сестричці точно цікавим.

11. GaykaDesign

GaykaDesign New Member

Все дети разные, и если один закинет набор для художника подальше то другой может быть просто счастлив.
    Consuelo в магазинах для художников есть огромный выбор интересных вещичек.
    Можно подарить сестре набор пастельных или акварельных карандашей в железной коробке. Можно купить небольшой мольберт, почувствует себя взрослой.
    Что касается косметики ,блесков и барбизма, мое мнение что если ребенок не фанат, то и нечего приучать, еще успеет. А вот творческую жилку надо поддерживать и развивать.

12. Consuelo

дякую, але це відпадає, бо, як я згадувала раніше, все це постійно їй звідкісь привожу, справді, не хочу робити з неї "фифу".. вона дуже талановита, творча, рукодільниця... а ще любить компанію! от твістер - дуже сподобалась ідея, дякую!

і тепер в мене ще халепа - що бабці подарувати на Миколая? їй 67 років, гарна, активна... сумочки, сумочки театральні, парасольки - то вже дарувала... хлібопічка, йогуртниця і такого плану речі - то трішки за круто ще наразі для мене... а от до 200 грн що порадите? в мене тут виникла ідея крем Віші - вона мала пробничок, то дуже ним була задоволена...

13. Almariel

Almariel Well-Known Member

хелп. у тата іменини і д.н. ніхто не може придумати, що йому подарувати, бо він у нас проблемний: всякими засобами для бриття не користується, парфуми купляє сам (колись пробували подарувати дорожчі, то він всеодно зараз на себе стільки наливає, що по всій хаті смердить, тому жалко купувати парфуми, які за місяць він розприскає), одяг подарований навіть не розпаковує (вже рік лежить, а він мабуть і не міряв), у машину все купує сам, бо займається запчастинами і всякими прибамбасами, годинник (мама випитала) йому не треба.

придумайте, будь ласочка, дуже терміново (до суботи), бо в мене фантазія померла)))

14. La esposa

La esposa Moderator

я он подумую чоловіку машинку для стрижки купити, а то постійно в батьків позичає. Або ще щось, може, краватку вишию...

15. WildWind

WildWind Member

А я татові на іменини планую подарувати нову душову систему. Ми собі недавно купили просто нову насадку на душ, таку, що має 5 режимів потоку води. Знаю що тато таке оцінить, бо дуже любить душ приймати)) А мамі планую тефлонову сковорідку на ДН.
    Брату недавно подарувала такий олівчик, що кров зупиняє, та знімає подразнення після бриття. Був довольний як слон, бо постійно має порізи.

16. Редвумен

Редвумен Active Member

книги, підписка на хороший журнал, галантерейні вироби - ремінь, гаманець, сумка ітд, диски в машину, ще можна до житла якісь гаджети - метеостанцію, барометр, освіжувач чи зволожувач повітря, іонізатор

17. WildWind

WildWind Member

О, таке ми з чоловіком для свекра на ДН плануємо зробити, наразі зупинились на "Вокруг света".

18. Consuelo

а де купували? яка фырма?

19. Редвумен

Редвумен Active Member

ага! класний! :good:ще хорошbй аналогічний - GEO

20. Almariel

Almariel Well-Known Member

- о, це щось новеньке
    - уже є
    - теж варіант
    - не читає((