Подарунок на іменини, день народження, миколайчики та ін.

Тема у розділі 'Свята великі та маленькі', створена користувачем Kasia, 27 Листопад 2008.

1. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Відповідь: Подарунок на іменини, день народження, миколайчики та ін.

Тільки не смійся..в мене малому теж та Тінкі(чи якось так)подобається то я за ними дивилась.Найшла на сайті іграшок,а ще в Будинку іграшок є з ними посудки різні і її подружки там є.

Останнє редагування: 3 Грудень 2009
  2. Kasia

Kasia Well-Known Member

Злючка+100. за підготовку до свята.

3. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

А на якому саме сайті,якщо не секрет?

4. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

Коханий отримає якийсь файний (дорогий) датований записник на 2010 рік-ще не шукала
    Сестра замовила в Миколая книжку Кусі Бекхем (така важка-ледь в руці тримаю)
    Мамці певно буде вишита картинка (ше не починала, але мамуську не скоро побачу :sad:)
    Татко отримає гучний зв"язок в машину, бо багато по телефону теліпає, певно такий
    ще треба придумати щось для хлопця сестри :girl_in_dreams:, а шо? в нього все є :sad:

5. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

6. МарянаК

МарянаК Well-Known Member

Почитала трохи ваших відгуків про синтезатор - і розстроїлась - теж купили малому на Миколая. Може не буде так тяжко на вуха? Надіюсь.

7. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Чоловіку Миколай принесе кросівки Адідас, мамулі духи, всім решту рідненьким ще не знаю. Зате собі вибрала електричний манікюрний набір, замшеву моднячу сумку, туш, туфельки, записник і певно губозакаточну машинку. Бабуні замовила кремчик для рук в Наторелки і купила ще давніше сумку як вона каже щоб до церкви ходити.

8. kati

kati Well-Known Member

мені точно не буде тяжко...бо там регулюються звук до мінімума, а про максимум я саші і не буду говорити, запрограмум. на мінімум і все.

Якої фірми? бо я теєж пригялдаюсь до них зараз

9. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

10. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

ой, половину Миколая вже готово:
    - дітям: гра Лото і Твістер, підставка канцелярська, бенгальські вогники, (чомусь миколай кожного року приносить, полімерна пластика, і ще мають бути 3 книжки, (і хресний купив футбольний м"яч:girl_cray::girl_cray:)
    - брату: духи і набор для бриття
    - другому брату: рідину для монітора, (вічно він в нього заталяпаний) і може клавіатуру або ще щось (не придумала)
    - похресникам: Твістери або Лото, (як кому) і пластику
    Ще треба щось мамаі купити.

11. Chereshka

Chereshka New Member

я Вам тепер не завідую в моєї похресниці є таке щастя, вона як о мене то притарабанює, то я вмираю від тої музики, ще би грала шось гарненьке, а то як почне і головне сміється тішиться так. радість для дитинки велика, а от я після тих синтезаторів вся вбита.

12. Dobra

Dobra Well-Known Member

Моїй малій також подарували. В комплекті до нього потрібне заспокійливе для всіх оточуючих. Коли відправляємо малу до бабусь, обов"язково пакуємо цей інструмент в сумку. Щоб знали як воно тепер з дітьми.
    Але море радості. З таким подарунком точно не прогадаєте.

13. Пундик

Пундик Well-Known Member

Скоро день св.Валентина...дівчата що ви купуєте своїм коханим?
    В мого день народження ше й на носі,то купила йому Живанши червоні(дуже вже подобається мені цей запах:girl_tender:),а от на Валентина ненаю шо б то таке оригінальне придумати,бо це всеж таки наше перше свято закоханих...хотілосяб шоб запамяталось:girl_in_dreams::girl_spruce_up:

14. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

звертаюсь про допомогу...
    маю проблему вибору подарунку, а ідей кілька:
    - порядну ручку (на початок думаю про Паркер - Йому б вже пасувало чимось серйознішим писати, вже поважний дядько :girl_cool:)
    - гаманець (його вже зносився, хоча, чесно кажучи, у Львові ніде на бачила такого, який би Йому сподобався - надто цей свій любить)
    - веееелике горня (я маю велике, а він - ні, хоча пити чай любить ще більше, ніж я, то я думала зробити фотосесію, і якусь фотку на велике горня набити, правда не знаю, чи роблять десь на інших горнятках, ніж звичайні; на крайній випадок просто вееелике романтичне горня з якимсь малюночком)

(ну саморобні сови то само-собою)

15. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

я вже купила чоловікові сумку для документів-він про неї давно мріяв))) а собі замовила репліканта Хермес, не знаю чи найде ждьомс..

16. Consuelo

о, це в мене в подальших планах теж є. Грильяжко, а розкажи будь-ласка як вона хоть приблизно виглядає і для яких документів, наскільки велика?

17. ksenia

ksenia Member

Декілька разів купувала гаманці на подарунок у магазині по вул. Ф.Ліста, від вул. Коперніка - з лівого боку, не доходячи до Оріфлейму. Гарний вибір і якість.

18. Consuelo

шкіряні? а в яку ціну?

справа в тому, що в Нього його улюблений гаманець - мякенька шкірка, дуже малесенький (точно по довжині євро), при тому ще якимсь чудом там є кілька кишеньок! тому він його так любить - за компактність і зручність...

19. Багіра

Багіра Well-Known Member

порадьте, де можна замовити якраз оті послуги - фото на горня, на футболки... чи великий плакат з фото.. так щоб на подарунок)

20. Consuelo

зазвичай роблю у Фотоновій, але знайшла в себе візитку фірми, яка робить більше коло замовлень такогоплану, можу скинути кооринати в пп, хоча сама до них ще не зверталась