Подарунок на іменини, день народження, миколайчики та ін.

Тема у розділі 'Свята великі та маленькі', створена користувачем Kasia, 27 Листопад 2008.

1. mashka

mashka Well-Known Member

Відповідь: Подарунок на іменини, день народження, миколайчики та ін.

У мого малого є гра операція - у коробочці ніби лежить пацієнт з купою проблемок. В його тілі є дірочки в них закладаємо пласмасові "хвороби" - грудна жаба, гази в животику, дзвін у вухах і т.д. Лікарю в руки дається пінцет і він має витягати "хвороби" так щоб не задіти тіло пацієнта, інакше червона лампочка на носі буде світитися і галасувати. Може таке мав на увазі.
    Ще є гра стоматолог - є можливість полікувати дядьку зубчики, у комплекті все приладдя, розчин для пломб і т.д

2. katrinka

katrinka Well-Known Member

яка орієнтовна ціна і де можна знайти? дякую

3. mashka

mashka Well-Known Member

- десь 130-150 грн в ЦУМІ Київ, гра операція 160-200 грн, магазин Сказка на Червоноармійській у Києві, думаю у Львові у великих магазинах ігршкових теж має бути

4. kati

kati Well-Known Member

я півдня вже згадую того стоматолога...ну точно десь бачила і ще сама звернула увагу...:) як згадаю свисну:girl_in_dreams:

А я сьогодін зайшла в іграшковий, щось ходила ходила...та взяла й купила на миколая дитячий синтезатор [​IMG]

Тепер сижу і ідумаю...ЗАЧЄМ?! Було так добре , тихо і спокійно...а тепер нас чекає[​IMG]

5. Milka

Milka Moderator

Я як же санки Чук і Гек, чи то не на Миколая планувалось?

6. kati

kati Well-Known Member

то само собою:)
    Я просто від вчорашньогго дня трошка засмучена ( маєм робити операцію) і тепер мені хочеться подарувати малому цілий світ....

7. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

ой, пам"ятаю, як моя кума подарила малому барабан:girl_cray::girl_mad: мама-дарагая, шо то було, а я потім їй тоже купила такий синтезатор:girl_claping:

8. Gala

Gala Well-Known Member

Я своїм теж купила ,схований зараз у мами на шафі,от теж думаю,чи добре зробила що купила,бо тихо мабуть,від нього не буде,ще й коби не билися за нього:girl_in_dreams:

9. stira

stira New Member

Дівчатка, маю проблем: старшій доні майже 9 років, а в мене ніяких ідей щодо подарунка на Миколая. За ті 9 років практично все перекупили, що можна тільки. аж сама дитина в тупіку, що замовити, ось і все впало на мене, а фантазія моя вже вичерпана. Може в когось будуть якісь ідеї? Буду вдячна.:girl_smile:

10. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

А в нас була проблема що батькам подарувати. То після довгих роздумів вирішили спрезентувати бабусям-дідусям по саморобному альбомчику Андрійка з відбитками ніжок-ручок, першими фото і першими шкарпетками ну і звичайно таким,я ким він є сьогодні. Вчора накупили паперу, стрічечок-бантиків і тепер це все ліплю в одне ціле. Сподіваюсь що їм сподобається. Ну в крайньому разі вразить (після нескінченних бнальних презентів).

11. natka75

natka75 Well-Known Member

а ковзани вона має?

У мене одному похреснику(в мене їх троє хлопців)14, другому-7, найменшому-3,4роки.Для наймолодшого мабуть якусь машинку+книжку, а от що можна подарувати на Миколая для старших двох?порадьте)))

12. stira

stira New Member

І ковзани і ролики. Це все ми пройшли.

13. BIEDRONKA

BIEDRONKA Member

можу порадити вам піти на краківський,точніше по праві стороні,як йти на базар від магнуса,там є магази з сувенірами.Думаю можете шось підібрати,бо вибір сувенірів дуже великий.

14. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

А я всіх попереджаю, що якщо подарують дитині такого типу музичний інструмент, то Христина буде на ньому грати лише в них вдома :) У моєї похресниці є схожа радість. То мене в них вистачає на прослуховування музики десь на годину, і то лише тому, що я знаю, що піду додому і вуха відпочинуть :)

Мені дуже подобаються в Антошці для малювання такі картонки, на яких нанесено контури малюнка, але додається ручка, якою треба той малюнок намалювати.

15. Lidusha

Lidusha New Member

В мене є ідея подарувати коханому жіночий стриптиз в якомусь стрип-барі, чи ресторані. Мені здається, що гарні емоції і враження - кращі за матеріальні подарунки:girl_in_love:

16. Virginia

Virginia Well-Known Member

мда.... повезло вашому коханому! А чи не краще самій піти на танці, і коханому станцювати стриптиз!?

Я надумала подарувати свому на Миколая абонемент в Дельфін!!! Хай плаває і жирок свій зганяє... ато той мамон:girl_devil:

17. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

співчуваю....тобі...:girl_in_dreams::girl_in_love:
    після барабанно-гітарного Миколая 2 роки назад я усіх попередила, що такі подарунки тільки в бабусиних хатках ......
    я купила малому, як він і хотів, Миколайчика в червоному плащику,. набір для творчості (тісто, формочки), енциклопедію:girl_in_dreams:

18. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Степанкові:girl_in_love: на Миколая-Великий поїзд з вагонами,рефрежератор,набір з "Тачок",вантажівка з маленькими машинками і букСирник.
    Чоловіковій похресниці одній:кухню(стоячу таку),прасочку.
    іншій: ляльку "під"Бебі борн і такий набір,навіть незнаю як назвати..типу з горщиком,каруселькою,пляшками і пеленальним столиком.
    братовій-прикраси від нашої Вікі.
    мамі-на Миколая нову туш, а на Ганни-стандартно крем під очі і для обличчя.
    татові-планую купити записник(але ще некупила:girl_bye2:)
    брату-горня з написом МАГ-це з їхньо забавки "нерозумної":girl_cray:.(на тижні замовлю)
    чоловіку-горня з написом ПАЛАДІН:girl_mad:.
    свекрусі-на миколая скатертину з різдвяними візерунками(і тьоті чоловіковій таку саму).На Ганни і на день народження ще взагалі непридумала:girl_in_dreams:.
    свекру-Скляний заварник.

А я хочу Твістер на Миколая:girl_cool:...але мені його не подарують..:girl_bye2:
    Дівчата, а хтось має такий дитячий компютер,я бачила в магазині ніби не дуже дорогий,от вагаюсь чи його варто купувати малому,чи ше зарано?

19. Олька

Олька Well-Known Member

Я своїй красуні купила Лєго, вона хотіла щоб з тюрмою і поліцейськими було (рекламують, але я ніде не знайшла), то купила з фермою, ну і всякі заколки-резинки, потім ще докуплю журнал з диском про тварин (вона їх збирає).

20. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

В нас доцька "присіла" на Діснеєвські мультики.Спочатку вона хотіла ляльку Білосніжку (ботільки цей мульт і дивилася),потім Попелюшку,за нею Русалочку.Тепер її це все не цікавить,а хоче фею з крильцями.Поки що я знайшла тільки фей -Барбі або підробки на них.Хочеться все-таки ляльку побільше.Та, що мені сподобалась,була в Метро.Інтерактивна лялька,співає,розмовляє,крильця переливаються різними кольорами,реагує на дотик і ще багато іншого.Але ціна...470 грн.
    До речі,гра в лікаря теж була в Метро.