Подарунок на іменини, день народження, миколайчики та ін.

Тема у розділі 'Свята великі та маленькі', створена користувачем Kasia, 27 Листопад 2008.

1. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Відповідь: Подарунок на іменини, день народження, миколайчики і ін.

О_О, ну і дає!!!!І чоловікові потіха і гостям цирк!:xaxa:

• Подобається Подобається x 3
  2. odree

odree Well-Known Member

і всі пам"ятають ті 40 років :xaxa:
    можете справді замовити йому якусь розвагу, типу балету пані кураж чи щось подібне, але так щоб це дійсно був сюрприз

• Подобається Подобається x 2
  3. Жемчужинка

Жемчужинка Well-Known Member

Може,масажер для спини,який,як накидка на крісло кладеться.А,може,у ванну таку штуку(не знаю,як називається),коврик,який у саму ванну кладеться,включаєш,а з нього бульбашки йдуть.Дуже гарні подарунки.Розслабляючі.

• Подобається Подобається x 3
  4. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

А ви десь бачили такі килимки.
    Я б собі даруночок зробила :ninja:

5. Nata

Nata Well-Known Member

Ой дівчата, з картинами обережно. Подарували моїй мамі на 50 величезного гобелена. Ніби й родичі, ніби й добре інтер"єр знають, а якось не лягло воно нам. Висить, красива, а серце не гріє. І повісити мусили (щоб людей не образити :)) і радості від того жодної...
    Але то я так, ліричний відступ :)

Мучачо, зробіть справді якусь забаву. Зіскануйте і обробіть свекрові фотографії від дитинства, складіть у порядний альбом. Порівняно недорого і пам"ятка буде. Можна ще й презентацію із розповіддю зробити, основне - фантазія.

• Подобається Подобається x 6
  6. MUCHACHA

О_о, класна ідея! Треба буде поритись і пошукати класні дитячі фото.:clapping: Дякую. Може ще якусь схожу ідейку?:clapping:

7. Жемчужинка

8. Жемчужинка

Якщо свекор займається спортом,то можна якесь спортивне знаряддя.

9. odree

odree Well-Known Member

я думаю що ще має значення ЯК подарувати :) бо може бути гарний подарунок але не від чистого серця, тоді він справді не грітиме душу

:y:

10. луіза

луіза Well-Known Member

Хочу подарити електричну бритву.Поможіть підібрати.Якою користуються в вас вдома(фірма,модель,ціна)???

11. Макарена

Макарена Well-Known Member

Щось не знайшла подарунки лише для дітей, тому пишу сюди.
    Готуємся до першого дня народження. Поділіться досвідом: що подарувати власній дитині?

• Подобається Подобається x 1
  12. Siania

Siania Love Life

Мучачо, Жемчужинко, ви шукали подаруночки, вибрали щось? Поділіться;)

13. MUCHACHA

З фото не склалось. Виявилось, що в нього його дитячих фото взагалі немає. Юнацькі-одиниці. Тому, я знову в пошуку. Масажери, бритви і тд. це добре. Але не для нього. За час роботи на певній посаді, йому вже стільки всяких речей передарували ..... Хочеться щось дуже особливе і оригінальне. Щось зі змістом. Таке, щоб він запам"ятав. Але моя фантазія наразі віддихає:)

1 квітня маю ДН в похресника - 8 років. Порадьте, що для хлопчиків в такому віці актуально? Я його рідко коли бачу, не можу знати чим він цікавиться?

14. Victi

Victi Well-Known Member

Нещодавно в мого племінника ДН було, щоправда 9 років, то з подарунків він найбільше тішився зменшеній копії спортивної машини, яку самому з детальок треба скласти. Щоправда в складанні йому троха помагали, заскладно ще.
    Машина, робот, вертольот чи катер на радіоуправлінні підійдуть. Гарну енциклопедію можна подарити, чи про техніку, чи про тварини. Але так щоб було багато мальнків і мало тексту, бо читати в 8 років він повільно буде.

15. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

В мого похресника 1 червня - то вже маю замовлення - ролики....правда треба ше буде розмір з'ясувати:)

• Подобається Подобається x 1
  16. kati

kati Well-Known Member

майже всі діти захоплюються енциклопедією про динозаврів, машинки-конструктори деревянні які потім треба самим розмалювати.

17. Natalka

Natalka Well-Known Member

Ми своєму Богданові дарували "ГаррІ Поттера" - читав він тоді дуже добре. Але найкраще подзвоніть мамі дитини, розпитайтеся чим дитина зараз захоплена (захоплення можуть змінюватисящо три міс.-пів року) і тоді вибирайте подарунок.

18. Victi

Victi Well-Known Member

А я все боялася купувати подарунки типу роликів, лиж, скейту. Завжди боюся що як десь впаде малеча буду я винна. Краще вже нехай батьки таке свому чаду купують.

19. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

Коли моїй мамі було 50 років , я теж довго думала над подарунком.Фотографій у неї небагато,зараз за кордоном,на заводі давно не працює,подруги далеко...Хотілось чогось такого не як у всіх.Я вирішила зняти для неї фільм "Просто Анна".Взяла камеру, поїхала в село ,де мама народилась і не була років 5.Зняла той будиночок ,привітання від однокласниць,згодом завод,де мама працювала,колишніх колег по роботі, побажання від сестри,Можливо ,мій фільм немає ніякої мистецької цінності,але мама ,коли переглядала його ,була вражена.А ще додали фотографії і і пісні,народні і мамину улюблену"Надежду"у виконанні Анни Герман.
    Щодо масажера , то на Південному у Галичині на 2 поверсі ,продаються будь-які:повністю масажне крісло,для масажу спини,шиї ,з пультом керування.У четвер випадково побачила,дівчина люб"язно запропонувала випробувати масажне крісло,пообіцяла 13 % знижки при купівлі, Коли не хочеш купувати-просто сідай у крісло і насолоджуйся масажем.

20. Megan

Megan Well-Known Member

В мене теж питання про подарунки для дітей. Порадьте, що купити на хрестини? Кума народила дівчинку, то я би не хотіла купувати якийсь там костюмчик, яких і так багато поприносять якісь там цьоці, бабусі іт.д. Думали про крісло для годування - у них вже є, ліжечко - є, постіль - пошили і.т.д.