Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення Іро, то не лише Умі сподобалося Читала перший раз вдумувалася, другий - милувалася, третій - :khomyak::khomyak:
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення Про Хомкину гольничку: я добре бачу, що бек на зовнішньому боці абсолютно співпадає з беком на внутрішньому:khomyak:? Нема слів! І хрестики дійсно дуууже "вимуштровані":y:.
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення а я хочу про торби запттатися. вразила мене торбинка Фіяни для Орман. і добила просто своєю неперевершеністю - торбинка Сихівчанки для Уми. де ви ті торби берете?? то на замовлення шиють? а де такий льон берете?
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення дякую, Касю ідея подарунку для Орман виникла відразу ж коли випадково натрапила на оригінальний дизайн - сонячна щиро усміхнена цьотка, з написом у волоссі - "Маю сміливість бути Іншою". Що то мало бути для нової харизматичної власниці? - Еко-торбинка для дрібних закупів... Тканину (бавовна з льоном) купувала у Цумі, що на Княгині Ольги на котромусь з останніх поверхів, просто дивилась щоб була по-максимуму "вишивальною". Вперше вишивала меланжевою ниткою і так як не мала досвіду, вишивала стовпчиками - рядками, тому в результаті нижній стібок хрестика виходив суттєво світліший ніж верхній або ж навпаки. (Це в кінцевому результаті створило цікавий ефект "мелірування" волосся , тому вирішила не пороти і залишити так як є). Зшивала знайома, бо сама так не вмію... Підкладка з кишеньками в еко-торбинки також "еко" - бавовняна пелюшка Златки, що не була у вжитку . Зверху нафантазувався такий гудзичок та застібка - До речі, готові заготовки для торбинок є у Призмі непоганої якості, щоправда тільки чорного кольору.
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення схемку я вже нарила. дякую дуже, за детальний опис. торбинка - БОМБА!
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення ой, я дивалася на тоті торбинки, мені якість не сподобалася,-без підкладки, на тканині є вставки панами , дзюрки такі, шо капці, ліпше пошити, тоді можна і дно міцніше зробити, і розмір підходящий підібрати
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення ну нє, так нечесно, я вже пару годин ті подарунки розглядаю, а в хаті нічого не зроблено, і що я чоловікові їсти зараз дам? подарунки бомбезні!!!!!!!!!! заздрю їх власникам
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення Льон я купляла в Наталі в магазині,її Оля мені допомогла підібрати.Не знала щоб то таке вишити,спочатку думала одне вишивати,а в кінцевому результаті передумала і взяла іншу схемку.Я теж вперше вишивала меланжевою ниткою.А потім занесла до кравчині,сказала як то я собі приблизно уявляю і сумка готова. Не памятаю де,но колись читала що Ума хотіла таку сумку
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення ммммммммммм - я вже cвій подарунок користую по повній програмі. Відколи його отримала, ще в місто без нього не виходила. Носиться там, в основному, вишивка і книжка - кажуть, що їм добре!
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення надзвичайна робота! така акуратна, хрестики рівненькі-рівненькі, а бек! ну просто немає слів, одні падаючі :khomyak: :khomyak: :khomyak: щодо торбинок, дівчатка молодці, гарні ідеї - досконале виконання!! Вишиванка, також вражає "вдалим підбором" подарунків до кожної іменинниці. Вірш Іри, шедеврально! така молодчинка! і взагалі, кожен подарунок унікальний і пасує кожній власниці!
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення Я в захваті від усіх подарунків! Дівчатка такі чудеса творять!!! :khomyak: А Хомочка таку книжечку зробила, що мого хом'яка заткало! :khomyak: Розглядала той витвір мистецтва дуууууже довго! Така благодатна пожива для очей - слів нема!
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення Дівчатка, дуже вам дякую за компліменти І ще Мар'ясі - що поділилась тим рідкісним звіром - фетром А тобі, Лілю, особиста подяка за майстеркласи без яких я б просто не наважилась! Насправді то зовсім не важкий і дуже приємний процес П.С. В мене рівні хрестики - :khomyak: навіть не сподівалась таке колись прочитати:o
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення ще які рівні.. як солдатики ти молодчинка, просто супер вийшло...
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення рівнющі! так ніби в Касі списала в мене на форумі є чотири еталони рівненьких хрестиків: Кася, Кітка, Ліля і Хомочка
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення Дуже приємний і зовсім неважкий! Тішуся, що тобі згодився мій досвід, і ще більше, що я не одна, хто такі книжечки робив. Файний у вас фетр, тоненький... Я тут такого ще не знайшла.
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення Твій виглядає тонший. Хіба ні? Може, то на фото так здалося, не знаю.
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення Подарунки всі суперові! Тільки не забудьте ними похвалитися на форумівці, щоб і інші хом'яки змогли ту красу помацати (обіцяю слиною не захляпати ).
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення Насправді ті фетри майже однакової товщини в 1мм (так на око), але трохи різниться структура, невідомо чому