Подарунок до ДН. Обговорення

Discussion in 'Теревені' started by вишиванка, May 30, 2010.

1. Xomka

Xomka Well-Known Member

Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення

Ні, Лілюсю, ми всі страшенно переживаємо за надіслану кореспонденцію:girl_cray: Але разом з тобою переживаємо вдвічі більше, ще й за здоров'ячко, бо ж лялюсику такий нервовий стан ні до чого:girl_in_dreams:
    Зрештою, як показала практика наших забав, ще жоден наш сюрпризик не загубився:girl_cool: Тож будемо вірити у краще і не накручуватись;)

2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Staff Member

До речі, я виявила, що якщо надсилати неважкий подарунок і втиснути його у формат листа, то реєстрація коштує лише 14 доларів, тоді як пачка, хай і маленька 400-грамова - мало не 60 доларів. Це хороший стимул до того, аби не перестаратися. :girl_crazy:

3. algo

algo СуперМодератор) Staff Member

Нє, ну то капець. пробую на сайті пошти подивитись де моє відправлення і постійно
    ERROR
    The requested URL could not be retrieved.
    код дає ввести і все!

4. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

Вишиванко, а чому в списку нема Уми?

5. Kasia

Kasia Well-Known Member

і я приєднуюся до запитання Надійки.
    і ще хочу уточнити - чи усі в списку зголосилися? чи просто когось вписали із форумного календарика?

ще дуже хочеться відкритки для Іскри побачити.
    щось пропала вона.певно іспити має чи що?

Last edited by a moderator: Jun 24, 2010
  6. вишиванка

вишиванка Well-Known Member

Дівчатка, Умочка, з поважнмх причин сказала її дату не виставляти, і адреси теж не давати.

7. Liliyah Romanova

Спочатку вписували дівчат із гурту вишивальниць, потому ще вписали тих, чиї адреси є завдяки іншим іграм-авантюрам. У списку ті, хто дав свою адресу та не опротестував своєї там присутності.

До речі, Касю, твій подаруночок швидко дійшов. :girl_wink: Я така рада, що тобі сподобалося, бо шалено переживала, чи сподобається мій задум такий педантичній та старанній вишивальниці. :girl_flirt: Можу тепер спокійно спати, бо задум вдався! :girl_in_love:

От інший подарунок ще десь у мандрах. :girl_crazy:

8. kitka

kitka Well-Known Member

Лілю, я тебе ще сьогодні не хвалила за ту голківницю. Ти вже можеш то діло на конвеєр ставити, дуже вправно воно виходить в тебе:girl_claping:. І серединка дуже сподобалася: той червоний на темносиньому суперово виглядає! А кажеш "не художник":girl_wink:.

9. Liliyah Romanova

:girl_crazy: Там темносинього нема. То книжечка "червоне і чорне". Я ж під Касю подарунок робила, то мені чомусь захотілося поєднати щось драматичне - червоне з чорним, і ніжне - блекворк та бісер. Сподіваюся, задум мені вдався. ;)
    Поставила її в свою галерейку. Там знимки при сонці роблені, йди порозглядай. ;)

10. kitka

kitka Well-Known Member

11. Liliyah Romanova

Пупсику, вітаю з таким чудовим подарунком! :girl_tender:
    Kalina, слів не маю, аби висловити своє захоплення. Такий мішечок оригінальний! Чудо! :girl_claping:

Касю, та картинка тобі 100% пасує. :girl_yes2: Добре, що я не встигла вишити листівку тобі, бо би-сь мала дві з однаковим дизайном. :girl_haha:
    Mariasia, +100!! А гаманець у кольорах, які Кася дивним способ обертає в найвишуканіші дизайни. :khomyak::girl_wink:

12. Мар'яся

Мар'яся Moderator Staff Member

Я той дизайн побачила і в мене більше роздумів не було. Ну а асоціація з червоним, то не тільки в мене виникла :)
    Ну і скромно попрошу Касю дуже мене не критикувати, бо то була моя перша відкритка в житті (ну якщо не рахувати десь в 2 класі для мами на 8 березня :girl_crazy: ) і свої огріхи там я знаю, буду мати над чим працювати :girl_blush2:

Algo, сердленько просто суперове!

13. Liliyah Romanova

Вишиванка і Бурулька таааакі спокусниці... Квілінґ спробувати чи шо? :girl_in_dreams:

Іскра таку листівочку солодку зробила! Дуже гарні ірисики. :girl_claping:

14. Iskra

Iskra Well-Known Member

ура!:girl_crazy:як я тішуся, що листівочка знайшла свого адресата! а то я залишила відправлення на чоловіка, багато разів повторила, аби він відправив якнайшвидше. ну і рада, що вона сподобалась:girl_yes::girl_flirt:

15. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

ага, моя дитина вже спитала, чому я ще до сих пір не купила таких кольорових смужок (квілінг ми один раз пробували, на ялинку робили сніжинки, але з білого паперу). Тепер мушу ще і в світ паперу йти (там є таке?)

16. Мар'яся

Мар'яся Moderator Staff Member

17. Liliyah Romanova

Люди, та укрпошта, то щось... я вже така зла, що вони там, певно, всі тиждень гикати будуть. :girl_devil:

18. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Пробуй, пробуй... То така заразна штука. От зробила листівку, а ще більше бажання виникло зробити щось нове... Скоро підросте помічниця, то впевнена, що їй то буде цікаво. Мушу поки сама вправлятися

19. roksolanka

roksolanka Well-Known Member

я була минулої середи там, то було, правда вибір невеликий і в одному наборі смужки однієї ширини і довжини і в одній кольоровій гамі. так що думаю краще дійсно купити папір і нарізати самостійно - і набагато дешевше і вибір величезний

20. Птася

Птася Well-Known Member

Дівчата признавайтеся хто мені посилочку-подарунок на ДН відправив? А то в повідомленні помилка з адресою і з моїм прізвищем, сусідка його вже викидати хотіла, а потім зайшла спитати чи в нас такі не живуть :)