Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення Ні, Лілюсю, ми всі страшенно переживаємо за надіслану кореспонденцію Але разом з тобою переживаємо вдвічі більше, ще й за здоров'ячко, бо ж лялюсику такий нервовий стан ні до чого Зрештою, як показала практика наших забав, ще жоден наш сюрпризик не загубився Тож будемо вірити у краще і не накручуватись
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення До речі, я виявила, що якщо надсилати неважкий подарунок і втиснути його у формат листа, то реєстрація коштує лише 14 доларів, тоді як пачка, хай і маленька 400-грамова - мало не 60 доларів. Це хороший стимул до того, аби не перестаратися.
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення Нє, ну то капець. пробую на сайті пошти подивитись де моє відправлення і постійно ERROR The requested URL could not be retrieved. код дає ввести і все!
і я приєднуюся до запитання Надійки. і ще хочу уточнити - чи усі в списку зголосилися? чи просто когось вписали із форумного календарика? ще дуже хочеться відкритки для Іскри побачити. щось пропала вона.певно іспити має чи що?
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення Дівчатка, Умочка, з поважнмх причин сказала її дату не виставляти, і адреси теж не давати.
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення Спочатку вписували дівчат із гурту вишивальниць, потому ще вписали тих, чиї адреси є завдяки іншим іграм-авантюрам. У списку ті, хто дав свою адресу та не опротестував своєї там присутності. До речі, Касю, твій подаруночок швидко дійшов. Я така рада, що тобі сподобалося, бо шалено переживала, чи сподобається мій задум такий педантичній та старанній вишивальниці. Можу тепер спокійно спати, бо задум вдався! От інший подарунок ще десь у мандрах. Хомко, не розслаблятися ще, коротше!
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення Лілю, я тебе ще сьогодні не хвалила за ту голківницю. Ти вже можеш то діло на конвеєр ставити, дуже вправно воно виходить в тебе. І серединка дуже сподобалася: той червоний на темносиньому суперово виглядає! А кажеш "не художник".
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення Там темносинього нема. То книжечка "червоне і чорне". Я ж під Касю подарунок робила, то мені чомусь захотілося поєднати щось драматичне - червоне з чорним, і ніжне - блекворк та бісер. Сподіваюся, задум мені вдався. Поставила її в свою галерейку. Там знимки при сонці роблені, йди порозглядай. От щодо конвеєра не певна. Щось у мене вічно проблеми з кутами.
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення Пупсику, вітаю з таким чудовим подарунком! Kalina, слів не маю, аби висловити своє захоплення. Такий мішечок оригінальний! Чудо! Касю, та картинка тобі 100% пасує. Добре, що я не встигла вишити листівку тобі, бо би-сь мала дві з однаковим дизайном. Mariasia, +100!! А гаманець у кольорах, які Кася дивним способ обертає в найвишуканіші дизайни. :khomyak:
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення Я той дизайн побачила і в мене більше роздумів не було. Ну а асоціація з червоним, то не тільки в мене виникла Ну і скромно попрошу Касю дуже мене не критикувати, бо то була моя перша відкритка в житті (ну якщо не рахувати десь в 2 класі для мами на 8 березня ) і свої огріхи там я знаю, буду мати над чим працювати Algo, сердленько просто суперове!
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення Вишиванка і Бурулька таааакі спокусниці... Квілінґ спробувати чи шо? Іскра таку листівочку солодку зробила! Дуже гарні ірисики.
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення ура!як я тішуся, що листівочка знайшла свого адресата! а то я залишила відправлення на чоловіка, багато разів повторила, аби він відправив якнайшвидше. ну і рада, що вона сподобалась
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення ага, моя дитина вже спитала, чому я ще до сих пір не купила таких кольорових смужок (квілінг ми один раз пробували, на ялинку робили сніжинки, але з білого паперу). Тепер мушу ще і в світ паперу йти (там є таке?)
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення не ускладнюй собі життя непотрібним (тим більше там того нема) - на другому поверсі в Сільпо є дуже гарний магазин, от там якраз ті смужки є, і тобі ближче.
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення Люди, та укрпошта, то щось... я вже така зла, що вони там, певно, всі тиждень гикати будуть.
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення Я не купувала смужок, а взяла в центрі паперу кольоровий папір і нарізала ножем під лінійку (колись чоловік купив набір ніж з кількома насадками, коли треба було паперові деталі вирізати дуже акуратно). Просто в тій листівці використовувала смужки різної ширини. Не знаю, чи в наборах також продають смужки різних розмірів. До того ж набір обмежує політ фантазії Пробуй, пробуй... То така заразна штука. От зробила листівку, а ще більше бажання виникло зробити щось нове... Скоро підросте помічниця, то впевнена, що їй то буде цікаво. Мушу поки сама вправлятися
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення я була минулої середи там, то було, правда вибір невеликий і в одному наборі смужки однієї ширини і довжини і в одній кольоровій гамі. так що думаю краще дійсно купити папір і нарізати самостійно - і набагато дешевше і вибір величезний
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення Дівчата признавайтеся хто мені посилочку-подарунок на ДН відправив? А то в повідомленні помилка з адресою і з моїм прізвищем, сусідка його вже викидати хотіла, а потім зайшла спитати чи в нас такі не живуть