Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення я взагалі-то на тільд дихаю спокійно, але Равлик Нуся - це ЩОСЬ! я закохалась!!!
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення Ааааааааа яяяяяяяяяяяя................... мала тільки що приємну зустріч з Мар"ясею (тільки трохи коротку) і отримала ПОДАРУНОК від ЛІЛІ. А до дня народження ще так далеко. І все, що отримала, то якраз те, що хотіла. Яка ж Ліля уважна, чи може десь записує собі у блокнотик. Дуже тобі дякую від мене і від мого натхнення, я навіть не сподівалась... Пішла я ще раз щупати і розглядати..... п.с.Тільки не питайте про фото, бо фотік з братом поїхав на море, будуть через тиждень
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення Ліля не записує, Ліля інтуїтивно до подарунків підходить. Листівку теж надішлю, але вже поштою. Я просто фізично не встигла.
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення я пам"ятаю, що десь говорила, що дуже хочу таку рамочку широку, але не бачила у нас таких, і ті пезлики для декупажу були в моєму списку бажань. А тканина - то я навіть і не мріяла, а тільки стояла мовчки в стороні і мріяла про те, щоб про неї мріяти. Ще є три різнокольорових кільця на бобінки для ниток. Тепер мої нитки для поточного процесу будуть всі в купці, а не валятись у кульку різнобоєм. А також наклейки-метелики. Які ж ті метелики класні, я вже навіть маю кілька ідей для них. не переживай. Я теж дещо мала тобі зробити і навіть підготувала все. Але Маю питання. В тій рамочці взаді якась деревяна паличка. Для чого вона?
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення :khomyak: Я точно не записувала. То, видно, десь у підсвідомості відклалося. Там на рамочці ззаду є дірочка. У неї вкладаєш патичок, і картинка буде тоді "стояти". До речі, я саме таку рамочку задекорувала ось тут. О, і напишу, бо все забуваю. Дівчата, у Тані вишиванки полетів комп і документи не відкриваються, тому адреси вона мені надіслала. Так що, якщо кому треба, звертайтеся до мене.
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення О,а давайте відкриємо таку тему! Будемо знати,хто що хоче,що кому бракує до повного щастя ...
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення А якщо треба все і одразу? Мені здається, що нашим хом'якам все подароване згодиться
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення Підтримую! Наші вернісажниці завжди роблять чудові подарунки!
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення Мій подарункопад продовжується!!! :radist: :radist: :radist: Хоч у нас пошта на страйку, але рекомендовані приносять справно. Ціле щастя!!! Мені прийшов пакуночок від Касюні! :khomyak: :khomyak: :khomyak: То таке файне!!! Зараз усе порозглядаю, а тоді вам покажу. Касю, дякую!!!!
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення ну все. я спокійно можу спати. пакунок у Лілі . коралі то коралі, головне , що сподобалося
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення Дуже! Просто мені місця на смайли забракло, бо зробила багато знимок. Відповідно, хом'якам довелося місцем поступитися чудовим квіточкам. Але вони не проти. Їм і тут незле... :khomyak: :khomyak: :khomyak: :khomyak: :khomyak: :khomyak: :khomyak: :khomyak: :khomyak: :khomyak: :khomyak: :khomyak: :khomyak: :khomyak: :khomyak:
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення я випадково розсекретила подарунок собі на День народження від одннієї чарівної форумляночки , при чому допомогла мені інша файна рукодільниця, яка вчора інфікувала мене хомякозом. п.с. але я така рада. аж сверблячку вишивальну дістала. терміново мушу закінчити поточний процес
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення ой..та я і так втигаю цвітуйочки для тебе....вишити..ой..купити
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення Лілю, я знаю що ти про мене високої думки але вєршик не я писала. Я його в неті заграбастила. Але по змісту він саме те що тобі тра!
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення І ще й стиль твій! Я того й подумала. Ну, як є бажаючі почитати, то можу тест запостити.
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення Не знаю чи сюди писати, чи може в жилетку... Мій пакунок пішов пішки до одної вернісажниці. Блукає вже третій тиждень
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення Співчуваю! Я завжди так переживаю, коли вишлю щось поштою... А в нас пошта ще й на страйку зараз. По цілій Канаді. Пошту отримую лише двічі на тиждень. Висилати листівки аж страшнувато якось, бо поки оброблять, поки поза межі країни вишлють... І ніхто не їде до Львова найближчим часом. Що то його робити?
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення я вже мовчу скільки блукає... моя вернісажниця (вже певно ні для кого не секрет, що то був, надіюсь ще є, пакуночок для Лесі-Натюрелз) зникла з вернісажного горизонту і де пакунок зараз - поняття не маю. Єдине, маю надію, що якщо не знайде адресата, то хоч на зворотню адресу надішлють