Подарунок до ДН. Обговорення

Discussion in 'Теревені' started by вишиванка, May 30, 2010.

1. Анута

Анута Well-Known Member

Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення

2. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

мій муж таки ввечері дібрався до "проревізованого" поштового відділення, і приніс дарунок від лавлі Ніки :girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:

Веланко, ти була на 1000% права!
    Дівочки, ви просто не уявляєте яке то файне! :khomyak::khomyak::khomyak:

Подарунок від Ніки - такий ну дуже особистий, дуже продуманий в деталях, дуже довершений, дуже стильний, дуже майстерний,
    і реально крутий!

Стрибаю по хаті ще досі; посмішка від вуха до вуха; вже подзвонила і успішно розбудила маму і сетричку, щоб поділитись своєю радістю; написала кілька смс; всі вуха продзижчала своїм домашнім; приміряла дарунки вже разів з десять :dance2::dance2::dance2:

Одним словом - Я дуже закохана в свої рукодільні обновки made by Nikalovely! :man_in_love:
    ЩИРО ДЯКУЮ, НІКО! :give_heart::give_heart::give_heart:

3. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

І я вчора була на пошті...забрала...цілий вечір розглядала...тішилась...і тільки здогадуюсь шо то насправді від Ніки, бо написане тільки прізвище та ініціали...:girl_blush2:

4. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

в мене також зазначені лише прізвище та ініціали, але у рукодільних витворах настільки проглядається почерк Ніки, що я ні секунди не сумнівалась!!! :girl_yes:

не сваріться, вже усьо зазнимкувала і вже вантажу на радикал :girl_curtsey:

5. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

Фіяна, я дуже тішуся, що тобі сподобалися мої скромненькі подаруночки! Я від твоїх бомбезних коментарів тішуся більше, напевно, ніж ти від сюрпризу :)

Щодо торбинки - я її робила скоріше як торбинку-хламівничку, але якщо вона ще й світ побачить, моїм радощам не буде меж :)

Якщо ініціали В.В. - то точно я, тобто та білявка, що забула підписатися :)

6. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

жартуєш? ніяка вона не хламівничка! :girl_crazy:
    така розкішна торба побачить світ однозначно, і то в прямому значенні цього слова - будемо брати її у літню відпустку зі собою, то ж вона побачить багааааато світу!
    і я щось так собі думаю - що мої дівки ще будуть її собі на прогулянки випрошувати (в моєї Юстини є трохи одягу з корабликами/якорями/мушлями)... правда я ще поки не готова ділитись :girl_crazy:

ще раз дякую-дякую-дякую :girl_blush2:

7. robik

robik Member

Відповідь: Подарунок вернісажниці

Я хоча і не вернісажниця, але часто в цю темку заглядаю. Дівчата, руці маєте золоті! Челюсть валяється на колінах :good::good::good::good::man_in_love::man_in_love::man_in_love: Які Ви всі розумнички!

Last edited by a moderator: Apr 5, 2011
  8. Velana

Velana Member

такс дівчата.... свято наближається :dance2: :dance2: :dance2: прийшов мені лист "іногородній" з Рівного, завтра буду забирати (я так зрозуміла він надсилався як рекомендований, але саме повідомлення про лист було запхане в двері, дякую рідній пошті що хоч не викинули :girl_crazy:)

9. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

10. Velana

Velana Member

11. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

12. Velana

Velana Member

я вже тут :girl_cool: таки моя інтуїція мене не підвела - то лист з подарунками від Наталочки - Florena :girl_claping: я звичайно не витримала і ще все розпакувала на пошті :girl_blush2: саме цікаво - що Наталя вгадала і подарувала те - чого мені бракувало до завершення двох моїх проєктів :girl_dance: і для початку нових :girl_dance:
    дякую за подарований передсвятковий настрій :girl_in_love: :girl_in_love: :girl_in_love: фотозвітик ввечері :girl_wink:

13. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

я думала, що ці вихідні будуть прозаїчні та відносно самотні :girl_in_dreams: (мій муж закриває лижний сезон на Драгобраті)

але НІ - я нині мала чудову несподівану ранішню здибанку з Мар'янкою Сихівчанкою :girl_dance::girl_dance::girl_dance:
    і отримала від неї тааакі рукодільні дарунки.... :khomyak::khomyak::khomyak:
    Шедеври! :girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:
    Перший - барвиста композиція в ново-відкритій техніці!:girl_wink:
    Другий - "фірмовий шедевр" на чорній канві!:girl_wink:
    всьо, більше ніц не повім, йду знимкувати :girl_curtsey:

14. LudmilaP

LudmilaP Well-Known Member

Я сьогодні з пошти забирала надзвичайну приємну і несподівану посилку, яка мені підняла настрій на весь день:)
    Вже весна на дворі, а завдяки Оленці-М до мене знову завітало свято :kiss:

15. Velana

Velana Member

і в мене свято продовжується :girl_dance: дівчатка, як то файно отримувати листи :girl_tender: :girl_tender: :girl_tender: приніс мені чоловік аж 2 від двох чудових людей:перший від Наталі (Florena) - Наталочко, я приємно здивована, то якраз доповнення до попереднього подарунку :girl_wink: дякую за гарні і теплі слова :girl_in_love: :girl_in_love: :girl_in_love: другий лист від Юлі (Kalina) - то листівочка ручної роботи - там такий файний метелик, він такий гарний і "пухнастий" і чудове привітання :girl_in_love: :girl_in_love: :girl_in_love: Дякую!!!! :give_rose: :give_rose: :give_rose:
    ще було повідомлення про рекомендований лист - чесно, навіть не знаю звідки і від кого, бо то напевно якійсь шпійон надіслав, бо навіть не вказано міста відправника - інтрига до завтра, напевно цілу нічку спати не буду :girl_crazy:

16. Velana

Velana Member

ААА!!!! то був пакунок, як каже Притула, з файного міста Тернополя!!!!! :connie_pull-pigtail :connie_pull-pigtail :connie_pull-pigtail Катю, велике дякую!!!! там стільки файних сюрпризиків :girl_claping: :girl_claping: :girl_claping:

17. Naturals

Naturals Well-Known Member

А в мене свято продовжується.:girl_dance: Мала тільки що міні здибанку з Олею Algo:girl_in_love:(тільки шкода, що Оля так скоро пішла) і отримала від неї такий подарунок(то просто бомба):khomyak::khomyak::khomyak: фото постараюся сьогодні виставити. Олічка дуууууже тобі дякую, за такий чудовий подарунок:kiss::kiss::kiss:

18. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

оперативно шпіона розсекретила)))))

19. Holly

Holly Moderator

Я хочу ще раз всім подякувати за подарунки. Я не вмію гарно написати, але хочу, щоб ви знали, я ціную кожен подарунок. Я навіть всі подарунки тримаю в одному місці, час від часу витягую, переглядаю. Шкода, що день народження тільки один раз в рік

20. Holly

Holly Moderator

Відповідь: ОФФТОП рукодільниць на нерукодільні теми (2)

А мене от таке питання цікавить. Ірку-шкірку вітали з днем народження, а чому її нема в темі подарунків???

Знайшла вже відповідь на своє питання :sad: