Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення одна з моїх улюблених фраз - "Кожен новий день - Божий дарунок..." цими днями має дуже буквальне значення сьогодні прийшло сповіщення про поштовий пакунок, не відаю від кого, але "носом чую", що то хтось з нашої вернісажної родини і така я уся заінтригованааааааааааааа.... забрати зможу тільки ввечері, так що буду мати нині дуже файний "приємно-очікувальний" день
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення В списку уродинниць нема деяких активних вернісажниць((. Приєднуйтесь!
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення дякую! так приємно я не проти але якось перед самим ДН не зручно
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення хм, а декого додавали і без згоди нічого не зручного, навпаки варто швидше сказати про дату
Відповідь: ОФФТОП рукодільниць на нерукодільні теми (2) А я вчора отримала листівку від Марії (Orman) яку вона мені вислала ще 16-го Січня!!! Але дуже дякую Марійці. Місьо дуже файний і мені дуже сподобався.
Відповідь: ОФФТОП рукодільниць на нерукодільні теми (2) Як класно, що дійшла, але той бідний місьо напевно сам плив через Атлантичний океан, бо щось дуже довго.
Відповідь: ОФФТОП рукодільниць на нерукодільні теми (2) Він певно вирішив оселитись на побережжі Середземного моря, а там почали штріляти то він бідака мусів втікати. Знимочка буде пізніше, бо я вчора працювала до 7-ї вечора, а як прийшла додому то муж мене зустрів мискою пісного дріжджового тіста, з якого ми цілою сім’єю наліпили пиріжків з яблуками.
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення Так, дівчатка, ви праві. Всі хто активно пише власне тут на вернісажі, то давайте мені ваші дані (дати дня народження та точні поштові адреси). Ось велану внесу обов"язково (дивно, що тебе нема там.. в мене в списку є).. вже додаєм..А ще ОКТАВІЯ адресу вашу потребую.. і дівчатка, може кого ще пропустили, не стидайтесь пишіть мені, якщо будуть якісь сумніви, то ми вас повідомимо
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення Ну, та так, а вони потому сварилися й казали їх забрати. То тепер краще перепитати. Я так втішилася, що спросоння не туди дописи перенесла. Вибачєйте за кількість ПП. Коли покажеш?
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення Я тама зверху дописала. Маю надію що нинька ввечері. На сплячу куму не гніваюсь.
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення аааааа, то від любої Кіточки ну таке вже придумала, ну таке вже нарукоділила :khomyak::khomyak::khomyak: то просто мега-дарунок 3 в 1 - і для мене, і для музи, і для приладдя :radist: я про таке навіть не мріяла, я стрибаю по хаті :dance2:, мій хом'як в шокови від того, що хтось таке вміє витворити :khomyak: , а моя муза дістала нову пару крил і літааааааає
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення угу, дочекається!!! форум відімкнуть і шо? в мого хом"яка нетерпляка!!!
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення аааа, принесла мені щойно поштарка пакунок :khomyak::khomyak::khomyak: а в пакунку - медово-солодке доповнення до пізнього сніданку хом'яка пакунок знову "іногородній", з файного міста Тернополя Катя, ДЯКУЮЮЮЮЮ!!! я в шокови, ото тиждень файно розпочався сиджу тепер над свіжим рукодільним добром чахну
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення мати Василева (с), мене скоро подарунками завалить приніс муж з пошти заграманичний пакунок від Тані Вишиванки а там стііііііііільки краси :khomyak::khomyak::khomyak: знимки будуть пізніше (мушу зарядити акумулятори, бо навіть фотік того подарункопаду не витримав )))), але трохи вам оповім - одним витвором Таніного авторства ми милувалися хвилин 10 :khomyak::khomyak::khomyak: ще одну частину дарунку ми хвилин 10 збирали, а потім ще стілько само розглядали, ще хвилин зо 20-ть мій хом'як думав і планував, що б то витворити з моднячої нерукодільної частини дарунку потім ще кілька хвилин моя Юстина бігала по хаті і співала - "Haribo, macht Kinder froh!!!!", ну а я у відповідь підспівувала - "Und Erwachsene ebenso!!!" так весело і година минула весела пісня - з німецької реклами солодощів Haribo "Haribo, - роблять діток радісними" "І дорослих також" Таню, щиро дякуємо за цілий мішок отриманих вражень та гарних емоцій
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення Отримала вчора повідомлення з пошти... Мабуть, це вперше коли я хочу шоб вихідні швидше закінчились...:xaxa:
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення ехххх, як я тебе розумію я вчора також повідомлення отримала (і така уся заінтригована і така уся в очікуванні ) і щось мені серце підказує, що відправник у нас - один і той самий
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення в моєму поштовому відділенні нині ревізія і воно зачинене солодке інтригуюче очікування триваааає