Подарунок до ДН. Обговорення

Тема у розділі 'Теревені', створена користувачем вишиванка, 30 Травень 2010.

1. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення

І я до такого приєднаюсь. Цікава штучка!

2. LudmilaP

LudmilaP Well-Known Member

В мене виникло таке запитання: Якщо в таку штуку поклати хліб, вона буде транспортабельна (якщо її взяти в руки чи вона не буде вигинатися) чи ні?

3. Маруся-мама

Я думаю що все залежить від матерії яку підберете, ну і якщо хочете аби була сильніша можна підшити якусь твердшу штуку але не картон, бо ж як тоді прати? пропаде

4. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

Дівчата, на численні прохання-організую СП (спільний процес)
    може десь сьогодні-завтра напишу що треба
    потім кілька днів на прибдання матеріалів
    і будемо стартувати ;)

5. Маруся-мама

Він спинився на Ямайці і там його взяли в рабство працювати на плантаціях.:girl_crazy:

6. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

о і я би приєдналась. Мені, звичайно двох штук вистарчає, але там мама приглядається... А самій пошити їй лінь!

я пробувала, то не вигинається, правда, я з горою не накладала. ну і в принципі її ж за боки можна нести, двома руками - тоді точно ніц не вигнеться

7. Маруся-мама

Я вже вчора перев’язала штучку правильно. Навіть сфоткала але батерка сіла і я забула зарядити. Нині ввечері виставлю правильну знимку :girl_haha:

8. LudmilaP

Нє ну я з тих чоловіків не можу:girl_crazy: просила принести фотоапарат, декілька раз забував,:girl_mad: вчора приніс, але я не мала часу робити фотографії. А сьогодні зробила фотографії подарунків, але виявилося що шнур до комп"ютера не той:girl_devil:
    Прийдеться вам ще трошки почекати:girl_smile:

9. Xomka

Xomka Well-Known Member

Щось ні Оля, ні Люда не зрозуміли мого задуму, видно погано я ідею втілила:girl_in_dreams: Та сторона, що з шпилькою, то був зворот:ninja:, просто наперед не мала якоїсь штучки вчепити, щоб виглядало як защіпка, а стрічку зачепила на звороті, бо інакше вона триматись не хотіла. Я вам кажу - дизайнер з мене ніякий:xaxa:, не вдається донести ідею людям:pardon: я тільки по конкретних схемах спеціаліст:girl_wink:

10. LudmilaP

Відповідь: ОФФТОП рукодільниць на нерукодільні теми

Подзвонили мені сьогодні з пошти і повідомили, що на мене там чекає посилка з Німеччини. Тепер сиджу і думаю від кого ж :girl_in_dreams: Тепер не зможу спати цілу ніч:connie_pull-pigtail

11. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Дійсно, від кого ж то може бути... Ти так багато люду в Німеччині знаєш? ;)

12. LudmilaP

В роздумах була цілу ніч:girl_crazy:, нарешті, дочекалася ранку побігла на пошту, а там така краса:girl_tender:. Танічка:girl_in_love:, дуже дякую :kiss:

13. Liliyah Romanova

Так то є...
    А показати нема... :sad:

14. LudmilaP

Сьогодні все покажу ;)

15. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Свято продовжується!!!і до мене посилочка з Німеччини прийшла!дуже дякую!!!нині ввечері або завтра покажу)

16. Маруся-мама

kitka, випустили вашу листівку з рабства і накінець сьогодні до мене попав чудовий ведмедик в скарпеточці - вітання з Різдвом. Подивилась на штамп а воно вислане ще 11-го Грудня. :connie_pull-pigtail: Але нічого ніде не відкриване чи надірване... бідненький ведмедик певно вирвався на волю і бідака пішки йшов, але до дня Валентина дочапав. І це саме основне!!!

А прошу дуже. Воно досить швидко зайшло, то добре. Правда як я вже казала, що мені дешевше в Україну вислати пачку ніж в Канаду. До тої Канади певно дешевше заїхати і власноручно презента вручити. :girl_haha:

17. Liliyah Romanova

Ми не проти! ;) Для вас наші двері завжди відчинені.

Покажу ще давно обіцяну Фіяні знимку Натаськової ковдерки (з файню-у-у-учою жирафою) і штанці, що Натанчик нині дістав (теплі-теплі, бо в нас зима понад 4 місяці триває).

Останнє редагування: 14 Лютий 2011
  18. kitka

kitka Well-Known Member

:khomyak::khomyak::khomyak:Мати Василева, не можу повірити! Добре, що хоч сніг ще лежить, а то я вже собі думала, що ліпше треба було щось великоднє вишити:biggrin:.

19. Liliyah Romanova

Може, і мій Миколай скоро з рабства прибуде. Марусю, ведмедик ніц не казав, може, разом траншею рили під океаном? :girl_crazy:

20. Маруся-мама

Ніц не казав, він був такий вимучений що впав в зимову сплячку з запізненням.:girl_haha: