Подарунок до ДН. Обговорення

Discussion in 'Теревені' started by вишиванка, May 30, 2010.

1. Xomka

Xomka Well-Known Member

Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення

Марусю, фото, фото:connie_pull-pigtail В студію:)

2. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Мій коханий ніяк не міг вирішитись що мені подарувати на Миколая, бо золота я не ношу а светерів він купувати не хоче, бо маю того добра вже аж забагато. В результаті, несподівано для себе і для мене нині на Різдвяному Базарі при церкві купив мені дуже гарні коралі. То до мене прийшов Миколай того року дуже гарно і багато. А он до мужа то ніяк... і ней знає за ті всі роки що до нього ходив а мене оминав боком.:girl_haha:

3. Orman

Orman Модератор-бомба

Маруся, не будь вредна, най щось і йому принесе, хоч чукуляду.

4. Маруся-мама

Я постараюсь вредною дуже не бути :)

Я вічно сонечко просплю, бо в країні де день короткий :sad: :sad: :sad:

5. Xomka

Xomka Well-Known Member

І то про сонечко пише майстер фотопереписів?:girl_wink:

6. Маруся-мама

Мене тут в кармі питали, що то за пляцок. Та то звичайнісінький, простяцький пляцок з яблуками. Тісто на сметані, досить мягке, майже рідке. А в середину яблучне варення - свіжі яблука, зварені з цинамоном і цукром.

7. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

звичайний -не звичайний, а фото дуже апетитне:girl_yes2:

хочу обговорити подарунок для Еспозки в виконанні окси, дуже мені все до іменинниці пасує:там і соняхи, і для фотоапарата прибамбас і головне така кльовезна листівка:girl_claping: файно одним словом:)

8. Анута

Анута Well-Known Member

а я отримала пакетик із Мукачева :girl_claping:
    таке файне!!! )))

9. Xomka

Xomka Well-Known Member

Ануточкооо, і де воно - те файне??? Думаєш як сьогодні форумівка, то ми пробачимо тобі відсутність фото???:girl_devil:
    п.с. може й пробачимо, як на форумівку візьмеш похвалитись:d23:

10. Анута

Анута Well-Known Member

хе, фото зроблять експерти на форумівці. а я потім прокоментую ;)

11. kitka

kitka Well-Known Member

Прийшов мій час стріляти щурів: :khomyak::khomyak::khomyak::khomyak::khomyak:
    Дівочки, мені зараз серце стане, де так можна мене ошелешувати?
    Сиджу собі на кухні, ріжу олів'є, і тут дзвінок на мобільний: один файний дядько мене вітає і каже, що привіз подарунки зі Львова (від Хомки, Касі і Фіяни).
    Короче, ви би мене бачили: сіла в коридорі на підлозі і давай розгортати:girl_crazy:. То напевно треба було, щоб хтось знимкував мої емоції, ото бисьте ся посміяли. Я ще нічого не "соображаю", щоб нормально описати і сфотографувати, але скажу, що всі презенти вишивальні на стільки "мої", ну просто в яблучко. :girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:
    Мусите мати терпіння, бо є там одна річ, для якої треба когось, хто би мене сфотографував. Будете в шокови, бо мені дух перехопило, як я то розгорнула:crazy:.

12. robik

robik Member

Дівчата, підкажіть, що можна подарувати свекрові (без 5 мінут бувшому) на ювілей?

вибачте, що не зовсім туда

13. Xomka

Xomka Well-Known Member

robik, ви хочете щось рукодільне дарувати? Подивіться в галерейках - там багато різних ідей, якщо ж ні - вам сюди.

14. robik

robik Member

:girl_blush2: а я шукала і не знайшла.

15. algo

algo СуперМодератор) Staff Member

Але та кітка шифровщиця)))чи вже святкує?

16. La esposa

La esposa Moderator

певне, бо офлайн :girl_crazy:

а я вам розкажу про набірчик від Уми — то таке чудо! там є канва, паспарту, картон під паспарту, задній картон і скло. Ще є такі тримачі-затискачі, якими то все скріплюється, і робота готова :) прямо зараз кортить почати, певно так і зроблю :) Дякую ще раз, Умцю! :girl_tender:

ага, ще голка є, та сама, ДІМовська (після Бістро мені найзручніша :)), і інструкція в картинках, дуже добра :)

17. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

інтригантка, ну так вже вміє розписати....:girl_crazy:

не повірю, поки фото не побачу:girl_nea:

18. La esposa

La esposa Moderator

а фото є :) в гілці подарунків :) чи зробити ще фото набору зсередини?

19. Stanislava

Stanislava Well-Known Member

Відповідь: Подарунок вернісажниці

Кіточко подарки БОМБА, чекаю процесика!!!!! А головне я Вас такою і уявляла:girl_tender:

20. Kasia

Kasia Well-Known Member

троха історії "Фартушок"
    накрило мене ідеєю так, що я на одному виш. форумі - робила опитування " а щоб ви хотіли:girl_haha::girl_haha: бачити на фартушку?" бо я розривалася на кавалки , щоб то таке придумати.
    і в ательє давно на мене , як на клоуна дивляться.:girl_haha: то подушку, то салфетку. а цього разу - на квадратні очі швеї мусіла сказати " ну ви ж мене памятаєте - як все такі дивні речі у вас шию":girl_crazy::girl_crazy:

але пришили мені ту верхню частину тканинкою згорнутою у 2 рази. мати Василева (с), як я намордувалася. ну як проколоти хрестик, як дзюри не співпадають?:girl_cray: мусіла зняти зі снапів і вишивати останню плямочку на руках, ніби всередені між тканинами протягувала голку.:girl_cool:
    та й взагалі в робочому процесі використовувала різні методи: снапи малі, полотно велике, то зі 10 прищепок до білизни мусіла прищепити :girl_haha:, щоб якось прилаштувати то все на колінах.
    то був радісний процес!:girl_haha: