Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення Бачилась сьогодні з Людмилою Отримала супер-подаруночок, вишитий в незвичній техніці, але на жаль, фото не знаю коли буде. і не подумайте, що я знову інтригую, просто десь подівся фотоапарат...
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення А ми Люду попросимо виставити в галерейці Людочко, надіюсь ти фотографувала?
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення Ага, боюсь лишень, що Люда так знимкує подарунки як я:ninja: - забуваю постійно Вийду з пошти і згадую: "нічого не забула?"; "забула! фото зробити" :xaxa:
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення Ага, така сама маю декілька фотографій процесу, але готового виробу фотографіє не маю. Прийдеться вам зачекати поки Ума знайде свій фотоапарат
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення ну як довго не зможу знайти, то сфоткаю на телефон... але то не те... До речі, все хотіла Марусю-маму запитатися за фото квітів. я ж вперше (тобто вже вдруге) користувалася послугою замовлення квітів по фото через сайт. на сайті вони виглядали так: то для Марії з Техасу. на Маріїному фото, вони не зовсім такі.... точніше зовсім інші а для Марусі мали бути такі осінні: ну, що Марусю, хоч трошка схожі? хоча підозрюю, що теж не відповідають замовленню Вибач, Марусю, хотіла подарувати гарні
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення Ой, дівчата і я б приєдналася до такого чудового задуму.Але наскільки я зрозуміла, мені не хватає дописів, щоб брати участь!
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення Zvzida, нічого страшного дописи - діло поправиме, а поки практикуйтесь з подаруночками на своїх рідних Ми вже певний час приймаємо участь в Подарунках, а я й досі не знаю що приємніше: дарувати чи отримувати Фантастичні почуття в обох випадках!!! П.С. То вже починати списки складати, хто подарунки никає, чи як? Вже чотири заниканих! То тільки з тих, що я знаю
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення А я робила подаруночок форумлянці і без свого імені в списку (не було кількості дописів). І отримала чудовий подарунок теж таким способом . Ото мені певно повезло з форумлянкою. Але мене вже можна додати до того списочку, правда? Буду дуже рада. Може ще для когось получиться щось створити.
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення Все забувала відписати... Я знимку квітів бачила на Марусиному знимкарі. Дууууже гарний букет. Онлайн букети завжди прикрашені (а як без того?), окрім того, у них там є кілька версій букету, а фото вони подають найдорожчої, завжди. З того сайту я замовляла квіти кілька разів. Ніколи не була розчарована. І мені Маруся теж із нього замовляла квіти, то букет був чудовий. Так що ти не переживай. Я би тобі ніц поганого та не випробуваного не порадила, зрештою.
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення Вибачєйте що я такий пізний Іван, бо дуже м закручена на роботі і ніяк часу не знайду. Дякую Уляночко, бо квітки щей досі стоять.
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення Вишиваночко, отримала сьогодні на пошті твого пакуночка Хом"як тішився як слонь Тож не переживай, все дійшло. Поставила фотік (шукала поле, а знайшла фотоапарат ) на зарядку і завтра зазнимкую і повихваляюся. Велике ДЯКУ
Відповідь: Подарунок вернісажниці до Дня народження Так тут гарно і приємно... я дууууже шкодую,що так пізно повернулась до свого "рукоприкладства" Та порядна зелена пані дає про себе знати... в мене скоро ДН, а я така гава
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення ех, так мені шкода що листопадовим іменинницям нічого не приготувала А такі плани мала........
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення Я себе теж так заспокоюю... що це не останній рік і я ще надолужу.
Відповідь: Подарунок до ДН. Обговорення хе, кому листопад надолужувати, а кому цілих півроку але тримаю хвіст пістолетом і думки в позитиві (бо інакше заплачу) все буде тіп-топ