подарунок дитині

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем dasha, 22 Липень 2010.

1. fiesta

fiesta Well-Known Member

Відповідь: подарунок дитині

Що корисного можна дівчинці на 1 рік дарувати?
    Одяг, постіль, золото і дрібні іграшки не треба.
    Гойдалки, розвиваючі килимки, годув. крісла - вже не актуально.
    На думку приходить лише ровер. Скоро літо... Чи то зарано?
    А що ще може бути?

2. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

В польського виробника Вадер є возики з різними наповненнями: з лопаточками/пасочками для піску, з мед.інстрментами (бавитись в лікаря), з віником/совочком/щіткою (для прибирання), з конструктором... подивіться, може таке сподобається.
    Ще після рочку починають їздять на таких машинках,де треба ногами відштовхуватись.

---------- Додано в 11:46 ---------- Попередній допис був написаний в 11:40 ----------

3. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

На рік є стільки всього:
    - мозаїка для діток від року, класні від фірми Квірсетті,
    - різноманітні сортери,
    - музичні іграшки розвиваючі, багато від фірми Кідділенд цікавого,
    - візочок для ляльки,
    - машинка, щоб ногами відштовхуватись
    і т.д. іт.п. ))))

4. barvystyj

barvystyj New Member

Ще можна на літо маленький дитячий басейник, в Intex є дуже гарні, з дашком, і відносно недорогі. Незамінна річ для відпочинку на природі в літню спеку, а якщо в людей своє подвір'я, то взагалі класно.

5. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

якраз супер! нам на рік в травні подарували роверик з штовхачем. все літ практично ним і проїздили!

6. AdFeja

AdFeja Навіжена фея

Дівчатка, дочці в березні виповнюється 10 років, а я зовсім не знаю що їй подарувати? Ляльок море, різноманітні енциклопедії (вона їх любить) купуємо так, без свят.. Хто що може порадити?

7. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

ровер наприклад

8. AdFeja

AdFeja Навіжена фея

Ровер вже маємо, на жаль, не хоче їздити.

9. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Рюкзак, сумочку якусь підліткову, з одягу, взуття щось. Але то все бажано з нею вибирати, бо важко вгадати. А чим вона цікавиться взагалі?

10. AdFeja

AdFeja Навіжена фея

грає в настільний теніс, але тренер заборонив купувати ракетки самостійно, бо хороші потрібно робити вручну.
    Ще любить малювати одяг для ляльок, трохи цікавиться астрономією (в межах совго віку), але енциклопедію Всесвіту ми вже маємо.
    Я подумувала над дитячою швейною машинкою, але не впевнена, що вони хороші і що вона буде на них шити. (

11. Colombina1982

Чула, що є такі набори тканин для тільдових ляльок, то вам майстрині наші швидше порадять. Думаю, на одяг для звичайних теж згодяться, а зшити можна і вручну, не впевнена, що з машинкою вгадаєте. Також можна фурнітуру різну цікавеньку до тих тканинок на платтячка підібрати. Телескоп, якщо ще не має.

12. LsP

LsP New Member

а я б радила дарувати щось з дитячої косметики, це вже такий вік, що хочеться мати щось своє особисте: гель для душу, шампунь, крем, парфуми дитячі, помада)

13. Colombina1982

То дівчаткам хочеться мати певно десь років з 6-ти )) А в 10 принаймні"Маленькая фея" ризикує бути сприйнятою, як малишова косметика :) В нас дівчатка в садочок з такою гігієнічною помадою ходили.. Хіба щось з інших дитячих наборів. Оріфлейм, як в мами, чи що?..

14. AdFeja

AdFeja Навіжена фея

Дівчатка, дякую за поради! Вже маю від чого відштовхуватися!
    таке нас вже теж цікавить, перша тільдочка-зайчик вже є. Телескоп хороший трохи мені не по кишені, там ціна від 800 грн )))) З косметикою теж хороша ідея.

15. tiramiska

tiramiska цинічна бандерівка

Моя сестра 9р бавиться парфумерною лабораторією, від Ранок-Креатив.
    Ще в сестри є дуже класний набір трафаретів для малювання, з них можна лялькам моделювати одяг, аксесуари і самих ляльок
    ще знаю, що від Чіко є парфумки з смачними запахами.

Останнє редагування: 11 Лютий 2014
  16. LsP

LsP New Member

Patty, а ви в неті прогугліть дитячу косметику від 10років, знайдете багато цікавого)

17. Colombina1982

Добре, що в мене хлопчик :) Ті статті і дослідження, які перші знайшла, зводяться до "лучше не надо", принаймні в 10.. :girl_wink: Головне - знайти якісну і безпечну, а більшість "рожевеньких" наборів в мене довіри чомусь не викликає.. І взагалі вважаю, що більша частина асортименту дівочої косметики в принципі є зайвою для дитини 10 років.. Хоча, звісно, й сама свого часу була рада гігієнічній помаді, дезодоранту і лаку для нігтів (якраз він виявився зайвим :) ) Ех, не знала я ще тоді про спрей для розчісування - він би значно полегшив мені життя..

18. LsP

LsP New Member

я колись замовляла набір подарункової косметики для дівчинки 11років з Америки, там був гель для душу, шампунь, дитячі парфуми, помада, якийсь спрей для волосся (то напевно той, що Ви кажете), дитячий крем, дзеркальце, гребінці різні. І це все було гарно упаковане в такому чемоданчику, який відкривався і на одній стінці було велике дзеркало (до речі те, що не б"ється:girl_in_dreams:). Замовляла на амазоні десь роки 3 тому, по ціні вийшло близько 300грн з доставкою. Зате похресниця була ну дуууже щаслива!:girl_dance:

• Подобається Подобається x 1
  19. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Ооо, ми моій племінниці на 9 р теж таку парфумерну лабораторію подарували, ій дуже подобається. Накалатала парфум і поки не використає його нового не робить. Там щось декілька ароматів можна змішати.

20. Bulbashka

Bulbashka Active Member

Ще колись дарувала своїй сестричці набори дитячі для миловаріння та для виготовлення свічок. Дуже класні! Сама б таким бавилась. Там були різні формочки, блискітки і ще купу всього. Потім приходила в гості...і кожен раз милувалася новими виробами.