Відповідь: подарунок дитині Гарні набори є в Ранку чи інших фірм, я дарувала вирощення кристалів - то пішло на ура
Відповідь: подарунок дитині якщо йому є з ким бавитися, то я б порадила настільну гру Руммікуб(з цифрами). Я б ніколи не подумала, але мій 9-ти річний непосида в захваті і грав би щовечора
Відповідь: подарунок дитині Дуже дякую всім за поради! Таки зупинили вибір на мольберті для малювання. А підкажіть який краще? З дошкою для малювання по ній крейдою, маркерами, чи такий куди чіпають папір і там вже мона і фарбами, і олівцями, і фломастерами? І можливо хтось знає місця де є хороший вибір за прийнятну ціну?
Відповідь: подарунок дитині Дівчата, підкажіть який подарунок зробити дітям. Ситуація така день народження в хлопчика йому 3 рочки а має ще сестричку якій 4, і звісно подарунки треба робити для обох. І хочеться щось цікаве щоб бавились обоє бо сестра від малого завжди все відбирає. Щось хочу щоб післа цієї гри вони ставали дружнішими. Але і незнаю чи вартує бо дітки трошки вредні. Може хтось має досвід чи гарні поради, підкажіть.
Відповідь: подарунок дитині Мої зараз захопились складанням великих м"яких пазлів -розміщуються на пілозі й обидвоє складають картину
Відповідь: подарунок дитині Маю замовлення для хлопчика 7 років - енциклопедію, але не динозаври-маги..., а щось або про машинки або про все-все) Була в Ашані, такого не знайшла (тобто там є енциклопедії, але гарних подарункових не бачила), зате побачила таку книгу для хлопчиків. Дівчатка, ніхто такої немає? Чи буде цікавою дитині? І де є вибір подарункових енциклопедій, але в реальному магазині, хочу погортати
Відповідь: подарунок дитині Бачила багато різних в книгарні "Е" на пр.Свободи. Своїй малій дарували такого плану атласи від в-ва Махаон )купували на Бузковій
Відповідь: подарунок дитині Дітям подобаються дерев"яні іграшки, є такі ведмедики-гардероб - з маленьких дерев"яних частин скласти ведмедика. Купила своїм два дерев"яні набори дощечка + овочі, які можна розрізати навпіл - то бавилися обоє рекордну кількість часу- 40 хв. А хресна подарувала вудочки, такі що рибку можна ловити в ванній на магніт або гачок, то також їм цікаво. А щодо того, що дівчинка все забирає, то вже мама і тато мають вчити- не вмієте бавитися разом іграшку забираємо . Діти, то швидко ссхоплюють і вчаться ділитися і поступатися між собою.
Відповідь: подарунок дитині Дівчата, підкажіть, що можна подарити хлопчику на хрестини, чоловік йде за хресного, а що купити стало проблемою, а хочеться, щоб було згадкою на все життя
Відповідь: подарунок дитині нам бабусі, хресна і хресний дарували золоту цепочку та золоту підвіску з зображенням Марії з дитятком ---------- Додано в 09:19 ---------- Попередній допис був написаний в 09:04 ---------- от і у мене питання: що подарувати хлопцеві 12 років? дуже розумний але засиджується в комп'ютерних іграх хочу його стимулювати (минулого року подарували футбольний мяч, був задоволений) а зараз що подарувати?
Відповідь: подарунок дитині Чоловік похреснику на хрестини подарував хрестик, хресна ланцюжок і від обидвох разом образ. Це крім іграшок
Відповідь: подарунок дитині Нам на хрестини дарували золото. Моєму плиміннику хресна подарувала срібний образок. Якщо це можливо, то нехай чоловік домовиться з кумою, що будуть купувати. Щоб не подарували два хрестика або два ланцюжка.
Відповідь: подарунок дитині Ми так і думали, але батьки сказали, що золота не хочуть і хрестиків не дарити, тому я ще поки в роздумах, думаю може шезлонг
Відповідь: подарунок дитині Дівчата, а хтось купував свої дітям набори "Юний хімік"? Щось типу того http://shop.veselanauka.com/ua/chemistrykits/ukrpromhim.htm Що воно собою являє і чи насправді цікаве? Сестра шукає щоб то моїм дітям на Миколая подарувати, старший вже кілька разів згадував за хімічні досліди.
Відповідь: подарунок дитині Моя кума теж так сказала і я купила дорогий розвиваючий килимок. Була дуже задоволена таким подарунком, казала, що то справді для дитини. Але згадкою на все життя такий подарунок не буде.
Відповідь: подарунок дитині Ми своїй старшенькій купили таке для проби: http://shop.veselanauka.com/ua/chemistrykits/kristi-svet.html В нашому наборі є хімічні реактиви та різні стаканчики, термометр, шпатель, рекомендації для проведення дослідів. Доці дуже сподобалося, бо любить щось "хімічити", але ще своїх кристалів не вирощувала, бо трохи в школі зайнята. Якщо хлопчик - дослідник, то думаю, що йому таке сподобається. Але подивіться ціни на http://babyplus.ua/component/virtuemart/?category_id=10&page=shop.browse&limit=20&start=100, тут ніби дешевше виходить, в нас на форумі збирають замовлення з цього сайту.
Відповідь: подарунок дитині ми на ньому зупинили вибір, а тепер мене всі засипають питанням, що моїй доці подарити, бо нам 2 рочки 18 і Миколая, я в роздумах, щось нічого в голову не приходить
Відповідь: подарунок дитині Дякую, але сестра буде в Італії купувати. Вчора дивились тут http://www.giocattolicreativi.it/super-chimica-clementoni.html Стільки всього цікавого