Відповідь: подарунок дитині такий набір купляла минулого року на іменини, лишились тільки 2-3 кульки-ковбаски. Я їх питаю, що вони хочуть, то ще самі не знають.
Відповідь: подарунок дитині А у моєї Юсті ,лист до Миколая ,з таким переліком забавок,що мені аж лячно. Щось собі забажає і відразу дописує. Каже:"Нащо будете купляти,Миколай принесе ". Бідний Миколай...
Відповідь: подарунок дитині У моєї сестрички день народження - 14 рочків. Що подарувати не маю поняття. Дівчатка, порадьте, будь ласка!
Відповідь: Діти і літо У мого похресника випускний з молодших класів, хлопчику 10 років, хочу йому зробити подарок щоб пригодився на кінікулах, неможу придумати, хлопчик любить футбол, мяч і форма є, порадьте будь - ласка.
Відповідь: подарунок дитині Похресник (9 років) йде до першого причастя. Хочеться зробити подарунок, щоб був памятковий та корисний? Хто з такого приводу дарував чи приймав дари і які саме? Питала в батьків - не знають... ніби все в має на даний час.
Відповідь: подарунок дитині Цієї неділі дарувала своєму похреснику на Св.Причастя золотий кулончик з Ісусиком і Дівою Марією.
Відповідь: подарунок дитині Чоловік похресникові на перше причастя дарував Дитячу Євангелію від Абабигаламаги і срібний хрестик з ланцюжком.
Відповідь: Питання, на які давно хочеться знайти відповідь Чим цікавляться хлопчики в 7р? Що подарувати на ДН?
Відповідь: Питання, на які давно хочеться знайти відповідь Залежить від хлопчиків. Наш почав цікавитися леґо. Магнітні конструктори теж класні.
Відповідь: Питання, на які давно хочеться знайти відповідь Можна щось таке, то навіть тато хлопчика зацікавиться) http://www.mobilluck.com.ua/katalog/constructors/znatok/?gclid=CJLw9JrmrrUCFQpZ3godsxQAyw Правда, там ціни кусь-кусь... Але дуже цікаве і пізнавальне, і надовго вистачить дитині)
Відповідь: Подарунок на іменини, день народження, миколайчики та ін. а що можна подарувати дівчинці на 1 рочок?
Відповідь: подарунок дитині так щоб не банально, то можна з перспективою на літо купити басейн чи намет дитячий також популярні серед малечі після року отакі чудомобілі або всякі отакі дівочі штучки (візочки, ліжечка, ляльки) О, і ще згадала, можна якусь цікаву забавку для ванни. Їх зараз дуже багато у продажі
Відповідь: подарунок дитині Мами двохрічних хлопчиків, чим бавляться/захоплюються ваші діти? Йду на день народження до хлопчика, хочеться щось потрібне і корисне, порадьте будь ласка від чого зараз діти балдіють Бюджет в районі 350-400 грн.
Відповідь: подарунок дитині Те що справді в такому віці цікаво і без статевого нахилу - килимок для малювання Аква дудл з яфломастером, що малює водичкою - тіж набори пластиліну з формочками -лего дупло набори -ще хороший вибір є з наборів happyland, маємо залізниця ракета динозавр
Відповідь: подарунок дитині відповіді на питання про те, що хочу: http://internetua.com/kak-nujno-pokupat-sinu-Xbox--foto
Відповідь: подарунок дитині Порадьте, що найкраще подарувати дівчинці на 4 рочки? Запросили нас на дитяче ДН, вперше. то і розгубилася. Хочеться, щоб подарунок був і приємний дівчинці, і корисним. Розумію, що варіант лялька Барбі - безпрограшний варіант. Та все ж, чи не заранов такому віці дарувати наприклад: мольберт для малювання, гіпсові фігурки для розмальовування? Порадьте щось оригінальне, корисне і що принесе радість та задоволення для дитинки!!!
Відповідь: подарунок дитині ми таким з 2х років бавимось, тож думаю зарано точно не буде можна набори "зроби сам" бралет-намисто. в наборі є намистинки, шнурочки резиночки і робиш собі прикрасу на свій смак. або татуювання змивальні - малій цьогоріч подарували, то вона усіх "зататуювала" ну чи банально ляльки-візочки-косметики.
Відповідь: подарунок дитині мені теж здається що для творчості то ніяк не зарано.Ще є гарна штука - м"яка іграшка, яку можна розмалювати водорозчинними фломастерами,а згодом випрати і знову розмалювати як заманеться. http://www.mothercare.com/ELC-Washable-Colour-Cat/125560,default,pd.html на 5 років ще пропонують отакий хенд-мейд Ще знайшла якось таку розвиваючу гру з магнітами Чи набір тіста плей До (див зверху
Відповідь: подарунок дитині Якщо це знаєте, то нема чого мучитись з чимось іншим. Тільки уточніть у батьків яку барбі Моя уже в бабці замовила Барбі на велосипеді. У діда Барбі-балерику. І це при тому, що у нас уже є десь 10 Барбі + маленькі на велосипеді, квадрациклі і мотоциклі А для звичайних є шафа з одягом і шаленою кількістю взуття (взуття це просто слабкість в малої і до свого теж) дві машини і розкладний будиночок для Барбі. А і ще лижі з черевиками, Барбі з набором для фарбування волосся і т.д. Але моя від того кайфує і на це день народження прибудуть до нашого полку ще як мінімум 2 Барбі, і я уже в пошуку будинку для Барбі з багатьма кімнатами і ліфтом, але це уже на Миколая Іншим моя зараз не бавиться. Тому подумайте чи варто щось вигадувати.
Відповідь: подарунок дитині Дівчатка, а для хлопчика 9 років що можна цікавого придумати? Думала, може, якусь настольну гру, чи конструктор типу "Знаток", але дитина дуже любить комп'ютерні ігри, і треба щось таке, щоб його зацікавило більше. Ох, ті хлопці... Мені завжди здається, що з дівчатками було б простіше.