подарунок дитині

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем dasha, 22 Липень 2010.

1. robik

robik Member

Відповідь: подарунок дитині

2. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Сурогати бувають і не за 20 гривень. У нас такі вже четвертий рік "живуть" декілька Штефі, поки що і волосся, і руки-ноги не повилазили. А багато кому доступний хіба що дешевий китай, і тому раді. :)

---------- Додано в 16:10 ---------- Попередній допис був написаний в 16:00 ----------

У мене такий самий пунктик і моя мрія здійснилася! :) Я таки роздобула такого зайчика:

3. zetta

zetta Well-Known Member

коли в дорослому вiцi то може й так. Я памятаю як моiй дитинi в 1.5 року купили бебi Анабель..... то iй було пофiг на 560грн вона ii боялася, i зрештою досих пiр бавиться дуже рiдко i чомусь називае ii Нестором ))) В малих дiток все простiше....

4. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

ну я би скзала коли в більш свідомому віці, коли вже дитина точно знає що вона хоче і яке воно в деталях має бути. В 1,5 року дійсно дитині пофіг чи воно за 50 чи воно за 500. Не пофіг лише батькам бо я показує практика дешеві іграшки скоро ламаються, а дорожчі та якісніші довгоживучі.

5. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Дівчатка, дякую за допомогу!!! Послухала я Ваших порад і купила столик-ігровий центр, думаю на рочок саме то!
    Я вже купувала одній малечі, тому купила такий самий чіковський, бо вже його бачила в дії і дуже мені сподобався. Зараз на нього добра знижка, ще й спакували мені гарненько
    Ось такий
    Маю вже замовлення на Миколая - принцесу Жасмін та Аладіна, фею Дінь-дінь, та інтерактивного хомяка. (Після минулорічного соломяного бичка та Тімона, як за щастя:girl_haha:). Жасмін та Аладіна вже знайшла в будинку іграшок, фею передоручила подарувати хресній. Лишився хомяк, але він мені щось не альо.. на опудалко живого схожий

6. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

7. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Якщо надумаєте хомьяка, то десь хтось на форумі писав що вони в МЕТРО по 120 грн, а той час як в антошці і в будинку іграшок по 170 чи 180.

8. Gajka

Gajka Well-Known Member

У моєї похресниці 5 рочків 30 грудня, а я вже собі сушу голову, щоб то купити.
    На 1 рік купувала коника-гойдалку,
    на 2 - велику мяку іграшку, книжку, ще щось ...
    на 3 - золоті кульчики,
    на 4 - одяг (набір платтячко+кофточка+шубка; халат).
    Маю декількак варіантів, але хочу чогось особливого. ПІДКАЖІТЬ щось!

9. Олька

Олька Well-Known Member

А моїй дитині в суботу буде 7 років і я тоже сушу голову що би їй подарувати. Питаю її, а вона каже: не знаю. Іграшки не хочу, бо вже школярка та і має тих іграшок, одяг також має багато та і не цікаво їй буде...а що придумати?

10. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

якщо дівчинка бавиться ляльками і тої ляльки ще не має, я би купила бебі борна, щоб і годувати можна було, і пісяв/какав, з памперсами, горшиком і тими всякими прибамбасами. Думаю в 5 років дівчинка б дуже тішилась цій іграшці.
    Одяг би не купляла, бо бульшості дітей від цього задоволення ніякого, особливо в такому віці.
    Або спитайтесь в батьків дівчинки.

---------- Додано в 14:51 ---------- Попередній допис був написаний в 14:49 ----------

Оль, тварин мала любить? тварину вдома маєте? Якщо ні то на вибір: собака, кіт, папуга, гризуни....

11. Олька

Олька Well-Known Member

Віка, ти шо???????? Я не маю і не хочу!!! То ж відповідальність... А моя мала побавиться пару днів і все, то буде на мої руки, а мені не до того, я за вазонками не слідкую, забуваю, а то ж живе!

12. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

13. popelushka

popelushka Well-Known Member

Дівчатка, що можна таке подарувати дівчинці на 4 рочки?
    Ляльками вона не дуже бавиться, з іграшок вона має все, що душа бажає, з книжок також. Я не знаю, що придумати таке, щоб їй було цікавим:girl_impossible: Буду дуже вдячна за підказки:)

14. robik

robik Member

Є такі класні набори для творчості, глина чи то суміш якась, фарби, пензлик, формочки. Я купляла для своєї похресниці, робили разом рамочку для фото. Там просто, по інструкції робите розчин, таку кашу і вперед, що душа забажає. Ми ту рамочку оздобили подертими бусами дитячими, бісером, іграшками з кіндера.
    Їй подобалося, та й усім домашнім тоже.

15. popelushka

popelushka Well-Known Member

Ми вже минулого року таке дарували:)

16. Gajka

Gajka Well-Known Member

Та питала я, кожен день питаю. Це моя рідна сестра, то вона б сказала, але от сама поняття не має, що то їй купити. Думаємо над чимось спільним. Але чи придумаємо, ото питання.

17. bioland7

bioland7 Well-Known Member

А маєте проектор для творчості,який відбиває малюнок на папір і цей відбиток-контури треба обмалювати,замалювати?

18. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

А може вона любить якісь лашки-прикраси-заколочки? Я сама не прихильниця "практичних" подарунків, але знаю одну малу, яка аж пищить за таким, а до іграшок байдужа.
    Тільки що собі нагадала: ми в гостях бачили цікаву іграшку: симбіоз міні-заводика і залізниці, вагончики підвозять кульки до ковшика, далі ковшик піднімає їх ліфтом і засипає у нові вагончики, і так по колу. Ніби і не зовсім дівчача забавка, але Насті дуже сподобалась, більше години сиділа і спостерігала.

19. solomka

solomka Active Member

В мене проблема - незнаю що купити дітям на Миколая!!!!!! З іграшок ніби все мають, з одягу не цікаво. Порадьте щось, БУДЬ ЛАСКА!!!!! Нічого не можу придумати.

20. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

А вони самі що кажуть?
    Моя вже Барбі-русалку перехотіла, тепер їй подавай набір для надування кульок (був у нас вже колись такий: насос, довгі кульки-"ковбаски" і книжка-інструкція з різними штуками, які можна з тих ковбас накрутити, спочатку перевели кульки, потім наступили на насос, а недавно мала на мою голову нарила книжку і тепер задовбує мене тим насосом).