Ми таку вже одну добиваємо) ледь стоїть. О, до речі, дівчата, хто знає, де можна дешево купити вігвам? От таке я б хотіла. І місце на нього маю. Надіслано від мого Redmi Note 3, використовуючи Tapatalk
ми в Епіцентрі свою палатку купляли в нас окремо збирається каркас з пластикових трубочок і потім натягується на нього тканина - було дуже багато варіантів, але не памятаю чи були саме вігвами - ціни там були середні
якщо хлопчик любить логічні забавки, то можна подарувати гарну дорожню гру. Я своєму замовила ось такі від Smart Game IQ Бум та Хитрі жуки , він бавився ними з коліжанкою і попросив, щоб ми йому такі ж купили. Ось тут навіть відеоогляд гри "Хитрі жуки" є Взагалі є дуже різних гарних варіант з тих серій, по складності і легші і важчі.
Вічна тема 1- чудовій дівчинці на 1 рочок- ЩОООО дарувати??? Всі питають (і дорожче, і бюджетне). 2- що Миколай принесе вашим 3,5...4-річним красуням ?
1. Дорожче я б замовляла золото☺ підвіски , сережки.... доросте колись і буде мати на пам'ять, а з бюджетнішого можна іграшки (кінетичний пісок нам на рік став найулюбленішим подарунком, ще мозаїки різні є, візочки для ляльок, колисочки, палатки-будиночки, якщо місце є) 2. Сама послухаю. На разі наш Мколай ззапасся тільки розмальовками, бо зараз в нас на них манія, а масштабніше щось нічого не придумується
Чи є тут вже ті, хто придбав таку штукенцію? Розкажіть детальніше(на ФБ відгуки типу "ми таке маємо-класна штука"), хочеться деталей, чи варто, як і що може? Малий хоче на Миколая годинник. Я от думаю, може таке було б і не тільки дитині в радість). Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk
@NataliaFed, я недавно темку стосовно цього відкрила, бо теж цікавило: Годинник з gps трекером Ми користуємось десь три місяці. Мені не подобається якість звуку. Дитина говорить і слухає через гучномовець. В школі на перерві щось їй сказати дуже важко, їй погано чути. В нашому годиннику не добре працює локація, дає досить велику похибку. А так, загалом, нормально.
Скоро день народження, і всі питають що подарувати. А в мен ступор. Таке враження, ніби я зовсім не знаю своєї дитини. Нам 3. Маєм велобіг, залізничну дорогу( поїзди дуже любить), всякі там машинки маєм, що замовляти?
Я замовила санки Чук і Гек, одяг в садок ходити, трек Хот вілс на стіну, різні дерев'яні пазли, сортери (дуже любить геометричні фігури).
Я на Алі замовила: цього всі три види - http://www.aliexpress.com/item/32732761650/32732761650.html Ще такі пазлики: http://www.aliexpress.com/item/32761286171/32761286171.html Сортер-паровозик тут на ДП: Деревянная игра "Паровозик-Сортёр" 0464 (48) в коробке - Деревянные игры - Игрушки оптом
може, конструктори? або набори з інструментами? можна щось для творчості - пластилін Play Dough (до нього є різні пристрої - робити морозиво, .... , різноманітні формочки, і т.д)
з дрібнішого - книжки, мозаїки, настільні, карткові ігри. у Keenway є класні з дрельками, якщо дитина має до того інтерес.
а що замовляють в Миколая Ваші 8 річні дівчатка? бо моя не переймається цього року і замовлень не має, а я придумати нічого не можу, вже і по магазинах ходили, а вона все дивиться на якусь дріботу і нвчого толкового не вибирає, підказуйте будь ласка
Я теж поназамовляла там таких же пазлів-вкладок... Дітьо бавиться, мама задоволена. Але ті деталі потім по хаті знаходяться в дуже неочікуваних місцях)))
Деталями більше, деталями меншеВ нас лего, мозаїки, дрібота з кіндерів, кубики, маленькі машинки - все можна знайти в неочікуваних місцях. Коли мене вже сильно то дістає, я все згрібаю і виношу на балкон. Потім видаю по одній