подарунок дитині

Discussion in 'Діти-квіти' started by dasha, Jul 22, 2010.

1. Calypso

Calypso Well-Known Member

І у нас все аналогічно о_О, крім алергії (песика я і сама хочу, мабуть, більше за дитину, але фінанси...). Плюс до цього - день народження перед Миколаєм... І, не зважаючи на те, що в неї немає жодних "хотілок", вона все одно чекає на подарунки. Те, що придумала на сьогодні: влаштую їй квест - пошуки скарбів (тобто подарунків) по квартирі. Сьогодні буду малювати карту скарбів (план квартири :crazy:). Які подарунки я б не купила, ця забава повинна вразити найбільше.
    А що стосується Миколая - режим "пошукова собака" ввімкнутий :superman2:, на днях побіжу по всіх можливих магазинах в пошуках чогось :ok:.

• Подобається Подобається x 1
  2. Kandya

Kandya Well-Known Member

і в нас -- 16 грудня
    То я вже поклала на підвіконних папір і ручку. У дітей хотілок мільйон, але інколи проскакує щось таке, що я можу купити -- то швиденько записую. В мене тепер всі проблеми із подарунком для 5-річної дочки відпали. Її ніколи не цікавили ляльки (хоча вони у нас були, бо родичі, хресні купували) і ті ляльки дуже швидко ламались. А тепер вона нарешті почалда із ними бавитись: складає, вчить, вкладає... То з дочкою -- ляльки

3. Calypso

Calypso Well-Known Member

в мене вони лежать в не доступному для дітей місці, бо старша вже вміє читати :girl_haha:

4. Kandya

Kandya Well-Known Member

Мій старший теж вміє читати, але то в нас без проблем -- вони і собі пишуть листи і складають на підвіконник -- щоб Миколай забрав. То типу мій лист -- то теж там лежить, щоб Миколай забрав. їм, у принципі, сюрпризу не треба, їм треба те, що вони хочуть -- і власне воно на тому папірчику і написано

5. superdetka

superdetka Well-Known Member

В нас те ж саме, нашій 4.5р. На Миколая нічого не хотіла написала в листі тільки фрукти, солодощі і піаніно Розумного цуценятка сестричці, а потім її подружці на д.н. купили собачку в сумочці, і наша краса написала ще один лист до Миколая))))))))))))))))

6. raspberry

raspberry Well-Known Member

Маю похресницю 10 років. Вирішила їй на ювілей купити срібний набір з сережок, підвіски і ланцюжка. А в неї ще є дев'ятирічна сестра, якій, знайшла мімішні сережки, але з біжутерії. Думаю чи норм. буде до тих сережок докупити якісь резинки-заколки? Бо ДН не в неї. Це так, за компанію, щоб не сумувала, що сестрі подарували, а їй - ні.

7. mokhnatska lesia

mokhnatska lesia Well-Known Member

дівчата, хелп, в малої 8 січня ДН, а подарунка нема і не знаєм в який бік дивитися,
    телефон, планшет, ровер є,
    для рукоділля набори надовго не зацікавлюють, з резинок вже плели, з бісеру також
    на Миколая ледве купили подарунки, а тут взагалі катастрофа
    допомагайте, малій 7 рочків виповниться

8. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

не панікуйте, зараз є такий асортимент різних наборів для дітей- очі розбігаються- там можна і кристали вирощувати, вази декорувати, розмальовувати і клеїти рамки і з блискіток різні штуки робити, вирощувати рослинки і інше різне- зайдіть в магазин, попитайте (біля нас в Арсені на 2 поверсі точно бачила в кількох магазинах повно таких наборів), якщо довго якесь заняття диину не цікавить- можете вибрати таке щось на 1 раз зробити (поставить собі на поличку, тішитися буде, що сама зробила)

Моїй старшій подарували набір для виготовлення мила, то ми разом з її подружками то мило робили на кухні- радості було :)

Last edited: Jan 3, 2016
    • Подобається Подобається x 2
  9. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Є ще кулінарні набори
    Школа юного кулинара "Печенье"
    всілякі забавки в модельєра
    Набор для творчества "Модельер" (Melissa&Doug) (Творчество Melissa&Doug) купить Киев Украина. CleverToys
    Купити "Вечірка на всі 100%. Сама собі модельєр" за оптовою ціною
    Детство.ua - детский интернет-магазин
    Книжку?
    Якісь набори для краси - наклейки на нігті
    Шикарные ноготки, маникюрный набор для девочек в интернет магазине наборов для творчества Ранок Креатив
    Студия маникюра, набор для творчества для девочек в интернет магазине Ранок Креатив
    тату
    Тату и стразы, купить игрушечные наборы для творчества для девочек в интернет магазине наборов для творчества Ранок Креатив
    Детство.ua - детский интернет-магазин
    Розмальовку для дорослих (типу "Чарівний сад")
    Ну і ще можна подарувати квитки і поїздку в дельфінарій чи щось таке :)

• Подобається Подобається x 3
  10. Ubuntik

Ubuntik Well-Known Member

Подивіться по наборах Lego, або аналогах, творчі набори Play Doh. Вашу доню цікавлять наклейки? Брала на Миколая похресниці такі, як на фото ( з феями), є ще багато різних типів таких, самих наклейок дуже багато, ціна 150-180 грн. Ще є цієї фірми дзеркальце, яке потрібно самому прикрасити, в районі 250 грн.

11. mokhnatska lesia

mokhnatska lesia Well-Known Member

розмальовку "Чарівний сад" маємо, рамки для фото з гіпсу робили і розмальовували, дарували нам набір паєток, з яких треба зробити на дротику квіти і загіпсувати у вазон, то якби не баба ми б того не витримали, набір модельєра вже маєм, лего купували на миколая, тому зараз відпадає,
    буду дивитися з того що порадили форумлянки і вибирати

12. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

13. superdetka

superdetka Well-Known Member

Мені дуже подобаються сумки-розмальовки, думаю для такого віку саме то, хочемо похресниці на 8 років подарувати

14. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

і мені щось порадьте... за місяць в малої ДН 6 років і теж не знаєм, що дарувати...вона звичайно любить іграшки, але їх і так багато плюс вона ними не бавиться, а так, для галочки, що в неї є збирає, та й думаю хтось подарує... є варіант настільних ігор, бо Супер Фермер на Миколая сподобався і малій і всій родині) Порадьте мені щось з настільних ігор і інші варіанти подарунків...

15. santasanta

santasanta Member

дівчата, порекомендуйте, будь ласка, яку книгу можна купити для племінника 8 років?

16. mazepynka

mazepynka Well-Known Member

якщо любить читати-подорожувати і загалом цікавиться географією, то можна такі "Карти..." від ВСЛ - відгуки про неї хороші були, тут, на форумі, багато дівчат замовляли ))

Attached Files:

• Подобається Подобається x 2
  17. vakyolka

vakyolka Well-Known Member

На Шуварі на 3 поверсі є острівок з іграми для розвитку дитини. Будете мати як, там попитайтесь. А набір з плетіння резиночками? пробували, чи ще зарано?

18. tiramiska

tiramiska цинічна бандерівка

Дівча, хелп! Що можна подарувати похресниці на 5 років? У дитини всі іграшок дуже багато- візки,ляльки,хатки,побутова техніка...Творчі набори любить, але ними довго не граєтьс,здебільшого, все робить мама. Полюбляє вінкс і конструктори типу лего дупло але їх має теж вже багато. Живуть за містом . Може якісь іграшки для прогулянок? Чим захоплюються ваші п'ятирічки?

Last edited: Apr 4, 2016
  19. fiesta

fiesta Well-Known Member

Будинок пластиковий або палатку ігрову на вулицю.
    Пісочниця.
    Качеля.
    Кухню на вулицю.
    Набір садівника.
    Басейн.
    Гірка.
    (Я своій малій гірку ставила літом в басейн - мали аквапарк)
    image.jpg

• Зе бест! Зе бест! x 2
  20. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

Лего не дупло- є з п'яти френдс або набори з темою Крижаного серця, Рапунсель, Попелюшки... Там кубики маленькі. ( ми старшій подарували на 6, то менша в 4 теж бавиться, але ще так дуже не складає).
    Велосипед- самокат мабуть має. А якусь екіпіровку до того- рюкзачки, пляшечки..
    А ролики ( ну і плюс захист)?
    Якісь тематичні іграшки ( має ж улюблені мультики), одяг
    Дівчатка ще петшопів чи як їх там люблять. Чим більше - тим краще
    Телескоп ( на Миколая отримали - обидві довольні), мікроскоп
    Настільні ігри для такого віку вже є
    Є трафарети великі для малювання крейдою ( поки ще не пробували, відгуків не маю)
    Є від ранку вазонки для діток , щоб вирощувати ( насіння зі всім необхідним петунії, горошки духмяного- якраз друге цвіте, діти тішаться).
    Сачок для метеликів ( ще ні одного за рік не зловили, але тішаться:)
    Гамак, але то більше дорослий подарунок, хоча катаються більше діти.
    Набори, де треба зачіску ляльці робити.

Last edited: Apr 5, 2016