подарунок дитині

Discussion in 'Діти-квіти' started by dasha, Jul 22, 2010.

1. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Відповідь: подарунок дитині

Не всім пригодиться :) нам дарували, за призначенням ми його не використовували - пили хіба як зі звичайної кружки (відкрутивши кришечку).

2. Nimfa

Nimfa Well-Known Member

ще можна, якщо дитинка ще маленька, подарувати "щоденник" (записувати розвиток, успіхи і кумедні випадки дитинки), нам подарували Комаровського такий, то мені дуже сподобалось, ну і поїлка теж би підійшла, більшість дітей таке любить, і батькам зручно, особливо якщо брати пити на вулицю/машину, бо не розливається.

3. Gorda

Gorda Well-Known Member

4-х місячній дитині можна купити рушник махровий спеціально для дітей маленьких, або халатик. Купили ми свому похреснику, три роки йому, футбол настольний, книжки і розмальовки. Меншому штани тепленькі, бодіки і телефон розвиваючий, малому 6 м. Потім пригодиться.

4. raspberry

raspberry Well-Known Member

Я б краще купила дитячий термос-поілку. Зараз зима, думаю такий девайс буде кориснішим. Але це якщо дитина на штучному вигодовуванні, якщо ж на грудному, то мабуть не знадобиться. Хіба як дитина підросте, то будуть використовувати в старшому віці.

5. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Для старших дітей можна телескоп на подарок, гарно було б для якоїсь круглої дати на ДН.

6. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

тільдо-равлика))) я би сама такого хотіла, а мені вже далеко за 8))))

7. fiesta

fiesta Well-Known Member

Можете порадити якусь, щоб реально тепло тримала?

8. raspberry

Нажаль ні, теж хочу купити, але теж не знаю, яка б тримала довго:sad:

9. Олюнька

Олюнька Well-Known Member

Мо', по сніжколіпу ? для снігових баталій. :)

10. fiesta

fiesta Well-Known Member

Не знаю, де раще спитати:
    Хочу зробити подарунок якомись потребуючим діткам (сиротам чи переселенцям).
    Куди нести речі чи де брати листи? Може, на Сихові?

11. lulart

lulart New Member

а де купити сніжколіп у Львові?

12. Chekay

Chekay Well-Known Member

Закиньте в пошук на форумі, точно бачила в якісь комерційній темці на ДП вчора, але не пам'ятаю в якій саме

---------- Додано в 19:17 ---------- Попередній допис був написаний в 19:15 ----------

знайшла Вам - от тут http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?t=122287&highlight=%F1%ED%B3%E6%EA%EE%EB%B3%EF

13. raspberry

Що подарувати на Миколая трирічному хлопчику не дороге?

14. Valensia

Valensia Well-Known Member

пазли, пластилін, фломастери, м'яч, зубну щітку, книжечку

Надіслано від мого Lenovo S650, використовуючи Tapatalk

15. ultra

ultra Well-Known Member

Порадьте що ще можна подарувати хлопчику на 6 рочків (набір фокусника вже маємо. Хочеться щось ще докупити)?

16. raspberry

Дякую за ідеі, трохи конкретизую: то має бути щось від 100 до 200 грн. приблизно. Дитині привозять з США фірмові іграшки і одяг, має іх багато. А от що би цікаве подарувати?

17. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Пластилін з формами по темі, у мене в садку, батьки минулого року купили в Ашані, у баночках, кольоровий пластилін і в комплекті до нього йдуть різні форми, у нас, квітів, пальм, ананасів, різних динозаврів. Діти як сідають ліпити, то їх годину не чути, грі вже рік, а вони й далі з задоволенням нею бавляться.

18. AdFeja

AdFeja Навіжена фея

А якщо купити гарну книгу з яскравими малюнками? Наприклад, українські народні казки чи ще щось такого плану. До 200 грн точно вкладетеся.

19. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Усьо, зпакували ми Миколайчиків. Нашому цього року від бабусі лижі дістануться, а ми купили футбольну форму, гетри і бутси, син у нас футбол любить і ходить на тренування. Ну і всякі пенали, ручки, олівці і тому подібні дрібнички. Піврічній похресниці купила посуд і набір різних іграшок. Трьохмісячному похреснику-племіннику купила банний халат, курточку-вітрівку і гумачки розміром на 1 рік. Ну і всякі цукорки-фрукти вже потім докину.

20. algo

algo СуперМодератор) Staff Member

в мене Златка зараз захопилась розмальовуванням гіпсових фігурок. є набори цілі