Подарунки від колишніх

Discussion in 'Ти + Він' started by Mavra, Apr 9, 2010.

1. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

Відповідь: Подарунки від колишніх

я теж забавки віддала на Миколая дітям.
    взагалі-то мене колишні не балували подарунками. з таких пам"ятних подарунків залишились кульчики, але давно їх не ношу. якось розподобались)

2. Steba

Steba Member

Одяг-взуття я зносила, парфуми використала, делікатеси поїла, путівку на відпочинок використала. От золота не дарував. Виходить повертати нічого.

3. Galin Max

Galin Max Member

мене теж не дуже балували подарунками. Залишився лише светр, який досі ношу - хлопця при цьому зосвсім не згадую;)

4. lorelaj

lorelaj Active Member

Якось зустрічалась я з хлопчиком, нічого серйозного - так світло й дитячо. Він давав мені багато книжок читати й фільми дивитись і між тим подарував одну книжку й ще декілька дрібничок матеріальних. Так от, коли ми розійшлись я спакувли всі книжки й диски, які він мені давав (ДАВАВ) а подаровану книжку залишила. Про інші дрібниці - теж навіть й не думала повертати. Й від нього не очікувала, хоча теж подарунки робила. Й так завжди у мене було - я б НІКОЛИ не прийняла свій подарунок назад, бо робився він для людини й з певними почуттями і вважаю то принизливо для нормального мужчини прохати свої подарунки назад.

5. alibi

alibi New Member

колись була знайома яка зустрічалася з хлопцем досить довгий час-то дарував їй купа золота, а коли розійшлися,то забрав все назад, от вам і подарунки))

6. marmarta

marmarta New Member

Ті, які не потрібні віддаю, а які ще потрібні ні))))))))це жарт-в основному ні, не віддаю, навіть думок таких не було

7. bobryha

bobryha Well-Known Member

я пропонувала, але ті подарунки ніколи не приймалися))))) хоча був смішний випадок. колись екс подарував мені дорогущий телефон.(який взяв в кредит) на той момент він був як певно останній айфон зараз. і через 2 місяці ми розійшлись( не з моєї вини, за спільної ініціативи) , і він той кредит платив ще 2 роки)))))) я пропонувала що платитиму тепер я- він відмовився.

8. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

Напишу коротко! Всі подарунки одяг,путівки,косметика,біжутерія ,листи,золото,техніка,м"які іграшки і ще там щось все не згадаю.Я нічого не повернула,золото ношу із задоволенням:girl_claping:
    А якби прийшла його мама,ще б лекцію їй прочитала на тему виховання сина!І чхати хотіла б ,що це виглядає не виховано.
    Все починалось так класно,і закінчилось так трагічно для мене,скільки сліз пролила ,отже це все компенсація за мої пролиті сльози!Розійшлись ми перед його іменинами,тож на прощання я подарувала йому свиню:girl_haha:керамічну.десь 50 см ввисоту.
    Знищила лише фото де він один,бо себе красуню було шкода рвати,тож ті залишились.Але все минуло,та залишились приємні моменти...коли дивлюсь на ту чи іншу річ,тож добре що не повикидала у пориві гніву,бо я запальна:girl_yes:Висновок речі ж не винні ,що дарували "такі "власники.Хотіла написати коротко,а вийшло як завжди!:girl_haha:

9. Hermi

Hermi Well-Known Member

може на жаль, а може на щастя, мені колишній дарував прикраси. викинути рука не піднімається, бо це не біжутерія. Спочатку їх одівати не могла, а тепер з радістю згадую миті за яких обставин я отримала той чи інший подарунок.
    іграшки віддала своїй похресниці, нехай бавиться.

Зараз маю іншу проблему, є тут один учасник програми, яким мене засипає подарунками, просто так, ми лише друзі і відмови він не приймає, і що з тим всім робити я також поняття немаю...

10. zaderyshka

zaderyshka Member

Приймати і тішитись.

11. antoninakoshenja

antoninakoshenja New Member

В мене в будинку батьків охайненько поскладені у коробочках листи-кохання, поштівки і інші дрібнички. Деякими подарунками, як ото моя дзеркалочка кожного дня із задоволенням і вдячність користуюсь. Обручального перстня від колишнього колись продала. Я б ці спогади болючі все одно на собі носити не змогла, а віддати.... ми не спілкувались взагалі.

Мені здається, що опдарунки потрібно приймати і бути вдячною. А ось з поврененням-то якосьне по феншую. Краще вже викинути,якщо дуже муляє очію Можна віддати комусь, кого ця річ буде тішити. Повернення речей мужчині, то як повернення спогадів і зайвий привід зустрітись. Отаке...

12. oksitigra

oksitigra Member

Один мій колишній мав відношення до взуття, то в мене після нього залишилось пар 4 напевно. Ношу з задоволенням, не збираюсь віддавати, бо взуття дійсно дуже якісне і зручне.

13. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

почитала я тут деякі дописи...яке віддати? дівчатка, що ви таке кажете? :dntknw:що вже подарували то вже ваше, і навпаки:girl_wink: подарунки вони на те й подарунки, це ж не позичені речі. тим більше, що коли ті подарунки даруються, то ж з любов'ю:girl_tender: я ще можу зрозуміти, якщо хлопець виявляється таким собі коз..ом і вимагає, то хай вже...можна і повернути. але самим повертати? я не віддавала, і свої назад теж не просила. якщо мені якісь подарунки очі муляли, то могла і викинути (якщо не щось цінне), або обміняти

14. Lanasweety

Lanasweety New Member

я зберігаю, деякі досі мають якесь символічне значення і інколи, навіть, їх дістаю і переглядаю, а от деякі віддала з легким серцем знайомим дітям (мякі іграшки)

15. Balu

Balu Member

Я з подарунків ніц не зберігаю. Всі листівки пошматувала по ходу прибирання, іграшки десь також розійшлись, а решта - навіть, не пригадаю, бо не надаю тому значення. Мій колишній чоловік мене неприємно вразив, коли після розлучення настояв на тому, щоб я йому віддала обручку і колечко, яке подарувала мені його мама на весілля. Жесть. Мені то не зрозуміло, але віддала, бо таке враження було, що глотку перегризе, як не віддам.

16. StarRace

StarRace миється в бані

Я напевне би віддала всі подарунки, якби після розлучення він захотів їх забрати. Якщо розривати стосунки, то повністю. А з такими чоловіками тим більше.