Відповідь: Подарунки від колишніх Я маю перстень (біжутерія), і то не від колишнього, а від...незрозуміло, просто залицяльника колишнього, о! Ношу дуже рідко - тому що теперішній надарував безліч усіляких прикрас
Відповідь: Подарунки від колишніх Я маю від колишнього кілька мягких іграшок,духи і сережки,нічого не викидала,і не збираюся, це ж просто подарунок.
Відповідь: Подарунки від колишніх Я так і роблю. Хоч і не до кінця розумію як чоловік до цього ставиться. Вчора спитав де я запропастила той костюм:shy:. Доречі, він носить сорочку, подаровану колишньою дівчиною і п"є з горнятка, яке вона йому подарувала. Це його горнятко і він нікому не дозволяє з нього пити, навіть мені.))) Особисто я навіть і не беру до уваги звідки у нього та улюблена сорочка і те горнятко. Головне, що речі потрібні.
Відповідь: Подарунки від колишніх А я всі іграшки, які колишній презентував віддала перед Миколаєм того року дітям, коли збирали подарунки. А чого будуть порохом припадати іграшки, які можуть іншим щастя принести...Лишила собі лише кота з шизанутими очима, бо дуже вже він мені подобається)) Перстень - викинула десь..чи то в лісі, чи то в парку, не хотілось шоб очі муляв, бо кожен спогад про колишнього настільки неприємний, шо то не до описання... Ну а відкритки, і всю решта дрібничку на смітник. Ото лише плеєр, як найдорожчий (по ціні) і найзатребуваніший презент ще маю. Правда, він сам скоро копита відкине)) Старенький.
Відповідь: Подарунки від колишніх Я залишила собі всі подарунки від колишнього, але тепер розумію, що мене ці подарунки дуже нервують,особливо великий ведмедик що мій колишній подарував мені на день народження.... я вже його в заховала в шафу, але все одно він мене там попадається на очі, а викинути рука не піднімається
Відповідь: Подарунки від колишніх Я теж залишила собі всі подарунки, бо навіщо йому кульчики чи сукня...??))) Хіба, що іншій подарує.....)))) Але після розриву в мене була епопея з моею мамою, вона мені дуже довго мила мізки, щоб я йому все віддала, бо то дорогі речі (фотоапарат і пару золотих прикрас), він тратився з останніх грошей, а тут таке..... То я їй на то сказала, що я подарунків не вимагала раз дарував....то думав, що робить, а враховуючи тє, як ми розходилися, то то за моральні збитки.....
Відповідь: Подарунки від колишніх А я навіть подарунки тепер уже чоловіка заховала далеко у шафу. В наш квітково-цукерковий період він дарував мені купу дрібниць, у тому числі гіпсові фігурки, які нема де приткнути, а дати дитині бавитись теж не випадає - ще розіб"є, або щось собі зробить. І викинути шкода. А від колишнього маю подарунок, який вже точно не викинеш - молитовник, який ми виграли в благодійну лотерею. Теж заховала подалі, бо як погляну, згадаю свої 19, то чомусь стає трохи сумно. Решту викинула без жалю.
Відповідь: Подарунки від колишніх А я навіть не задумувалась над тими речами, зараз намагаюсь пригадати що ж такого є, і згадую, що є багато речей. Але вони в мене конкретно не асоціюються з приємними/неприємними спогадами. Сприймаю їх ( принаймі частину) як свої власні. Про повернення навіть мови ніколи не заходило. Аналогічно як і з моїми подарунками. Подарунки віддаруванню не підлягають! ІМХО.
Відповідь: Подарунки від колишніх Подарунки від колишніх чоловіка мене мало хвилюють, навіть не реагую злобно на те, що він зберігає листівки і всякі там дрібниці. Але були дві речі, як мене просто з себе виводили. Була одна жіночка у нього, з якою стосунків так і не було, але були вони досить близькими друзями...краще сказати в духовному розумінні. От вона йому спрезентувала свою першу в житті дитячу іграшку старого ведмедика і чашку, яку сама розмалювала. Ведмедик постійно стояв на видному місці і так мене денервув, що одного разу ми навіть посварились через доцільність його присутності у помешканні. Однак при переїзді вже після нашого одруження, ведмедик був чемно забутий в квартирі коханим, а чашка забута мною на полиці каююсь, хоча потім він всі полички перевірив і таки її не забрав
Відповідь: Подарунки від колишніх А в мене, з дорогих подарунків залишились акваріум(про який я колись так мріяла) і золотий браслет. Акваріум собі стоїть і я інколи навіть забуваю де він взявся в мене. А от браслет ношу не знімаючи, коли ми сварились я пробувала його повернути, но мій коханий криком сказав, що він його не забере і настоював, щоб він залишився в мене. Що якщо він мені не подобається, то щоб я переплавила його або просто переплавила на товстіший. Но тепер я його принципово не знімаю, навіть і якщо б в мене був гарніший чи товстіший не знімлю буду носити два. Мені подарунок дорогий як і ця людина.
Відповідь: Подарунки від колишніх Від колишнього позалишались прикраси. Спокійно їх ношу і навіть не згадую особливо, що то він подарував. Також купа іграшок позалишалось. От прочитала попередні дописи і вирішила, що теж віддам краще діткам. Також залишились дуже сентиментальні два подарунки - нарциси та троянди, які зроблені за допомогою техніки орігамі. От ці речі, рука, напевно, ніколи не підніметься викинути чи віддати комусь
Відповідь: Подарунки від колишніх У мене від колишнього залишилися золоті прикраси: кільця, браслет, намисто і, звичайно, купа іграшок. Іграшки я частково пороздавала, кільця - навіть не знаю, куди вони поділися, загубилися десь. Браслет десь валяється. Намисто дуже рідко ношу. А, згадала - ще кухонний комбайн колишній мені колись подарував. На кухні зараз стоїть, їм я користуюся.
Відповідь: Подарунки від колишніх З власного досвіду, якщо хочете помститися, то мало що так дратує хлопа як повернені подарунки. Принаймні мій казився неймовірно Не те що хотіла зачепити, просто я антипод Плюшкіна - не терплю зайвих речей в хаті. Ну і я так по-господарськи спакувала все починаючи від його фотографій ... а чого викидати, то ж не за мої гроші куплене А "плата за збитки" то не про мене, звучить так ... двозначно, та ще й по ідеї я йому теж винна - за життєвий урок і за те що ... на щастя не проведу з ним решту свого життя
Відповідь: Подарунки від колишніх Читаю дописи і згадала класний вислів Сари Габор: Не позволяй себе возненавидеть мужчину настолько, чтобы вернуть ему перстень с бриллиантом!
Відповідь: Подарунки від колишніх і в мене багато подаруночків від колишнього)) а повертати - навіщо ? - тим більше якшо ті подарунки вам чи потрібні чи подобаються , кому гірше зробите ?)
Відповідь: Подарунки від колишніх свої всі лишила, але відвезла до бабусі. Для чого очі муляти? Він всі викинув! Для чого МЕНІ очі муляти?
Відповідь: Подарунки від колишніх для чого віддавати...ви ж також щось дарували, це не приємно зовсім...в мене було одне подароване колечко, то той хлопець мені щось так збридився тоді (хоча зараз ми дружимо), що я навіть думати ,що в нас щось було спільне не хотіла....тому поміняла його колечко на інше, так щоб не давав про себе згадувати...а зараз свого хлопця колечко я ношу з великим задоволенням, тільки правда як сваримся, то кажу що те колечко на одне місце натягну....)))))))))
Відповідь: Подарунки від колишніх Хм... В мене від колишнього залишився телевізор. Але я ним страшенно задоволена. Всі функції в одному (двд, караоке, можна підключити комп, юсб). До того ж тоненький і зручненький. Ну не буду я його віддавати, тим більше гарантії ще 2 роки. А коханому просто нічого не сказала. Для чого його дратувати?
Відповідь: Подарунки від колишніх ... не знаю чи можна було назвати ці стосунки колишніми, але якось поспілкувавшись приблизно пів року в неті з одним чолвіком вирішила нарешті зустріти його в реальному житті і те перше ж побачення якось не склалось але як спогад в мене залишився дуже гарний золотий браслет, який я інколи навіть вдягаю
Відповідь: Подарунки від колишніх Подарунки існують для того, щоб їх робити, а не віддавати. І не важливо як ви розійшлися друзями чи ворогами. А що з цими подарунками робити далі, це має вирішувати той кому цей подарунок зробили. Правда бувають такі екземпляри які самі вимагають, або забирають подарунки....