Відповідь: подарунки до свят А я подарую своєму чоловікові шапку і рукавички, він вже захворів, бо ходить без цих речей, і я нарешті його переконала, що взимку все таки варто ходити в шапці і рукавицях!!!УРА!! І ще, вони його будуть гріти так, ніби це моя любов його зігріває
Відповідь: подарунки до свят Гарно сказано!!! Додано через 1 хвилину Якщо купувати подарунок з любов"ю, то ці речі отримують позитивний заряд енергії і передадуть її коханій людині!
День народження братика У мого брата у вівторок 18 років, от і думаю щоб то йому таке подарувати... Захоплюється грою на гітарі, малює (чорно-біла графіка), пише книгу (фентезі) Думки були найрізноманітніші: - величезний торт і купа надувних кульок - екскурсія по підземному Львову - набір для малювання графіки - і ............... І в результаті я розгубилась... поділіться будь-ласка своїми думками щодо оригінального подарунку...
Відповідь: подарунки до свят Хочу подарити електричну бритву.Поможіть підібрати.Якою користуються в вас вдома(фірма,модель,ціна)???
Відповідь: подарунки до свят Чоловічу??я колись підробляла консультантом по бритвах Браун.досить непогані.там навіть не дуже грає роль чи збірка німецька чи китайська.особливо цікаві ті, що ще мають в собі тример для моделювання борідки і бакенбардів.донедавна ціни були від 150 до 3000 грн. Тато має Філіпс але щось йому не подобається, бриється станком
Відповідь: подарунки до свят Мій має таку :braun series 1 (190)Задоволений.Ціна десь коло 400грн була.
Відповідь: подарунки до свят Дівчаточка, підкажіть, будь ласка, мені подарунок на таку подію - у чоловікових батьків (виявляється) в неділю 40-річниця шлюбу! Маю оце 3 дні, щоб шось таки підготувати... Спонтанно виникла ідея зробити ніби "родинне дерево" з фотографіями-підписами ( ше не уявляю собі того повністю):confused: Хочеться чогось цікавого. Часу обмаль...
Відповідь: подарунки до свят Прожившие 40 лет в браке, имеют право на рубиновую свадьбу. Дарить можно рубины или гранаты. Муж дарит жене перстень с рубином. Гости преподносят юбилярам декоративные украшения для дома, картины и предметы домашнего обихода. Обручальные кольца заменяются новыми, а старые отдают детям, которые собираются пожениться. 40 років – рубінове весілля. Старі обручки замінюють на нові – з рубіном, каменем кохання і вогню. Це також означає, що близькість подружжя стала вже кровною (рубін має колір крові). ось таке для ван на ГУГЛИЛА
Відповідь: подарунки до свят Дуже класна ідея про родинне дерево. Я б можливо ще пошукала якись один подарунок для них двох. Все залежить від фінансів. Можна і картину подарувати, а можна і букетик квітів - головне, щоб щиро.
Відповідь: подарунки до свят Я придумала ще одну ідею, але не знаю чи вона реальна. Зараз з весільних фотографій деякі студії роблять такі собі книжечки. А якщо зробити таку книжечку, вставивши різні фотографії з життя батьків - від весілля, може ще зустрічання, з дітьми і внуками, цікаві і буденні. Можна і родовід там десь приклеїти.. Тільки щоб фоторафії були.
Відповідь: подарунки до свят Дякую. Теж гуглю трохи Наразі не можу уявити чого в них в хаті ше нема:umbrage:. Картини вже дарували... Рубіни... Подумаю, де їх би використати. Vesnyanka, саме так і хочу - щиро і тепло. Ну, і хоч трошки оригінально... І шоб не валялося десь потім... (І нікому не передарувалося:shutup: :ninja Так, книжечка - це класно. Зараз буду дізнаватися чи зроблять її за три дні.
Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення Дівчата, підкажіть, скільки зараз дарують грошима на день народження. :o Не знаю, бо давно не ходила на такі забави, а грошей не так вже й багато.
Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення Це особисте, кожен дарує скільки має, і скільки він може подарувати, а не так в кого яка такса. Якщо Вам скажуть що 500 ви ж не подаруєте стільки, а будете відштовхуватися від свого фінансового становища!
Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення Ми переважно даруємо 200 грн від двох, але рідним трохи дорожчі подарунки, бо такі ж і від них отримуємо... Ще б знати як оце реалізувати :no:
Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення ага, а хто в чому спить - то не особисте. . якби йшла до близької людини, то не питала б. а так трохи офіційно, тому, мабуть, і задумалась. :confused:
Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення Ви мене напевно не правильно зрозуміли, а можливо я неправильно написала. Це індевідуальне :xaxa:
Відповідь: подарунки до свят В тата юбілей- 50 років. ЩО ПОДАРУВАТИ?:no: В нас не прийнято на ДР дарувати щось дороге і коштовне, тобто не розглідаю варіантів дорогого годинника,золота чи чогось подібного......останні роки дарувалось татові- сорочки, колекційні коньяки, "джентельменскі набори"- нівея,джилет:xaxa: .... Але на 50 хочеться щось ліпше подарити, а що?
Відповідь: подарунки до свят "джентельменський набір АРКО":xaxa::xaxa::xaxa: якщо серйозно - можна якусь краватку модну, запонки (якщо носить) і прикольно б було зробити татові слайд-шоу з його фоток..думаю, він би оцінив..пам"ять все ж таки:confused:
Відповідь: подарунки до свят краватки і запонки -не його...... а з фотками навряд шось замучу, бо тільки сьогодні роздуплилась що то в вівторок вже ДР( файна доця:xaxa