Починай зі себе, а тоді вказуй іншим...

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Liliyah Romanova, 1 Квітень 2009.

1. Kasia

Kasia Well-Known Member

Відповідь: Починай зі себе, а тоді вказуй іншим...

то був жарт:girl_smile:

• Подобається Подобається x 1
  2. Liona

Liona Well-Known Member

не бачу нічого поганого в тому, що Ліля винесла на обговорення ті листи. Імен же не назвала - значить приватність збережена )) По суті тих листів от що скажу - вважає мене хтось підлизою чи ні - мені все одно. Якщо думки збігаються - підтримую людину, як ні - то й не підтримую. Але принцип "дружби проти когось" в мене викликає лише посмішку - дитячий садок та й годі ))
    Лілю, не парся! )) І так зрозуміло що не з великого розуму таке пишеться ))

• Подобається Подобається x 12
  3. Kasia

Kasia Well-Known Member

не коректно я б сказала. раз вже виносити - то можна вже й озвучити імена . бо я б хотіла знати хто так вміє "ДРУЖИТИ" проти когось.

• Подобається Подобається x 9
  4. Liona

Liona Well-Known Member

ІМХО, некоректно поза очі діагнози ставити та пліткувати :)

я би також хотіла. Бо до всіх форумчан ставлюся дуже дружньо, а виходить дарма...

• Подобається Подобається x 3
  5. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

Прочитавши ці дописи так і не можу зрозуміти причини,через яку виннеслось,те,що було написано чи сказано особисто людині?:confused:Це справа вас особисто і навіщо виносити на люди?Щоб захиститись чи виправдатись?:girl_mad:
    А в загальному це все мені нагадало гру "Зіпсований телефон".:girl_haha:,або одна бабка сказала:girl_in_dreams:
    Назва ж теми - починай із себе,а потім вказуй іншим,ось і не варта показувати такий приклад,бо зараз всі як почнуть ділитись думками:girl_haha::girl_haha::girl_haha: і перетворимось на Бабські Посиденьки,а ми .......:girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:

• Подобається Подобається x 14
  6. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

А з чого ви взяли, що Вам заздрять? З чого це випливає? З того, що у людини склалася про Вас негативна думка? На мій погляд, це не заздрість.Як ви любите казати "треба знайти причину", чи не так? Я не так давно на форумі і у мене склалась теж не дуже хороша думка про Вас, не ображайтесь, я говорю Вам відверто. Ви хочете, щоб Вас усі помічали, усі до Вас дослухались,кожну репліку коментуєте. Не завжди люди хочуть втручання і настанов! Інколи людині просто треба виговоритись, просто озвучити проблему і все.І те, що Ви винесли цю переписку назагал показує Вас не з кращої сторони. Якщо той, хто переслав, зробив некоректну помилку, чому Ви не зробили розумніше? Не розумію мети Вашого "викриття":зробити собі хоч "чорний"піар, принизити інших людей? Невже цей випадок вартий того, щоб помістити його у вихвалялки?! Дивно...

• Подобається Подобається x 27
  7. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Більш ніж впевнена ("більш ніж" означає ,що є підгрунтя, щоб це писати), що під цими словами могли б підписатись багато ,але подякують одиниці, якщо взагалі наважуться.....
    .....висновки робіть самі......От і маєте..."починай зі себе, а тоді вказуй іншим...."

• Подобається Подобається x 16
  8. Liona

Liona Well-Known Member

хіба тут йшлося про засудження негативної думки? Я то по-іншому зрозуміла - Лілю обурило, що хтось із форумлян через отаку негативну думку автоматом зараховує до ворогів Ліліних друзів. По типу "Скажи мені хто твій друг, і я скажу хто ти". Ліля не червонець, аби усім подобатися )) тому цілком природньо, що є ті, хто до неї ставиться негативно чи з нерозумінням. Але до чого тут інші?
    Мучача, ваш жопис вважаю провокативним. Для чого розпалювати сварки там, де їх може і не бути?

9. MUCHACHA

Liona, ну перестаньте....Якби хотіла розігріти сварку - зробила б це зовсім по іншому. Тай не бачу причин сперечатись, я думаю так - ви по іншому. В чому проблема?
    А в чому обурення? Та в Лілі понад 70 друзів! Ми тут про що говоримо???????! Тай ніхто не каже ,аби Ліля всім подобалась/не подобалсь ,вона ж сама винесла цю тему на обговорення...

10. Liona

Liona Well-Known Member

чесно кажучи, не зрозуміла що ви цим хотіли сказати. Те що в неї понад 70 друзів - це погано чи добре?

мабуть ми з вами по-різному сприймаємо написане :) я вище писала - обговорення винесено не тому, що хтось погано думає про Лілю. а тому що цей хтось автоматично зараховує до "поганих" Ліліних знайомих. Бачите різницю?
    І ще, аби уникнути непорозумінь, поясніть, будь ласка, що ви мали на увазі під цією фразою:
    це ви про що або про кого?

11. MUCHACHA

Добре ,напишу своє розуміння і бачення проблеми:
    - не розумію ,чому Ліля вважає ,що до неї ставляться негативно, бо заздрять......:shutup: Вважаю негатив має зовсім інше підгрунтя.
    - не бачу причин думати ,що до її друзів ставляться якось неправильно, через дружбу з нею, а ще не бачу причин це обговорювати, бо друзів багато і апріорі до когось з них є негатив/позитив і ще думаю ,що якщо б когось з них це зачіпало ,вони б самі винесли це на обговорення.
    - також ,на мою думку ,якщо Ліля винесла це все, потрібно оприлюднити імена, бо наразі це зовсім не факт, а так - а пагаваріть?

Вважаю ,що перш ніж створювати такі теми - потрібно почати з себе ,тоді і створення подібних не буде потрібне ....
    Але в контексті написаного мною ,попрошу не шукати скритих думок і поглядів, чи негатив....пишу як думаю.

• Подобається Подобається x 24
  12. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

А для чого приписувати людині те, чого в ї дописах взагалі немає... Якразтой, хто пише, ще це сварка, так це і спиймає. Але не бачу , щоб тут люди сварилися.Простоу кожного на це своя думка є. Я також не розумію, для чого таке виносити на загал... Якби про мене щось таке написали і я б про те взнала, я б просто особисто, але приватно спитала б в тої людини, чому саме така думка склалася. Але це я би так зробила. Ами всі люди різні і кожен робить так, як вважає за потрібне.

• Подобається Подобається x 8
  13. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Нарід, та чо ви так перейнялися?? То ж типовий приклад "дружби проти когось" під час гостроі дискусіі. Яка різниця, які в цього причини?

14. Oliusia

Тоді,ще більше не розумію,який був резон виносити брудне з хати.:girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 7
  15. Галченя

Галченя Well-Known Member

Ми тут практично всі виносимо "брудне з хати".Хтось раніше, хтось пізніше. Кожен в якусь для себе підходящу тему. Хтось про чоловіків, хтось про свекрух, хтось про робочий колектив... Можливо потім самі і шкодуємо про те, але... такий принцип спілкування в форумі. Вживу вже би всі переговорили пару хвилин і забули цю тему, а тут розтягується на кілька днів.
    Ліля ж написала чітко своє прохання.
    Тож для чого стільки, вибачте, обсмоктувати цю ситуацію:confused:

16. Oliusia

Ага,зараз маю настрій і бажання - виношу на обговорення,потім мені надоїло - всі швиденько перестали про це писати?:eek::confused:

• Подобається Подобається x 8
  17. Галченя

Галченя Well-Known Member

А чом б ні? Може спробувати?:girl_smile:

18. Oliusia

Авторитетна заявочка.:girl_curtsey:
    Пробуйте все в ваших руках.

• Подобається Подобається x 1
  19. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

До чого тут взагалі слово "дружба"? Як може бути дружба та ще й проти когось? Дружба - це взагалі, поняття, священне для мене і як можна "дружити проти когось" я не уявляю. Можна дружити з людиною, а не проти людини.
    А чого ми так перейнялися, бо це таки переймає! Не можна отак взяти вибухнути все в ефір, а потім так пухнастенько "чого ви так перейнялися" :girl_devil: Це виглядає, типу,я сьогодні зла, ось вам, тримайте!, а завтра я добра і пухнаста і дружу зі всіма". Негарно так робити.

• Подобається Подобається x 17
  20. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

Гм...

3/4 обговорення теми зовсім не стосується...

Експрес-примітки, дівчата...

Не спримайте занадто серйозно форумське життя. Чесно, такі обговорення мені нагадують штурханину в пісочниці (от коли мене знову навідує думка про створення розділу "Кому за...")

Я розумію Лілю, чому вона винесла отаке "нашіптування" на загал. Бо в самої такий досвід є. Правда, мені ніхто нічого не переказував, але діапазон епітетів був широким - від агента СІА (це серйозно) до курви з празького борделю. Все це анонімно, звісно.

Я за роки модерування обросла дуже твердою і грубою шкірою. Тому у відповідь на подібні речі навіть вухом не рухаю. Переконана, що такі речі люди роблять з власного безсилля.

Ну а тепер дещо, що стосується обговорення і теми безпосередньо. Сьогодні вранці (збіг обставин) я писала про це в своєму блозі, а саме - є в мене життєве мотто "Те, що ми говоримо про інших людей. більше розповідає про нас самих" © Un.Known

• Подобається Подобається x 16