Відповідь: Пневмонія у дітей Ця знайома тепер дає антибіотик і при не дуже високій температурі. Знає, що погано робить, але боїться повторної пневмонії. В неї трійня і лише одна (найкрупніша) дівчинка так серйозно захворіла... Ціна близько 1500грн., але я купувала більше року тому. Представництво було на Городоцький біля Мотозаводу, в офісному центрі. Може хтось з дівчат володіє більш актуальною інформацією, якщо ні - напишіть в ПП (попитаюся в лікаря).
Відповідь: Пневмонія у дітей Ого. В нас компресорний інгалятор (небулайзер) Longevita, він 430 грн. коштує...
Відповідь: Пневмонія у дітей Омрони продають практично у всіх аптеках, у мене є телефон дистриб"ютора, якщо кому треба, та не скажу що набагато дешевше купила, купували теж на Городоцькій. компресорний бачила в районі 600-700 грн., а мікроAir - 3500. (аптека на Симоненка, біля поліклініки) на них гарантія 3 роки і пише що зроблено в Японії. в доні знов 38 , вчора слухались, легені чисті, а потім нежить почалась, кашель повернувся,оченята сльозяться, будемо завтра возитись по лікарях . і як Ви з"їздили?
Відповідь: Пневмонія у дітей У поліклініці та лікарні бачила Omron. Поки не було свого небулайзера, позичала в знайомих небулайзер Gamma - з японським Омроном не порівняти (набагато гірше розпилює). За Лонжевіта нічого не чула...
Відповідь: Пневмонія у дітей Їздили, дуже приємна людина ця Світлана Іванівна. Призначила нам лікування, яке на порядок слабше від лікування, що призначила лікар з Орлика. Я їй довірила лікування сина. Завтра знову до неї йду. Як тільки буде позитивний результат - обов"язково поділюсь. А ще ми придбали небулайзер, сподівались, що не згодиться - нажаль згодився. Маємо тепер Омрон теж. Робимо зранку та ввечері по 2 інгаляції, і ще приймаємо раз в день сиропчик, от і все, поки що. А ще шукаємо хорошу масажистку для дренажного масажу, що б приходила додому (нам на Левандівку треба буде), може когось порадите!!!!
Відповідь: Пневмонія у дітей Були сьогодні в Світлани Іванівни, ще й на масаж сходили. Малому масаж не дуже сподобався, але головне - результат. Масажистка з тієї поліклініки - сила, таке з нього повитягувала, завтра і в понеділок знову йдемо. Так хочеться замість нього те все відкашляти. Якось він мало кашляє, добре хоч вологим.
Відповідь: Пневмонія у дітей мені рекомендували давати кульки надувати, це стимулює кашель і багато-багато пити тепленького.
Відповідь: Пневмонія у дітей домовлялась не я, а Родіоночка контактів її не маю, дзвоню завжди уточнити коли приймає і чи є в реєстратуру передзвоніть уточнити години прийому, і в порядку живої черги (лише раз довелося почекати нам, коли прийшли в п"ятницю перед її відпусткою). приймає вона в інгаляторію, на першому поверсі, прямо по коридору, ост. кабінет, номеру не пам"ятаю. Якщо ви не належите до 5 пол., то скажіть їй, що її Вам порекомендували і Ви прийшли на консультацію, вона прийме без талончика. Дуже привітна і приємна людина, і хороший лікар. Не хворійте!!!
Відповідь: Пневмонія у дітей Приблизно 500 грн., може залежить і від фірми. в мене знайома купувала, то казала що найдешевше в аптеці на Пасічній. А це з фірми Медел, якщо не помиляюся.
Відповідь: Пневмонія у дітей [/COLOR]в нас знову сьогодні сильні бронхоспазми. Аналіз крові не показав ніякого запального процесу. Думали звернутися до Плашенко,але вона на лікарняному. Підкажіть до кого ще можна звернутись?
Відповідь: Пневмонія у дітей Бронхоспазм - то до теми "Астма". модератори, якщо треба - перенесітьДо Плашенко я йду для того щоб переконатися, що бронхоспазм алергічний і немає запалення легенів. А лікуюся лише в гомеопата (пневмонія - це було виключення, на антибіотиках наполіг чоловік). Зараз небулайзер використовую дуже рідко (за останні пів року - 2 рази), вентолін шкідливий, але краще зняти небулайзером приступ вдома, ніж попасти на Орлика. Треба прагнути якомога рідше ним користуватись. Якщо у Вас алергічні бронхоспазми - шукайте класичного гомеопата. Ми про алергічні приступи вже забули.
Відповідь: Пневмонія у дітей Не знаю, чого та лікарня " на Орлика" - жах?Звичайно, не курорт і не відпочинок.Я зі своєю донечкою потрапила туди минулого року.Старша принесла щось зі школи, ми всі по черзі кашляли, я тиждень малу "лікувала" під наглядом поліклініки( ото справді жах!!!!!! -ну дайте їй те, а якщо не помагає -тоді те...ну попробуйте... і т. ін. і погрійте ще, та я ще й питала, чи можна доктор МОМ застосувати 6-місячній дитині, бо я старшій мазала, то сказали, що МОЖНА!!!!!!!)Я і намазала.Дитині ставало гірше на очах, була субота, лікаря не викличеш.А доня почала тяжко дихати, а потім ще гірше, і я почула ОТОЙ СВИСТ.Я викликала швидку.Завезли нас на Орлика.Поки ми їхали лікарі в швидкій вже подзвонили туди, що везуть тяжку дитину, коли привезли, вони там все робили дуже оперативно, і в приймальному відділенні зробили рентген, потім вже у відділенні вкололи в/в супрастин, черговий лікар вночі навідувався, слухав, бо мала дуже тяжко дихала, і свистіло і хрипіло там в грудях...я її цілу ніч на руках носила, бо вона не спала, і нила і нила.А ще чужі діти плачуть.Це було тяжко. А потім нас взялася лікувати заввділенням 1 педіатрії - Никитюк Світлана Іванівна - дуже їй дякую.І тоді я взнала, що маленьких дітей не можна мазати тими маслами, які містять ефірні олії.Бо у них дихальні шляхи маленькі і бронхи дуже швидко реагують, тобто набрякають і звужуються- це бронхоспазм, звідси і випливає отой свист.А ще оте все лікування, яке малій призначили в поліклініці, було неправильним.Лежали ми там цілий тиждень.І умови нормальні, і персонал привітний, навіть мамам помагали медсестри.І те лікування, яке ми отримали - було комплексним - інгаляції, фізпроцедури, масаж, повне обстеження - узд, консультація невропатолога, хірурга, якби я знала, як тут лікують, я б ніколи вдома таку маленьку дитинку не лікувала.І вам не раджу.А в лікарні тій тяжко, бо з хворою дитиною завжди тяжко.
Відповідь: Пневмонія у дітей Бо будь-яка лікарня - це жах, незалежно від того якою хорошою вона є. Цілої поліклініки :eek:??? можливо, Вам просто не пощастило з педіатром? А інструцію прочитати? А детальніше... антибіотик, спазмолітик, антигістамінні, можливо краплі в ніс, гормон? Поки Ви були вдома у Вас була можливість змінити лікаря і лікування, а в лікарні Вам таких жахів нарозказують, що ви на все погодитеся аби дитинці стало краще. Як мама, я Вас повністю розумію, тим більше, що дитина дуже маленька. А якщо Ви вперше побачили бронхоспазм - то взагалі можна голову втратити. Дитинка була у дуже важкому стані - Ви добре зробили, що викликали швидку. Але: до такого стану просто не треба допускати... Лікарня на Орлика - це не панацея!
Відповідь: Пневмонія у дітей Пережили цього року у меншої доні правосторонню плевро-пневмонію. Виникла вона в нас як ускладнення після звичайної застуди. Хворіли як зазвичай і старша і молодша - звичайний кашель, соплі і троха червоне горло. Так посмаркали десь тиждень - на чаях і теплі. Вже навіть взяли довідку до садочка. Але через вихідні у молодшої почала рости темпераура - доходило навіть до 41, але збивалась. Два дні приходили лікарки і слухали - легені казали чисті. В понеділок ми вже не витримали і звернулись в Охматдит, маємо там знайомого педіатра за консультацією - бо температура вже не спадала. Здали аналізи, послухались - ніби нічого страшного. Рентген показав правостороннє запалення. Оформились і лягли до лікарні. Тиждень кололи нас антибіотиками, коли спала температура почали ходити на фіз процедури та масаж. Дитина віджила - бігала і бавилась, добре їла. Вже на наступні вихідні нам наша педіатр дозволила поїхати додому (помитись, попратись і просто морально відпочити - про умови в наших лікарнях - це зовсім окрема тема). Вдома малій знову стало гірше - дуже жалілась на болі в животі. Повернулись до лікарні - знов ріст температури, дитина повністю апатична (практично не рухалась, не їла і не пила - зблідла, аналіз показав гемоглобін 70, Лекоцити 20, ШОЕ - 30. Направили нас на термінове ОЗД легень - який показ наявність рідини в правій легені. Через годину після ОЗД - зробили нам дринаж(викачали 200мл - рідини (вже майже гною). Звідки то взялось і що це спричинило - відповіді ми так і не отримали. Атепічна пневмонія, як ускладнення від вірусної інфекції. Аналіз рідини не вияв походження ані грибкового ані якогось іншого. Далі був довгий місяць інтенсивного лікування - про який, ані я, ані моя дитина згадувати не хочемо. Думаю більша половина тих препаратів, які нам кололи була зайвою, але у страху очі великі - це вже зараз я розумніша коли через це все пройшла - а тоді вірила , що воно все справді необхідне. Скоро маємо йти на повторний рентген. Після лікарні вдома робила - парафіново-озокиритні прогрівання і масаж. Після рентгену (хоча не знаю чи підемо - бо за місяць лікування нам їх наробили аж 6.)будемо знову повторяти цей курс прогрітя та масаж. Кому цікаво можу поділитись як це робиться - гріє дуже ефективно насправді - і в домашніх умовах просто робиться. Зараз дуже бережемось - бо чесно кажучи боюсь повторення цього всього.
Відповідь: Пневмонія у дітей Ми теж пережили пневмонію зі старшим синочком у його два рочки,сценарій розвивався дуже подібно до того,як пише MAXAMAK.Сопельки,кашель-лікували вдома під наглядом дільничого педіатра яка,прийшовши,заявила-чого викликали?температура невисока(37.8)-треба було йти до мене на прийом,а,взагалі,повиносьте з кімнати килими і вазонки і все перейде малому,коли температура впала поїхала в дитячу лікарню на дністерській зробити аналіз крові,ШОЕ було невисоким (12) і дільнича настоювала на алергії (мовляв, легені чисті,аналізи непогані).Через два дні темп.знову 40.1,викликали швидку,лікар слухала,дивилась горло,слухала знову-вердикт ГРВІ. Коли малому не легшало від того всього назначеного лікування ,а ,навпаки,постійно казав:"мама,мені тяжко",ми поїхали у "Медіс" здали кров і через годину на руках були результати -ШОЕ 56(!) через півгодини ми вже були на Орлика,де нам відразу вислухали запущену(!)форму пневмонії,поклали в стаціонар,під капельниці,де ми пробули місяць. Ці події розвивались протягом тижня-півтора,дитина майже кожен день прослуховувалась лікарем(не одним),приймала ліки,а в результаті... Щодо лікарні,то справді деколи назначають багато зайвого,за цей час поки ми там були-постійно антибіотик,який через кілька днів змінювали на сильніший,бо аналізи не стабілізувались так швидко,як вони того хотіли.Коли вчетверте змінили, в малого почалась алергія(сині плями по тілу,напухати ніжки,ручки),коли медсестра покликала чергового лікаря(був вихідний) він мене почав переконувати:"йой,та то дитина де бігала і синців собі понабивала".Одним словом,знову капельниці-лікуємо медикаментозну алергію. Звичайно,лікарня на Орлика не панацея,і дитину ми лікували-слухали-здавали аналізи,не запускали,але в моєму випадку лише там поставили вірний діагноз.Мені ,напевно,не пощастило з дільничим педіатром і лікарями швидкої-як вони не бачили того запалення,досі не розумію.
Відповідь: Пневмонія у дітей Це ЖАХ, просто ЖАХ, мене досі трясе, як згадую, що там з моєю дитиною зробили. Нам теж такого наробили оперативно, без поставленого діагнозу, такими "моцними" препаратами (про їх силу та незворотню дію я вже потім взнала)!!! Того всього можна було уникнути, потрапивши відразу до потрібного та компетентного лікаря (в нашому випадку це була Плашенко, про яку тут на форумі прочитала). Мені ніхто не казав чим колять мою дитину, ні медсестри, ні лікар, всі відмахувались, або швидко казали назву, яку я як не медик запам"ятати без запису не могла, сказали що напишуть вже у виписці. Довелось мені як шпигунці фоткати свою карточку та тоді вже прочитати. А коли я хотіла почитати цю карточку, сказали що це підсудна справа (для медперсоналу, який мені це дозволить), було відчуття тюрми... Ага, інгаляції... Нам, наприклад, не пояснили, що вентолін спочатку, топім фліксотид. Не просто не пояснили, але й робили неправильно. І таких різних промахів просто море. Мою дитинку мучили кожен день колячи йому через метелик, а можна було просто поставити катетр... Просто так там ніхто не пердне, вибачте за слово, я за вс платила. Ренген зробили в п"ятницю, кажуть що готовий буде на понеділок, я витягаю гроші, і він готовий, при тому що всім і так роблять на той самий день... І так у всьому. До речі, для дітей до 1 року все безкоштовно. Я з таким не стикнулась, не дай Боже, забаду метелика чи шприц, нагадували кожні 5 хвилин. І взагалі, мою дитину, яку з його стану можна було вивести набагато лекшими препаратами, "присадили" на гормони, без жодної потреби прокололи антибіотик (не довели навіть той курс до кінця), мені як мамі не пояснили нічого, виписали та пустили на всі 4 сторони (лікарка була порядно віддячена). Добре, що була лікарка, яка провела для мене лекцію як тепер жити щоб дитина не була асматиком. Для мене питання лікарні на Орлика - хвора тема, досі трясе від неї...
Відповідь: Пневмонія у дітей А вас поряд з дитиною не було хіба? і як так могло бути якщо . - нас теж кололи через метелик - це і є катетр, так щоб кожного разу укол не робити і венку не шукати. Просто якщо Вам їх часто міняли - то в дитинки маленькі і крехкі судинки - і тому вони тріскали і треба було міняти на новий. І це тема про пневмонії - а ви зовсім нічого не написали чому потрапили до лікарні, а просто виклали свої негативні враження. Ніхто і не сперечається, що львівські дитячі заклади лікування не відрізняються гостеприємністю, але з Вашого допису абсолютно нічого не можливо зрозуміти. Сама більше місяця провела у лікарні з малою, і надивилась багато і натерпілиась - але завжди знала чим і коли і чому мою дитину будуть колоти, і якби не знала то б просто не дала колити.
Відповідь: Пневмонія у дітей А можна в темі про астму детальніше, що могла порадити традиційний лікар, щоб дитина не була астматиком? Для мене це дуже актуально... Сюди В цій темі я ще раз продублюю своє питання.
Відповідь: Пневмонія у дітей Попали до лікарні з підозрою на пневмонію. Після вірусу, який приніс старший з садочку, малий підкашлював, вже почав відкашлювати мокрим, ні температури, ні хворобливого стану не було, досить легко той вірус переніс. А потім я (дурепа така, досі собі того пробачити не можу!!!) купила килимки в коридор на гумовій основі з запахом гуми. Думаю, що це і викликало бронхоспазм в малого. З"явилось десь у п"ятницю свистяче дихання. В понеділок здали аналіз в платній лабораторії, аналізи були хороші. У вівторок заїхали до свого педіатра (якому я до того випадку довіряла, оскільки з старшим ніколи не мала проблем). Вона сказала, що це обструктивний бронхіт, виписала відхаркуюче(!!!) і інгаляції з содою (!!!), а я, зовсім не розуміючи серйозність діагнозу, спокійно до того всього віднеслась (де був мій розум в той час - не знаю!). Через два дні вона прийшла малого переслухати - і терміново направила на Орлика зробити ренген чи нема пнвмонії (оскільки це було після 15-00 то ренген можна було зробити тільки в лікарні, тому і дала напавлення). Додам,що малий не мав щодного разу Т і був на вигляд абсолютно здоровою дитиною (окрім свистячого дихання), жодного утрудненого дихання, сухого кашлю тощо не було. А я і далі не розуміла на скільки це серйозно. При поступленні в лікарню нам зробили ренген (як і має бути взяли свої законні хабарі, бо батьки хвилюються за власну дитину і не хочуть добу чекати на ренген (як нам пояснили у ренген-кабінеті). Це вже потім я взнала, що роблять його одразу та платити за це не потрібно. Ну і звичайно нам розповіли страшну-престрашну казку про ВАЖКИЙ стан нашої дитини. Тепер, дивлячись на ті події зі сторони, я розумію, що лікарня - це бізнес. І власними клієнтами (дурними, заляканими, які заради власної дитини згідні на все) добре маніпулювати, та і ділитись ними теж не хочеться. Це я до того, що просячи у лікарки власну картку для того, щоб відвідати ще й алерголога (нам все-таки сказали що пневмонії нема, є обструктивний бронхіт з асматичною компонентою) я отримала різку відмову, і небажання мого спілкування з іншими лікарями (маю знайому, яка в алергології цієї ж лікарні вже декілька років успішно лікує малого, а не заліковує конячими дозами мгасильних ліків). Це тепер я теж буду розумніша і наполегливіша, але в той момент я була налякана та розгублена. Картку в руки мені жодного разу так і не дали, хоча я НЕОДНОРАЗОВО це просила зробити... Ми поступили вже в кінці робочого дня нашої лікарки, вона щось виписала медсестрам і пішла додому, нас покликали на укол, на мої прохання сказати що нам колять вони відмовились відповідати, сказали,що завтра можна про це запитати у лікаря особисто. Мені треба було відмовитись від уколів? Мені щойно прочитали лекцію про те, що моя дитина у ВАЖКОМУ стані?!!! Вже зараз я розумію, що треба було йти додому та шукати хорошого пульмонолога, але тоді... На наступний день улоки ми отримали ще до приходу лікаря, потім на моє питання вона уникала відповіді, ловила її як могла, назви препаратів називала в коридорі, я їх запам"ятати не могла. Знаю, що моя це вина, треба було приперти її до стінки, але була переконана (на той момент) лікаркою в необхідності такого лікування. Я вже мовчу про те, що нас ще раз посилали на ренген( це на протязі двох днів два ренгени!!!). Я така людина, що у важких ситуаціях розгублюється, я довіряю людям, і якщо мене переконують, що це необхідно - я це роблю. Цей досвід був для мене дуже важливим. Це був переломний момент для мене, тепер я розумію, що можу покластись лише на себе, нікому довіряти сліпо не можна, що треба перепитати хоча б двох лікарів перед тим як приступати до такого серйозного лікування, яке м отримали там. А лікарка отримала нашу "подяку" вже при виписці, тому на лікування це ніяк не впливало та і не повинно (мені так здається). Ні, метелик і катетр - це різні речі, це вже я в лікарні взнала. Метелика нам ставили кожен раз (а це було кожен день), коли треба було вводити 5 шприців ліків у вену. А катетр це така гумова трубочка, яка вводилась один раз на 3-4 дні, примотувалась лейкопластирем, і дитину не мучали пошуком тієї вени кожен раз. Мами, які вже мали такий гіркий досвід за окрему дяку ставили одразу таку штуку, я ж про таке дізналась пізніше, коли на зміні не було хорошої медсестри, яка б добре це поставила. Напишу в темці про астму.