Платити за все

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Romko, 21 Листопад 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Romko

Romko Black Member

Відповідь: Платити за все

Прочитав всі дописи,відповім лиш Лілі. Даремно вважаєш,що я не чекаю чуда і не молю Бога,в надії на нього...хоча...надії майже нема...вона вмирає останньою. Та й не сію я чорноту...просто...такий я є...бітіє опредєляєт сознаніє... Я дійсно переконаний в існуванні рівноваги...у всьому...закон сполучених ємностей...його ніхто не відміняв. А у Всесвіті пов'язане все. І,ніхто не винен,що хтось має горе,а когось супроводжує постійний успіх... Це та ж рівновага...і ніхто не знає,за якими критеріями вибираються щасливі і не щасливі,успішні і неуспішні. Яким мірилом вділяється біль. І за що...вірніше...чому... І абсолютно не погоджуюсь з тими,хто стверджує,що все в наших руках. Згадав свого батька... Талант...розум,неймовірна працездатність,наполегливість...і неуспіх...крах всього,чим жив... Він згас. Як свічка,в 57 років...і лиш два чемодани рукописів,нот...і все... І знаю безліч бездарів,яким сипеться все(я не лише про матеріальне). Здоров'я,сім'я,кар'єра...при мінімуму зусиль... Так просто є...і винити когось,соррі - ВЕЛИКИЙ БЗДУР.

2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Я роблю висновки із того, що бачу й читаю. Плекаєш свій біль і виставляєш напоказ рани.
    А це не заздрість? Ну, сиплеться, то й що? То їх життя, хто знає, чи ми би в такому житті лишилися людьми.
    Згідна. Але ж ти саме цим і займаєшся. Ті твої слова про рівновагу - цілковито абсурдні. Просто не вмієш побачити світла в своєму житті, не вмієш побачити присутності Бога в своєму житті... Ти настільки звик до чорноти, що вже й не помічаєш, наскільки сильно й часто засіюєш нею навколо себе... Не треба забувати, що після чорної-чорнезної темноти, коли виходиш на світло - закриваєш очі й повертаєшся в темряву.

3. Romko

Romko Black Member

Дякую,Лілю.
    Привіт від Афтера.
    Написав в пп.
    Рівновага мусить відновитись.
    Соррі,що порушував.
    щасливо

Останнє редагування: 22 Листопад 2009
  4. levandivka

levandivka З яйцями...

Ну от, "накаркала":

5. Romko

Romko Black Member

Знайомо.
    Дуже.
    ти помиляєшся...але то твоє бачення...
    Дико сі вибачаю,жи порушив вашу рівновагу...і благолєпіє..
    я ж чо чорий?
    Бо в лісі...
    Чорному.
    [MP3]http://www.playcast.ru/uploads/2009/11/21/1345566.mp3[/MP3]
    Але обіцяю сі справити і не пхати свого чорнючого писка у ваш квітник.

6. levandivka

levandivka З яйцями...

Тю...
    Кажуть, жи навіть у тунелі є світло. :)

7. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Для того треба принаймні йти в якийсь кінець, а не ткнутися носом у стіну.
    Ромку, тут зацитую тебе. Шо вІжу, то пІшу.
    Ти бачиш світло? Нагадай, коли бачив востаннє. У твоїх дописах не пригадую, аби бачила.
    Не сій чорноту, прошу. Пошкодуй людей.

Статус теми:
Закрита.