Пізні пологи?

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Merry, 24 Листопад 2011.

1. Vysoka

Vysoka Well-Known Member

Відповідь: Пізні пологи?

Моя мама мене народила в 39 років. Деякі "друзі" радили навіть робити аборт, бо "що ти то вродиш??" говорили. Але я народилась здорова і нічого мені не бракує. Тому вважаю, що в такому віці спокійно можна родити і не накручувати себе, що щось буде погано. Всім бажаю здорових діточок!

2. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

отримала новину: моя родичка народила третю дитинку у 41 . Старшій доні- майже 22, сину-10 ( ця вагітність у неї була дуже проблемною, навіть критичною), а от третя вагітність та пологи- без проблем.

3. Asal

Asal New Member

Моя подружка живе в штатах більше 15 років. Вийшла заміж3 місяці назад, їй майже 30, коли її спитали, як там на рахунок бейбіка, сказала : "Ти що, я ще мала щоб мати дитину, ми з чоловіков ще зовсім не готові" :girl_yes2: хоча матеріально дуже навіть готові...

4. Delfy

Delfy Well-Known Member

мені через 2 місяці як не прикро - буде 30... вийшла заміж у 29. і мені аж самій не віриться, що родити буду не раніше 31... якщо Бог дасть і все буде добре. а діток хочу не менше двох. краще трьох.. навіть, якщо родити буду один за одним - як не крути - третє буде під 40... Боже, от написала і самій страшно стало...

5. Asal

Asal New Member

ну так ще маєте купу часу :girl_wink: :girl_wink: :girl_wink: і на двох і на трьох діток
    головне бажання :girl_yes2:

6. Lesya Vihot

Lesya Vihot Well-Known Member

Та що тут страшного ? Це нормально , це найкращий вік для народження дітей, бо жінка в такому віці вже свідомо все розуміє . В мене багато коліжанок вийшли заміж під 30, других дітей народжували під 40, все встигли, діти здорові, мами також:girl_yes:

7. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Тю...в мене он знайомим вже сороківка перевалила, і ще не готові до першої дитини...рано кажуть:girl_yes2:

8. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Ловіть мене, бо падаю:khomyak: Ну шо то за самонакручування, ти що, ти молода, здорова жінка, і ще аж ніяк не пізно для енної кількості дітей, "тейк іт ізі":girl_flag_of_truce:

9. Raven

Raven Мама малятка

Попахує радянськими стереотипами. Та хоть в 50 народите, головне щоб Вам добре було і дітки здорові.

10. Delfy

Delfy Well-Known Member

нє, та я все розумію... щось так, хандра певно якась. а маючи один негативний досвід - особлива якась невпевненість..
    час якось пролетів - 2011 рік я взагалі не пойняла, куди пропав, а сьогодні вже на вулиці 4 січня.. це у когось я бачила підпис про вік у паспорті - 30 років, а в дзеркалі - ті ж 19...
    та ладно, вроді нє - житлом і матеріально забезпечена :) просто як каже мені така ж подруга "молодими мамами ми вже не будемо". я розумію, що то дурня.. просто певно погода така..

11. Raven

Raven Мама малятка

Не дивіться в паспорт, головне-що в зеркалі:girl_wink:.

12. Asal

Asal New Member

молоді мами - це не ті яким 18-20 років, а ті в кого маленькі діточки :girl_yes2:

13. jalla

jalla Прогрес року 2013

Не пишіть такого, бо вже й мені страшно.))
    А якщо серйозно, то ви так пишете якби вам не 30 за два місяці, а 50, чи 60. Тай ну, от мені в 2012-му тоже 30 і другу дитину обов"язково хочу, але не зараз- не зараз...
    На рахунок пізніх пологів, то якщо чесно, то моя думка про якісь там ускладення- повна туфта. Належалася під час вагітності по лікарнях, там такі молодесенькі вагітні і з такими проблемами. Так що вік абсолютно ні про що не говорить.
    Не беріть дурного в голову, головне здоров"ячко і як тут вже писалося вигляд в дзеркалі і цей вигляд має бути обов"язково з усмішкою.:smile:

14. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

про вагітність донечкою дізналась на своє 31-річчя, відповідно родила майже в 32 і від того не менш щаслива :)
    і до того як стати мамою встигла 2 освіти здобути, кар"єрою позайматись, світ подивитись, і тепер можу повністю віддатись материнству :)

15. VERO

VERO Well-Known Member

Класно казала моя знайома подрузі, у якої вже дорослі діти: "Ти скоро станеш бабусею, а я - молодою мамою!"

16. Яруська

Яруська Well-Known Member

Та воно то так, з одного боку, а з іншого.. Моїй двоюрідній сестрі 45, а малому(першому!) 6 років, відповідно, коли йому буде 16 в неї вже буде пенсійний вік. І сили вже не ті і дитина потребуватиме розуміння свого перехідного віку.
    Але взагалі це все дуже відносно, бо часом жінка чи чоловік в 40 років виглядають і чуються краще ніж 25-ти літні:girl_spruce_up:
    А це мені попахує звичайним депресняком перед тридцяткою)))
    Це розквіт жінки, комплекси щезають, ти вже знаєш чого хочеш і можеш собі це дозволити. Насолоджуйтесь.
    Мене перед 30 тааааак крило...

17. Delfy

Delfy Well-Known Member

та і я вродь тож дома не сиділа. я цього року сама собі навіть квартиру купила. на роботі я зранку і до ночі. їздити по світу зараз вдається менше, бо знову ж - робота.. і освіти теж 2 маю... але шойто мене то все не тішить.. може
    мож і так. робота стала якась не цікава, сплошна рутина, живу робота-дім-робота. ех, то певно в жилєтку...

з карми
    та я то все розумію, дівчатка. Я з 20 років сама заробляю і останні декілька років дозволили мати заощадження (вони вже закінчились :))
    то таке. певно, дійсно варто відпочити трохи. я у відпустці овго вже не була.. дякую.

Останнє редагування модератором: 5 Січень 2012
  18. gorgosia

gorgosia New Member

А даремно. Просто на даний час у вас у пріоритеті дитина, але коли народите, я думаю, що ви оціните інакше свій стабільний матеріальний стан. Бачила багато випадків серед знайомих дівчат, які понад усе прагнули народити, ну перед тим, звісно, вийти заміж, і думали, що це основна проблема, якщо з цим все складеться, то все інше якось само собою утрясеться. А воно не утрясалося.

19. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

ну і що? моя знайома народила першу дитинку в червні, а їй вже 40 років. На їхні фото з чоловіком і дитиною мило дивитися, вони ніби помолоділи, в очах якесь світло. Ясно, що 40 то вже надто, але у кожного на то свої причини, на жаль не все те, чого ми прагнемо стається одразу. Але я впевнена-ніколи не пізно і то все дурня писати, що важче виносити, якісь відхилення в дітей можуть бути. Люди , які вірять у Бога не можуть таке писати, бо мусять знати, що Бог милосердний..

20. Asal

Asal New Member

я щось такого не відчуваю.... тьфу-тьфу, може рівно в 30 накриє :girl_wink: а дасть Бог - мине :girl_yes2:
    сьогодні мамі жалілась що ця вагітність важче проходить, що з малим літала, а тут як колобок ледве перекочуюсь з місця на місце, мама каже : "ну а що ти хотіла, вік вже не той" і сама засміялась :girl_haha: :girl_haha: :girl_haha:
    а мені чомусь згадалась ось ця переписка про роди в 30 і пізніше....