Питання про ванночку для малят :)

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем truskaffka, 2 Лютий 2011.

1. Angel

Angel Well-Known Member

Відповідь: Питання про ванночку для малят :)

крокодильчик прікольний,але замаленький))) в нас ванна кутова 1.65*1.65,то крокодил вийде хіба на один кут.Треба буде глянути в госп. товарах.Дякую

2. Златка

Златка Well-Known Member

В нас для себе суперовий варіант придумала сама Златка, коли одного разу залізла у ванну в шкарпеточках з тими гумовими штучками на стопах - супер :girl_yes2: Варіант кріселка нам не підходив, бо вона як раніше, так і зараз постійно ходить по ванні, й хвилинки не сидить на місці. Варіант всяких ризинових килимків мене не подобався, бо таких великих ковриків для нашої раваківської love story 1,85*1,35 я не бачила, а декілька маленьких мені видавалось непрактично

Тому тривалий час ми купались в шкарпетках. Потім вона навчилась тримати рівновагу і зараз все ОК

3. airy_cat

airy_cat New Member

Сносит. Не сносит только тогда, когда воды ну совсем немного - но Тимофей все равно дольше 5 минут не сидит, пытается встать и играет в "сантехника" - откручивает кран и отрывает шланг от душа. Короче вот такое веселое у нас купание. :8:

4. Vероніка

Vероніка Never give up

В нас теж таке було, тільки Geobу. Дійсно дуже класна, десь до 1,5 року користувались.

5. In4a

In4a Well-Known Member

А я не уявляю як би Тимофій в такому кріслі сидів, він ганяє туди-назад по ванній, варіант:

6. Vероніка

Vероніка Never give up

Малий почав сидіти в ньому з 7 місяців, в такому ж віці дитина не буде ганяти по ванній. :girl_crazy: Досить довгий час це був для нас найкращий варіант!

7. Іриска

Іриска Well-Known Member

оооо, я такого юзаю по нині вже десь 1,5 роки,мо трохи менше)))) ОТО "ВЕЩ"... рекомендую, я малому що у ванночку, що у душ стелю, всюди зручно))) а ванну купували звичайну за 80 грн, пройшов тиждень купань і ми купили до неї підставку за 180, і не шкодую, бо корисна штука!

8. olangel

olangel Well-Known Member

А взагалі вона потрібна.Бо от думаю купляти чи не купляти....чесно кажучи не дуже хочеться викидати грощі на не дуже потрібні речі, але як не купляти,то де і як купати?!

9. Talya

Talya Well-Known Member

На початку ванночка потрібна, бо то досить негігієнічно купати новонароджену дитинку в загальній ванні, та і води так багато не потрібно набирати (доки не зажив пупок, ми купали в кип'яченій воді, а на велику ванну потрібно доволі багато літрів). А стосовно
    то не так і дорого виходить найпростіший варіант - +/-100 грн. за простеньку ванночку і пластмасову гірку.

10. Nyny

Nyny New Member

olangel ванночка потрібна зовсім на чучуть , тому попитайтесь може хтось зможе вам позичити , чи купляйте не нову ,
    а от підставки і так далі , нам взагалі не пригодились , все шо пожаліла шо не купила це стілець для купання , коли дитинка вже починає сидіти , так весь час тримала його , а могла просто посадити і він би бавився ) і не дорого воно коштує )

11. olangel

olangel Well-Known Member

Я як раз на цьому варіанті і зупинилась... купляти, потім продавати...воно мені треба? :)

12. Balu

Balu Member

Коли ми перейшли вже у велику ванну, я хотіла позбутися ванночки. Добре, що не встигла. Коли відключили гарячу воду, вона стала у пригоді. Зручно, не треба було багато води гріти. Тепер знову думаю, де б її сплавити :girl_in_dreams:

13. apelsyn

apelsyn New Member

Дівчата, може я трохи не в ту тему, але питання про купання.
    Малий боїться купатись, кричить наче його ріжуть, ми вже в розпачі.. Купаємся в ванночці, температура 36-37, "танці з бубнами" виконуються, але на нього ніякі вмовляння не діють - верещить. В кого таке було??

14. Kazkarka

Kazkarka Member

Мій малюк перестав плакати, коли змінили температуру води (34 йому сподобалось)

15. Zolia

Zolia New Member

Ооооо, в нас та сама проблема. Не любить малий купатись і хоть ти трісни. а я планувала раннім плаванням з ним зайнятись :sad: А він вже на етапі знімання бодіка починає панікувати і верещати :sad:

16. Agrafka

Agrafka Member

У нас такого не було, але з досвіду друзів, то їх дитина плакала тому, що її дратувало яскраве світло від лампи. Коли верхню лампу виключили, а включили настільну та так, щоб не разило дитині очі, проблема зникла. Можуть бути і ін. причини, такі як:
    1. загаряча вода
    2. забагато людей бере участь у трапезі. Має бути двоє. Більше не треба.
    3. занурювати у водичку необхідно повільно, починаючи з ніжок

17. apelsyn

apelsyn New Member

Ми теж вирішили опускати потроху. Спробуєм, дякую

В нас так і є. Спробуєм прохолоднішу воду.
    Купались вчора разом в великій ванні і в тонкій роспашонці- вже краще. Плакав тільки як ту розпашонку зняли і коли голову мили. Будем далі експерементувати над дитиною, садюги:girl_wink:

18. наталя 2204

наталя 2204 Well-Known Member

А ми ставили в кухні на стіл і так купали. Було дуже зручно.

19. Halina

Halina Well-Known Member

Ми таке уже пройшли. Мала так спочатку плакала що не знали як і купати, а "танців" виконувати не має кому. Добрі люди дали пораду підняти на градус воду. Самі б напевно опускали температуру води. Тепер знаємо що хоче водичку теплішу. Тепер ми вже не плачемо але ще є в неї страх, бо мусить триматися ручками за палець мій і тата. То я сама її покупати не можу. Тато одною рукою тримає доню, іншою дає її палець тримати і я одну руку даю її палець тримати а іншою мию. То так ми купаємось із задоволенням але як то той страх перебороти не знаю. І не розумію чого вона боїться.

20. Agrafka

Agrafka Member

Ми використовували не розпашонку, а пеленочку. Завивали в пеленочку перед тим, як опускати у воду, в пеленці опускали, далі у воді пеленку розвивали і залишали її у ванночці , а доця із задоволенням купалася голенька.