Питання, на які давно хочеться знайти відповідь

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем La esposa, 14 Вересень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Відповідь: Питання, на які давно хочеться знайти відповідь

А чому коли вводиш свій логін на ДП, то темки стають коротшими (мають меншу кількість сторінок і відповідно, більш нові дописи), а коли не реєструєшся, то видно всю "канітєль"?

І ще одне мене мучить. Підозрюю, що треба перечитти купу якихось хелпів....Але може так скоріше :). Як зробити так, щоб виводити список не тільки нових тем, але є тих, які ніби то відвідані вже. Деколи сторінка висить довго неактивна, то як рєструєшся вдруге, то вже всі нові теми вважаються прочитаними і не виводяться.

2. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

меню Навігація-Нинішні дописи
    може маєте по 20 дописів на сторінку?
    а по замовчуванню здається по 10 дописів на сторінку йде

3. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Може! Я перевірю - треба буде зайти і вийти.

4. napoleona

napoleona Well-Known Member

Відповідь: Питання, відповіді, пояснення...

маю питання:
    ото викладають люди фотки дітей вконтактє, про якість я взагалі мовчу, а от для чого дитині шапочка в хаті мені цікаво або дві - одна проста а друга махрова зверху? ну ок в перші дніабо після ванни, невже в усіх так холодно в хаті?

5. Nana11

Nana11 аспіранточка

ше ся застудить:ninja:добре шо хоть куфайку на дитину не вділи:girl_crazy: ну мені здається шо в крові у наших людей перестраховуватися, дзвонила мамина подружка до мами, недавно стала бабцьою, то розказувала шо кожен вечір вручну пере малої речі бо в машинці прати 1,5 міс дитини речі не можна...ну не дурня?

6. Almariel

Almariel Well-Known Member

я фотку бачила: батьки на пляжі в купальинках, а дитятко (2-3 місяці на вигляд) в теплому комбезі, шапці і капюшоні. :khomyak:

7. Samanesvoya

Samanesvoya Active Member

:khomyak:Я в шоці. Це мабуть точно
    От в мене є фотки в хаті в шапочках, але то в нових. Ми приміряли і похвастались. Ну дві на раз то вже капут:suicide:
    А мене от цікавить як мені дати відповідь на карму. Всі правила почитала а втрафити не можу:girl_blush2:

8. Almariel

такої спеціальної ф-ції нема. або приватне повідомлення, або пишете в карму тій людині на якийсь її допис.

9. napoleona

napoleona Well-Known Member

ну а похвалитися, який у мене чоловік, дитина, пес... оо подарив квіти, кольцо і т.д
    банально але так є

10. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

А що то тільки в соц. мережах? А наші ДП? аналогічно)

11. zetta

zetta Well-Known Member

теж це подумала)

мульт Маша і ведмідь... там хоч в одній серії є батьки дівчинки-терориста? ато медвідь бідний все пере, годує, доглядає.....

12. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

нєа. там хіба є момент де приїжджає поїзд і Маша спішить додому. Є припущення що вони провідники в тому поїзді))

13. zaderyshka

zaderyshka Member

Дівчата, треба мені посуд з гаварецької кераміки, багато. Побувала в сувенірних крамницях і на Вернісажі, сума виходить, звісно, не маленька виходить, але і вибір не тішить. Порадили мені їхати в Гавареччину, шоб там безпосередньо купити в майстрів. Може хтось знає чи варто туди їхати?

14. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

автентичної кераміки там вже давно не роблять, продають такий же "розводнячок" як і на вернісажі
    щоб ви розуміли, на гаваречинні майстрів, які самі то роблять, немає

ну і доїхати туди, крім як на автомобілі, дуж важко, а якщо і на авто, то авто шкода, бо дорога - кОшмар

15. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

Мій кум робить димну кераміку (ту, що називають гаварецькою), має майстерню і піч в Суховолі.

16. Tsokotukha

Tsokotukha Well-Known Member

О, також рекомендую кума Уки. Ми вчились майже разом, то та кераміка не лише димлена, але й майстерно виконана непересічною творчою особистістю.

17. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Якось промайнуло в якійсь серії, можливо першій, де дівчинка виходить гуляти на подвір'я і гуляючи відходить далеко в ліс де і знаходить хатинку ведмедя. Але чому батьки не шукають доцю?

18. Almariel

раді, що здихадись :girl_crazy:

19. Katrine

Katrine Member

в випадку з Машею, то напевне перехрестились що нема:girl_crazy:. вона мене на екрані страшенно дратує, а якби така була в реальному житті, то моїй нервовій системі прийшов би капець:girl_impossible:.
    насправді діти той мультик люблять, а мене він жахає, бо користі там жодної, а потім пояснюй дитині, що своїми писками він нічогісінько не доб'ється...

20. Gorda

Gorda Well-Known Member

Як на мене то трошки дивний мультфільм. Дівчинка постійно, ходить з якимось ведмедем і робить йому капості. І ше й певно, коли діти дивляться той мультик, беруть приклад, що потрібно бути неслухняним. Де поділись ті всі такі добрі мультики? Ну наприклад є гарний про Козлика, який горе носив у мішечку...мультик навчав, що потрібно допомагати і підтримувати рідних та друзів, коли їм не радісно. А так подивишся, одне насильство всюди і жорстокість.....

Статус теми:
Закрита.