Питання, на які давно хочеться знайти відповідь

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем La esposa, 14 Вересень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Відповідь: Питання, на які давно хочеться знайти відповідь

Одяг дає магазин, який вони рекламують, бірки не знімають і виставляють в магазині. І не на розпродаж, а по повній вартості:girl_spruce_up:

2. maryshunka

maryshunka Well-Known Member

Мій чоловік на спортивному каналі працює. То там ведучі новин та аналітичних програм мають свій канальний гардероб, який закупили і тепер "носять". Дехто вдягає свій костюм на випуск, але більшість користується закупленим "реквізитом".

3. terezka

terezka котяка-вишивака

на одному з відомих телеканалів періодично відбувається розпродаж одягу ведучих-учасників шоу, можна досить дешево прикупити феєричні сукні і т.д. (гроші йдуть на благодійність або на лікування особливо потребуючих працівників, н-д після аварії і т.д.)

4. oksanusyk

oksanusyk Well-Known Member

Як ви думаєте, вчорашній виграш 250 000 в програмі "Куб" був "підроблений" організаторами для благого діла (спасти дівчину від інвалідної коляски) чи все було "по чесному"???

5. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Думаю, що організований.
    Оскільки дуже вже в новинах про це говорили
    Та добре, що хоч так...

6. zaderyshka

zaderyshka Member

та навіть якщо і так, то плюсик організаторам за те, що підібрали завдання нормальні.

7. oksanusyk

oksanusyk Well-Known Member

І я так думаю. Шось дуже переживала, щоб не "обламали". Я б, напевно, перестала дивитися ту передачу :girl_nea:

8. Delikatna frukta

Delikatna frukta New Member

Вчора везу маму додому, висадила її просто під тим рекламним щитом, питаю: "Мам, а як тобі та реклама? Нормально?!!!" А вона так сумно: "Та йди... Шкода хлопців..."

9. lawyer

lawyer Member

чи можна замінити каблуки у взутті? маю класні туфлі-черевички, але вони на тоненькій шпильці. зараз не дуже люблю шпильки та й взагалі, вважаю, що до такого взуття краще б підійшов грубший каблук.

10. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Якщо каблук злитий з підошвою, то ні. Але, якщо окремий, то так. Треба нести в добру майстерню, яка має при собі магазин з запчастинами до взуття (кабуки, підошви, тощо..), там вибрати можна буде найбільш підходящий варіант.

11. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Скоріше можна, ніж ні))
    Але з каблуками в нас у Львові проблема. Принаймні минулого року була. Мама зламала каблук і хотіла поставити нові. Поставила найкращий варіант що знайшла. Але такі шкарадненькі, що жодного разу більше те взуття не взула. Дарма викинула гроші.

12. ELEGANCE

ELEGANCE Active Member

І в мене таке колись було, поміняла каблуки вийшла якась пародія. Дарма викинула гроші.

13. Mammy

Mammy Well-Known Member

Можна! В мене чоловік має справу з взуттям, то планує мені на осінніх черевичках каблуки міняти, бо майстер трохи їх підіпсув...

14. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

О, в мене аналогічна історія. Хотіла каблук трохи вищий, майтер сказав, не робиться так. Тоді просила просто зручніший. Коли побачила запропоновані варіанти, сказала назад поставити "рідний"))) Але він його вже встиг загубити:girl_crazy:

15. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

16. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

А шампіньонам обов’язково з шапочки шкурку здирати? Чи помити, пообрізати лишнє і доста? А то щось сьогодні вони в мене кепсько чистяться....

17. siriuska

siriuska Member

В мене проблемка, куртка, яку я дуже люблю почала лізти, тобто вона пухова і піря вилізає конкретно. Що мені зробити, чи з того нічого не вийде?

18. zaderyshka

zaderyshka Member

Я взагалі їх не чищу. Мию кілька разів у дуже соленій воді. Тільки самі кінчики ніжок обрізаю

19. Just me

Just me Member

Вупшето шампіньйони не миють :) Тільки чистять шкірочку, особливо з-під шапочки вибирають плівочку, бо в ній найбільше нітратів і шкідливого всього.

20. Nyashka

Nyashka Well-Known Member

я якась взагалі кепська господиня?... Я не чищу, а мию так, "щоб пісок змити", швиденько, щоб води не понавпитували. тільки кінчики ніжок відрізаю... воно ж потім проходить термообробку. Не думаю, що хлорна фодичка з крану сильно допоможе

Статус теми:
Закрита.