Питання, на які давно хочеться знайти відповідь

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем La esposa, 14 Вересень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Margot

Margot Well-Known Member

Відповідь: Питання, на які давно хочеться знайти відповідь

http://vedmedenko.org.ua/lection.php?num=25 корисно почитати

2. Sitara

Sitara Active Member

Що за страва під назвою "Чолі"?

3. Ma Cherie

Ma Cherie Нонконформістка

В мене питання трохи некоректне, та все ж, просвітіть мене хтось: чому Оксана Марченко все частіше розмовляє в ефірі російською мовою? Помітила це ще в останньому сезоні "Україна має талант", а про "Х-фактор" взагалі мовчу. Ну ще можна це зрозуміти, коли учасники - іноземці, але ж не кожен другий...

4. karamelina

karamelina New Member

Я теж на це звернула увагу. Але ще гірше, що учасники, які говорять українською, "намагаються размавлять па русскі":khomyak: Мені за них соромно!:girl_blush2: А на проекті "Танцюють всі", взагалі всі члени жюрі розмовляють на російській. Навіть Влад Яма, який прекрасно знає українську! Чому це так?

5. Holly

Holly Moderator

Якому і-нет магазину можна довіритись, щоб купити парфуми? Мої вже закінчуються... (пишіть в ПП або карму)

Останнє редагування модератором: 2 Жовтень 2012
  6. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

Веронці :)

7. zetta

zetta Well-Known Member

дівчата, як ви обираєте собі парфуми? чи вони обирають вас? як ви розумієте що вони ваші? і ще... як може подобатись багато запахів?

8. Holly

Holly Moderator

Я завжди була байдужа до парфумів, але одного разу мені їх захотілось. Тому пішли з чоловіком в магазин))) Довго вибирала і нарешті знайшла ті, які сподобались. Флакончика вистачило майже на рік. Жодного разу не було відчуття, що мені розподобався запах чи ще щось. Тому хочу купити такі самі. А от чоловікові того самого виробника мені спротивився запах, а в нього ще півбаночки :)

9. zetta

zetta Well-Known Member

в мене проблема, мені аромат подобається лише до половини флакону... далі то все через силу і віддаю комусь .

10. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

останнім часом лише читаючи опис і відгуки
    коли наношу і розумію, що усі нотки мені приємні, а в уяві малюються різні образи, асоціації, спогади
    ну дивіться , настрій, пора року, місце те де ми перебуваємо чи йдемо (офіс, театр, кіно, відпочинок на морі) навіть одяг (стиль) це все впливає на вибір парфумів котрі я хочу "одягти".

11. Hermi

Hermi Well-Known Member

Чому всі проблеми завжди навалюються відразу, не поодній, а все на купу?

12. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

для мене особисто це риторичне запитання....

13. Katrine

Katrine Member

цікавить мене, чому дуже багато людей перед тим як вирішують якусь важливу справу нікому про це не говорять. то щось а-ля забобону що не можна казати, бо нічого не вийде, чи якісь власні переконання?
    просто останнім часом помітила, що навіть люди, з якими тісно спілкуємось, теж так роблять. чому? я, звичайно, не вважаю, що треба кричати на цілий світ про те, що ти купуєш квартиру-машину чи їдеш на відпочинок, але вперто мовчати про це теж якось дивно. чи то тільки я так думаю?

14. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

особисто я в особливо важливих справах ніколи не говорю на перед, коли ще достеменно не відомий результат, і зовсім не через якісь забобони, а тому що страшно не люблю потім запитань при кожній нагоді "ну що там?", "ну коли вже?", "вийшло, чи не вийшло?", потім в разі чогось, пояснюй всім, чому не вийшло...
    а коли все ок, то і потішимось разом при добре вирішеній справі.

15. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Точнісінько так, як в мене.

16. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Чи обов"язково здавати аналізи, робити флюорографію, якщо мені відкрили лікарняний? І чи його продовжать при потребі, якщо цього не зробити? Не маю бажання при кожному чихові просвічуватися і здавати кров в тих умовах, як це є у нас.
    Минулого року я відмовилась від ходінь по поліклініках і сидіння в чергах під час ГРВІ, але хочу знати напевно, дякую)

17. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Флюрографію роблять раз на рік. І Ви цілком можете відмовитись робити її частіше, але якщо поставлять підозру на тубзахворювання чи пневмонію, то краще таки зробити, тим краще не легковажити. При ОРЗ на аналізи не посилають, а от як скаржитись на біль в суглобах, то таки пошлють здати кров на ревмопроби. Треба дивитись за доцільністю аналізу... Типу, при коньюктивіті безглуздо здавати зіскоб з попи.... ;)

18. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Не робила цього року - і не хочу. Потихеньку виздоровлюю після ГРВІ.
    Ні, я питала. Відповідь: не чути нічого, але краще перестрахуватися. В мене лікарка з циклу: ну, Ви ж п"єте парацетамол? - ? Ні. - :shok:
    От мене скерували, мотивація: я ж Вам відкрила лікарняний, в нас наказ.
    Що за наказ? Скерувати на обстеження, я так розумію? Але я можу і не йти, правильно?

19. Freitag

Freitag Active Member

Весною брала лікарняний (бронхіт), то була справді шокована...
    Крім звичних аналізів крові (загальний + цукор) та сечі мені дали скерування на спірометрію, УЗД молочних залоз, флюрографію, і УВАГА - аналіз крові на СНІД :eek:. На запитання "Навіщо???" - просто феноменальна відповідь: "Бо нас потім будуть перевіряти, так що підпишіть, що ви ознайомлені і згідні". Перспектива здавати кров в інфекційній лабораторії моєї поліклініки видалася мені, м'яко кажучи, неприємною. У підсумку я таки зробила спірометрію, УЗД (уздист довго сміявся з того, що терапевт прислала мене до нього з діагнозом бронхіт, але я таки просто сама хотіла переконатися, що все гаразд) і здала загальний аналіз крові і на цукор (а дарма, бо зробили його дуже зле). Флюрографія - просто не працювала, а на аналіз крові на СНІД я реально забила. Лікар навіть не перепитувалася чи я все здала і без проблем закрила і віддала лікарняний.

20. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Думаю, що на деякі аналізи можна і "забити". Я роблю, але не для лікаря, а щоб знати, що в мене все гуд.
    Це як мій чоловік колись викликав додому лікаря (був грип), лікар його спитав що приймає, той розказав, а лікар каже "Ну, то Ви й без мене знаєте чим лікуватись"

Статус теми:
Закрита.