Питання, на які давно хочеться знайти відповідь

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем La esposa, 14 Вересень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Музик

Музик Мартуська

Відповідь: Питання, на які давно хочеться знайти відповідь

згодна, краще сказати як є. може людина зрозуміє і змінить свою поведінку? може Ви їй дорога, як подруга і вона всіма силами намагається зблизитись з Вами? а Ви її отак ігноруватимете. поговоріть на чистоту, нехай вона образиться навіть, але вже точно все проясните

2. Siania

Siania Love Life

Не думаю що варто казати всю правду, краще акуратно відсторонюватись. Я так розумію, ці люди ніколи не були близькими подругами.
    Сама мала знайому, де було спілкування - монолог. Це втомлює і не має змісту. А люди не міняються зазавичай. Там теж були постійні бідкання, які дуже сильно втомлюють, розумію авторку питання.
    Мені допомогло поступове зменшення спілкування, а потім ігнорування, зайнятість.

3. Музик

Музик Мартуська

тут ключовим словом буде ПОСТУПОВЕ, бо якщо отак просто припинити спілкуватись, не пояснивши причини - то якось щонайменше дивно виходить

4. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

ПОбачила я в одному банку акцію,депозит строком на 3 місяці під16% річних.А тепер поясніть мені необізнаній :)це 16% виплатять за всі три місяці відпевної суми чи за кожен місяць???

---------- Додано в 22:18 ---------- Попередній допис був написаний в 22:09 ----------

дякую за пояснення в карму:girl_blush2:

5. Laja

Laja New Member

це і є ваша відповідь.
    Річних! це така приманка клієнтів. Мій чоловік найшов ще крутішу акцію 23% річних на три місяці. А коли все оформив виявилось що ті 23 тре поділити на 12 міс.
    ну може вас і інша історія. але я думаю що все так само.

6. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

та? так і сказати "знаєш, дорога, я не хочу більше з тобою спілкуватись, бо ти нудна і навіюєш сум. бла-бла-бла..."
    і типу так вона буде дуже рада, що їй все чесно розказали і зовсім не образиться. ну-ну...
    особисто я, попри свою прямолінійність, не змогла б так в лоб сказати, бо то треба бути дуже відвертою і вміти гідно зустріти не зовсім адекватну реакцію людини, яка почує таку щиру правду.

7. oksanusyk

oksanusyk Well-Known Member

Так приємно почути, що є люди, які мене розуміють.
    Так і буду робити, за кільканадцять років, можливо, щось зміниться

---------- Додано в 00:14 ---------- Попередній допис був написаний в 00:10 ----------

І Я НУ НІЯК НЕ МОЖУ

8. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Марта писала, що краще все обговорити.
    Треба підібрати правильні слова і поговорити. Уникання нічого не дасть, тільки затягне процес. А поговорити потім все одно доведеться, від того не втечеш. Але то вже буде сварка, а не розмова. Якщо хтось хоче припинити спілкуватися - про це варто сказати. І пояснити причини. А не "морозитись". Так буде чесно стосовно іншої сторони.

• Подобається Подобається x 1
  9. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

10. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Ключове слово - річних. 16% за 3 місяці Вам ніхто не виплатить, і 16% за кожен місяць - тим більше. Ділимо 16 на 4 (щоб взнати суму відсотків за 3 місяці) і виходить, що Вам за цей період набіжить 4% від того, що вкладете..

11. Яруська

Яруська Well-Known Member

Однозначно.
    В мене колись така сусідка була, заходила майже щодня і нила-нила...На щастя ми якраз переїхали і спілкування перервалось автоматично, до мене заїхати не могла, бо або маршрутка ломалась по дорозі або каблук на нових мештах відлітав:girl_haha:
    І взагалі, на мою думку, такі люди заразні своєю невезучістю, тому краще спілкуватись з оптимістами, успішними і позитивними людьми.

Чьй та??
    а сказати людині в чоло- " ти мене нервуєш своїм ниттям, наганяєш поганий настрій, не несеш нічого цінного для нашого спілкування, а тільки смокчеш з мене енергію, тому давай не дзвони і не приходь"- то це типу класно, благородно і відповідально:girl_in_dreams:

12. Orman

Orman Модератор-бомба

відколи це зменшення спілкування є підлим і далі по тексту? Підло в очі казати одне поза очі інше, чи там секрети видавати чи ще щось, а скорочення спілкування з не надто приємними людьми - це життя.

13. Barnaulka

Не так, просто підібрати слова та й сказати, що саме у їх спілкуванні не влаштовує. Із сусідами - одне, а з друзями - зовсім інше. Краще все ж поговорити

14. Just me

Just me Member

Впевнена, поговорити варто, але не в стилі "Ти нудна, мені вже набридло!", а в сенсі "Бачу, що ти хочеш інтенсивного спілкування, я не можу відповідати твоїм очікуванням, бо в мене діти, родина. На розваги та розмови часу не залишається. Дитячим потребам не скажеш "Почекай". Я загалом зараз майже ні з ким не спілкуюся, вся в турботах та обов"язках". Допомагає, пробувала :)

+ 1000. Не скажу, що я - улюблениця долі, але шукаю конструктивного спілкування. Тобі важко? Я допоможу. А, тобі просто хочеться понити - шуруй. Порозмовляти про життя-буття можу тільки із оптимістами, щирими, відкритими, щасливими. Тими, хто не заздрить.

15. oksanusyk

Я ж писала, що дружили з дитинства, тому тепер дуже важко "правильно розійтися".
    Просто я вже не така наївна, як було колись і більше бачу кому що від мене потрібно при спілкуванні зі мною. Є багато людей, з якими бачуся і чуюся досить рідко, але мені приємно з ними поговорити і мати щось до діла. З тими, хто мені не підходить все обмежується привіт-па-па і про погоду. Вона не баче, що ми стали різні, бо того, що я їй говорю, вона не в упор не чує, тільки про своє городить і все.
    Можливо, я маю слабкий характер, але поки вона нічого поганого мені не робить просто забирає час на вислуховування її бідкань і нарікань, сказати їй прямо я ніяк не можу

16. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Також мала таку ситуацію. Була потрібна, щоб вислухати, порадити (точніше, сказати: роби так і так, і буде добре! А як добре не було, вгадайте, хто був винен? :) "А ти ж казала...! "), ну, і ще іноді скласти компанію, щоб піти кудись посидіти /погуляти (коліжанка в активному пошуку кандидата на супутника життя була тоді).
    З появою вже так досить помітного животика, який, мабуть, відштовхував потенційних кавалерів, спілкування обмежилося дзвінками по 1-2 год. Чоловік нервувався, мені було некомфортно, але припиняти такі розмови було незручно. А закінчилося все з народженням синочка, коли часу на вислуховування просто не стало, і говорити, що зараз не можу розмовляти, стало просто, бо це супроводжувалося Яриковим хниканням. Потім ще була її фраза: "Ти просто так дзвониш, чи щось цікаве хотіла розказати? " :), потім через півроку тиші: "Привіт. Поясни мені, а як вставляти смайлики.... "
    І все. Останній раз розмовляли навіть не пам'ятаю коли, припускаю, що вона навіть не знає імені нашого сина, і так мені добре. Зараз так склалося, що бракує мені друзів, навіть елементарно на каву піти, але такого мені не треба.
    Хоча, не виключаю, що коли вона завагітніє чи народить, зв'язок відновиться:)

17. Barnaulka

Правильні слова можна підібрати, просто треба цього захотіти.
    А взагалі, якщо Ви вирішили, що збираєтесь чи робити, то нащо було тут питати?

18. oksanusyk

Щаслива ви людина, напевно:girl_in_dreams:
    Якби вирішила, то не питала би... Хотілося почути думки інших людей, які, можливо, були в подібних ситуаціях, і які би поділилися досвідом
    Тепер знаю точно, що буду діяти по старому, не відповідати на дзвінки і тому подібне. Хоча раз за стільки років не дойшло, значить ще деякий час мені треба буде помучитись.

19. Rona

Rona Мама-йожик

кажуть, при вступі до університету Франка, як бракує балів, то мож купити довідку про те, що ще ходив на курси підготовчі і буде +20 балів, а та довідка коштує 2 тис. грн., хтось таке чув діло?:girl_in_dreams:

20. Raven

Raven Мама малятка

Така довідка дійсно додає бали, але за купівлю нічого не чула.

Статус теми:
Закрита.