Питання, на які давно хочеться знайти відповідь

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем La esposa, 14 Вересень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

Відповідь: Питання, на які давно хочеться знайти відповідь

от це я й мала на увазі - купують для продажу те, що точно продасться, тому народ купує те, що є, от і виходить:
    а я хочу те, що мені треба, і це не примха - потреба. Чому моя дитина має мучитися?

і там нема. і викладати більше 100 грн., якщо десь і є, за кусочок трикотажу, з якого за 3 міс. виросте, не бачу сенсу. А питання в тому, що просто цього дуже мало є (навіть на секондах дивлюся), вкрай рідко натрапляю... А це ж зручно - хіба дітям, хлопчикам зокрема, обов'язково у спеку закривати груди?

2. dasha

dasha Well-Known Member

Чого такі плетені буси називаються слінгобуси, їх що можна тільки до слінгу носити?

3. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

я прикраси, подібні за технікою виконання на слінгобуси, бачила ще задовго як дізналася що таке слінг. Їх робила моя знайома, яка займалася біжутерією, для себе та для одногрупниць. Ці прикраси не мали жодного практичного застосування, просто гарні, яскраві та, завдяки плетенню, дуже "домашні". Слінгобуси створюються такою ж технікою обплетення бусин, але оскільки мають практичне значення - дітки в слінгу полюбляють їх пхати до ротика, щоб не пхати до рота щось шкідливе чи мамине волосся, то відповідно вимоги до матеріалу суворіші, вони мають бути з натуральних ниток і без шкідливих фарбників, без дрібних деталей.

А мене цікавить давно - як заправщики на автозаправках знають коли бензину вже повний бак? з досвіду? чи на заправка є якісь датчики? чи в усіх машинах є якийсь механізм обмеження кількості бензину в баку? невже бензин ніколи не переливається через край?

4. allja

allja Well-Known Member

Я не автоводій, але на скільки знаю, то в кожній машині бак може вмістити в себе певну к-ть літрів палива. Усі знайомі водії знають скільки літрів вміщає їх бак, а на колонці (на заправці) вибиває скільки літрів вже заляли в той бак, відповідно рахується скільки ще можна заляти...Як заправляли мотоцикл, то там було видно, коли бензин "підходив" до верху. Можливо помиляюсь, то хтось з форумних водіїв відповість точніше:)

5. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

можливо і так, я теж думала про такий варіант, але я інколи бачила як хтось заправляє повний бак то не помічала щоб заправщик питав скільки бензину вже є і скільки взагалі може вміститись, тим більше що в більшості авто рівень бензину не дуже чітко показується, не в літрах, а просто рисочки на табло. Тому мучать мене сумніви :dntknw:

6. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Так,напевне,воно і є,бо не раз помічала,що заправщик пильно заглядає в бак час від часу

7. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

заправникам нема чого заглядати в бак)))
    пістолети заправки на АЗС мають запобіжники переливу - при наповненні баку вони припиняють подачу палива. При цьому чути характерне клацання.

8. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Я таке спостерігала,тому висловила припущеня

9. sani

sani New Member

а для чого на заправках тримають заправщиків?
    ніде в європах їх не бачив, тільки в україні вони по кілька чоловік на одну колонку вештаються по заправці

10. purse

purse Member

Для жінок водіїв, щоб не поламали свого манікюру:biggrin:

11. sani

sani New Member

а не жалко своїх машин? і лакофарбових покриттів.. бо ті умельці то в дзюрку з першого разу не попадуть, то бензином попобливають... а самі наглі ще лобове скло брудною тряпкою замажуть...
    Недавно одному заправщику сказав що в Європі заправщика ніразу не бачив, на що він здивовано запитався - "А хто їм там сніг відгортає?" - no comments :)

12. poputochka

poputochka Well-Known Member

Можете сміятись...Але не заправляюсь там, де немає заправщика...
    Одного разу, на початку своєї водійської "кар"єри" облилась бензином з ніг до голови (неправильно вставила той пістолет). Більше не ризикую...
    Та і взагалі - це зручно і економія часу.

13. purse

purse Member

зі мною такого, ще було, то може вони так до чоловіків ставляться, а мені ввічливі трапляються :connie_pull-pigtail

та і не дуже хочеться

14. Gajka

Gajka Well-Known Member

Мені не смішно. Я майже завжди їжджу з чоловіком, а то треба було поїхати посидіти на вихідні з похресницею, а чоловік мусив у Львові залишитися. То я коли поверталася назад, заїхала на заправку, ну і так як нікого не було, вставила пістолет сама, воно на мене як з душу почало лити. Я була вся в тій бензині, ще літо, жара, я в шортах. Все тіло почало пекти, мусила заїхати в ліс і переодягнутися, добре що мала в що.
    Більше я сама пістолет не вставляю:girl_devil:

15. Hermi

Hermi Well-Known Member

цікаво, а чому собаки так полюбляють взуття, гризти його, носитись, засинати в ньому???

16. poputochka

poputochka Well-Known Member

Запах хазяїв? Запах їжі? Моя собачка любила з кошика для білизни виймати брудні шкарпетки (чим брудніші, тим краще), а татові і чоловікові знаходила під ліжком:girl_blum: Ще крала з кишені татові носовички. А от взуття не дуже полюбляла.
    Хіба тапки по молодості.

17. Hermi

Hermi Well-Known Member

от зараз обзавелась собакою, лише день в нас, а вже все взуття перетягнув до себе. Тапок більший за песеня, а воно всеодно тягне!!!

18. Carpe diem

Carpe diem New Member

сьогодні помітила, що у декількох форумчанок-старожилів на аватарці свічка. яку зазвичай ставлять, коли жолоба.
    хтось скаже, що трапилось?

19. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Помер Віктор, супермодератор. Наш levandivka.(( тут

20. Музик

Музик Мартуська

маю таке питання: вже десь пів року періодично мене моя хата б'є струмом. бувають дні, коли я навіть до стін спокійно доторкнутися не можу, мийка, плита, монітор мужового компутера. а іноді нічо не відбувається, що би не робила. зв'язку ніякого не помітила. може ви мені скажете від чого то може бути і чому я так не подобаюсь своїй хаті?
    до речі б'є струмом мене все, крім мого ноута.

Статус теми:
Закрита.