Питання, на які давно хочеться знайти відповідь

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем La esposa, 14 Вересень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Smorodynka

Smorodynka Member

Відповідь: Питання, на які давно хочеться знайти відповідь

Ви якби мене описали :) Я так само люблю куховарити, але не люблю прибирати, а моя подружка - навпаки. Ми навіть деколи жартуєм, що треба одна одну виручати:)

2. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

навіть не знаю що сказати..біля мого дому є отой дім де свідки єгови збираються. як вони туди йдуть, то видно кожного, особливо літом коли в парку гуляємо. справді, є такі що дійсно бідося, а деякі на ТАКИХ машинах приїздять, в ТАКИХ лахах....там далеко від того рівня щоб лише на прожиття

3. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

тому що ця секта, то є звичайна піраміда, так як всі групування. які йдуть з Америки. Там гроші шалені заробляються, але на верхах лиш. А оті прості бідні вкладають туди багато своїх зароблених грошей

4. Відповідь: Питання, на які давно хочеться знайти відповідь

Ви праві. І Вітторія права.
    Я ж писала про таке життя, яке пропагується і заохочується.
    Ну і останнім часом у СЄ спостерігається деяка лібералізація поглядів. Ще 10-15 років тому у них все було набагато строгіше.

5. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ну, по перше дитину в 2 рочки 8 місців і на рік молодшу я б порівнювати не стала. Вірю, що така дитина вже дійсно може допомогти, мій поки що вміє на кухні тільки включати-виключати плитку, а то газ відповідно небезпечно, і робити ще масу пустощів. Сьогодні для прикладу поки я з ранку варила йому кашу хотів зубами перекусити шланг до плитки, з тумбочок вмить все вивалюється, він відразу з ногами вилазить на стіл, все розсипає, смітник догори ногами І т.п. Відповідно я з ним на кухні зробити нічого не можу. Мати терпіння- це дуже добре, але така допомога мені поки що не потрібна і все це ще й вкрай небезпечно, тому я стараюсь зробити все без нього, але бувають такі ситуації, та зрештою я вже писала.
    Може більші дітки можуть нехай по свому, але помагати, а такі малі? Правда за всіх росписуватись не буду, може то моя дитина тільки така?

6. Kuma Zybulya

Kuma Zybulya Well-Known Member

Навіть не знаю звідки розпочати моє питання.. Мені 18 років,живу вже 6 років в Італії.. І відколи я тут моя найзаповітнішв мрія-це повернутись на Україну!! Зараз навчаюсь на третьому курсі лінгвістичного ліцею, ще 2 роки залиштлось.. але відчуваю,що прийшов кінець мому терпінню,що не витримаю тут більше! Хочу повернутись на Україну, там в мене дідусь з бабусею живуть..Мене зуминяє те,що я не знаю чи знайду роботу,чи зможусь адаптуватись?? Допоможіть хто може! :girl_impossible:

7. Ная

Ная Well-Known Member

Моя менша дитина краща помічниця ніж більша ) Для неї улюблене заняття на кухні то мити посуду,поки "миє",то встигаю багато зробити. Ще любить різати овочі,даю їй тупий столовий ніж і варені овочі,любить подавати мені картоплю,а я чищу. Потім маєм ще додаткове прибирання і переодягання але мені дитина на кухні не надто заважає. Вона як бачить,шо я направляюся в сторону кухні,то біжить наперед і вже суне табуретку до мийки чи до столу)
    Я так розумію,що якшо придумати для дитини якесь безпечне заняття на кухні,то не буде лізти туди,куди не можна,але то не з першого разу получається,бо кожна дитина мусить дослідити що де є і що з тим можна витворити)

8. jalla

jalla Прогрес року 2013

Останнє редагування: 16 Січень 2012
  9. sani

sani New Member

допомогти, найти вам роботу за 100 євро в місяць? а адаптуватись при зарплаті в 100 євро коли в магазинах все в ~2 рази дороще, думаю буде не важко, швидко звикнете ;) велкам ;)

10. Smorodynka

Smorodynka Member

Багатьох людей заповітна мрія - навпаки виїхати закордон і будувати там щасливе майбутнє
    Я б вам радила закінчити навчання, а потім вирішувати. Не варто його кидати

Якщо ви повернетеся в Україну, то будите говорити так вже про Україну, бо тут високі ціни, низкі зарплати, корупція...
    З працевлаштуванням в нас нелегко. Якщо вам так морально важко, ви можете після закінчення навчання приїхати в Україні і спробувати пожити тут, але я думаю, що ви швидко захочете повернутися в Італію (при умові, що це буде можливо)

Останнє редагування: 17 Січень 2012
  11. Vittoriya

Я багато молодих людей знаю, які не витримали за-кордоном і повернулисяі на Україну, зокрема з Італії. Але й ще більше знаю людей, які перебороли ту кризу смутку за рідною країною і тепер живуть і не знають таких проблем, які ми тут маємо. Тому треба дуууже добре подумати, перш ніж кидати те, що вже маєте і їхати сюди, на пусте місце. Любов до України то все зрозуміло, але як та країна не забезпечує нормально людину. то чи варто сюди повертатися?

12. levandivka

levandivka З яйцями...

Стоп! А людина ту країну забезпечує? Нормальною працею/культурою/оплатою? Думає чим, коли голосує/галасує/мовчить?
    Самі СОБІ винні.

ЗІ: давайте не будемо... (с)

13. Vittoriya

в чому винні? ми вже обирали президента? не пригадуєте? всі ми голосували, всі вірили. І що змінилося??? І так, людина ту країну забезпечує, бо ми робимо ту роботу, яку нам положено, але що ми за то маємо?

14. levandivka

levandivka З яйцями...

Маємо те, що нам такі ж люди за те заплатили.

Президент - не Господь Бог! У нього не треба вірити...

Що ТАК живемо і нічого не змінюємо

15. Epine

Epine Well-Known Member

Kuma Zybulya, в мене подруга в Італії вже 5 років. Коли поїхала залишила тут хлопця і так вони зустрічаються "по інтернету". Цього року через збіг обставин (та й заради нього) вона вирішила на деякий час повернутись в Україну, щоб пожити, адаптуватись та можливо знайти роботу. Витримала 3 місяці, а далі сказала, що не може так жити і знову найближчим часом збирається повернутись в Італію. Вмовляє хлопця поїхати з нею, проте він не хоче.
    Я з нею розмовляла, то каже, що їй тут важко, не знає чим себе зайняти тим більше, що досвіду роботи в Україні в неї нема. Тому добре подумайте що будете робити тут та ще й без освіти. Держава не може забезпечити роботою навіть тих людей котрі мають 2 і більше вищі освіти.
    Думаю головне для вас зараз (як тут уже радили) - довчитись, а потім побачите. Знайдіть у собі сили витримати ще 2 роки, повірте лишній диплом це завжди плюс. Удачі вам і витримки для прийняття правильного і обміркованого рішення яким би воно не було.:)

16. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Це точно, мамина подруга так зробила, жила у Великобританії з чоловіком і двома доньками, вирішили приїхати сюди, бо дуже сумували за Батьківщиною за рідними, пожили тут кілька років і вернулись назад. Але ж хату свою вони там продали, щоб купити в Україні, тут гроші всі протратили, мусять починати все з нуля... Але вони спробували, а так би й досі сиділи і скучали за Україною...

17. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Мій чоловік живе в Британії вже 15 років. Три роки назад в нього була спроба жити в Україні - пожив десь зо три місяці і зрозумів, що не зможе жити в Україні постійно. Відвик вже повністю. То от мені довелось переїжджати :)

---------- Додано в 17:19 ---------- Попередній допис був написаний в 15:55 ----------

Питають мене в кармі про мого чоловіка: він сюди приїхав ще в студенські роки, точніше кажучи відразу по закінченню університету (щось типу на стажування) та й залишився. Спочатку жив нелегально, потім був важкий шлях до британського паспорта :)
    А познайомились ми в Києві: я там працювала і жила на той час, а в компанії, де чоловік працює є представницво в Києві, то він там часто бував. Два роки отак "зустрічались" - то він в Києві, то я на вихідні в Лондоні :)

18. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

за різних кандидатів

а Ви приїдьте на канікули, у відпустку чи щось такого типу. У той час спробуйте пожити так, ніби назавжди приїхали - пошукайте роботу, житло, купуйте продукти тощо, поспілкуйтеся з аборигенами. То й відчуєте, наскільки реальна сучасна Україна відповідає Вашим дитячим спогадам про життя тут. По тому й вирішите.

19. Kuma Zybulya

Kuma Zybulya Well-Known Member

Велике всім спасибі за відповіді!! Дякую,що не залишились байдужими! Минулого літа я жила на Україні.. так от...ніякої кризи я не бачила! В супермаркетах,на базарі та в магазинах, люди купляли! І дуже багато!! Всі завжди були дуже гарно одіті! І селах більша частина була з сенсорними телефонами, багато мали комп"ютери! А скільки знайомих,друзів,родичів поїхало на море! Власне я й хотіла пожити на Украцні,щоб зробити собі іншу думку про Україну,гіршу! Але ні..всеодно хочу повернутись! І день за днем переконую себе ще потерпіти трохи! (( [/В]

---------- Додано в 16:53 ---------- Попередній допис був написаний в 16:46 ----------

Вашою відповідю ви дали мені зрозуміти,що більше ніж на 100 євро я не маю надіятись.. )) Правильно??

Останнє редагування модератором: 17 Січень 2012
  20. Almariel

Almariel Well-Known Member

---------- Додано в 16:57 ---------- Попередній допис був написаний в 16:55 ----------

моя сестра в Києві починала з 2000 грн після закінчення навчання - і це їй дуже повезло.

Статус теми:
Закрита.